Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 772979 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi o kadar dikkat ediyorlar mı mesela Ankara da yada Sivasta hep başkasının Passosu ile giriyordum ben
burda kapıdan girmeden tff görevlileri tek tek kontrol eder elindeki cihazla sonra turnikeye gelirsin passoyu okuttuğun anda içerde turnikenin üstünde ekran var fotoğrafın çıkar o ekrana bakanda bir düzüne polis olur stada girene kadar üç kontrol ve aramadan geçiyorsun ilkinde bilete bakmıyorlar diğer ikisi passo kontrolü ve gişe geçişi yani bizim stada giriş imkansız gibi gerekte yok zaten yeni açığın arkasında passo gişeleri var git orda hallet yabancılar giriyor maçlara kolayca

Çevrimiçi Necmi

Saçları yazın ektirmiş. Bu konuda açıklama yapılmıştı. Şuan sözleşmeli oyuncumuz destek vermemiz lazım.
saçı neresine ektirmiş başı kel bunun şimdi antrenman videosunu izledim

Çevrimiçi Samet Demir

Arkadaşlar bir sorum olacak pazartesi Konya maçına gideceğim kız arkadaşımla ancak kız arkadaşım yabancı ona bileti başka bi arkadaşım üzerinden aldım onun paso ile gireceğiz bir sıkıntı yapar mı kapıdakiler resme dikkat ediyorlar mı erkek passosuna aldık şu saçma sapan sistem yüzünden

Polisler candır :) Herkes işini yapıyor nihayetinde

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

CİGARAM YANIYOR KARTAL,KAFAM ÇOK ZEHİR!
BANA ŞANLI BEŞİKTAŞ'tan BİR HABER GETİR

SÖYLEYİN BEŞİKTAŞ'tan BİR BÜYÜK MÜ VAR?
OLMAZ OLSUN ŞAMPİYONLUKLAR,KUPALAR

https://x.com/mustafazeliker2/status/1758746431693677017?s=46

https://x.com/gururlanbjk_/status/1758743955255046467?s=46

Kötü geçen sezonlarda söylenecek ve ömür boyu unutulmayacak beste olmuş.Bu sene çok söylenir.Trübüncü olarak ben çok sevdim👏🏻👏🏻👏🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

CİGARAM YANIYOR KARTAL,KAFAM ÇOK ZEHİR!
BANA ŞANLI BEŞİKTAŞ'tan BİR HABER GETİR

SÖYLEYİN BEŞİKTAŞ'tan BİR BÜYÜK MÜ VAR?
OLMAZ OLSUN ŞAMPİYONLUKLAR,KUPALAR

https://twitter.com/mustafazeliker2/status/1758746431693677017?s=46

https://twitter.com/gururlanbjk_/status/1758743955255046467?s=46

Kötü geçen sezonlarda söylenecek ve ömür boyu unutulmayacak beste olmuş.Bu sene çok söylenir.Trübüncü olarak ben çok sevdim👏🏻👏🏻👏🏻
şampiyonluğu önemsemiyormuş gibi söylenen marşlar hoşuma gitmiyor anadolu kulüplerine yakışır sözler bunlar beşiktaş marşıyla yaşam biçimiyle şampiyonluk dışında birşey düşünmez ve kabullenmez insanların kafasına bunu sokmamak lazım bu iş ezik bir nesil yaratmaya gider

Çevrimdışı uğur07

bence de aldirma kartal aldirma falan bunlar avam işler. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar. kafalara bunu sokmayin.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı pinehitman

Bu tip marşlar fazla arabesk geliyor. Türk milleti olarak bayılırız arabeske, acıtasyon dolu türkülere belki ama bir yandan da burası Beşiktaş. En nihayetinde bizi de insan yönetiyor bu marşlar onlara da cesaret verip her koşulda destekler taraftar diye düşündürür çekincesi oluyor bende hep

Çevrimdışı KAP

hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı celiker1

Hayatta üzüntülerde(SİYAH) var,sevinçlerde(BEYAZ) var.Her sene şampiyon olamazsın.Bu tür bestelerde olacaktır ve gayette güzeldir.Geçmişten gelen EN BÜYÜK SEN DEĞİL MİSİN? ALDIRMA KARTAL ALDIRMA gibi bestelerde BEŞİKTAŞ var oldukça sonsuza kadar trübünlerde olacaktır.Trübünde arabeks vs. istemiyorum diyen kişilerin büyük çoğunluğuda normal hayatta arabeks sevmiyorum deyip bir ortamda hele kafasıda güzelse KAÇ KADEH KIRILDI SARHOŞ GÖNLÜMDE vs. girdiğinde ilk böğürenler olduğuna eminim ama ispatlayamam!😃 Önemli olan bu tür besteleri zamanında ve yerinde söylemektir.Fb basket maçında da o beste gayet yerindedir ve güzeldir.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2024, 20:56:06 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Hayatta üzüntülerde(SİYAH) var,sevinçlerde(BEYAZ) var.Her sene şampiyon olamazsın.Bu tür bestelerde olacaktır ve gayette güzeldir.Geçmişten gelen EN BÜYÜK SEN DEĞİL MİSİN? ALDIRMA KARTAL ALDIRMA gibi bestelerde BEŞİKTAŞ var oldukça sonsuza kadar trübünlerde olacaktır.Trübünde arabeks vs. istemiyorum diyen kişilerin büyük çoğunluğuda normal hayatta arabeks sevmiyorum deyip bir ortamda hele kafasıda güzelse KAÇ KADEH KIRILDI SARHOŞ GÖNLÜMDE vs. girdiğinde ilk böğürenler olduğuna eminim ama ispatlayamam!😃 Önemli olan bu tür besteleri zamanında ve yerinde söylemektir.Fb basket maçında da o beste gayet yerindedir ve güzeldir.
konu arabesk olması değilki sıkıntı başarısızlığı kabulleniş elbette kötü senelerde oldu oluyor olacak ama bu bunu kabulleneceğin anlamı çıkartmaz amaç başarıdır ve attığın her adım aldığın her nefes bunu pekiştirmek için yapılır bunlar bizi gevşetiyor bak sahadaki oyuncununda umrunda değil taraftarın şu oyuncuları bırak stada antrenman sahasına bile sokmaması gerekiyor ama içimizde bu kabullenilmiş var son ana kadar savaşını verirsin olmaz ne yapalım olmadı seneye olacak dersin yaşadığını kabullenir geleceğe bakarsın şampiyon olmasakta deyip gelecek başarısızlıkları ima etmezsin
Daha şimdiden gelecek başarısızlıkları kabullenmemin manası ne marş slogan camiayı takımı ateşlemek için yapılır ateş söndürmek için değil

Çevrimdışı pinehitman

Normal hayatta dinlenenle tribünde ahı gitmiş vahı kalmış takımı gazlamak yerine okunan damar havalarının hiçbir alakası yok. Tribün takıma müfettiş gibi geliyor bana, orada her an sesini duyurup destek de olabilir oyundan düşülünce tepkisini gösterip ya da motive edip oyuna da döndürebilir. Mesela Cenk ve Necipin katıldığı bir program vardı kimle hatırlamıyorum, 3-0 devreye gidilirken takımı motive edip kendine getirmiş tribün Cenkin söylediğine göre. Büyük takım taraftarı bunu yapmalı, "ooo maçtan düştük, ALDIRMA KARTAL ALDIRMA" tamamen tribün mantığına ters bence.

Çevrimdışı sozkul

Normal hayatta dinlenenle tribünde ahı gitmiş vahı kalmış takımı gazlamak yerine okunan damar havalarının hiçbir alakası yok. Tribün takıma müfettiş gibi geliyor bana, orada her an sesini duyurup destek de olabilir oyundan düşülünce tepkisini gösterip ya da motive edip oyuna da döndürebilir. Mesela Cenk ve Necipin katıldığı bir program vardı kimle hatırlamıyorum, 3-0 devreye gidilirken takımı motive edip kendine getirmiş tribün Cenkin söylediğine göre. Büyük takım taraftarı bunu yapmalı, "ooo maçtan düştük, ALDIRMA KARTAL ALDIRMA" tamamen tribün mantığına ters bence.

Dediğin maçı canlı seyrettim, orada devre arasına girerken yapılan tezahürat ve destek o senin hoşuna gitmeyen anlamda yapılmıştı aslında, ikinci yarı maçı çevirme beklentisi yoktu, üzülmeyin biz sizi seviyoruz gibi birşeydi, olaylar olup gerçekleştikten sonra hikayeyi yeniden yazmak kolay tabiiki, lafım aynı zamanda Cenk’e. Biz orda birazda aldırma kartal aldırma dedik,  öyle demeden öyle dedik. Futbolcular ıslık yerine bunu duyunca biraz motive oldular tabiiki.
Çeliker’e genel olarak katılıyorum, takımımız ile bütünleşmeye çalışıp desteklemeye çalışıyoruz. Buradan başarısızlığı kabullendiğimiz sonucu çıkaranlara haksızlık ediyorsunuz derim ancak.

Çevrimiçi Necmi

Dediğin maçı canlı seyrettim, orada devre arasına girerken yapılan tezahürat ve destek o senin hoşuna gitmeyen anlamda yapılmıştı aslında, ikinci yarı maçı çevirme beklentisi yoktu, üzülmeyin biz sizi seviyoruz gibi birşeydi, olaylar olup gerçekleştikten sonra hikayeyi yeniden yazmak kolay tabiiki, lafım aynı zamanda Cenk’e. Biz orda birazda aldırma kartal aldırma dedik,  öyle demeden öyle dedik. Futbolcular ıslık yerine bunu duyunca biraz motive oldular tabiiki.
Çeliker’e genel olarak katılıyorum, takımımız ile bütünleşmeye çalışıp desteklemeye çalışıyoruz. Buradan başarısızlığı kabullendiğimiz sonucu çıkaranlara haksızlık ediyorsunuz derim ancak.
anlık olarak takımı motive etmek başka birşey bunu yaşam biçimi yapmak başka birşey birçok yöntem varken kurgu başarısızlık üstüne yapılmaz
Üstelik bunları söyleyen tabakanında maçta sahayla alakası yok takım gol yiyor delayı kesmeye tenezzül etmiyorlar takım böylemi motive olacak yeni beşiktaşlı nesil yetiştirirkem şampiyon olamazsakta değil şampiyon olacağız diye yetiştirmek gerekiyor başarısızlığın motivasyonu olmaz bütün kurgunu başarı üstüne kuracaksın
Bu edebiyatın hiç bir katkısı olmadığını göre göre hala yapmakta ısrar ediyoruz maçları izliyorsun stad açıldıktan sonra taraftar etkisini görmüşsündür sonra mağlum gurup geldikten ve bu edebiyata başladıktan sonra etkisizliğide görmüşsündür canlı tanıksın işde çalınan bir ıslığın şunlardan kat kat etkili olduğu kanıtlandı

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/hertopukessie/status/1759303713603096901

:D

3 yaş büyük yazmış bir de

göztepe'ye gitti herkes bunun alemini konuşuyordu hahahahahas
bipbipbupbup

Çevrimdışı pinehitman

Abi açıkçası ben o an ne şekilde tezahürat yapıldığını bilmiyorum ama ben arabeske tamamen karşı değilim zaten. O gün de takım ilk yarı baskı hissedip de top kontrolüne büyük oranda sahipken yemiştik golleri yanılmıyorsam. Orada o baskıyı azaltmak için işe yaramış olabilir, genele vurunca bunun yerinin gelmesi çok nadirdir bence. Başarısızlık kabul ediliyor demek istemedim öyle anlaşıldıysa kusuruma bakmayın abicim büyüğümsünüz fakat bu daha çok olmaz olsun kupalar gibi bir yaklaşımdan ziyade o maçta da daha çok bağrımıza basmışız (gibi hissettirmek adına olarak algıladığım) yapabilirsiniz, yapamasanız da biz arkanızdayız yaklaşımı olmalı diyorum ben. Yapabilecek olup da belli beklentiler altında ezilen takıma yapılır bence bu Umutlar, Onurlar varken bunu yaparsak gereksiz bir rahatlık veririz diyorum ben. Biz babacan yaklaşalım (siz izlemiş, siz biliyormuşsunuz abi. Benfica maçında ki gibi yaklaşımdan bahsediyorum), sanki azla yetinen bir taraftar grubu gibi izlenim vermeyelim istiyorum.
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2024, 04:52:11 pinehitman ]

Çevrimiçi Samet Demir

3 yaş büyük olmasından ziyade wc deyken elinde kupa olması daha vahim.

Çevrimdışı o2bucak

Genç adam kendi zekası ile kız tavlayamıyorsa vücutla görünüşle kız tavlamaya çalışması acınası ama normal bence.

Çevrimdışı Mehmet57

Sunun sozlesmesini sonlandirsinlar. Verilen paraya yazik, gidip kulupte calisan elemanlara verilsin.

Çevrimdışı celiker1

konu arabesk olması değilki sıkıntı başarısızlığı kabulleniş elbette kötü senelerde oldu oluyor olacak ama bu bunu kabulleneceğin anlamı çıkartmaz amaç başarıdır ve attığın her adım aldığın her nefes bunu pekiştirmek için yapılır bunlar bizi gevşetiyor bak sahadaki oyuncununda umrunda değil taraftarın şu oyuncuları bırak stada antrenman sahasına bile sokmaması gerekiyor ama içimizde bu kabullenilmiş var son ana kadar savaşını verirsin olmaz ne yapalım olmadı seneye olacak dersin yaşadığını kabullenir geleceğe bakarsın şampiyon olmasakta deyip gelecek başarısızlıkları ima etmezsin
Daha şimdiden gelecek başarısızlıkları kabullenmemin manası ne marş slogan camiayı takımı ateşlemek için yapılır ateş söndürmek için değil
En neşeli şarkılarda,en esprili şarkılarda  bu trübünden çıkıyor.Yaşam biçimi olmaz,olamazda sadece arabeks bu trübünlerin.Onun için diyorum ki her şarkının,bestenin,tezahüratın yeri ayrıdır.Önemli olan bunu yerinde ve dozunda yapmaktır.Benim itirazım her arabekse hayatın içinde hiç yokmuş gibi ÖCÜ gözüyle bakanlaradır.Trübünlerde de arabeksin yeri vardır ve yerine göre güzeldir.
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2024, 13:27:05 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Birazdan çıkacağım maça gitmek için evden.Var mı Beyoğlu'da öğlen rakısı yaparım diyen?😃 @Necmi abiye söylüyorum hep ama "Yaşlandım" diyor😂
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2024, 13:34:10 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şampiyonluğu önemsemiyormuş gibi söylenen marşlar hoşuma gitmiyor anadolu kulüplerine yakışır sözler bunlar beşiktaş marşıyla yaşam biçimiyle şampiyonluk dışında birşey düşünmez ve kabullenmez insanların kafasına bunu sokmamak lazım bu iş ezik bir nesil yaratmaya gider

Sevinmek için sevmedik deriz ama şampiyon olmayınca kelle isteriz :)

sana katılıyorum abi, daha coşkulu ve diriliş özellikli marşlar çok daha iyi bence.

Çevrimdışı sozkul

saçı neresine ektirmiş başı kel bunun şimdi antrenman videosunu izledim

vardır başka kel bir yeri :)

Çevrimiçi gokhans

Sunun sozlesmesini sonlandirsinlar. Verilen paraya yazik, gidip kulupte calisan elemanlara verilsin.
Yönetim sesini duydu sanırım, sözleşmesi fesh edilmiş :)).. Aslında Semih'den de Demirege'den de daha yetenekli bir çocukdu ama alemlerde bitirdi kendini. Yönetimide böyle bir karar aldığı için tebrik ediyorum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

Genç adam kendi zekası ile kız tavlayamıyorsa vücutla görünüşle kız tavlamaya çalışması acınası ama normal bence.

asıl acınası olan kulübün forması ve ismiyle kız düşürmeye çalışması, düzgün kendi fotoğraflarıyla hesap açsa kimse bir şey demezdi en fazla iki dalga geçerdik :D
bipbipbupbup

Etiketler: