Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 772982 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi levitate

3 yaş büyük olmasından ziyade wc deyken elinde kupa olması daha vahim.

birisi kupanın içinde kahve değil hazır çorba var demiş o doğruysa daha da vahim :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/ilktwitler/status/1759576530571661764

...

neyse diğer altyapı tayfaya ders olsun özellikle berkay vardar'a onun içinde bu tarz muhabbetler dönüyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Birazdan çıkacağım maça gitmek için evden.Var mı Beyoğlu'da öğlen rakısı yaparım diyen?😃 @Necmi abiye söylüyorum hep ama "Yaşlandım" diyor😂
hahahha rakı içmenin yaşımı var varsada yaşlıların içkisidir sabır ister tecrübe ister sohbet ister siz gençler rakı sofrasında ne konuşacaksınız giydiğiniz bebek bezinin markasınımı tartışacaksınız 😂

Çevrimiçi Necmi

Sunun sozlesmesini sonlandirsinlar. Verilen paraya yazik, gidip kulupte calisan elemanlara verilsin.
madem olacakmış keşke beşiktaş için daha iyi birşey dileseymişsin bir dileğin heba oldu 😂

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/demarkesports/status/1759562199691821457?t=CXr29cJzhSfsX5Wn7KrUgw&s=19
çok yetenekliydi ama yetenek hiç birşey eğitim olmadıktan sonra
Olan yine beşiktaşın zamanına parasına oldu
Salıyorlar çayıra sonra olmasını bekliyorlar az akıllı olanlar bir şekilde futbola tutunabiliyor çoğunluk heba oluyor
Bunları söylediğimde genç düşmanı oluyorum en son çıkan nihattı yanlış hatırlamıyorsam futbol hayatı bitti antrönörlük hayatı baçladı oda bitti biz daha alt yapıdan gelecek yıldız bekliyoruz

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Musrati- atiba,ernst, josef karışımı nazar değmesin
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Svenson-Joe-Colley-Masuaku
Musrati
Rachica - Salih - Muci
Abubakar - Semih

Sanki bu kadro daha iyi gibi...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı pinehitman

Mert
Svenson-Joe-Colley-Masuaku
Musrati
Rachica - Salih - Muci
Abubakar - Semih

Sanki bu kadro daha iyi gibi...
Belki de sonradan girdikleri için bilmiyorum ama Salihle Abu girince pas sirkülasyonu daha iç açıcı hale geldi, ben de bu kadroyu mantıklı buldum sadece Svensson nasıl bir oyun yapısına sahip bilmediğimden oraya koşan bir Gedson yakıştırdım ben.

Çevrimiçi Samet Demir

Belki de sonradan girdikleri için bilmiyorum ama Salihle Abu girince pas sirkülasyonu daha iç açıcı hale geldi, ben de bu kadroyu mantıklı buldum sadece Svensson nasıl bir oyun yapısına sahip bilmediğimden oraya koşan bir Gedson yakıştırdım ben.

Yerli kuralı nedeniyle de Salih yazmak zorunda kaldım. Daha önce Salihin kötü görünmesinin en büyük nedeni saha içinde oyunculara büyük bölgelerin kalmaları yani Salihin savunması gereken alan epey büyüktü. Diğer oyuncular içinde bu durum geçerli haliyle çok efor sarf ediyordu Salih. Musrati ve hocayla inşallah herkesin alanları belirlenir ve küçülür. Takım boynununda küçülmesi gerekli tabi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı celiker1

hahahha rakı içmenin yaşımı var varsada yaşlıların içkisidir sabır ister tecrübe ister sohbet ister siz gençler rakı sofrasında ne konuşacaksınız giydiğiniz bebek bezinin markasınımı tartışacaksınız 😂
Takılıyorum abi,iyi günler😃👋
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dün maça iğrenç ötesi başlangıç yaptık, Beşiktaş asla bir daha böyle bir top oynamamalı imşallah hoca bunun farkındadır.

2. yarının ilk dakikasından itibaren aslında önde oynayıp , daha hızlı top kazanma yapabileceğimizi ve daha çok şut ve pozisyon zenginliği yaratabildik.

Hoca eğer 2. yarıdaki oyunu geliştirebilirsek ve bu savunma performansı devam ederse, 5 maç sonra farklı takım ortaya çıkabilir.

Musrati önüne daha pasör salih ve ileride Aboubakar ile daha iyi takım oluruz, Semi içe kat eden sol kanat gibi daha verimli olacağı aşikar, Semih ileride 9 gibi oynadığında savunmalar ona önlem alabiliyor ama kanatta topu aldığında inanılmaz durdurması zor birisine dönüşüyor.

şimdi 10 maçlık performansa baktım hocanın belki bizim için kalitesiz gibi görünen ama her maçta en az 3 gol yiyen takımdan neredeyse gol yemeyen takıma evrildik pendik maçındaki kazayı saymazsak felaket gol yememe durumu var.

SAvunma kısmını oturtup eğer hücum verimliliği artarsa hocaya karşı görüşüm değişir. 2 yarı biraz umut vadetti.

Çevrimiçi gokhans

Dün maça iğrenç ötesi başlangıç yaptık, Beşiktaş asla bir daha böyle bir top oynamamalı imşallah hoca bunun farkındadır.

2. yarının ilk dakikasından itibaren aslında önde oynayıp , daha hızlı top kazanma yapabileceğimizi ve daha çok şut ve pozisyon zenginliği yaratabildik.

Hoca eğer 2. yarıdaki oyunu geliştirebilirsek ve bu savunma performansı devam ederse, 5 maç sonra farklı takım ortaya çıkabilir.

Musrati önüne daha pasör salih ve ileride Aboubakar ile daha iyi takım oluruz, Semi içe kat eden sol kanat gibi daha verimli olacağı aşikar, Semih ileride 9 gibi oynadığında savunmalar ona önlem alabiliyor ama kanatta topu aldığında inanılmaz durdurması zor birisine dönüşüyor.

şimdi 10 maçlık performansa baktım hocanın belki bizim için kalitesiz gibi görünen ama her maçta en az 3 gol yiyen takımdan neredeyse gol yemeyen takıma evrildik pendik maçındaki kazayı saymazsak felaket gol yememe durumu var.

SAvunma kısmını oturtup eğer hücum verimliliği artarsa hocaya karşı görüşüm değişir. 2 yarı biraz umut vadetti.
Semih bence weghorst gibi oynatan ve alan açan bir pivot santraforun yanında 2.santrafor olarak prime mod açabileceğini düşünüyorum. Bu arada ortasaha pas yapamıyor. Aslında Amir sakat olmasa güzel birşeyler izleyebilirdik ama gedson ile malesef olmuyor. Gedson bence onur yerine sağ bek denenmeli mutlaka. Efsane bir beke dönüşebilecek potansiyeli var.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Semih bence weghorst gibi oynatan ve alan açan bir pivot santraforun yanında 2.santrafor olarak prime mod açabileceğini düşünüyorum. Bu arada ortasaha pas yapamıyor. Aslında Amir sakat olmasa güzel birşeyler izleyebilirdik ama gedson ile malesef olmuyor. Gedson bence onur yerine sağ bek denenmeli mutlaka. Efsane bir beke dönüşebilecek potansiyeli var.

Hız,güç,direnç,top kazanma, top sürme vs. vs. bence Boey den daha iyi noktaya gelir.

Gedson yerine Amir'de olur Gorenbek te olur :) Oraya hem dinamik hemde pas yapabilen birisi gelirse şahane olur. Bence sene sonu yaşına bakmadan Berghuis çekmemiz lazım. yada imza parası veri Rafa silva almamız lazım sol sağ forvet arkası tüm sorunları çözer, öyle bir skorer her zaman lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı mellfred

tribündeki taraftar beşiktaşın asli sorunu olmaya başladı
abi salihi niye ıslıklıyorsun
maçın içinde zaten hiç yoksun

Çevrimiçi mayguntr

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1759705097989206286
Palavralara bak. o kullandigi uygulamada profili de onaylanmis ki onaylanmak icin koydugun resimlerle uyan selfie cekmen lazim :D

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/deportesreports/status/1759859820310499556?s=46&t=ckzmOMGjRW-Et019VMKWOw
hocaya bu ülkedeki kalleş futbol iklimi iyi anlatılmalı

Şunu Beşiktaşlı sayfalar neden paylaşır anlamıyorum. Heriflerin aklına sokuyorsun resmen.

Çevrimiçi Necmi

sanırım o oyunun sorumlusu hoca değil oyuncular maç sonu konuşmasında hocada memnun değildi bundan bayağı eleştirdi
Bu oyuncu grubuyla olmayacak ilerde top tutamaya hücum hattı pas yapamayan orta saha varken top bizim kale önünden ayrılmaz gönderiyorlar bumerang gibi geri geliyor şu takıma göre savunmamız iyi bile dayanıyor aslında masuaku musrati muçi takımdan ayrı klas farkı yarattı stoperlere sözüm yok o yükü kaldırıyorlar takımdaki sorunlar belli müdahalenin yapılacağı alanda belli hocanın suçu burda ilk yarı cenkin ayağına iki kere top değdi semihinde farkı yoktu gedson topu ayağına aldımı kaptırana kadar gidiyor bilemiyorum belkide pas verecek adam olmadığı için öyle oynuyor ama sonuç ortada buralara müdahale etmeyip doğru sonuç bekleyemezsin

Çevrimdışı pinehitman

Yerli kuralı nedeniyle de Salih yazmak zorunda kaldım. Daha önce Salihin kötü görünmesinin en büyük nedeni saha içinde oyunculara büyük bölgelerin kalmaları yani Salihin savunması gereken alan epey büyüktü. Diğer oyuncular içinde bu durum geçerli haliyle çok efor sarf ediyordu Salih. Musrati ve hocayla inşallah herkesin alanları belirlenir ve küçülür. Takım boynununda küçülmesi gerekli tabi.
Özellikle orta da eforlu oynayan oyuncu eksiği yaşamadığımız için ben yerli kuralı haricinde de orada pas oyununa katkı sağlayabilir gibi hissediyorum.

Çevrimiçi murat

Abubakarın ıslıklanmasını bir nebze anlarım da gezzal neden ıslıklanır onu anlamam.adam sakatlık yaşamış iyi niyetle birşeyler yapıp eski günlerine dönmeye çalışıyor adamı moral olarak çökertmeye ne gerek var.bu sene zaten kaybedilmiş rahat bırak oynasın belki toparlar devam ederiz toparlayamazsa gider zaten . Tadında bırakmak lazım.futbolcunun üstüne gitmekle futbolcu düzelmez hatta düzeleceğini varsa da oyuncuyu kaybedersin uzun vadede de transfer yaparken bunlar menfi olarak karşına çıkar.sonra burada konuşuruz Beşiktaş'tan gidenler düşman gibi oynuyor gs den gidenler gs maçında yatıyorlar diye.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2024, 08:26:17 murat ]

Etiketler: