2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 984140 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

hayır ikiside koçun markası koç holdinge bağlı iki farklı beyaz eşya firması

Rahmi baba sagolsun

Çevrimdışı uğur07

uc kurusun hesabinin yapilmiyor olusu beni yazin rebic abubakar paketlemesi konusunda umutlandirdi. bir yonetim gerekiyorsa ekstra 300.000 500.00 euro cikip 3.300.000 euroluk sozlesmeden cikabilmeli

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Al-Musrati bana biraz yavaş geldi onana gibi olmaz inşallah.
yok olmaz korkma at gibi adam

Çevrimdışı uğur07

ghezzal feshetmekten vazgecmis. fesih olsaydi bir adam daha gelecekti. insigne diyorlar. bazilarinin taptigi adam bu kadar iste.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi sEuL

bu transfer neden olmadı  :alala: :alala: :alala:

Menajeri son dakika Ts'den ve Gs'den teklif var diyip fiyat arttirmis. Boylelerine kapiyi direkt kapatmak gerekiyor, iyi yapmis yonetim soylenilenler dogruysa.

Çevrimiçi sEuL

ghezzal feshetmekten vazgecmis. fesih olsaydi bir adam daha gelecekti. insigne diyorlar. bazilarinin taptigi adam bu kadar iste.

Umarim bundan sonraki maclarda kadroya alinmaz. Sozlesmesinden kurtulmaya calisitigimiz bir oyuncu her mac sahaya cikiyor, kontrati uzayacak diye her mac kac dakika oynadi diye bakmak istemiyorum artik.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı uğur07

al musrati muci den daha buyuk bir transfer olmus gibi. cok acayip ovguler okuyorum yeni atibayi bulduk gibi gozukuyor. hatta daha iyisi

Çevrimdışı uğur07

Umarim bundan sonraki maclarda kadroya alinmaz. Sozlesmesinden kurtulmaya calisitigimiz bir oyuncu her mac sahaya cikiyor, kontrati uzayacak diye her mac kac dakika oynadi diye bakmak istemiyorum artik.
bu konuda feyyaz ucar acikca soyledi hocamiz yeni sezonda kadroda gormek istiyorsa oynatir onun karari dedi.

yani oynatip sozlesmesini uzatirsan bize aglama mesajini verdi hocaya. icim rahat. hoca istemiyorsa bir veya iki mac kala kesecektir kadrodan. su anlar kritik maclar. yakinda o kadar ihtiyacimiz kalmaz.

Çevrimiçi Necmi

al musrati muci den daha buyuk bir transfer olmus gibi. cok acayip ovguler okuyorum yeni atibayi bulduk gibi gozukuyor. hatta daha iyisi

musrati tabiki daha büyük transfer muci nin geleceği parlak ümit vadeden transfer olduğu için herkes mutlu

Çevrimdışı sozkul

musrati tabiki daha büyük transfer muci nin geleceği parlak ümit vadeden transfer olduğu için herkes mutlu

sene sonu 10 + 11  21 milyon zorunlu bonservisi nasıl ödeyeceğiz? uefa'dan kesik yemeyelimde

Çevrimdışı mellfred

hayır ikiside koçun markası koç holdinge bağlı iki farklı beyaz eşya firması
beko arçeliğin ihraç ismi
sadece etiketleri farklı diye biliyorum

Çevrimdışı sozkul

beko arçeliğin ihraç ismi
sadece etiketleri farklı diye biliyorum

Doğru Beko ihraç markaları, yurtdışında bir tek BEKO biliniyor.

Çevrimdışı celiker1

Ernest Muci'ye 10 milyon verdik.Semih'in 2 yıl daha tecrübelenmiş,daha olgunu gibi düşünün. Semih'i 10 milyona verir misiniz? 😃 Tanrı sakatlık vermesin🙏🏻 Böyle oyunculardan zarar etmezsin.Sonunda doğru transfer politikası görebildik.Seçildiklerinden beri transferlerde geç kalındığı konusunda nasıl eleştirdiysem bugünde alkışı hak etti yönetim.Bu mantaliteyle devam,bravo👏🏻👏🏻👏🏻
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2024, 22:32:46 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı İzmitlibjk

Abilerim kardeşlerim boşverin bekosunu arceligini, bosverin 10 milyonunu zırtını zurtunu, besiktaslilar olarak bu muhasebeci kafasindan cikmamiz lazim yoksa geri kaliyor yok olma tehlikesiyle karsilasiyoruz, keyfimize bakalım biz...
Diger takim forumlarinda hic gormuyorum bu tarz sohbetler, bu arada sunu da soylemem gerekiyor bende eskiden en kral muhasebecilerdendim, kuruşuna kadar hesabini tutardim kulubun ama gerek yok, t.c sınırları içinde o şekilde kulup yonetilemiyor malesef

Çevrimdışı Talisca1903

iyi futbolcu alalım diyince para mı var klüp batacak ya scout transferi sonuç 21 milyon bonservis demek ki alınabiliyormuş şu muhasebeci ezik taraftar yapısından kurtardıkları için başkana ve yönetime ayrıca teşekkür ederim
yazada rafa silva ayarında adam bekliyorum parası pulu zerre umurumda değil

Çevrimdışı celiker1

Al-Musrati bana biraz yavaş geldi onana gibi olmaz inşallah.
Evet biraz yavaş.Öyle ön liberoda "Ahtapot" gibi her topa saldıran oyuncu değil.Şampiyonlar liginde elemede oynadıkları Pana maçı(Sakatlanıp çıkmak  zorunda kaldı) ile gruplarda oynadıkları Napoli maçının  tamamını oyun durduğunda ileri alarak izledim bugün.Çok net şekilde biraz daha hızlı olsa çoktan Real Madrid,Psg yaparmış.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Evet biraz yavaş.Öyle ön liberoda "Ahtapot" gibi her topa saldıran oyuncu değil.Şampiyonlar liginde elemede oynadıkları Pana maçı(Sakatlanıp çıkmak  zorunda kaldı) ile gruplarda oynadıkları Napoli maçının  tamamını oyun durduğunda ileri alarak izledim bugün.Çok net şekilde biraz daha hızlı olsa çoktan Real Madrid,Psg yaparmış.
gedson 50 milyonu gördü o kadar söyleyeyim yanına gelince

Çevrimdışı celiker1

Başar Önal Hollanda ikinci liginde  şu an takımıyla ilk on birde sahada.Gelecek olsa maça çıkmazdı.Muci ve Musrati'yi alarak devre arası transfer dönemini güzel şekilde kapamış olduk.
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: