2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 985765 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

çöl aslanı Ömer Muhtarın Torunu Şeyh Ahmed Senusinin yeğeni Mustafa Kemal ve Enver Beyin emrinde bir halkın kurtuluşu için savaşmaya geliyor :steamed: :steamed: :steamed:

Al Moatadrmbellsh Ali Mohamed Al Musrati

Çevrimdışı levitate

muci hocanın maliyet 10 milyon + kardan %10 pay
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ne pürüzü varki

gs iki katını teklif etmiş bunlarda bizden aynısını bekliyor galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

çöl aslanı Ömer Muhtarın Torunu Şeyh Ahmed Senusinin yeğeni Mustafa Kemal ve Enver Beyin emrinde bir halkın kurtuluşu için savaşmaya geliyor :steamed: :steamed: :steamed:

Al Moatadrmbellsh Ali Mohamed Al Musrati
bütün kabilesini almışız

Çevrimiçi Necmi

Bu arada başkan hepimizi fena utandırdı. Dediklerimizi yutturdu resmen. Seçim öncesi vaadettiği vizyonu konuşturdu başkanım. Ahh be bi inigo martinez çeksende başkanım şunların üzerine, tatlı niyetine :)) bu arada hoca çift ön liberolu sistemi sever. Demir ege ve musrati yi 6, muci’yi kanat forvet oynatabilir. Hazırlıklı olun yani :))
muci forvet zaten bildiğimiz on değil zaten daha fazla forvet oynamış bildiğin talisca nın bize geldiği hali

Çevrimdışı levitate

beko forma göğüs sponsoru olmuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

gs iki katını teklif etmiş bunlarda bizden aynısını bekliyor galiba
yolu uzak olsun o zaman

Çevrimiçi Necmi

beko forma göğüs sponsoru olmuş
arçelik olmuştu hani 🤔

Çevrimiçi ulumemo

Rigoberto rivas söylentisi var doğru mu bilemem ama 3m€ çok gibi

Çevrimdışı Talisca1903

kuzey afrikadan balkanlara osmanlı gibi sefere çıktık 

Sultanü'l-Berreyn ve Hakanu'l-Bahreyn Beşiktaş   :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2024, 19:52:19 Talisca1903 ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi sEuL

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bu paralara çıkıyorsak Gronbaek daha garanti bir seçim olmaz miydi?

Çevrimiçi sefaköykartali

seneye soyle birsey mi olacak acaba

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye arka dörtlü değişir komple, hatta kaleci bile değişmeli.

Çevrimiçi sEuL

Daha once 10M Euro bonservis verdigimiz bir oyuncu hatirlamiyorum, bu kadar para verdigimiz Muci ile sadece 3.5 yillik anlasmamiz enteresan. Buyuk ihtimalle oyuncuyu zaten elimizde tutamayiz diye dusunuyorlardir heralde. Hayirli olsun

Çevrimdışı levitate

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bu paralara çıkıyorsak Gronbaek daha garanti bir seçim olmaz miydi?

o da yaza diyelim :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Hatay'in kanat oyuncusunada teklif yapmisiz diye haber geciliyor [DiMarzio] ama ne kadar guvenilir bilemiyorum.
Ghezzal yada Rebic'ten ciktiysak eger belki ama bu haberi cikartip son dakika farkli bir seyler mi deniyorlar acaba.

Çevrimdışı Sefa Kara

Al-Musrati bana biraz yavaş geldi onana gibi olmaz inşallah.

Çevrimiçi Necmi

Beko zaten Arcelik'in degil mi?
hayır ikiside koçun markası koç holdinge bağlı iki farklı beyaz eşya firması

Çevrimiçi Necmi

Daha once 10M Euro bonservis verdigimiz bir oyuncu hatirlamiyorum, bu kadar para verdigimiz Muci ile sadece 3.5 yillik anlasmamiz enteresan. Buyuk ihtimalle oyuncuyu zaten elimizde tutamayiz diye dusunuyorlardir heralde. Hayirli olsun
musratiye 12 verdik 😉

Etiketler: