2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 985804 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

https://twitter.com/emrekhvcgl/status/1755905628487209075
Türkiyede daha top cizgideyken hakem düdük çalar muci çıldırır kart görür varda hakem düdük çaldığı için protokol gereği karışamaz lehimize birşey varsa olmaması için tüm ayrıntılar kullanılır
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi COB

Mirë se vjen Ernest. Shpresoj se do të na kallxon fuqinë e Shqiptarit në fushë 🇦🇱

Ernest'in gelmesi iyi oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

Türkiyede daha top cizgideyken hakem düdük çalar muci çıldırır kart görür varda hakem düdük çaldığı için protokol gereği karışamaz lehimize birşey varsa olmaması için tüm ayrıntılar kullanılır

Azıcık sevinelim ya dur :) Maçda düşünürüz artık onuda :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Gs maçı ne zamandı? 😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı fatihsahin

Çok zaman olmuş böyle heyecanlı transfer beklediğim bir tuhaf oldum

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı levitate

rebic ya da ghezzal'den çıkarlarsa insigne getirecekler galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

4. Transferide bekliyorum beni kesmedi, ne zamandır bu anı bekliyoruz

Çevrimdışı Unnamed

Bu kadar yabancı oyuncu ile kadroyu nasıl kuracaklar acaba

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Transfer kaçta bitiyor 

Çevrimdışı uğur07

24.00

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı uğur07

al-musrati 12 mn euro satin alma zorunlu kiralik olarak geliyor. oyleyse yeni 6 numara ve 10 numara hayirli olsun

Çevrimdışı uğur07

seneye soyle birsey mi olacak acaba

Çevrimiçi Necmi

al-musrati 12 mn euro satin alma zorunlu kiralik olarak geliyor. oyleyse yeni 6 numara ve 10 numara hayirli olsun

çok iyi rakam inşallah tutar bize gelen futbolu unutuyor çünkü

Çevrimdışı Talisca1903

Musrati 10 numara topçu hayvan gibi iyi adam tutmama şansı yok Muciyi hiç bilmiyorum inşallah iyi çıkar

Çevrimdışı Talisca1903

talisca abim heyecandan bayılacak
yeni gördüm vallahi inanamadım böyle adam alacaksın :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Talisca1903

Etiketler: