2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 984271 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1755867627002478801

Olm ne güzel bir gün, inşalahh gelir ve tutar bizde. Şmyle adamlara yönelmemiz gerekir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

6 numara da düşünülüyormuş hadi bakalım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi ulumemo

Evren'de yazdı şimdi. Muci gelsin başka adam istemiyorum
Ben bi tane orta saha iki de kanat istiyorum :)

Çevrimdışı CemMert

Yağız Sabuncuoğlu

@yagosabuncuoglu
·
1m
🚨 Beşiktaş, Ernest Muçi ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı. Legia Varşova ile bonservis konusunda da anlaşıldı. Sonraki satıştan pay konusu görüşülüyor.

Çevrimiçi yaço58

Yağız Sabuncuoğlu

@yagosabuncuoglu
·
1m
🚨 Beşiktaş, Ernest Muçi ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı. Legia Varşova ile bonservis konusunda da anlaşıldı. Sonraki satıştan pay konusu görüşülüyor.
nasıl oyuncu

Çevrimdışı Mehmet57

Alllaaahh :icool:

Mert
Svensson-Tayyip-Joe-Masuaku
Grujic-Gedson
Rashica-Muci-Cenk
Semih

Çevrimdışı CemMert

Murat Özen
@Muratozen1903
·
1m
Oyuncu ile anlaşıldı.

Kulübü ile 1 madde konusunda fikir ayrılğı var. O madde üzerinden görüşmeler sürüyor. Süreç olumlu gidiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

nasıl oyuncu

1.80 boyunda, forvet arkasında oynuyor iki ayağı ile uzaktan şutları var.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben bi tane orta saha iki de kanat istiyorum :)

İdarelik adam yerine böyle nokta atışı adamlar almamız lazım. Şuam Muci gelirse en fazla bir tane de 6 yada 8 alınır. Aslında bunun yanında birde kanat gelse çok şahane olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Masuaku - Bahtiyar - Joe - Svenson
Amartey/(gelirse Grujic)
Rachica - Muci - Gedson
Semih - Abu / (Muleka)

Hemen kadro yapalım. :)

Çevrimdışı CemMert

Sercan Dikme

@sercan_dikme
·
45s
Ernest Muci Beşiktaş’la sözleşme imzalamak için bugün İstanbul’a geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Sercan Dikme

@sercan_dikme
·
45s
Ernest Muci Beşiktaş’la sözleşme imzalamak için bugün İstanbul’a geliyor.

Çok iyi ya. Grujic de gelsin

Çevrimiçi tolga1903

1.80 boyunda, forvet arkasında oynuyor iki ayağı ile uzaktan şutları var.

Çocuk sola atarak oynuyor kendini genelde. Çekip vurma özelliği çok üst düzey geldi ama bizim için iyi yanı şu ki iki ayağını da muazzam kullanıyor. Bakarsın sol kenar yapar ya da forvet arkası oynatır ama kendini sola attığı için sol önde cenk mi artık kim oynayacaksa ceza sahasına daha rahat girer. Her türlü iyi potansiyelli oyuncu ya son gün supriz oldu açıkçası

Çevrimdışı Mehmet57

Grujic-Gedson
Muci

Artik arka arkaya 3 dikey pas atabilecek orta sahamiz var :halay:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı celiker1

Alllaaahh :icool:

Mert
Svensson-Tayyip-Joe-Masuaku
Grujic-Gedson
Rashica-Muci-Cenk
Semih
İki iyi oyuncu ile kağıt üstünde bile nasıl göze hoş geliyor kadro.Cenk'i çıkarıp Abou veya Muleka  ile Semih'i en uca atıp baklava dilim orta saha ile 4-1-2-1-2 yaparsakta deymeyin keyfime👍 Ayrıca ne olursa olsun elimizdeki oyuncularla(Semih-Abou-Muleka hatta Hekimoğlu) bu kadro çift forvet oynar.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı fatihsahin

Fener sever uzaktan gol yemeleri. İnşallah doğrudur muci

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimiçi kartalizma190399

Bir önceki maç Amartey'i beğenmiştim, bu maç oda leşti. Dikine pas atabilen kimse yok takımda. bakhtiyar, onur, necip, amartey, hepsi geri dönüyor, kaleciye atıyor, diğer stopere atıyor. Atağa çıktık diye, pozisyon doğuyor diye ayağa kalkıyorum, sonra bir bakmışım top kaleciye kadar gelmiş. Orta sahaya madem adam alınmayacak, Demir Ege'nin oynaması şart oğlu şart.. Koca kadroda tek pas atmayı bilen oyuncu o malesef. Çok yazık gerçekten..

Santos mentalitesinde hoca alinca dogal. Colley gibi tahtabacagin yanina oyun kurucu stoper yerine Warrell'i alidirdi. Orta sahaya oyun kurucu yerine sert onlibero istiyor. Adi gecenlerden biraz Matic haric ayagi duzgun oyuncu yok. Seneye 2 oyun kuramayan stoper+ oyun kuramayan 6 ve Gedson'la artik nasil bir futbol oynariz siz dusunun. Elinde tek oyun kurabilen oyuncu Masuaku.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar güzel kadrolar yapıyorsunuz da ben Gedson konusunda kararsızım. Hatta negatife daha yakınım .
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Transfer dediğin böyle yapılır. 34-35 yasındaki adamlara geri dönüşü olmayan milyonları bayılmak yerine alacaksın böyle gençleri 2 sene sonra 3-4 katına satacaksın, temiz iş. Hasan başkanıma güveniyorum. 5 sene yönetsin şu kulubu seviye atlariz.

Önümüzdeki sene için hissettiğimi söyliyim, iyi planlanmış güçlü bir ilk 11e sahip olacakmısız ama yedek kulubemiz alt yapi oyunculari ve ilk 11 kalitesinden oldukca geride oyuncularla olusacakmış gibi hissediyorum.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bakalim F. Santos nasil kullanacak, profil olarak sahane transfer.
4-2-3-1'de 10 numarada cuk oturur ama bu sefer Semih sikinti oluyor.
Ben hala Semih'in tek forveti kotaramayacagini dusunuyorum uzun vadede. Kanat forvette verimi dusuyor.
Aslinda diamond 4-4-2'de forvet arkasi Muci, onunde Semih ve yani santrfor sahane olurdu.
Bu durumda Ghezzal iptal ama o zaten gidici. Rashica'ya yer kalmiyor, o da Muci'nin alternatifi olur anca.

Çevrimiçi ulumemo

Şuam Muci gelirse en fazla bir tane de 6 yada 8 alınır. Aslında bunun yanında birde kanat gelse çok şahane olur.
Süre kalmadı süre :D :D

Çevrimiçi Samet Demir

Arkadaşlar güzel kadrolar yapıyorsunuz da ben Gedson konusunda kararsızım. Hatta negatife daha yakınım .

Gedsonu 8-10 değilde masuakunun önünde oynatacağız. :)

Çevrimiçi Samet Demir

Süre kalmadı süre :D :D

Abi Muci sonrası adam alınmasa bile benim için yeterli. Grujic de gelirse katmerli iyi olur.

Etiketler: