2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989517 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/eksiogluJK/status/1751993070323646522
transfer yapmışız bu akşam açıklanabilir diyorlar pardon yarın açıklanacakmış kesin
 gecede olabilirmiş kesin anlaşılmış

bu arada kim diyo bunları abi merak ettim :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Kim demiyor ki akıma katılmak için ben bile twitterda uçak emojisi yaptım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

panik butonunamı basmışlar

Gelen adamı görünce belli olur, panik mi planlı mı :) inşallah planlı yapılan transferdir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bir bakmışız gece uçaktan sorloth iniyor. Ne güzel olur ama :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Sinan23

Malum takımla maça 2 3 hafta kaldı sanırım. 3 4 transfer lazım. O maçı yenmeliyiz. Ts maçı önemli değil.  O macin affi yok. Sonra isterse 6. ol. Zaten ha 3. ha 6. olmuşsun ne farkeder. Seneye boşuna Avrupa için yipratmayalim kendimizi.

Çevrimiçi gokhans

sen başkan olsan yapamazsın artık risk alacak bölümü çoktan geçtik şu kadro içine koyacağın her genç yetenek kaybolur gider mecburen tecrübeli kadro kurmak zorundasın sizin söylediğiniz ondan sonra bakılacak olay
Yönetime gelince fazla ütopik düşününce hayal kırıklığı normal arat konuşurken hatırlarsan masal anlatıyor demişdim beklentim olmadığı için hayal kırıklığımda yok o zamanda dedim söze değil icraata bakar karar veririm çoktan söylediklerini unuttum eksik iş yapabilirler ama bilerek yanlış yapmazlar çebinin bu kulübe verdiği zarar bırak birkaç ayı birkaç yılda bile düzelmez düzeleceğine inandıysanız hatayı kendinizde arayın hiç kimse için işin içine girmek dışardan konuşmaya benzemez dışardan senin benim gördüğümden başka birşey görmüyorlar hain bir yönetim vardı şeffafmı olduklarını sanıyoruz kimbilir nelerle karşılaştılar bu yönetimden değilde eski yönetimi ibra edenlerin peşine düşün onların yaptığıda en az eski yönetiminki kadar hainceydi yönetimede sabredin bence önce dumura uğramış pozisyondan bir çıksınlar sonra icraatlar gelir hazır oyuncu indirselerdi çok büyük hata yaparlardı oyuncuyu hangi kritere göre alacaksın yalnız rosierin ölü hali aldıklarının diri halinden iyi gibi duruyor ama yinede takım kurulmadan karar vermek istemiyorum sabırla bekleyin aceleye gerek yok baskı hata yaptırır bu durum daha iyi en azından bu takımın adam olmayacağını yaşayarak öğreniyorlar alacağımız bir iki galibiyet bir sürü sıkıntının üstünü örterdi şu rezil insanların oynamaya çalışmamaları bile hoşuma gidiyor doksan dakikada beş on kere topa dokunan birine kontrat verecek kadar eşek değildir herhalde kimse üstüne gelen topu içeri tokatlayan birinin kaleci olmadığınıda görmüşlerdir
Bekleyelim kaybedecek birşeyimiz kalmadı artık kupada gitti oyuncu alınsa bile kupa çok uzakta iki oyuncuyla yaklaşmaz o yüzden sabırla beklemek en iyisi
Asıl trajedi ne biliyormusun? Fikret Orman gibi Beşiktaş’ı rakipsiz zirveye taşıyan bir başkanın ibra edilmediği bir kongrede, camiaya bile isteye ihanet eden ve resmen mahfeden trabzon lobisinin ibra edilmesidir.  Fikret orman sadece, tff, mhk, renklilerle mücadele edip yenmedi, bahçeli’nin maça çık telefonları ve baskıları, 15 temmuz stada inen helikopterlerin kulübe yıkılmaya çalışılması, gezide hükümetle karşı karşıya getirilmemiz ve hatta yabancı oyuncularımızın kaçarak gitmesine sebep olan stad önündeki terör saldırısı. Fikret orman bir çok tarafla mücadele etti. Herkesi karşısına aldı. İlk tökezlediğinde fo paralar nerde nağraları atıldı, kongreden ibra edilmeden kovulurcasına postalandı.. Al sana tertemiz trajedi.. Bazen şu yaşadıklarımızı hakediyoruz gibi geliyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/miracxz/status/1752046495035953504

şu doğru çıksa şaşırmam bu arada net portekiz'den birini kitleyecekler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Asıl trajedi ne biliyormusun? Fikret Orman gibi Beşiktaş’ı rakipsiz zirveye taşıyan bir başkanın ibra edilmediği bir kongrede, camiaya bile isteye ihanet eden ve resmen mahfeden trabzon lobisinin ibra edilmesidir.  Fikret orman sadece, tff, mhk, renklilerle mücadele edip yenmedi, bahçeli’nin maça çık telefonları ve baskıları, 15 temmuz stada inen helikopterlerin kulübe yıkılmaya çalışılması, gezide hükümetle karşı karşıya getirilmemiz ve hatta yabancı oyuncularımızın kaçarak gitmesine sebep olan stad önündeki terör saldırısı. Fikret orman bir çok tarafla mücadele etti. Herkesi karşısına aldı. İlk tökezlediğinde fo paralar nerde nağraları atıldı, kongreden ibra edilmeden kovulurcasına postalandı.. Al sana tertemiz trajedi.. Bazen şu yaşadıklarımızı hakediyoruz gibi geliyor..

Nisan ya da mayıs da tekrar kongre var, 2022-2023 sezonu ibra oylaması yapılacak. Takip edilmeli.. (Net bilgisi olan yazabilir)

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Necmi

dışardan yıkamadılar içerden yıktılar işde insanlar çebinin kötü başkan olduğunu söylüyor hayır kötü başkanlık falan yapmadı fo yönetimini yıkıp beşiktaşı dibe çekmek fo tarafından yapılan herşeyi yıkmak için getirildi ve başarılı oldu çebiye alkış tutanlarda bilerek yada bilmeyerek bu ihanetin parçası oldu o zamanı ve onları çok suçlamam ama ibra edenleri en ağır şekilde suçlarım çünkü herşeyi bilerek ibra ettiler çebi yönetimi tüm beşiktaş tarihinin en kara dönemidir bu camia ts li olduğu bilinen birini başkan yaptı onun içinde beşiktaş tarihine geçecek bir ismi linç ettiler ama gerçekler her zaman ortaya çıkmaya mahkumdur beşiktaş elbet toparlar esas çebinin kayığına binen bu tipleri camiadan dışlamak gerekir esas zehir onlar

Çevrimdışı Necmi

Kim demiyor ki akıma katılmak için ben bile twitterda uçak emojisi yaptım
😂

Çevrimiçi Samet Demir

Oliver Torres olmasın?

İlk transfer 6 ya da stoper olacak bence.

Çevrimdışı Talisca1903

twitin sahibi hatta söylersek ismi olmaz bilgi sızdırıyorlar sonra deler felan gibi iddialı konuştu yarın açıklanır dedi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Talisca1903

]Dusan Alimpiyeviçe linç başlamış hayırdır olm siz ne ayaksınız en başarılı branşımızın hocamızı size mi yedireceğiz.O salaklığı Nouma da yaptık bir daha zor gireriz o çuvala.

UTG ye helal olsun hemen resmini paylaşmış destek manasında herkesin anladığı dilden konuşanların hastasıyız. Kapkara Kartal adam helal sana UTG
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2024, 23:55:04 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı underworld

İber yarımadasından topçu almayın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2024, 10:07:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hasan Arat: “En başta şunu söyleyeyim; şu anda önceliğim transfer. Perşembe günü Avrupa’da transfer bitiyor ve sonrasındaki bir hafta boyunca Türkiye’nin şansı var. O bir haftada avantajlı maliyetlerle birçok yeni alternatif de ortaya çıkacak ama bizim zaten üzerinde olup bitirmeye yakın olduğumuz isimler var. Dolayısıyla benim sessizliğim insanlarda, sanki söz verip de yapamamış, o yüzden susuyormuş gibi bir düşünce oluşturuyor olabilir ama bunun öyle olmadığını önümüzdeki günlerde herkes görecek.” (Posta)

Çevrimiçi Akil Emre

Hasan Arat: “En başta şunu söyleyeyim; şu anda önceliğim transfer. Perşembe günü Avrupa’da transfer bitiyor ve sonrasındaki bir hafta boyunca Türkiye’nin şansı var. O bir haftada avantajlı maliyetlerle birçok yeni alternatif de ortaya çıkacak ama bizim zaten üzerinde olup bitirmeye yakın olduğumuz isimler var. Dolayısıyla benim sessizliğim insanlarda, sanki söz verip de yapamamış, o yüzden susuyormuş gibi bir düşünce oluşturuyor olabilir ama bunun öyle olmadığını önümüzdeki günlerde herkes görecek.” (Posta)
Hiç açıklama yapmasa daha uygun olurdu, zaten bu taktiği anç den yıllarca gördük ve illallah ettik. Alırsın 2 tane yıldız ortamı rahatlatırsın daha sonra 2 tanede maliyeti düşen kovaladığın isimleri getirisin olay biter, tek transfer svenson son kayıplarla prestijin yerlerde ve hala hikayeye devam.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2024, 12:06:35
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hiç açıklama yapmasa daha uygun olurdu, zaten bu taktiği anç den yıllarca gördük ve illallah ettik. Alırsın 2 tane yıldız ortamı rahatlatırsın daha sonra 2 tanede maliyeti düşen kovaladığın isimleri getirisin olay biter, tek transfer svenson son kayıplarla prestijin yerlerde ve hala hikayeye devam.

Abi çok acelecisiniz. Bence bekleyerek en doğrusunu yapıyor.
Avrupa'da transfer kapansın baglantıları ile alacaktır baskanım.

Çevrimiçi yaço58

Abi çok acelecisiniz. Bence bekleyerek en doğrusunu yapıyor.
Avrupa'da transfer kapansın baglantıları ile alacaktır baskanım.
son gün bailiy faciası gibi olmasın yeter beklediğimize değsin inşallah

Çevrimiçi kartalizma190399

Kimse bizi menajerlerin kucagina itmesin lafini da bol bol duymustuk zaten, o da tanidik geliyor.
Aksam pazari acildiktan sonra transfer yapacagiz laflari da tanidik geliyor.
Bu sekilde olacaksa hic transfer yapmasinlar daha iyi.
Yine bitik iskarta oyunculara kalacagiz. Gelecek sene zar atma sansimiz yok, kontenjan agzina kadar dolu ve 12 yabanci hakkin var.
Bu sekilde olacaksa hic transfer yapmayalim, onumuzdeki 4-5 ay scouting ekibiyle calismalara baslayip yazin adam gibi oyunculari alalim.

Kimse kusura bakmasin, ama H. Arat yonetimi su ana kadar, Semih'in kontrati disinda, tamamen ANC yonetiminin kopyasi gibi gozukuyor.
S. Adali'ya matruska dendi, ama asil matruska kendisi sanki.

Çevrimiçi Samet Ç

Gabriel Paulista'yı yazmışlar o yaşıyor mu hala?

Çevrimdışı Renton

Gabriel Paulista'yı yazmışlar o yaşıyor mu hala?
Atletico Madrid'e gitti adam 😀
See you in another life,brother.

Etiketler: