2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991438 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bize düşen sabretmek, desteklemek ve sahip çıkmak. Herşey olağanüstü kötü gidiyor, bu tip takımlara bielsavari bir hoca lazımdı yada lucede olabilir ama santos ve ekibine güvenmek ve desteklemek zorundayız. Bizim kadar oda afallamış durumda, sanchez, ronaldo, da silva’lar dan necip’leri, cenk’leri falan buldu. Bu takımı, mesih inse gökten ayağa kaldıramaz. Hiçbir şey alamıyorsan, al weghorst’u getir, en azından rakip sahaya yerleşmeni sağlar. Top indirir, diğerlerine alan açar, rakibi hataya sürükler ve duran toplarda tehdit oluşturur. 1 kişi bile çağ atlatabilir bize. Cenk’le muleka ile resmen 1 kişi eksiğiz çünkü ilerde top tutamıyoruz, santrafor rakibe tehdit değil, iğrenç bir kısır döngüdeyiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

şurada kalmş 12 gün daha beklenir sorun yok

Ama Burada milleti sırf adalı destekledi diye matruşka yapanlar ilk gün transfer inecek psg chelseadan futbolcular gelecek diye kandırıldığının farkında taraftar tepki göteriyor diye kızamazsınız.ne yapsın adamlar şu karda kışta sivasa mı gidilir yollarda perişan halde gidiyorlar kusura bakmasın beyzadeler iki kelime lafıda eder taraftar
Çok uçtular seçim öncesi taraftarı da uçurdular dedikleri olmayınca insanlar tepki verir bu doğal.

Artık olan oldu bunların hazırlığının olmadığı belli en azından dua edelim menajerler iyisini sunsun bize son gün çünkü top menajerlerde gözüken o

beklemeye devam

Çevrimdışı uğur07

hoca da artik anlamali. kazma da olsa cenk yerine muleka ile cikmali. taraftari da germenin geregi yok bu kadar. cenk umut tayfur takim duzelene kadar mumkunse oynamasin. sonrasina gerek olursa bakariz.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

weghorst bende isterdim. ama bildigim kadariyla adam ultra zengin ve para icin falan gelmez. su halimizle gelip ugrasmaz o adam. o yuzden bilindik defterleri kapatmak lazim artik binlerce futbolcu var dunyada. sorun dunyayi taniyan ne yonetimimiz var ve kurumsal aklimiz

Çevrimdışı uğur07

keske soyle bir sistem kursak

iyi bir menajerle anlassak. adam butun transferleri o yapsa. ama asil para kazanmasini getirdigi oyuncularin gosterdigi performanslar uzerinde alacak sekilde anlassak. yani forvet getirdi 10 golu geçerse 250.000 euri bonus falan gibi

Çevrimiçi Samet Demir

Burada hepimiz Onura salladık ama Svensonda olup Onurda olmayan bir özellik neredeyse yok. Bu tip transferler gelirse seneyi de çöpe atarız.

Hocaya gelince colley, necip ile oynayıp ileriye de Cenki koyarak ne hayal etti bilmiyorum. Bu yetmezmiş gibi birde 6 ya Amarteyi çekti takımın fişini iyice çekti.

Transferlerde de öncelik ileriye sonra 6 ya da 8 daha sonra stoper alınmalı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlk transferimiz Svrenson, fıkra bu kadar

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Kim dedi alacağız diye abi?
ben levitate aklı başında her taraftar dedi istedik yani :D

Çevrimiçi Samet Demir

ben levitate aklı başında her taraftar dedi istedik yani :D

Bugün biri pierre emile højbjerg'i yazmış bende onu isterim valla. Sinerjisi 10 numara için yapmak lazım abi yav. Ya da forvet takım gol atamıyor bunlar 6 ya da stoper derdinde

https://www.transfermarkt.com.tr/pierre-emile-hojbjerg/verletzungen/spieler/167799
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2024, 22:41:52 Samet Demir ]

Çevrimdışı Talisca1903

Bugün biri pierre emile højbjerg'i yazmış bende onu isterim valla. Sinerjisi 10 numara için yapmak lazım abi yav. Ya da forvet takım gol atamıyor bunlar 6 ya da stoper derdinde
orta sahası kanatı forveti olmayan takıma transferde stoperle başlalarsa pis kızarım

bunu da almışlar galiba izlediğim videoda yeni josefimizi bulmuşuz :ok: :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2024, 22:50:46 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Sefa Kara

-Başkan kötü
-Hoca kötü
-Oyuncular kötü
-Tff,Mhk,hakemler,Medya aramız kötü.
-Gelen oyuncular kötü (Svensonn)

Bitik durumdayız.Geleceğimiz karanlık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

orta sahası kanatı forveti olmayan takıma transferde stoperle başlalarsa pis kızarım

bunu da almışlar galiba

aldıkları nerede yazıyor?

Bu arada 10 numara transferi için 1 Şubat Avrupa transfer kapanışı bekleyeceğiz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

aldıkları nerede yazıyor?

Bu arada 10 numara transferi için 1 Şubat Avrupa transfer kapanışı bekleyeceğiz diye düşünüyorum.
bir iki sitede norveç bayrağı paylaştılar bu olsa gerek

Çevrimiçi gokhans

Geçen yıl premier lig kadrosuna sahip bir takımı, 1 yılda tff 1.lig kadrosuna sahip bir takıma dönüştürmekde bir başarı. Emeğe geçenlere, en derin duygularımı hard bir tarzda yolluyorum..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

tayyip talha niye bir anda kesik yedi anlamadım adam gayet güzel top oynadı

sağ stoperden daha öncelikli şeyler ve ama lascelles bekliyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

abubakar konusunu da netlestirimek lazim hoca istiyorsa devam edecekse bu lanet herif en azından trabzon macinda o olmali. ve hatta mumkunse masuaku ve bir transfer daha iyi bir noktaya gelecegiz insallah. ayrica benim alacagim ilk oyuncu hucuma donuk orta saha olurdu su takima. ikincisi de forvet muleka nin yerine. yemisim stoperi

Besiktas'a defalarca ihanet etmis bu kadar ahlaksiz bir topcu bir daha forma giymesin bir zahmet. Ayrica Trabzon macinda sahada olsa ne yazar, o maci 5-0 kazansak ne yazar. Hala niye stres yapiyoruz anlamiyorum. Sezon BITTI. Kiytirik Turkiye kupasi da, 3. olmak da birsey degismeyecek. Bu sezon KAYIP. Bu sezonun tamamen kayip olmamasi icin gelecek sene'ye yatirim yapmaliyiz. Ve israrla hala yatirim yapmiyoruz. Hala gelecek sene bizle yuksek ihtimalle olmayacak, bizde gelecegi olmayan oyunculari tolere ediyoruz ve saha'da goruyoruz. Taraftar da hicbir sekilde buna karsi cikmiyor. Ergenler gibi hala galibiyet, transfer pesinde kosuyoruz. Camia bastan sona kadar garip bir sacmalik icerisinde. Allah akli basinda taraftara sabir versin.

Çevrimiçi Samet Demir

tayyip talha niye bir anda kesik yedi anlamadım adam gayet güzel top oynadı

sağ stoperden daha öncelikli şeyler ve ama lascelles bekliyoruz :D
Lascellas da bize çok fayda sağlamaz ki. Biz Colleyi oynatıp yanına adam alacaksak eğer yanındaki adamın ayağı iyi olmalı. 6 numara içinde bu durum geçerli. Stoper dahil kimi alıyorsak alalım skor katkısı veren adam almamız gerekiyor. Sürekli forvet oyuncusunun ayağına baktığımız zaman böyle çok puan kayıpları yaşarız.

Tayyipin oynadığı maçlarda adam defansı bir nebze toplamıştı, birden kesik yedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı uğur07

Besiktas'a defalarca ihanet etmis bu kadar ahlaksiz bir topcu bir daha forma giymesin bir zahmet. Ayrica Trabzon macinda sahada olsa ne yazar, o maci 5-0 kazansak ne yazar. Hala niye stres yapiyoruz anlamiyorum. Sezon BITTI. Kiytirik Turkiye kupasi da, 3. olmak da birsey degismeyecek. Bu sezon KAYIP. Bu sezonun tamamen kayip olmamasi icin gelecek sene'ye yatirim yapmaliyiz. Ve israrla hala yatirim yapmiyoruz. Hala gelecek sene bizle yuksek ihtimalle olmayacak, bizde gelecegi olmayan oyunculari tolere ediyoruz ve saha'da goruyoruz. Taraftar da hicbir sekilde buna karsi cikmiyor. Ergenler gibi hala galibiyet, transfer pesinde kosuyoruz. Camia bastan sona kadar garip bir sacmalik icerisinde. Allah akli basinda taraftara sabir versin.
bende umursamiyorum ama arkadaslar yenildikce cok stres yaptilar. yillarin ihaneti oyle iki gunde telafi edilir mi ya. zaten iki atimlik kurşunumuz var. oyle bilincizce futbolcu almışlar ki sergenin sampiyonlugu tamamen sansa gelmis o zaman bunu anlıyoruz

Çevrimdışı uğur07

masuaku yari finale kadar gider malesef

Etiketler: