2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991030 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Transferden önce Samet Aybaba'nın görevden alınması lazım
sebep?

Çevrimdışı MUSTAFA_

İletişim diye gelip iletişimi sıfıra indirene ne denir? Kapılar suratımıza suratımıza kapatılıyor. Bilgi sızdırmamakla övünmeye devam...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

sebep?
Kendisi futbol takımından sorumlu ve bir çözüm üretip işini düzgün yapamadığını düşündüğü için olabilir.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1751628875413533169
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2024, 19:10:32 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

sebep?
Yetersiz sürekli anadolu topçusu kovalıyor o yüzden

Çevrimdışı uğur07

ya anadolu topcusu kovaladigini nereden anladin mesela. swensson dan mi. o kadar düz bir yorum ki

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Samet Aybaba hangi yeterlilikle getirildi bu göreve merak diyorum Feda dönemi referans alınıyorsa orada bile hiçbir beklenti yokken başarısızdı aldığı topçuları tek tek yazayım aşağıya bu adam mı bizi bu bataktan çıkaracak?

Gökhan Süzen, Dentinho, Olcay, Oğuzhan Özyakup, Batuhan Karadeniz, Berat Çetinkaya, Sinan Kurumuş, Allan McGregor, Escude, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Niang, Sezer Özmen, Rıdvan Şimşek, Furkan Şeker, Korcan Çelikay, Erkan Kaş, Erkam Reşmen.

18 oyuncuda 3 tane tutturabilmiş ve biz bu adamı Feda döneminden daha kötü bir halde olan takımın başına patron yapıp kurtarmasını bekliyoruz hayırlı işler.

Çevrimiçi murat

Yetersiz sürekli anadolu topçusu kovalıyor o yüzden
parasız zaman alır ve parayla olduğundan daha zordur. amayetersiz de olabilir.örneğin beni bayern münihin başına geçirin almanya ligi için başarısız olmam gibi bir durum söz konusu olmaz ama dünyanın en iyi teknik direktörünü beşiktaşın başına bu şartlarla getirin başarılı olması pek mümkün değil gibi görünüyor veya onun yerine en iyi sportif direktör de olur.şu an iyi bir başkanımız olduğu belli değil,par yok o belli,futbol yöneticisi soru işareti,teknik direktör belirsiz futbolcular kötü.bu işi samet aybabaya yıkmak bu kadar kısa süreçte doğru değil.gönderdiğimizi varsayalım bu yönetim kimi getirecek ve eline ne verecekte kısa sürede bizi düzlüğe çıkaracak.

Çevrimiçi Necmi

ya anadolu topcusu kovaladigini nereden anladin mesela. swensson dan mi. o kadar düz bir yorum ki

samete alt yapıyı bırakacaksan sorun yok ama a takımda sorumluluk onunsa ciddi sorun var demektir ama önce bilmek lazım transfere karar verenmi yoksa sadece patronmu profesyoneller çalışır o sadece son okeyi verirse bir problem olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kulübü romatizm bitirecek herhangi birinin bu kulüpte görev alabilmesi için sadece bu kulüpten çıkmış olması yetmez aynı şey diğer aday içinde geçerli o da Mehmet Özdilek'i SD yapacaktı.

Çevrimdışı Talisca1903

9 şubat son günmüş transferde 12 gün kaldı belli oldu ki son gün kovalanacak golcü 10 no kanat kovalayın bari gına geldi stoper 6 numara transfer haberlerinden oynasın nejip talha

Çevrimiçi murat

Samet Aybaba hangi yeterlilikle getirildi bu göreve merak diyorum Feda dönemi referans alınıyorsa orada bile hiçbir beklenti yokken başarısızdı aldığı topçuları tek tek yazayım aşağıya bu adam mı bizi bu bataktan çıkaracak?

Gökhan Süzen, Dentinho, Olcay, Oğuzhan Özyakup, Batuhan Karadeniz, Berat Çetinkaya, Sinan Kurumuş, Allan McGregor, Escude, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Niang, Sezer Özmen, Rıdvan Şimşek, Furkan Şeker, Korcan Çelikay, Erkan Kaş, Erkam Reşmen.

18 oyuncuda 3 tane tutturabilmiş ve biz bu adamı Feda döneminden daha kötü bir halde olan takımın başına patron yapıp kurtarmasını bekliyoruz hayırlı işler.
bu iş bütçe meselesi 0 paraya haaland mı kovalayacak.boşa düşmüş swenson mantıklı ama takımı sürükleyecek oyuncu için biraz mangır lazım.yazdığın 18 oyuncunun maliyeti onana ve bahtiyar etmez sonra içinden 3 tane tutturmuş diye eleştir.

Çevrimiçi Samet Ç

parasız zaman alır ve parayla olduğundan daha zordur. amayetersiz de olabilir.örneğin beni bayern münihin başına geçirin almanya ligi için başarısız olmam gibi bir durum söz konusu olmaz ama dünyanın en iyi teknik direktörünü beşiktaşın başına bu şartlarla getirin başarılı olması pek mümkün değil gibi görünüyor veya onun yerine en iyi sportif direktör de olur.şu an iyi bir başkanımız olduğu belli değil,par yok o belli,futbol yöneticisi soru işareti,teknik direktör belirsiz futbolcular kötü.bu işi samet aybabaya yıkmak bu kadar kısa süreçte doğru değil.gönderdiğimizi varsayalım bu yönetim kimi getirecek ve eline ne verecekte kısa sürede bizi düzlüğe çıkaracak.
Bu işlerde paralı ya da parasız olmak önemli değil iş bilmek önemli şuraya sadece benim geçmişte buraya yazdığım 1 milyona alıp şuanda büyük takım yapmış veya yapacak olan 10 tane oyuncu yazarım kulüpteki profesyoneller benden daha parasız değildir herhalde adamlar açıklama yaptı geçen hafta 2 transfer gelecek ilk önce ligimize baktık oyuncu bulamadık sonra dışarıya baktık diye vizyon bu.

Çevrimdışı Talisca1903

Eğer iş enkaz aldık para yok noktasına evrildiyse kapatalım gidelim dükkanı yoksa cebinden versinler tüm camianın en zenginleri her gün boy boy resim veriyor haydi psg chelsea işini anlarım olmayacağı da belliydi ama öbürü olmaz iyi adam getirilecek

Baskette bile adam gibi bir transfer yapmadılar kızılyıldızın oynatmak için saldığı adamı aldık oraya bari iyi 2 adam alın kupa var orada

var o ışık var takımda yapmayın yazık etmeyin hem de 2 kupa olabilir hem lig hem eurocup alabiliriz 2 net adam zor olmasa gerek

Çevrimiçi Akil Emre

Neyse transfer dönemi şükür 11 güne bitecek, birde bu ızdırabı yaz döneminde yaşamak vardı. Desteklediğim Hasan başkan şu ana kadar boş vaatlerle Serdal Adalının önüne geçmiş gözüküyor.
Yönetim paraları çıkarsın zaten gidecekleri zaman faiziyle alıyorlar, hiç değilse havamız değişsin.
Son olarak gedson, rashisca , masuaku ve semih dışında ilk 11 oynayacak adam yok söyledikleri gibi 3 adam alacaklarsa gerçekten yıldız olsun , vasat haklarını svensondan yana kullandılar zaten.

Çevrimdışı Unnamed

Birazdan Samet Aybaba'ya Thomas Tuchel demeye başlarlar  :biggrinking: Gitsin halı sahada yapsın o işleri

Çevrimdışı Unnamed

Bunlar hep senin yüzünden oldu @Necmi Abi. O kadar dedim başkan adayı ol diye. Şimdiye bombaları patlatıyorduk bak ne hale geldik  :biggrinking:

Çevrimiçi murat

Bu işlerde paralı ya da parasız olmak önemli değil iş bilmek önemli şuraya sadece benim geçmişte buraya yazdığım 1 milyona alıp şuanda büyük takım yapmış veya yapacak olan 10 tane oyuncu yazarım kulüpteki profesyoneller benden daha parasız değildir herhalde adamlar açıklama yaptı geçen hafta 2 transfer gelecek ilk önce ligimize baktık oyuncu bulamadık sonra dışarıya baktık diye vizyon bu.
samet aybaba gidince düzelecekse gitsin tabi ki.samet aybaba futbolun patronu ama kasa onun elinde değil veya kasa boş ise istediğin kadar futbolun başı benim de.kısa vadede birşey çözemez şu durumda ,belki uzun dönemde de çözemeyecek o ayrı konu.kısa vade de şu şartlarda kimse çözemez diyorum senin o dediğin 1 milyonluk oyuncular da kısa vadede çözemez.belki işte uzun soluklu bir planlama yapıyorlardır onu da transferler yapılınca anlarız.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/1751651086354534784
taraftar gayet sağduyulu sormuş aybaba da güzelce anlatmış

Çevrimdışı Savaş

Bunlar neden otobüsle dönmüyor ya? Takım otobüsü de değil. Sivas turizmden bilet alican bunlara topkek yiye yiye gelsin kepazeler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Samet Aybaba konusunda Aybaba'yı suçsuz görmüyorum. Söylemleri kendisini bu noktaya getirdi.

https://twitter.com/consahins/status/1751634699577885056

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Samet Aybaba konusunda Aybaba'yı suçsuz görmüyorum. Söylemleri kendisini bu noktaya getirdi.

https://twitter.com/consahins/status/1751634699577885056

Adaş senden bağımsız paylaştığın kişi yıllardır deli gibi Anç savundu. Bu nedenle şimdi yeni yönetime yazdığı konularda bence samimi değil.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bunlar neden otobüsle dönmüyor ya? Takım otobüsü de değil. Sivas turizmden bilet alican bunlara topkek yiye yiye gelsin kepazeler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
su bile vermem ne top keki acıkırlarsa mola yerinde kendi paralarıyla doyursunlar karınlarını

Çevrimiçi Samet Demir

su bile vermem ne top keki acıkırlarsa mola yerinde kendi paralarıyla doyursunlar karınlarını

Bu topçuların dilinden @mylife1903 çok iyi anlardı. Bunlara temiz kürekle dalacaksın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı uğur07

samet aybaba savunmuyorum. ama transferleri onun yaptığını bilmiyoruz. 11 gun dayanalim  sonra istedigimiz kadar sallariz. merak etmeyin. 20 gunde su halimizle 6 mac yaptık. daha hic bir maca bile yedi gun macsiz hazirlanmadik. portekizli uc bes adam geldi. bambaska bir ulkede hayata basladilar. kimse kolay kolay cebinden milyon eurolar bayilmaz 25 yasindaki oyunculara. yildirim demiroren verdi onu verelim size oyuncak gibi oynasin koca besiktasla.

sonucta bu adam baskan oldu ve bu adam samet aybabaya karar verdi. baskanin cebinden para vermesini istiyorsak satalim takimi arabin birine is cozulsun o zaman. bu aciyi cekmeye gerek yok.

su an inanmayi seciyorum. dogruyu yapacaklarina. bana kalsa alacagim her futbolcu kaleci ve forvet disinda 23 yas ve alti olur. ve hocayi da bunu getirmez. tarftarin de ne dedigine iki yil kulak asmazdim. ama sonucta bunlar oldu ve bir sekilde boyle devam edecegiz.

Çevrimdışı uğur07

abubakar konusunu da netlestirimek lazim hoca istiyorsa devam edecekse bu lanet herif en azından trabzon macinda o olmali. ve hatta mumkunse masuaku ve bir transfer daha iyi bir noktaya gelecegiz insallah. ayrica benim alacagim ilk oyuncu hucuma donuk orta saha olurdu su takima. ikincisi de forvet muleka nin yerine. yemisim stoperi

Etiketler: