2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990352 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Sanırım cezalara ödenen para yönetimi zor durumda bıraktı.

Tamam eski yönetim zaten Beşiktaş düşmanı, ekstra çıktı bu cezalar haklısınız ama hiç mi cebinizde para ile gelmediniz be kardeşim.

Giden olmayınca zorlanıyoruz diyorlar da bunu da düşünmediniz mi kapı gibi sözleşmeler var biliyordunuz bunları.

Ya hazırlık yapmadılar, ya düşündüklerinden daha leş bi durum var içerde. Yada hocanın istekleri ile hazırlıkları uyuşmadı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsine okeyim ama , hem yeni gelmişsin, hem arkanda büyük bir destek var ve tek beklentimiz yerinde transferler ile tekrar ayağa kalkmak , malesef adamların yıllardır kurgulamak istedikleri 2 büyük modeline doğru gidiyoruz, işallah başkan bizleri utandırır artık.

Çevrimdışı Unnamed

Eyy Hasan Arat sen bilmiyormuydun kulubün durumunu, nasıl olurda yılların enkazını 2 ayda düzeltemezsin. Derhal hesap ver.

Hasan Arat: "Çünkü 4 Aralık artık başkanın belli olduğu gün olacak. Mazbatalarımızı alacağımız tarih belli değil henüz. Ama çok süratli olacağını düşünüyorum. Daha sonra hemen teknik direktörümüzle bir araya gelip gerekli çalışmaları yapacağız ama bizim zaten çalışmalarımız hazır. Çok uzun zamandan beri. O takviyeleri hemen gerçekleştireceğiz. Çünkü Beşiktaş'ın acil bu takviyeye ihtiyacı var. O takviyeler zamanında yapılırsa gelecek seneye de sağlıklı gireriz. Bu sene de bulunduğumuz pozisyonları ona göre değerlendiririz. Çünkü bu spordur. Lig henüz bitmedi."

Çevrimiçi kartalizma190399

Enkaz edebiyati yapmayacagiz diyen kendisi.
1.5 yildir hazirlaniyoruz diyen kendisi.
Geldigimiz gun herseyi duzene sokacagiz, hersey hayir diyen kendisi.
PSG, Chelsea, Al-Nasr baskanlariyla poz verip anlasmalar yaptik diyen kendisi.
Senelik bilmemkac milyon dolar gelir elde edecegimiz app projesini aciklayan kendisi.
4.5 senede borclari bitirecegim diyen kendisi.

Bunlari taraftar soylemedi, bizzat kendisi soyledi. Ben cogu secim vaadini tamamen hayal olarak gordum, ama kendisi bunlari sundu.
Bunlari sunduysa taraftar hesap sormakta hakli. Su ana kadar 1 futbolcu alindi, onun da capi belli.
1 antrenor geldi, bana gore son derece yanlis bir secim, son 2 mac da dusuncemi dogruluyor. Ovulecek bir durum degil.
Onana, Bailly'den ciktik, ama bunda oyuncularin isteginin de payi vardir elbette.
Kendisinin bana gore tek olumlu icraati Semih'in sozlesmesini uzatmak oldu, baska da birsey yok.

Bana kalsa keske bunlari vaad edecegine kan ve goz yasi vaad etseydi.
Selfieleri Chelsea baskaniyla degil de sportif direktorle, Ralf Ragnickle cektirseydi.
Borcu 4.5 senede bitirmek gibi sacmalik yerine 2 senede kar veya denk butce vaad etseydi.
Transfer yerine scouting ekibi, altyapi'ya yatirim vaad etseydi.

Sen transfer vaad edersen taraftar transfer ister ve hesap sorar.

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat: "Çünkü 4 Aralık artık başkanın belli olduğu gün olacak. Mazbatalarımızı alacağımız tarih belli değil henüz. Ama çok süratli olacağını düşünüyorum. Daha sonra hemen teknik direktörümüzle bir araya gelip gerekli çalışmaları yapacağız ama bizim zaten çalışmalarımız hazır. Çok uzun zamandan beri. O takviyeleri hemen gerçekleştireceğiz. Çünkü Beşiktaş'ın acil bu takviyeye ihtiyacı var. O takviyeler zamanında yapılırsa gelecek seneye de sağlıklı gireriz. Bu sene de bulunduğumuz pozisyonları ona göre değerlendiririz. Çünkü bu spordur. Lig henüz bitmedi."

Bunu söylediği için haksız da yıllarca anç ye sabredip 2 ay yeni yönetime sabredemeyen taraftar yönetimden daha haksız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Stoper zaydutdikov oynuyor. Adamlarda 8 tane stoper var caglari aliyolar. Sol bekinde umut meras kanzisi oynuyor gidip ridvani cincon. Ulan soran olursada hep futbolcular karaktersiz hep blablabla... ayrica getirdigin td huzurevi tayfa ama hadi neyse rizadan iyidir. Senin bu piyasada bir gram agirligin yok mu ne bicim baskansin?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Caglar ridvan ahmet mehmet neyse ne agirligini koyup seve seve getireceksin bu takimin eksik bolgede ihtiyaclari var. Gelmeyen oyuncu oluncada oyuncu karaktersiz oyuncu (Hakaret Yasak)₅ iyi alistiniz boku baskalarina atmaya.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi tolga1903

Bunu söylediği için haksız da yıllarca anç ye sabredip 2 ay yeni yönetime sabredemeyen taraftar yönetimden daha haksız.

Sabretmiyorum çünkü geldiği dönem normal şen şakrak bi dönem değil. Beşiktaş tarihinin en rezil dönemi belki de. Ve bu adam gelirken beylik laflar ederek geldi, o lafları etmese seçilemeyecekti. Hazır hemen kullanima sunacağız dediği app bile yok ortada bak her şeyi geçtim soran var mı nerde diye bir allah kulu soruyor mu? Transfer dönemi bitecek hala necipler bahtiyarlar onurlar tayfurlar cenkler oynuyor rezil kepaze olduk 1.5 yıl hazırlanan yönetim mi bu şimdi? Bunları sormak değil sormamak garip geliyor bana da.

Çevrimdışı ankarakartal06

valla ben bu saatten sonra transfer felan beklemiyorum. artık nasıl bir çaresizlik ortamına düştük bilmiyorum. Bunlar transfer felan da yapamaz. Ulan inşallah yanılırım ben.

ayrıca arkadaşlar ben bu takımın stopere felan ihtiyacımız yok neye ihtiyacımız var biliyor musunuz ? cidden diyorum kaleci ve 10 numara

Çevrimdışı Savaş

Yönetimin en büyük handikapı taraftarda sabredecek psikoloji kalmadı. Renkliler deli gibi transfer yapıp üzerine oyuncular satıp sürekli kâr açıklarken taraftardan onur, necip, bahtiyar, umut izletip sabır bekleyemezsin. Bunu bekliyorsan eğer de öyle yüksek konuşarak gelmeyeceksin başa.

En büyük golü zaten kendi kalesine attılar beklentiyi yüksek tutarak. Hemen yapilacak dediler, hazırız dediler. Projeleri hemen hayata geçireceğiz dediler. Haliyle taraftar da sorgulamaya başladı.

Yönetimin kredisi beklendiği kadar uzun olmayabilir. Harekete geçmeleri lazım fakat ne bekliyorlar anlam veremiyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı blackeagle35

Bazen gerçekten her şeyin hayırlısı. Rosier ve Ghezzal için çok uğraştık, transfer çalımı, şinanaylar, Rosier’in eğlenceli videoları vs. Ghezzal sakatlanana kadar çok iyi katkı verdi ama şimdi keşke ikisini de almasaydık noktasına geliyoruz. Adamlar 30 milyona Rosier yerine aldıkları adamı gönderiyorlar.

Çevrimdışı Unnamed

Bazen gerçekten her şeyin hayırlısı. Rosier ve Ghezzal için çok uğraştık, transfer çalımı, şinanaylar, Rosier’in eğlenceli videoları vs. Ghezzal sakatlanana kadar çok iyi katkı verdi ama şimdi keşke ikisini de almasaydık noktasına geliyoruz. Adamlar 30 milyona Rosier yerine aldıkları adamı gönderiyorlar.

Diğer transferlerde çuvalladılar ama tonla oyuncu sözleşmeleri var. Kulübede yatan oyuncuların zararları çıkmıyor. ŞL gruptan cıkacaklardı 220 milyon euro kadro değerleri ile Kopenhag tokatladı bunları :) Üstelik kendi sahalarında maç bile kazanamadılar.

Çevrimiçi levitate

fabio cardoso ve andre silva diyenler var allam biri gelsin artık nolur
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Halland De Bruyne ceksek 3.cu olacagiz, niye transferin yarin bitmesini bekliyor insanlar ben anlamiyorum cidden. FB/GS hemen cekmesi lazim oyuncuyu, 1-2 mac kaybederseler lig gidecek, ikisinden biri de batakliga suruklenecek.

Ben 10 gun sonra gelecek 8/10 luk oyuncuyu yarin gelecek 6/10'luk oyuncuya tercih ederim, he 10 gun sonra 6/10'luk oyuncu getirirseler o zaman elestririm yonetimi ama simdi degil bosuna baski olusturup yanlislara gitmeye gerek yok.

Çevrimdışı zubeyirbaya

şu çağlar'ı bizim almamız gerekirdi. fb'nin elinde bizden iyi seviyede belki 3-4 tane stoper var. hala ekstra çağlar alıyorlar. biz alsak hem yerli hem bence stoper kalitesini epey yukarı çekecek bir profil kazanırdık. camianın havasının kırılması için bu tarz transfelere ihtiyaç var şu an bizim için çok daha hayati oyuncu olurdu. haliyle çok daha fazla çaba sarfedilmesi, gerekiyorsa çok daha büyük bütçeyle işe dalınması gerekirdi.

Çevrimdışı zubeyirbaya

fabio cardoso ve andre silva diyenler var allam biri gelsin artık nolur

andre silva'nın sakatlığı geçmiş mi

Çevrimiçi Akil Emre

Feyyaz hoca cumaya kadar stoper ve ön libero transferi açıklanacak dedi ama yine olmadı. Ben artık bu süreci işbilmezliğe bağlayacağım, ya gerçekten hiç paramız yok yada cidden büyük oynuyoruz sağlam transferler yapacağız. Sonra aklıma svenson transferi geliyor haliyle az olan umudum da azalıyor. Başkan bize bu süreçte borçlu fb 4. Stoper transferini yaparken biz devamlı necip ile oynuyoruz, artık gına geldi.

Çevrimiçi Samet Demir

Sabretmiyorum çünkü geldiği dönem normal şen şakrak bi dönem değil. Beşiktaş tarihinin en rezil dönemi belki de. Ve bu adam gelirken beylik laflar ederek geldi, o lafları etmese seçilemeyecekti. Hazır hemen kullanima sunacağız dediği app bile yok ortada bak her şeyi geçtim soran var mı nerde diye bir allah kulu soruyor mu? Transfer dönemi bitecek hala necipler bahtiyarlar onurlar tayfurlar cenkler oynuyor rezil kepaze olduk 1.5 yıl hazırlanan yönetim mi bu şimdi? Bunları sormak değil sormamak garip geliyor bana da.

Zaten hiç transfer dahi yapmasak ligi 3.bitirme ihtimalimiz var. Dediğim gibi yönetimin şuan tek hatası evde yaptıkları hesap çarşıya uymadı. Şahsen ben 11 gün daha bekleyeceğim. Aldıkları adam/adamlar ilk 11 ayarında olmazsa o zaman tepki koyarım. Bana göre şuan alınan oyuncu önümüzdeki senenin iskeleti olacak. Acele ettirip kötü adam alınamaması kanısındayım. Tamamen olumlu düşünmek istediğim için buda.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

valla ben bu saatten sonra transfer felan beklemiyorum. artık nasıl bir çaresizlik ortamına düştük bilmiyorum. Bunlar transfer felan da yapamaz. Ulan inşallah yanılırım ben.

ayrıca arkadaşlar ben bu takımın stopere felan ihtiyacımız yok neye ihtiyacımız var biliyor musunuz ? cidden diyorum kaleci ve 10 numara

Bence kaleci önceliğimiz de yok, 6-10 ve abu gidiyorsa yerine forvet kalıyorsa da Muleka'yı gönderip yerine forvet almalıyız.

Çevrimiçi Samet Demir

Sürec aynı hoca transferinde ki gibi ansızın olacak gibi duruyor. Ben gelen adama göre yönetimin vizyonuna değer biçeceğim.

3 yoldan hangi yola sapacaklar benim tek merak ettiğim bu.

1- Genç örneğin 8 bonservis + 1-2 maaş x 4 = 12 ( Fenerden örnek vereyim Szmanski)
2- Tecrübeli, geçmişi parlak ama şu an düşüşteki futbolcu.
Mesela 1 bonservis + maaş x 3 = 10 (Dele Alli tarzı daha formda)
3- İsmi kalmış ve son sözleşmeyi imzalayacak oyuncu: 4x2=8 ( Fenerden örnek vereyim Tadic-Bonucci tarzı)

Maliyetler:
1. Max 12-16 milyon arası.
2. Max. 10-12 milyon arası.
3. Max. 8-10 milyon arası.

Ben hep 1. Seçeneği kafasındayım. Bakalım yönetimin transfer hamlesi ne olacak. Geç erken şuan şampiyonluk yarışında olmadığımız için çok da mühim değil benim için.

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2024, 11:34:15 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Umarim dogru degildir

Son durumu nasıl? Bu sene full oynamış sanırım.

Etiketler: