2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989455 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

2.5 yıl mı yuh 36 olacak adam
Bizim takımdaki 30 yaş altı adamların hepsinden daha değerli ve katkı vereceği kesin bir oyuncu. Ben alınmasını isterdim, bizdeki yaş takıntısını anlamıyorum. Başarı için tecrübeli isimlerde şart, bakalım bize kimler kalacak.

Çevrimiçi Samet Demir

2.5 yıl mı yuh 36 olacak adam

Biz Atibayı kaç yaşına kadar kullandık, en son ya 38 ya da 39 yaşındaydı şampiyon olduğumuz sene gol katkısı bile alıyorduk o yaşlarda. Matice şu şartlarda 2-3 bonservis verilse karşı çıkıbilir ama free olsa ben alınmasını isterdim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Necip, bahtiyar ile oynadığımız zaman bile ligi kurtarır performans alıyoruz, bizim ana sorunumuz gol atamamak. Buna çözümde stoper değil 10 numaradır.
kesinlikle

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2024, 22:06:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Gitmesi bizim için kayıp olur, mutlaka kalmalı.

Werder Bremen, Onur Bulut'u transfer etmek istiyor. Kulüpler kısa süre içerisinde görüşecek.

Onur, Almanya'da oynamaya sıcak bakıyor. (NTV)

Çevrimiçi tolga1903

Adamlar 1 milyon euro'ya aldığı oyuncuyu 20 milyon euro üzerine bayern gibi bir takıma satıyor. Fener zaten oyuncu satma konusunda çok iyi. Bu kulüpten scout adı altında para kazanan kim varsa boğazlarında kalsın. Ne aldırdıkları yerliler bir halta yaradı ne bir tane gelecek vaadeden yabancı bulabildiler.

Çevrimiçi Samet Demir

Gitmesi bizim için kayıp olur, mutlaka kalmalı.

Werder Bremen, Onur Bulut'u transfer etmek istiyor. Kulüpler kısa süre içerisinde görüşecek.

Onur, Almanya'da oynamaya sıcak bakıyor. (NTV)

Gitsin ben sırtımda taşırım eşantiyon olarak da Cenki verelim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Bizim takımdaki 30 yaş altı adamların hepsinden daha değerli ve katkı vereceği kesin bir oyuncu. Ben alınmasını isterdim, bizdeki yaş takıntısını anlamıyorum. Başarı için tecrübeli isimlerde şart, bakalım bize kimler kalacak.
Biz Atibayı kaç yaşına kadar kullandık, en son ya 38 ya da 39 yaşındaydı şampiyon olduğumuz sene gol katkısı bile alıyorduk o yaşlarda. Matice şu şartlarda 2-3 bonservis verilse karşı çıkıbilir ama free olsa ben alınmasını isterdim.
yaş konusunu bende takmıyorum adamın kalitesi belli ama bu kadar net şekilde uzun vadeli bağlamak saçma geldi sadece
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yaş konusunu bende takmıyorum adamın kalitesi belli ama bu kadar net şekilde uzun vadeli bağlamak saçma geldi sadece

Takımda bu yaşlarda 1 kişi olabilir bence.

Ayrıca şu 3-4 sene önceki performansına bakıp oyuncu transfer etme işini de bırakmışızdır umarım. Dele Alli, ox, teixiera, pjanic falan örnekler çoğaltılabilir. Demek istediğim takımında neredeyse her maç 11 çıkan yabancı oyunculara yönelmemiz lazım. Zaten yerlilerin kalitesi ortada. Alacağımız yabancı da seneye ilk 11 oyuncusu olup takımın kalitesini belirleyecek. Svenson tarzı transferler devam ederse seneye de işi kurtaramayız.

Çevrimiçi Samet Demir

Abu ya brezilyadan 5 milyon teklif var, paşam avrupada kalmak istiyormuş,

Onur a almanya da 2 takım teklifde bulunmuş.

Umut meraş da gidebilirmiş.

Yarından itibaren transferde hareketlilik başlıyor..

Çevrimdışı underworld

Abu ya brezilyadan 5 milyon teklif var, paşam avrupada kalmak istiyormuş,

Onur a almanya da 2 takım teklifde bulunmuş.

Umut meraş da gidebilirmiş.

Yarından itibaren transferde hareketlilik başlıyor..
Allah arttırsın

Çevrimiçi Akil Emre

Artık hareketlensek hergün transfer var mı diye beklemekten gına geldi.

Çevrimiçi Samet Ç

Nerede kaldı bu transferler

Çevrimiçi kartalizma190399

Adamlar 1 milyon euro'ya aldığı oyuncuyu 20 milyon euro üzerine bayern gibi bir takıma satıyor. Fener zaten oyuncu satma konusunda çok iyi. Bu kulüpten scout adı altında para kazanan kim varsa boğazlarında kalsın. Ne aldırdıkları yerliler bir halta yaradı ne bir tane gelecek vaadeden yabancı bulabildiler.

Teknik direktor farkini da unutmamak lazim. Boey tatilden mazeret bildirmeden gec geldi, adamlar nesteri vurmak yerine affetti. Baris Alper cok kotu oynarken bile sahip ciktilar nasil gelisti gorduk. Biz mendebur hoca'nin biri yuzunden en iyi stoperimizi cig cig yedik. Hala yeri dolmadi, seneye de dolabilecegini zannedemiyorum. Mendebur gitti, olan Saiss'e oldu.

Çevrimdışı Unnamed

Bizim başkan, sömestr tatilinde herhalde. Ortalıklarda yok  :biggrinking:

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben PSG, Al Nassr ve Chelsea ile yapilan anlasmalarin yanlis yorumlandigini dusunuyorum. Gerek o tweetler olsun gerek diger aciklamalardan bizim sadece bu kluplerden olasi oyuncu transferi durumunda onceligimiz olacagi cikarimini yapiyorum. Olurda birgun Gs ile birlikte bir oyuncuya talip olursak Chelsea'den, o konuda bir onceligimiz olur gibisinden ama bazi kesimler farkli cikarimlar yaparak bu anlasmalarin sonucunda hemen bu kluplerden oyuncularin akip gelecegi algisi olusturuldu. Bu belkide yonetiminde isine geldi secim doneminde ve daha bilgilendirici bir aciklama gelmedi - o konuda elestiri olabilirse anlayabilirim ama bu ismi gecen kluplerle yapilan anlasmalarin genel anlamda yanlis anlasildigini dusunuyorum.

Ismini paylastigin Turk oyuncularinin hicbiri bu takima level attirmaz, aksine o listeden gelecek oyuncular bir ay sonra ayni elestirilere maruz kalir. Ayrica TFF gecmistede yabanci kuralini degistirecegini aciklayip ligler baslamadan 360 derece geri donup aciklamis olduklari kurallari uygulamaya koyamadilar. Bu konuda herhangi bir netlik olmadigi surece Turk oyuncu transferi hic yapmasalar ve eldekilerden kurtulmaya calissalar benim icin kafi.

Omar ve Masuaku yakinda takima katilacaklar, bunun disinda uc yabanci oyuncunun alinacagi konusuluyor. Bu durumda biz yine ilk 11'de sezonun geri kalani icin 3 Turk oyuncuya donebiliriz. Ilk 11'deki 3 yerli kuralinida eldeki Mert, Semih, Demir Ege, Salih, Tayyip ve Bahtiyar ile doldurup belki bir iki genc gurbetci transferi ile bu sezonu goturmeliyiz dusuncesindeyim.

Bu arada genel olarak Feyyaz ve Samet hoca elestiriliyor her yerde- yine sahsi fikrim bu konudada cok erken elestirmeye basladik. FB'nin getirmis oldugu Comolli vardi Liverpool ve Tottehham'da sportif direktorluk yapan - arkasina teneke baglanip gonderildi. Gs'de ayni sekilde Sensible diye bir adami getirmis ve 5 ay sonra kovmustu. Isimli yabanci biri gelsede durum ortada.

Dandik Avusturya hazirlik kampindaki maclar icin bile link arayan birisi olarak yillar sonra ilk kez bir lig macini kendi istegimle izlemedim (ADS). Benimde hosuma gitmiyor icinde bulundugumuz durum ama bu sezonu total bir kayip olarak goruyurum. Onun icin yonetimi yapmadiklari degilde yapacaklari transferler ve onumuzdeki sezon kuracaklari takim uzerinden elestirecegim - ve suan icin bekleme modundayim.

Elestirenlerin cok erken davrandigini dusunuyorum ama elestirmekte herkesin hakki tabi.

O kuluplerle anlasmalar zaten bombos palavra'ydi. Onun bos is oldugunu zaten az-bucuk mantikli biri anlar. Ne gibi bir anlasma anlayan var mi? Bu tur takimlar anca pilot takim anlasmasi yapar. Kusura bakmayin, ama biz o takimlarin pilot takimi olacak kadar da yetersiz₁ degiliz. Oncelik deniyor da, futbolda oncelik diye birsey mi var? Transfer nasil oluyor zannediyor taraftar? Kulupler siraya giriyor da tek tek mi gorusuyor. Ki oncelik hakkini nasil koruyacaksin? Madueke'yi biz istedik GS istedi, GS bizim 2 katimiz para verdi. Adamlar hayir oncelik Besiktas'ta mi diyecek? Sen bunu nasil takip edip hakkini koruyacaksin? Ki bizim isimize yarayacak oyunculari zaten bedava'ya birakmazlar. Onlari parayla almak icin de anlasma yapmaya gerek yok, basarsin para'yi alirsin zaten. First option tabii ki var, ama o tamamen ayri birsey. Belli ki adamlar bizi ciddi'ye almamis pilot takim olarak gormus. Biz de bu gercekle yuzlesince cark etmisiz.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ulan umudum vardi sizden be yaziklar olsun.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ferdi1903

Ulan umudum vardi sizden be yaziklar olsun.
Tamamen hayal kırıklığı

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Rosierin yollanması bana göre hataydı bunun en büyük nedeni yerine svensonun alınması. He yazın svenson gider yerine iyi bir adam gelirse amenna ama oda artık çok zor.

Yönetimin şunu çok iyi anlaması lazım bizim aldığımız yabancıların hepsi seneye 11 de oynayacak kalitesini de buna göre seçmeleri gerekli. Svenson vari transferlerin devamı da gelirse seneye de birşey bekleyemeyiz.

Çevrimdışı zubeyirbaya

potansiyel sportif direktörümüz trtde ogün, tugay ve ilkerle hayatımda gördüğümde en dandik goygoylardan birini yapıyor çok dayanamadım geçtim. bu adamın yorumculuğunda bile bi ışıltı yok taktım kendisine :)

adalı'ya gömerken arat'ı da atlamayalım. şu psg twiti de çok uyduruk bir hareket. yahu madem başkan adayısınız böyle oyuncu filan vaatleriyle propaganda yapmaya çalışıyorsunuz ee varsa doğru düzgün bir çalışmanız açıklayın, kimle anlaştınız kimi getiriyorsunuz. o iş perez'in figo'yu xabi alonso'yu alıyorum diyerek seçilmesi gibi oluyor. böyle üstü kapalı laflarla olmuyor. psgden oyuncu alacaksın da kimi alacaksın? iki tane genç mi kiralıyorsun yetişsin diye, ıskartaya çıkarttıkları bi bek var onu mu alıyorsun muani, hakimi filan mı bağladın :D bu ne ciddiyetsizlik yani çocuk kandırır gibi benim çok önemli arkadaşlarım var goygoyu. varsa hareket görelim. ha keza talisca muhabbeti iki başkan adayında da yok gidersem alırım filan ne idüğü belirsiz laflar. varsa anlaşmanız koyun ortaya görelim, üyeler de ona göre seçsin. yoksa da bir anlaşmanız ki aslında yok gayet belli ee o zaman gelecekte yapacağız transfer çalışmalarını henüz yapmadık deyin. sürekli büyük havalarla kürsüye çıkıyorlar altından hiç bir şey çıkmıyor.

Çevrimdışı Unnamed

En başta da söyledim. Adalı'ya yazık oldu. Hasan Arat'ın ANÇ'den tek bir farkının olacağına zerre inancım yok.

Çevrimdışı Savaş

Sanırım cezalara ödenen para yönetimi zor durumda bıraktı.

Tamam eski yönetim zaten Beşiktaş düşmanı, ekstra çıktı bu cezalar haklısınız ama hiç mi cebinizde para ile gelmediniz be kardeşim.

Giden olmayınca zorlanıyoruz diyorlar da bunu da düşünmediniz mi kapı gibi sözleşmeler var biliyordunuz bunları.

Ya hazırlık yapmadılar, ya düşündüklerinden daha leş bi durum var içerde. Yada hocanın istekleri ile hazırlıkları uyuşmadı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Unnamed

Sanırım cezalara ödenen para yönetimi zor durumda bıraktı.

Tamam eski yönetim zaten Beşiktaş düşmanı, ekstra çıktı bu cezalar haklısınız ama hiç mi cebinizde para ile gelmediniz be kardeşim.

Giden olmayınca zorlanıyoruz diyorlar da bunu da düşünmediniz mi kapı gibi sözleşmeler var biliyordunuz bunları.

Ya hazırlık yapmadılar, ya düşündüklerinden daha leş bi durum var içerde. Yada hocanın istekleri ile hazırlıkları uyuşmadı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'tan haberi olmayan bir adamın BEŞİKTAŞ başkanlığında ne işi var?

Çevrimiçi Samet Demir

En başta da söyledim. Adalı'ya yazık oldu. Hasan Arat'ın ANÇ'den tek bir farkının olacağına zerre inancım yok.

Adalı kendine yazık etti, desteğini alacağı adamları iyi seçseydi seçimi rahat rahat kazanırdı

Çevrimiçi Samet Demir

Eyy Hasan Arat sen bilmiyormuydun kulubün durumunu, nasıl olurda yılların enkazını 2 ayda düzeltemezsin. Derhal hesap ver.

Etiketler: