Tamamen hayal kırıklığı yaşıyorum, ghezzalın durumu ortada kadroya alma bundan sonra, yerlilerin kapasitesi belli en az 2 tane gurbetçi getir ve umut , tayfur ve onuru doğrudan yolla, taraftarın bu isimlere tahammülü kalmadı.
Bu hafta 2 yabancı transferi olacakmış sonlara doğru ise 1 tane 10 numara, o kadar gecikildi ki heves kalmadı başkanın vadettikleri ile gerçekleşenler üzücü.
Takımla ilgili beklentim ve umudum yok, bari vadettikleri stadyum düzenlenmesi,basket sahası yapılması, basket takımının birleşmesi vs. işlerini halletsinler ama o bile olmayacak gibi geliyor.
Artık 1.5 yıl sonra bu yönetimde gider diye düşünüyorum, anç öyle bir miras bıraktıki düzelemiyoruz.
Bende hamleler biraz daha cabuk olabilir miydi diye dusunmuyor degilim ama yeni yonetim gelmeden once biz zaten lige ve Avrupa'ya coktan havlu atmistik. Sampiyonluk yada ne bileyim Avrupa'da devam etme sansimiz olsaydi biraz farkli yaklasabilirdim bende heralde. Suan basimizda ANC basiretsizi yada baska bir baskan olsaydi Pendik yenilgisinden sonra panik halinde butun tuslara basip isimli bir kac transferi bitirip maglubiyetin uzerine ortme cabalarini izliyor olurduk.
Onun icin yonetimin isleri biraz daha agirdan almasini ince eleyip sIK dokuduklarina vermek istiyorum. Elimizdeki hemen hemen her yabancidan nasil kurtulabiliriz diye kara kara dusundugumuz bir ortamda transferlerin hemen bitmesini istemek ne kadar dogru bilemiyorum. Bundan dolayi suan beklemedeyim ve yonetimin ustune basa basa soyledigi sampiyonluga oynayan ama "mucadeleci ve sonuna kadar savasan" bir takim kurmak istiyoruz sozunun arkasinda durup durmayacaklarini merakla beklemekteyim. Ismi gecen Matic, Jorginho, Carvalho gibi transferler olursa, benim icin bu yonetimin gecmis yonetimlerden bir farki olmaz transfer politikasi yonunden.
Benim sahsi beklentim cok fazla ismi taninmamis iki uc yabancinin [23-26 yas araliginda] yanina bir iki tanede gurbetci transferi ile bu sezonu goturmek. Sezon sonundada daha buyuk bir temizlikle kadroyu bosaltip daha detayli bir sekilde birkac tecrubeli lider oyuncununda transfer edildigi bir kadro olusturmak.
Gs Marcao'yu [22] kume dusmemeye oynayan bir takimdan transfer etmisti, ayni sekilde Crespo'da [25] Fb'ye transfer olmustu. Eminim ki Tr'ye gelip bir fark koyabilmis olan bu oyunculardan cok daha iyilerini transfer edebilme sansimiz var ve olmali! Suan ki teknik ekip uzun yillar boyunca Portekiz A milli ve Umit milli takimini, Yunanistan milli takimini ve son olarakta Polonya milli takimini calistirmis olan kisilerden olusuyor. Son 15 senesini milli takimlardan sorumlu sekilde geciren suan ki teknik ekip Portekiz'den, Yunanistan'dan yada Polonya'dan fark yaratacak 3 tane oyuncu bulup getiremiyorsa ve biz halen burada 35 yasindaki Matic ve 33 yasindaki Jorginho'lardan medet umuyorsak vay halimize.
Diger vaatlere gelince, 1.5 ay sonunda degilde 1.5 yil sonunda yaptiklari yada yapamadiklarini konusmak daha saglikli olur. Onun icin o konulara girmenin cok erken oldugunu dusunuyorum.