2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 987256 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

ghezzal da bizde 17 maça çıktı ölçü buysa şu ghazzel başka takımda olsa 17 maça çıkmış alalım diyeceksin

Şuan basına 3 oyuncunun ismi yansıdı. Jorginho, Carvalho ve Matic. Bu üçü arasından 6 ay için benim tercihim Matic olur. İskandinav ülkelerinden iş görecek bir 6 numara tercihler arasına girse misal bu seferde o adamı seçerim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu sezon icin muthis hedeflerimiz oldugu icin 6 aylik transfer cok da mantikli sahiden.
Matic'e odeyecegimiz 6 aylik maas 5 tane ZTK kazandigimizda alacagimiz odulden daha fazladir herhalde.
6 aylik transfer yapacagima hic yapmam Emrecan, Aytug, Demir Ege, Mustafa'ya full sans veririm daha iyi.
Bu arada Afrika'dan topcular dondukten sonra bence iyi bir yonetimle bu kadro da ligi 3. bitirebilir, bitirebilmeli.
Kupa'da zaten karsimizda bizi ciddi'ye almis FB veya GS ciktiginda zaten 80% ihtimalle elenmis olacagiz. Buna Matic'in falan bir etkisi de olmayacak.
Adamlar yedege Matic tarzinda adamlar cekiyor, biraz realist olmakta fayda var.
Karsimizda FB/GS cikmayacaksa mevcut kadro'yla da kupayi alabilmeliyiz zaten.

Çevrimiçi Necmi

Şuan basına 3 oyuncunun ismi yansıdı. Jorginho, Carvalho ve Matic. Bu üçü arasından 6 ay için benim tercihim Matic olur. İskandinav ülkelerinden iş görecek bir 6 numara tercihler arasına girse misal bu seferde o adamı seçerim.
basına yansıdımı basın salladımı hocanın konuşması hiçte bu yönde değildi isimli oyuncu almayacağız çalışan savaşan oyuncu alacağız dedi diye hatırlıyorum
İşin acı yanı dört yılda aldıkları her oyuncuyu tazminat ödeyerek göndermek zorunda kaldılar alırken para ödedik gönderirken tazminat ödedik ama parayı sokağa atmadık bunlar kulübü batırırken kimsenin sesi çıkmadı şimdi çıkmışlar taraftar muhasebeci değil bizi ilgilendirmez biz neticeye bakarız diyorlar

Çevrimdışı zubeyirbaya

Çevrimiçi Samet Demir

basına yansıdımı basın salladımı hocanın konuşması hiçte bu yönde değildi isimli oyuncu almayacağız çalışan savaşan oyuncu alacağız dedi diye hatırlıyorum
İşin acı yanı dört yılda aldıkları her oyuncuyu tazminat ödeyerek göndermek zorunda kaldılar alırken para ödedik gönderirken tazminat ödedik ama parayı sokağa atmadık bunlar kulübü batırırken kimsenin sesi çıkmadı şimdi çıkmışlar taraftar muhasebeci değil bizi ilgilendirmez biz neticeye bakarız diyorlar

Maticin sallama olacağını düşünmüyorum abi, kulübü 6 numaraya yeni oyuncu aldı, menejeri de bugün görüşmeye gelecekmiş. Svenson da olduğu gibi süreç işliyor gibi. Aynı durum Bakesetas da olmuştu onu almadık misal. Menejeri oyuncuyu çakmaya çalışıyorsa bilemem. 6 ay kabul ederim ben. Fazlası zarar.

Devre arası 4 oyuncu transferi yapıp en azından kağıt üzerinde iyi adam alırsak ben yönetimi eleştirmem. Eski yönetimde olduğu gibi oyuncunun 3-4 sene önceli performansına bakıp da değerlendirme olayına gitmezlerse buda bir kazanım olur. Artık aldığımız oyuncular misal 2022 de en kötü 30-35maç, bu senede 15 maç oynama kriterine bakmalıyız. Çürük çarık, tutar mı, sakatlanmaz inş. tranaferleri bizi yeterince üzdü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/Armaicinkavga/status/1749794301574316082

Tosic zehirli oku atma...

transfere yorulacaksa onun mekandan gelecek adam aleksandr dragovic. ne kadar matah seçenek bilemiyorum

Çevrimiçi Samet Demir

transfere yorulacaksa onun mekandan gelecek adam aleksandr dragovic. ne kadar matah seçenek bilemiyorum

İmkansız ama keşke savic olsa.

Çevrimiçi Serdar3444

Ben süper adamdan geçtim, futbolun doğrularını oynayan Beşiktaş özelinde de  günü kurtaracak adam alsalar ona da razıyım,
Sais 'in sorunu Şenol Güneş'leydi, Şenol gereksiz yere milli maçta neden oynadın diye saçma açıklamalar yapınca, gelince adama "eleman" Muamelesi çekince adam küstü, bende milli takımda sakat olsam da oynarım, bu milli maç ve milli bir mesele, Şenol bu konuya böyle saçma bir mantıkla ve tarzla hiç girmemeliydi...bence sais sonuna kadar haklıydı, hiç bir şey yapamasam onu geri getiririm.
Beşiktaş maçlarında gördüklerim  üzerinden konuşuyorum çünkü başka takımlara çok az bakarım, Pendik'ten alınabilecek bizde olmayan takım oyununa müsait topçular varmış, adamların üç kuruşluk bütçelerine göre çok iyi kurguları var, gördük,
 halil akbunar, bizde sağ açığa ilaç olur, bu oyunu doğru oynuyor....
Umut Nayir , çok güçlenmiş, siklet atlamış, her türlü mulekayı da, kara delik Cenk'i de gömer...
Erdem özgenç sol bek, pire gibiydi pili bitene kadar hiç durmadı, takımını ateşledi
alparslan,  bence çok iyi oynadı bizimkilere bakınca Nesta, Stam gibiydi, çok iyi yedek olur...
Başakşehir'den de
Figüeirodo, adamın ayağı da zekası da 10 numara, forvette de oynuyor,10 numara da oynuyor, top ayağına yapışık gibi, ileride forvet arkası her bölgeye koy her türlü oynar, hele ki şu yoklukta
Geçen sene de Adnan Janujah  diye bir çocuk vardı Sevilla'dan kiralık almışlar...
On numara adam 1-2 milyon euro ya alırsın... Her türlü oynar, oyun içi sürekliliği hırsı ve kalitesini çok beğendim.... Sevilla geri almış...
Adana demirden stoper semih
Karagümrük'ten can keleş
Kasımpaşa ben Ounes, Haris hajradinoviç
Antalyaspor ömer toprak, veysel sarı,  naldo( bu kadar sakatlanmasa çok kral adam) bu adamları biz almazdık ama taş gibi oynuyorlar...
RizEspor  altin zeqiri sol kanat, gökhan akkan
Ankaragücü stelios kitsiu çok iyi sağ bek
Sivasspor ali şaşal- kaleciliğini beğeniyorum, yedek olarak çekilebilecek en ucuz adam olur
Bu adamlara süper demiyorum ama bizdekilere bakınca iyiler, bu takımlar görüp bulup üç kuruşa transfer ediyor, bütçen yok bari bunları al...
Futbolun büyük takımı küçük takımı yok, anadolu topçusu olayıda bir seviye baremi bence ya oynuyorsundur ya da oynayamıyorsundur...

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2024, 20:52:04 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Sefa Kara

bunlar kimseyi al(a)mayacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben süper adamdan geçtim, futbolun doğrularını oynayan Beşiktaş özelinde de  günü kurtaracak adam alsalar ona da razıyım,
Sais 'in sorunu Şenol Güneş'leydi, Şenol gereksiz yere milli maçta neden oynadın diye saçma açıklamalar yapınca, gelince adama "eleman" Muamelesi çekince adam küstü, bende milli takımda sakat olsam da oynarım, bu milli maç ve milli bir mesele, Şenol bu konuya böyle saçma bir mantıkla ve tarzla hiç girmemeliydi...bence sais sonuna kadar haklıydı, hiç bir şey yapamasam onu geri getiririm.
Beşiktaş maçlarında gördüklerim  üzerinden konuşuyorum çünkü başka takımlara çok az bakarım, Pendik'ten alınabilecek bizde olmayan takım oyununa müsait topçular varmış, adamların üç kuruşluk bütçelerine göre çok iyi kurguları var, gördük,
 halil akbunar, bizde sağ açığa ilaç olur, bu oyunu doğru oynuyor....
Umut Nayir , çok güçlenmiş, siklet atlamış, her türlü mulekayı da, kara delik Cenk'i de gömer...
Erdem özgenç sol bek, pire gibiydi pili bitene kadar hiç durmadı, takımını ateşledi
alparslan,  bence çok iyi oynadı bizimkilere bakınca Nesta, Stam gibiydi, çok iyi yedek olur...
Başakşehir'den de
Figüeirodo, adamın ayağı da zekası da 10 numara, forvette de oynuyor,10 numara da oynuyor, top ayağına yapışık gibi, ileride forvet arkası her bölgeye koy her türlü oynar, hele ki şu yoklukta
Geçen sene de Adnan Janujah  diye bir çocuk vardı Sevilla'dan kiralık almışlar...
On numara adam 1-2 milyon euro ya alırsın... Her türlü oynar, oyun içi sürekliliği hırsı ve kalitesini çok beğendim.... Sevilla geri almış...
Adana demirden stoper semih
Karagümrük'ten can keleş
Kasımpaşa ben Ounes, Haris hajradinoviç
Antalyaspor ömer toprak, veysel sarı,  naldo( bu kadar sakatlanmasa çok kral adam) bu adamları biz almazdık ama taş gibi oynuyorlar...
RizEspor  altin zeqiri sol kanat, gökhan akkan
Ankaragücü stelios kitsiu çok iyi sağ bek
Sivasspor ali şaşal- kaleciliğini beğeniyorum, yedek olarak çekilebilecek en ucuz adam olur
Bu adamlara süper demiyorum ama bizdekilere bakınca iyiler, bu takımlar görüp bulup üç kuruşa transfer ediyor, bütçen yok bari bunları al...
Futbolun büyük takımı küçük takımı yok, anadolu topçusu olayıda bir seviye baremi bence ya oynuyorsundur ya da oynayamıyorsundur...

Hocam bizde garip bir sekilde oyuncular sacma sapan sekilde kullaniliyor, onun da etkisi var. Adamalr Halil Akbunar'i alip merkez orta saha falan kullansa o da sacmalar.

Bizde Pendik macinda stoperde orta saha oyuncusu oynadi. O orta saha oyuncusu geldigi gunden beri solbek oynadi, stoper oynadi, sol acik oynadi, adami bir kendi ideal mevkisinde oynatmadik.
Orta sahada kimi oynattik? Kariyerinin cikisini solbek olarak yapmis Tayfur'u oynattik.
Muleka gibi yarim devre oynayip gol krali olmus adami aldik. Bunu merkezde oynayarak yapmis adami kanada yapistirdik teknigi yetmiyorken calim atmasini top tasimasini falan bekledik.
Onur Bulut gibi sagbek performansi bile tartismali bir adami sag acik oynatip Semih'i yedek biraktik kac hafta yahu.

Bu tur sacmaliklar sadece bizde oluyor nedense. Ben oyunculari kendi mevkisinde oynatacak, takima ideal formasyonu yerlestirecek, sacma sapan oyuncu tercihleri yapmayacak basit bir hoca ozledim yahu.
Fernando Santos geldi, bugun 3. macina cikiyor. Bu adam Serdar Topraktepe'den ne farkli yapiyor Allah askina biri anlatsin bana. Kimse anlatamaz.
Surekli ayni hatalari israrla yapip baska sonuc bekliyoruz hala. Hala.......

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2024, 21:52:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Unnamed

Aboubakar'ı affederler yarın alkışlanır.

Çevrimiçi gokhans

Aboubakar'ı affederler yarın alkışlanır.
aldatan sevgiliyi affetmekle, aboubakar’ı affetmek arasında bir fark yok. Seba’nın güzel bir sözü vardır; Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, Ama herkesi her zaman aldatamazsınız!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

aldatan sevgiliyi affetmekle, aboubakar’ı affetmek arasında bir fark yok. Seba’nın güzel bir sözü vardır; Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, Ama herkesi her zaman aldatamazsınız!
şimdi aldatmanın şeklinede bağlı 🤔 eve gidiyorum deyip kız arkadaşıyla sinemaya gitmeside aldatmadır boynuz takmasıda affedilecek şey var affedilmeyecek şey var

Çevrimdışı Talisca1903

olan oldu son güne kadar bekleyelim artık en iyisi gelsin 3 iyi adam 2-3 de gurbetçi alalım şimdilik yazın da geri kalanı toplarız sanırım sıkıntı şu psg chelsea den sunulanları hoca kabul etmedi hocanın isteklerini karşılamaya çalışıyorlar diye düşünüyorum benim tahminim bu yönde

Çevrimdışı Talisca1903

sakat gezal affedip yeni sözleşme vermek mi hain main safi golcü abuş affetmek mi? hazır rosieri bailly felan de göndermişken iyi düşünmek lazım

Çevrimiçi Necmi

sakat gezal affedip yeni sözleşme vermek mi hain main safi golcü abuş affetmek mi? hazır rosieri bailly felan de göndermişken iyi düşünmek lazım
abuşu affetmek büyük hata olur bir daha disiplin kuramazlar takımda

Çevrimiçi Necmi

gönderdiğimiz falan yok kiralık gittiler yaza kök söktürecekler bize

Çevrimdışı Talisca1903

gönderdiğimiz falan yok kiralık gittiler yaza kök söktürecekler bize
gezalı niye zorunlu opsiyona sokmaya çalışıyoruz adam ölmüş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2024, 23:35:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Jorginho, Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor.

Yıllık 5 M€ üzeri maliyeti onaylanırsa transfer gerçekleşebilir. (@sercan_dikme)

Etiketler: