Ben süper adamdan geçtim, futbolun doğrularını oynayan Beşiktaş özelinde de günü kurtaracak adam alsalar ona da razıyım,
Sais 'in sorunu Şenol Güneş'leydi, Şenol gereksiz yere milli maçta neden oynadın diye saçma açıklamalar yapınca, gelince adama "eleman" Muamelesi çekince adam küstü, bende milli takımda sakat olsam da oynarım, bu milli maç ve milli bir mesele, Şenol bu konuya böyle saçma bir mantıkla ve tarzla hiç girmemeliydi...bence sais sonuna kadar haklıydı, hiç bir şey yapamasam onu geri getiririm.
Beşiktaş maçlarında gördüklerim üzerinden konuşuyorum çünkü başka takımlara çok az bakarım, Pendik'ten alınabilecek bizde olmayan takım oyununa müsait topçular varmış, adamların üç kuruşluk bütçelerine göre çok iyi kurguları var, gördük,
halil akbunar, bizde sağ açığa ilaç olur, bu oyunu doğru oynuyor....
Umut Nayir , çok güçlenmiş, siklet atlamış, her türlü mulekayı da, kara delik Cenk'i de gömer...
Erdem özgenç sol bek, pire gibiydi pili bitene kadar hiç durmadı, takımını ateşledi
alparslan, bence çok iyi oynadı bizimkilere bakınca Nesta, Stam gibiydi, çok iyi yedek olur...
Başakşehir'den de
Figüeirodo, adamın ayağı da zekası da 10 numara, forvette de oynuyor,10 numara da oynuyor, top ayağına yapışık gibi, ileride forvet arkası her bölgeye koy her türlü oynar, hele ki şu yoklukta
Geçen sene de Adnan Janujah diye bir çocuk vardı Sevilla'dan kiralık almışlar...
On numara adam 1-2 milyon euro ya alırsın... Her türlü oynar, oyun içi sürekliliği hırsı ve kalitesini çok beğendim.... Sevilla geri almış...
Adana demirden stoper semih
Karagümrük'ten can keleş
Kasımpaşa ben Ounes, Haris hajradinoviç
Antalyaspor ömer toprak, veysel sarı, naldo( bu kadar sakatlanmasa çok kral adam) bu adamları biz almazdık ama taş gibi oynuyorlar...
RizEspor altin zeqiri sol kanat, gökhan akkan
Ankaragücü stelios kitsiu çok iyi sağ bek
Sivasspor ali şaşal- kaleciliğini beğeniyorum, yedek olarak çekilebilecek en ucuz adam olur
Bu adamlara süper demiyorum ama bizdekilere bakınca iyiler, bu takımlar görüp bulup üç kuruşa transfer ediyor, bütçen yok bari bunları al...
Futbolun büyük takımı küçük takımı yok, anadolu topçusu olayıda bir seviye baremi bence ya oynuyorsundur ya da oynayamıyorsundur...