2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 986459 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Hazır dağılmışken trabzon şu abdulkadir'i indirin bir halta yara yönetim oklar sana döndü ölü takliti yaparak unutulmuyor yaşanan rezillikler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kontenjan falan filan bu yönetimin hiç bir ba-ha-ne-si YOK.

Devre arası adam bulamazsın ise tamamen araştırma yapamayanların evrensel bahanesi.

Bu takım devre arasında en az 3 sağlam transfer yapmazsa bir sonraki sezonu da unutun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hazır dağılmışken trabzon şu abdulkadir'i indirin bir halta yara yönetim oklar sana döndü ölü takliti yaparak unutulmuyor yaşanan rezillikler.

Abdülkadir den o kafayla hiç bir halt olmaz.
Hiç gereği yok

Çevrimiçi tolga1903

Abdülkadir den o kafayla hiç bir halt olmaz.
Hiç gereği yok

Oynar bizde net oynar trabzon'u bitirmiş kafasında yetenekli çocuk daha yaşı 24 elimizde iyi yerli sayısı iyiyi geçtim vasat yerli sayısı 2 falan. 40 puanla ligi bitirmek istemiyorsak bu takıma yerli futbolcu transferi lazım seneye de lazım olacak.

Çevrimiçi tolga1903

Bunlar gercekten tesadufen futbolcu lisansi almis menajer ürünleri

https://twitter.com/aktasfirat/status/1749028191124017403?s=46

@kartalizma190399 senin rotasyonda kullanırız dediğin oyuncular bak. Anç yönetimi vasata alistirmis ya hani bizi şu videoyu ara ara izlemeni öneririm bunları göndermek saçmalık olur kullanırız dediğin adamlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oynar bizde net oynar trabzon'u bitirmiş kafasında yetenekli çocuk daha yaşı 24 elimizde iyi yerli sayısı iyiyi geçtim vasat yerli sayısı 2 falan. 40 puanla ligi bitirmek istemiyorsak bu takıma yerli futbolcu transferi lazım seneye de lazım olacak.

Pas mi verecek, sut mu çekecek, calima mı girecek kararlarını doğru veremiyor ve bu yaştan sonra da olmaz 
Biraz hızı vardı, fizik dezavantajı öyle örtüyordu ama o da yok.
Bence çok gereksiz hamle olur

Çevrimiçi tolga1903

Pas mi verecek, sut mu çekecek, calima mı girecek kararlarını doğru veremiyor ve bu yaştan sonra da olmaz 
Biraz hızı vardı, fizik dezavantajı öyle örtüyordu ama o da yok.
Bence çok gereksiz hamle olur

Yerli önerin var mı bu takım için kalan maçlarda semih ve kaleci hariç kimi oynatmalıyız

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yerli önerin var mı bu takım için kalan maçlarda semih ve kaleci hariç kimi oynatmalıyız

Onu da bir zahmet sportif direktörümüz, scout ekibimiz arayıp bulacak . Son seneleri sürekli sakat, mental problemli bir çöpü daha eklemeye gerek yok.

Çevrimiçi tolga1903

Onu da bir zahmet sportif direktörümüz, scout ekibimiz arayıp bulacak . Son seneleri sürekli sakat, mental problemli bir çöpü daha eklemeye gerek yok.

Aman bizim scout ekibimiz yerli falan bulmasın abi. Emrecan bulut diğer emrecan somadan gelen, kerem atakan, atakan üner. Şunlara net 5 milyon eurosu gitti takımın daha unuttuğum falan çoktur. Abdulkadir işi de olmaz zaten trabzon'un sahibi gs isterse ona verir yoksa bize 7'den falan açar kapıyı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aman bizim scout ekibimiz yerli falan bulmasın abi. Emrecan bulut diğer emrecan somadan gelen, kerem atakan, atakan üner. Şunlara net 5 milyon eurosu gitti takımın daha unuttuğum falan çoktur. Abdulkadir işi de olmaz zaten trabzon'un sahibi gs isterse ona verir yoksa bize 7'den falan açar kapıyı.

Valla kardeşim planlarımız hazır falan filan diyorlardı.
Bekliyoruz hamleleri.

Bu arada en başından beri düşündüğümü ve dile getirdiğimi de bir daha söyleyeyim. Feyyaz - Samet formülü ölü doğan bir proje.
Umarım bunun acısını çok çekmeden ara bir çözüm bulunur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu kazak bebeyi tanıyan var mı?
Kazak U17 takiminda bile yedekten giren oyuncu.
Var mı bilgisi olan?

Çevrimiçi Akil Emre

Saha sonuçları ve transfersizlik hepimizi yıprattı, eğer para sıkıntımız varsa alman ligindeki herhangi bir takımdan 5 topçu alsınlar , adları güzel olanları da seçebilirler ligi kesin 3. Bitiririz. Bizimkilerin top oynamasını geçtim ayakta bile duramıyorlar.

Çevrimdışı ankarakartal06

arkadaşlar hakkınızı helal edin anç gidince geleceğim demiştim geldim ama baktım takımda değişen bir şey yok. kalbim kaldırmıyor artık bu kadar kalitesizlik, beceriksizlik ve plansızlığa yemin ediyorum artık maç izlerden gram heyecanım kalmadı. yavaş yavaş takımdan soğudum futboldan da soğudum. aslında bunları yapanların kim olduğu kabak gibi de belli.

ben 3 - 4 yıl boyunca herhangi bir başarı vs beklemiyorum. sadece akılcı, planlı bir şekilde oyuncu alımı yapılsın.

benden buraya kadar arkadaşlar. :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herksste bir bıkkınlık ve kabullenmişlik var
kimse yazmıyor.

Çevrimdışı ankarakartal06

kimse yazmıyor.

yemin ediyorum artık maç günleri saatlerini vs bile takip etmiyorum. :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Demir

İtiraf ediyorum dünkü maçı benim yüzümden kaybettik. Ne zaman keyifli bir maç izlemek için tüm işlerimi ona göre ayarlasam hep sonu hüsran oluyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İtiraf ediyorum dünkü maçı benim yüzümden kaybettik. Ne zaman keyifli bir maç izlemek için tüm işlerimi ona göre ayarlasam hep sonu hüsran oluyor.

Valla futbolcular dışında herkeste bir gudubetlik var.
Futbolcular pürü pak, sütte leke var onlarda yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Valla futbolcular dışında herkeste bir gudubetlik var.
Futbolcular pürü pak, sütte leke var onlarda yok.
Valla abi bu oyuncular için Şenol Güneş'i suçladık, aynı oyuncuları yeni hocada oynatıyor. Demekki sorun bende :) Şenol Güneş'in hakkını yemişiz.

Çevrimiçi Samet Demir

William Carvalho istiyoruz ama oda Ndombele gibi olmuş. Uzak dursak iyi gibi. Şöyle Norveçten falan bir adam yok mu tutup getirsinler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

William Carvalho istiyoruz ama oda Ndombele gibi olmuş. Uzak dursak iyi gibi. Şöyle Norveçten falan bir adam yok mu tutup getirsinler.

Kesinlikle uzak durmamız lazım  Adam hem yavaş hem de 5 m2 de oynuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartlnasaletijk/status/1749184944700596378?t=MLDMiKSl9ZN4lAXqdQ7i4w&s=19

Hay ağzına sağlık ya. Yönetimin işi muhasebe yapmak da taraftar yönetimden daha çok muhasebeci.

Çevrimdışı Unnamed

kimse yazmıyor.

Yönetim elinden geleni yapınca taraftarında sesi çıkmıyor hocam (İronidir)

Çevrimdışı Unnamed

Yarın Aboubakar gelir takıma katılır. Herkes alkışlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yarın Aboubakar gelir takıma katılır. Herkes alkışlar.

teffolsunn gitsin₁ satıcı herif. Gelmesi büyük hataydı, gitmesi bazı değerleri hatirlmamamiz için vesile olur.

Etiketler: