2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 987285 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

svenson orada ferrarilerin içerisindeki Hacı Murat gibi duruyor
Svenson bence iyi oyuncu.Benim izlediklerim içinde sayabileceğimiz en iyi sağ beklerdendir.İzleyip göreceğiz.Baktığın zaman tarihmizde çok iyi bekler yok aslında.Ben yaşıma göre sayarsam RECEP ÇETİN gördüğüm en iyi defans yapan ama hücumu olmayan bekti.Recep Çetin'den onca yıl sonra bu sefer hücumu iyi,defansı kötü ANDREAS BECK'i izledik.Ve en son şampiyonluk senemizde defansı ve hücumu iyi,belkide tarihimizin en iyi sağ kanat performansına sahip ROSİER'i izledik.Son iki senede performansının düşmesi dışında saha içi disiplinsizlikleride ön plandaydı.SVENSON'un bu saydığım oyunculardan çokta aşağıda olduğunu düşünmüyorum.Sol bekte ise benim seyrettiklerimin içerisinde ADRİANO > DELİ İBO > KADİR AKBULUT sayarım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Svenson bence iyi oyuncu.Benim izlediklerim içinde sayabileceğimiz en iyi sağ beklerdendir.İzleyip göreceğiz.Baktığın zaman tarihmizde çok iyi bekler yok aslında.Ben yaşıma göre sayarsam RECEP ÇETİN gördüğüm en iyi defans yapan ama hücumu olmayan bekti.Recep Çetin'den onca yıl sonra bu sefer hücumu iyi,defansı kötü ANDREAS BECK'i izledik.Ve en son şampiyonluk senemizde defansı ve hücumu iyi,belkide tarihimizin en iyi sağ kanat performansına sahip ROSİER'i izledik.Son iki senede performansının düşmesi dışında saha içi disiplinsizlikleride ön plandaydı.SVENSON'un bu saydığım oyunculardan çokta aşağıda olduğunu düşünmüyorum.Sol bekte ise benim seyrettiklerimin içerisinde ADRİANO > DELİ İBO > KADİR AKBULUT sayarım
adriano Münch ikilisi çok iyiydi bir de Juanfran vardı bosgue zamanı adam İspanya’da uçuyordu bizde hiç oynayamadı
Svenson bize olurmu olmazmı bilmiyorum o hocanın işi ama sanki tutmadi gibi yoksa neden ısrarla Onur oynatsın
Gökhan Gönülde gayet iyi çekti ilk geldiği sene
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2024, 01:32:13 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Unnamed

MERT

SVENSON
MARCELO(?)
PEPE(?)
ADRİANO(?)

ATİBA (?)
SOSA(?)
GEDSON

SEMİH
AMOKACHİ(?)
GOMEZ(?)

Mevcut kadroya göre yapmamız gereken kalitede transferler

Pepe yerine Zago hocam.

Çevrimdışı Unnamed

Semih ve Mert dışında bütün yerli oyuncular FELAKET KÖTÜ. Bu iş nasıl olacak muamma.

Çevrimdışı Talisca1903

Semih ve Mert dışında bütün yerli oyuncular FELAKET KÖTÜ. Bu iş nasıl olacak muamma.
gurbetçi kovalayacağız başka çaresi yok

Çevrimdışı celiker1

adriano Münch ikilisi çok iyiydi bir de Juan gram vardı bosgue zamanı adam İspanya’da uçuyordu bizde hiç oynayamadı
Münch'ü atlamışım."Alman biri vardı" diye aklıma getirmeye çalışırken Kuntz geldi aklıma."Yok o sol açıktı" deyip es geçtim.Münch iyidi gerçekten.Ne ortalardı be!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Mevcut kadroya göre yazdığım için koyuyorum.Yoksa oraya ERNST(?) yazardım.Aslında Svenson alınmadan da yazdım ben Gedson'un çok iyi sağ bek olabileceğini düşünüyorum.Alt yapıda sağ önde oynuyormuş.Temposu ile,driplingleriyle çok iyi sağ bek olabilirdi bence.
Abi aslında bu hocanın en iyi oynattığı sistem 4-1-3-2 burada orta sahın soluna cuk oturur gedson. Tamda onun yerine bir ara Şenol hoca orada oynattı ama o sistemde çok iş görmedi. Bu dizilişte çok güzel katkı sağlayabilirdi.

Mert
X-talha-x-Masuaku
Carvalho
Ox(sağlıklı) - Malinovsky - gedson
Weghorst-Semih

Bunun gibi bir dizilim misal.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Pepe yerine Zago hocam.
Bana göre tarihimizin en iyi oyun kuran stoperi ve lider stoperi Marcelo.Bazı arkadaşlar Ronaldo diyebilir saygı duyarım ama bana göre Marcelo.Yanınada solda oynayan Pepe yakışır.Zago bizde üçlünün sağında hatta italyada sağ bekte oynadı.Marcelo'nun yanına sol stoper olarak konumlandıramayız.Eh başlarınada Lucescu koyacağıım ve 3-5-2 yapıp ZAGO-MARCELO-PEPE yapacağım dersen bir şey demem😂
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2024, 01:49:56 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Abi aslında bu hocanın en iyi oynattığı sistem 4-1-3-2 burada orta sahın soluna cuk oturur gedson. Tamda onun yerine bir ara Şenol hoca orada oynattı ama o sistemde çok iş görmedi. Bu dizilişte çok güzel katkı sağlayabilirdi.

Mert
X-talha-x-Masuaku
Carvalho
Weghorst-Semih

Gedson'u geldiğinden beri atıyor aslında oraya özellikle rakip oyun  başlatacağı zaman geçen sene önde yaptığı pres gibi  ama takım kötü olup,sol bekte Umut Meraş olunca sola yakın ön oyuncusu Semih bile olumsuz etkileniyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson'u geldiğinden beri atıyor aslında oraya özellikle rakip oyun  başlatacağı zaman geçen sene önde yaptığı pres gibi  ama takım kötü olup,sol bekte Umut Meraş olunca sola yakın ön oyuncusu Semih bile olumsuz etkileniyor.
Hoca da o yüzden maç sonu defansı da ofansı da takım olarak yapmalıyız açıklamasında bulundu sanırım. Hocanın lk 11 de Tayfur, onur, umut ve cenk tercihleri hatalıydı. Bu 4 oyuncu varken takımca birşey yapmak pek mümkün olmuyor. Tayfur ve Cenk 80 den sonra kullanıldığı taktirde "belki" faydalı olabilecek oyuncular. Cenk ile önde baskı yapamayız, tayfur da orta sahada tempoyu ayarlayabilecek kalibrede bir adam değil. Az buçuk dikine pas olayını demir ege yapıyordu oda çıkınca hepten tökezledik. Onunda farklı falsoları var gerçi. Velhasıl hocanın işi çok. Bu oyuncuları oldurmak için inat etmiş durumda ama bu oyuncu grubu 4 hoca yedi sende 5.olma gel vazgeç bu sevdadan hocam.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

Mert
X-talha-x-Masuaku
Carvalho
Weghorst-Semih

Umut ve Onur o kadar yetersiz oyuncular ki - butun takim cokuyor bu ikisi yuzunden kac mactir. Stoperler bu ikilinin aciklarini kapatabilmek icin yerlerini cok kaybedip arkada acik alan veriyorlar. Savunmada ekside olduklari gibi ofansta'da hicbir etkinlikleri yok.

Bu ikisini disarda birakacak bir diger cozum de 3-5-2'ye gecmek olur.

Uc tane net orta saha alip transferi bitirsinler agzimi acmam. Sag kanat bek rolu Rashica icin bicilmis kaftan, Svensonn'da gitgeli olan ve eforlu bir oyuncu - o da bence kanat beki olarak oynayabilir.
Gedson'dan orta sahada suan sifir katki aliyoruz. Gedson'u bence sol kanat beki olarak kullanip kendisinden cok daha fazla katki alabiliriz. Savunmasi iyi, eforlu ve 90 dakika boyunca o kanadi isleyebilecek guce ve kondisyona sahip. Yapacagin uc orta saha transferinin onunede Semih ile Bahtiyar'i (Hekimoglu, Muleka) koy ve gelecek senenin iskeletini olusturmaya basla.

Çevrimiçi tolga1903

Elli kere yazdım bir elli kere daha yazmaya hazırım. Bu yabancı sınırı bitirdi bizi mahvetti. Şu kulüpte ilk 11 oynayan belki 5 yerli futbolcu bakın süper lig demiyorum erzurumspor'da oynayamaz iddia ediyorum karşı çıkanla saatlerce tartışırım. Beşiktaş'ın çocuğu diye yıllardır her mevkide oynatılıp 1 gram gelişmeyen necipinden tut onuruna umutuna şu form durumuyla cenkine tayfuruna kadar bunları adam yerine koyup da şans vermez hiçbir takım. Gslilerin o söve söve bitiremediği kerem aktürkoğlu var ya şu 2 yılki istatistiği bizde yapsın tapardık herife hepimiz. Ama burada bile adam karşı çıkıyor hepsini gönderin diyince saçmalık addediyor rotasyonda kullanırız diyor al kullan hayrını gör. Pendikspor'dan 4 gol yiyen bir oyuncu grubundan hala beklentisi var adamın rotasyonda kullanacakmış umut meraş'ı.

Hoş allahın belası eski yönetim ve şimdi trabzon yaylalarından acıyan gözlerle belki 5 dakika izlemeye tahammül edebilen eski hocamız olacak adamın getirdiği yabancılar da leş ama en azından bir onur bulut kalitesizliği yoktu yabancılarda. Bu yerlilerden öyle nefret ettim ki gelecek sezonu iple çekiyorum. Bu yönetimin biraz aklı varsa biraz düşünüyorsa bu kulübü semih demir ege belki talha hariç bir tane yerli bırakmaz şu takımda. 12 yabancı + necipsiz yalnzıca altyapı futbolcularından kurulu bir takım kadrosu başka hiçbir şey istemiyorum. Ve bir kez daha sabahın bu saatinde tekrar ediyorum abv senin anç ve bu takımı kurarken emeği geçen herkes. Bu sene bizi bu takımdan kaçıncı utandırışları iki yakaları bir araya gelmesin.

Son sözüm de fernando santos'a. Taraftar ıslıklıyorsa bir sebebi var görmeye bile tahammülümüz kalmadı inatlaşma, direnme. Sen 5 maç izledin geldin bu taraftar 30 maçtır izliyor bu kepazeleri insanlar sinir kalp hastası oldu taraftar ıslıklıyor diye öyle 8 9 yerliyle çıkmaya devam edersen bu grubun yediği 5. hoca olarak kayıtlara geçersin başka da bir halt olmaz senden.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2024, 06:33:28 tolga1903 ]

Çevrimdışı Akil Emre

Elli kere yazdım bir elli kere daha yazmaya hazırım. Bu yabancı sınırı bitirdi bizi mahvetti. Şu kulüpte ilk 11 oynayan belki 5 yerli futbolcu bakın süper lig demiyorum erzurumspor'da oynayamaz iddia ediyorum karşı çıkanla saatlerce tartışırım. Beşiktaş'ın çocuğu diye yıllardır her mevkide oynatılıp 1 gram gelişmeyen necipinden tut onuruna umutuna şu form durumuyla cenkine tayfuruna kadar bunları adam yerine koyup da şans vermez hiçbir takım. Gslilerin o söve söve bitiremediği kerem aktürkoğlu var ya şu 2 yılki istatistiği bizde yapsın tapardık herife hepimiz. Ama burada bile adam karşı çıkıyor hepsini gönderin diyince saçmalık addediyor rotasyonda kullanırız diyor al kullan hayrını gör. Pendikspor'dan 4 gol yiyen bir oyuncu grubundan hala beklentisi var adamın rotasyonda kullanacakmış umut meraş'ı.

Hoş allahın belası eski yönetim ve şimdi trabzon yaylalarından acıyan gözlerle belki 5 dakika izlemeye tahammül edebilen eski hocamız olacak adamın getirdiği yabancılar da leş ama en azından bir onur bulut kalitesizliği yoktu yabancılarda. Bu yerlilerden öyle nefret ettim ki gelecek sezonu iple çekiyorum. Bu yönetimin biraz aklı varsa biraz düşünüyorsa bu kulübü semih demir ege belki talha hariç bir tane yerli bırakmaz şu takımda. 12 yabancı + necipsiz yalnzıca altyapı futbolcularından kurulu bir takım kadrosu başka hiçbir şey istemiyorum. Ve bir kez daha sabahın bu saatinde tekrar ediyorum abv senin anç ve bu takımı kurarken emeği geçen herkes. Bu sene bizi bu takımdan kaçıncı utandırışları iki yakaları bir araya gelmesin.

Son sözüm de fernando santos'a. Taraftar ıslıklıyorsa bir sebebi var görmeye bile tahammülümüz kalmadı inatlaşma, direnme. Sen 5 maç izledin geldin bu taraftar 30 maçtır izliyor bu kepazeleri insanlar sinir kalp hastası oldu taraftar ıslıklıyor diye öyle 8 9 yerliyle çıkmaya devam edersen bu grubun yediği 5. hoca olarak kayıtlara geçersin başka da bir halt olmaz senden.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, bu kadar vasıfsız yerliyi izlemek sinir krizi geçiriyor, dediğin isimleri bugün kadro dışı yapsalar faydamıza olur, bizde abdulkadir ve bakasetas gelse beğenmiyoruz. Abdulkadir bu yerlilerin yanında messi gibi kalır.Başkanın da olaya el atması lazım beklemekten gına geldi gerçekten sabur kalmadı bende.

Çevrimiçi tolga1903

Gedson fernandes'den piyasası varken yüzde 50 falan demeyip acilen kurtulunmalı bu herif olduğu sürece boktan bir orta sahamız olacak net belli oldu. Jackson muleka şu transfer dönemi bitmeden paket edilmeli 3'e 5'e bakmadan. Rebic'i fernando santos'da mı son 10 dakika alıp duracak? gönder frosione salernitana nere bulursan tutma bu takımda. Ghezzal ver maaşının bir kısmını belhanda'yı alan arap takımı bunu hayli hayli alır.

Yönetim yönetimlik yapacaksa şu pendik rezaletini bir daha yaşatmayacak bu kulübe. Öyle 1.5 senedir hazırlanıyorumla psg al nassr chelsea laflarıyla 10 dakikada her kapıyı açarımlarla başa gelip de 4 yedirmeyecek ligin küme düşme adayından. Para mı yok gelmeseydin beni ilgilendirmiyor taraftarım ben. Nerde hani hazır dediğin 25 milyon dolarlık app? Nerde deplasman tribünü çalışması karagümrüklüler anamıza sövüyordu geçen maç bangır bangır. Söylediği hiçbir vaadi en ufak ucundan bile göstermedi hasan arat bize. Bu taraftar bir kez daha onur bulut cenk tosun umut meraş tayfur bingöllü bir beşiktaş kadrosunun 4 5 yediğini görsün bakalım öyle rahat oturabilecek mi bu beyefendiler koltuklarında.

Çevrimiçi tolga1903

Kesinlikle aynı fikirdeyim, bu kadar vasıfsız yerliyi izlemek sinir krizi geçiriyor, dediğin isimleri bugün kadro dışı yapsalar faydamıza olur, bizde abdulkadir ve bakasetas gelse beğenmiyoruz. Abdulkadir bu yerlilerin yanında messi gibi kalır.Başkanın da olaya el atması lazım beklemekten gına geldi gerçekten sabur kalmadı bende.

Abdulkadir ömür bu takımda her maç 90 dakika sahadan çıkmadan oynar biz de hayranlıkla izleriz karşı çıkan çok istiyorsa gitsin onur bulut'un muleka'nın koşmaktan aciz ghezzal'ın falan sağ açık performansının tekrarını izlesin doya doya. Nesini beğenmeyeceğim abdulkadir'in umut meraş izliyorum ben cenk tosun izlemeye maruz kalıyorum trabzon'un kenar oyuncuları visca trezege nicholas pepe sakatlanmasa mislav orsic falan şu bizimkiyle kıyas olmayacak kadar iyi orda oynayamaz belki bizde her maç banko oynar.

Çevrimiçi tolga1903

hoca'nin gayet elestirilecek yanlari var. ne hata yapti ne yapsaydi deniyor da, o zaman riza calimbay senol gunes niye gitti. ayni seyleri deneyip farkli sonuc bekleyene aptal denir.
bu takim sene basindan beri derli toplu degil, ne hucumda ne savunmada. bir hoca da su allahın belasi 4-3-3'ten vazgeceyim demedi. birakin 4-4-2 veya 3-5-2, 4 hucumcu oyuncuyla 4-2-3-1 bile denemiyorlar.
hoca ne mi yapabilirdi?
mesela tayfur bingolu alakasi olmayan orta saha yerine alanya'da en iyi oynadigi mevki solbek'te oynatirsin, umut'dan kurtulursun.
sagbekte svensson'u oynatirsin berbat onur bulut yerine.
haftalardir sahada bitik bitik dolasan cenk yerine muleka oynayabilir forvette.
orta sahada 3'lu yerine 2'li oynayip bir hucumcu oyuna atip rakibi defansa zorlarsin.
rashica'yi kosova milli takiminda cok iyi oynadigi forvet arkasinda merkez oyuncusu olarak kullanirsin mesela (sagda ghezzal solda semih, solda rebic sagda semih olabilir mesela).
stoperlikle alakasi olmayan bahtiyar yerine orijinal sol ayakli stoper aytug'u oynatip bahtiyar'i kazakistan milli takiminda en iyi oynadigi 8 numara mevkisinde kullanirsin.
kafa'dan 5 mevki'de daha mantikli oyuncu tercihleri yazdim, 5 mevki demek takimin yarisi demek. bir antrenorun takimin 50%'sini mantiksiz oyuncu tercihleriyle baltalama hakki yok. baltalarsa senin kadro degerinin yanina bile yaklasamayan pendik'ten 4 yersin.

Ekşi sözlükten bir beşiktaşlı kardeşimizin yazdığı çok beğendiğim entry'i öylece kopyaladım buraya. Hoca ne yapsınla geçiştirilecek iş değil arkadaş hazmedemiyorum ben ads'den 4 yedin eyvallah trabzon'dan fener'den 3'er yedin eyvallah kasımpaşa evinde 3'ledi eyvallah brugge çok iyi takım dedik 5'lendin eyvallah ama pendik'den 4 yeme ulan yeter artık.

Çevrimdışı Talisca1903

Abdülkadir alalım dediğimizde Oğuzhan Akgün var onu oynatalım diyen bir grup var ne desek ne anlatsak boş 2. Ligde oynayamamış adamlar bizde oynasın istiyorlar
Kusura bakmayın sonra başarı felan gelmez Demir Ege felan bizde oynayacak kalibrede değil Umut kötü Onur kötü Buda kötü fark yok bence
Bazılarına kalsa Kartal Kayra Berkay Vardar dolduracaklar ondan sonra da ızdırap kaldığı yerden devam
Hasan Başkan seçim öncesi çok geniş gurbetçi listemiz var diye açıklamıştı oradan yeni Ozzy Töre Olcaylar çekmek gerek

Çevrimiçi gokhans

Abdulkadir ömür bu takımda her maç 90 dakika sahadan çıkmadan oynar biz de hayranlıkla izleriz karşı çıkan çok istiyorsa gitsin onur bulut'un muleka'nın koşmaktan aciz ghezzal'ın falan sağ açık performansının tekrarını izlesin doya doya. Nesini beğenmeyeceğim abdulkadir'in umut meraş izliyorum ben cenk tosun izlemeye maruz kalıyorum trabzon'un kenar oyuncuları visca trezege nicholas pepe sakatlanmasa mislav orsic falan şu bizimkiyle kıyas olmayacak kadar iyi orda oynayamaz belki bizde her maç banko oynar.
rebic ve ghezzal’ı gözümüzle görmesek, onlar içinde her maç banko oynar derdik. Keza cenk için falanda denebilirdi. Abdulkadir’de bir problem var, fiziksel yada mental, yoksa trabzon 20milyon görmüş potansiyel gencini neden gözden çıkarsın. Hemde trabzon gibi tutucu bi camia? Ayrıca taraftar, berkay, oğuzhan gibi gençlerini, tayfur’a, onur’a, umut’a milyonlarca euro ödememek için kadroda bulundursun diye savunuyor, ilk 11’in müdavimi olacak diye değil, bunu bazı arkadaşlar idrak edemiyor, yüzlerce insan bunu anlatmaya çalışsada anlayamıyorlar malesef.. ilk 11’i ni kaliteli kuracaksın elbet, hakeden geç çıkar formayı alır zaten nihat, semih, sergen gibi.. Ama o tayfur,u, onur’u, umut’u alan, aldıran embesillere ithafen diyorki taraftar, tayfur’a neden 1 milyon ödedin, berkay cebinden 10 tane tayfur çıkarır, hem bedava hem maaşı bedavaya yakın, hem genç ilerde çok iyi düzeye çıkıp formayı kapma şansıda var diyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

rebic ve ghezzal’ı gözümüzle görmesek, onlar içinde her maç banko oynar derdik. Keza cenk için falanda denebilirdi. Abdulkadir’de bir problem var, fiziksel yada mental, yoksa trabzon 20milyon görmüş potansiyel gencini neden gözden çıkarsın. Hemde trabzon gibi tutucu bi camia? Ayrıca taraftar, berkay, oğuzhan gibi gençlerini, tayfur’a, onur’a, umut’a milyonlarca euro ödememek için kadroda bulundursun diye savunuyor, ilk 11’in müdavimi olacak diye değil, bunu bazı arkadaşlar idrak edemiyor, yüzlerce insan bunu anlatmaya çalışsada anlayamıyorlar malesef.. ilk 11’i ni kaliteli kuracaksın elbet, hakeden geç çıkar formayı alır zaten nihat, semih, sergen gibi.. Ama o tayfur,u, onur’u, umut’u alan, aldıran embesillere ithafen diyorki taraftar, tayfur’a neden 1 milyon ödedin, berkay cebinden 10 tane tayfur çıkarır, hem bedava hem maaşı bedavaya yakın, hem genç ilerde çok iyi düzeye çıkıp formayı kapma şansıda var diyor..
berkayın felan birşey çıkaracağı yok tayfurufa çeken senin gsli abin CK

Çevrimiçi gokhans

tayfur’a alınsın raporu veren senin biricik şenol hocan. 1 milyon heba.. ck’nın yüzüne tüküreyim, sen neden insanları yapmadıkları, olmadıkları şeyleri ithaf ediyorsun? Ben ien azılı fo savunucusuyum forumda, bana bile paralar nerde demeseydin diosun, ck ben ne alaka. Neden yalan söylüyor, yalan algılar yapıyorsun forumda? Hiç utanmıyormusun yahu iftira atarken, insanları haksız yaftalarken? Ahmet dursun seba gitsin diye bile bagırmışımdır tribünde cahildikde, fo’nı sadece hunter getirdi diye eleştirmişimdir, giderkende bunun hata oldugunu, emeklerini savunan bir avuç insandan biriyimdir şu forumda, herkez hırsız derken ben savunuyordum. Ck mevzusuna zaten girmiyorum onun ağa babası ile sergen şampiyonluğundan beri nefret ediyorum ve defolmasının hayalini kuruyordum. İnsanları olmayan şeylerle ithaf etmekten, yalan algılarla manipulasyon yapmayı bırakın artık. Yakışmıyor…

Çevrimdışı Talisca1903

tayfur’a alınsın raporu veren senin biricik şenol hocan. 1 milyon heba.. ck’nın yüzüne tüküreyim, sen neden insanları yapmadıkları, olmadıkları şeyleri ithaf ediyorsun? Ben ien azılı fo savunucusuyum forumda, bana bile paralar nerde demeseydin diosun, ck ben ne alaka. Neden yalan söylüyor, yalan algılar yapıyorsun forumda? Hiç utanmıyormusun yahu iftira atarken, insanları haksız yaftalarken? Ahmet dursun seba gitsin diye bile bagırmışımdır tribünde cahildikde, fo’nı sadece hunter getirdi diye eleştirmişimdir, giderkende bunun hata oldugunu, emeklerini savunan bir avuç insandan biriyimdir şu forumda, herkez hırsız derken ben savunuyordum. Ck mevzusuna zaten girmiyorum onun ağa babası ile sergen şampiyonluğundan beri nefret ediyorum ve defolmasının hayalini kuruyordum. İnsanları olmayan şeylerle ithaf etmekten, yalan algılarla manipulasyon yapmayı bırakın artık. Yakışmıyor…
yalan senin argümanın ağzına yuva yapmış RRr yapmak kolay geliyor sana hem ANÇ CK savunmuyorum diyorsun hemde
Her suçu Şenol Güneş e yüklemeye çalışıyorsun değişik bir kafa Şenol Güneş yüklenmek rahatlatıyor seni devam et
Yazdıklarıma uyuz oluyorsun ama ne hikmetse elli kere yazdım muhatabım değilsin diyorum ısrarla gelip yazdıklarımın altında bitiyorsun
İstenmidiğin yere yamanmaya çalışıp durana ne denir
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2024, 10:00:23 Talisca1903 ]

Çevrimiçi gokhans

tolga1903’ün yorumunu alıntılayarak ona yanıt verdikten sonra, benim yorumuma sen yazmışsın. Ciddi psikolojik yardım almanı öneriyorum. Kafanda kurduklarına ciddi ciddi inanıyorsun. Kendi yaptıklarını başkası yaptı sanıyorsun. Ciddi şekilde psikolojik yardıma ihtiyacın var.

Çevrimdışı Talisca1903

tolga1903’ün yorumunu alıntılayarak ona yanıt verdikten sonra, benim yorumuma sen yazmışsın. Ciddi psikolojik yardım almanı öneriyorum. Kafanda kurduklarına ciddi ciddi inanıyorsun. Kendi yaptıklarını başkası yaptı sanıyorsun. Ciddi şekilde psikolojik yardıma ihtiyacın var.
tamam az ötede takıl da ne diyorsan de sorun yok benden uzak Allah’a yakın ol

Çevrimdışı underworld

Pendik ten 4 gol yemek büyük bir başarı.
Nasıl bitecek bu sezon, akıl almıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Pendik ten 4 gol yemek büyük bir başarı.
Nasıl bitecek bu sezon, akıl almıyor.
2 transfer dönemi öncesi sen wakayeme alalım dediğinde daha iyisini alırlar diyordum sen haklı çıktın o gün wakayeme getiremeyen adamlar bugün Pendik’ten 4 yiyecek kadroyu oluşturdular

Etiketler: