Abdulkadir ömür bu takımda her maç 90 dakika sahadan çıkmadan oynar biz de hayranlıkla izleriz karşı çıkan çok istiyorsa gitsin onur bulut'un muleka'nın koşmaktan aciz ghezzal'ın falan sağ açık performansının tekrarını izlesin doya doya. Nesini beğenmeyeceğim abdulkadir'in umut meraş izliyorum ben cenk tosun izlemeye maruz kalıyorum trabzon'un kenar oyuncuları visca trezege nicholas pepe sakatlanmasa mislav orsic falan şu bizimkiyle kıyas olmayacak kadar iyi orda oynayamaz belki bizde her maç banko oynar.
rebic ve ghezzal’ı gözümüzle görmesek, onlar içinde her maç banko oynar derdik. Keza cenk için falanda denebilirdi. Abdulkadir’de bir problem var, fiziksel yada mental, yoksa trabzon 20milyon görmüş potansiyel gencini neden gözden çıkarsın. Hemde trabzon gibi tutucu bi camia? Ayrıca taraftar, berkay, oğuzhan gibi gençlerini, tayfur’a, onur’a, umut’a milyonlarca euro ödememek için kadroda bulundursun diye savunuyor, ilk 11’in müdavimi olacak diye değil, bunu bazı arkadaşlar idrak edemiyor, yüzlerce insan bunu anlatmaya çalışsada anlayamıyorlar malesef.. ilk 11’i ni kaliteli kuracaksın elbet, hakeden geç çıkar formayı alır zaten nihat, semih, sergen gibi.. Ama o tayfur,u, onur’u, umut’u alan, aldıran embesillere ithafen diyorki taraftar, tayfur’a neden 1 milyon ödedin, berkay cebinden 10 tane tayfur çıkarır, hem bedava hem maaşı bedavaya yakın, hem genç ilerde çok iyi düzeye çıkıp formayı kapma şansıda var diyor..