2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 986478 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Emrecan’lar ile alakalı ses seda yok nedense , iki Emrecanda topa vurmadan devam ediyorlar. Sakatlığı geçse dahi bizim seviyemizde olmayan topçuları takımda tutmaya gerek yok. İlerleyen süreçte yapacağımız transferlere göre umut, onur , tayfur , utku ve ersin içinde ayrılık bekliyorum.
emrecan iyi bir stoper adayı o talhadan daha yetenekliydi ama yanlış adamın eline geçti oynamaması gereken yerde oynatıldı o kadar kolay gözden çıkartılmamalı diğer emrecan terzi mi o iyi bir solbek olacak uzun yıllardır takip ediyorum a takıma çıkar dediğim oyunculardan biriydi ama sabır ve tecrübe gerekiyor gözden çıkartılmaz sen emrecanlara dokunma en iyisi onlara kadar daha çok gitmesi gereken oyuncu var

Çevrimiçi sEuL

emrecan iyi bir stoper adayı o talhadan daha yetenekliydi ama yanlış adamın eline geçti oynamaması gereken yerde oynatıldı o kadar kolay gözden çıkartılmamalı diğer emrecan terzi mi o iyi bir solbek olacak uzun yıllardır takip ediyorum a takıma çıkar dediğim oyunculardan biriydi ama sabır ve tecrübe gerekiyor gözden çıkartılmaz sen emrecanlara dokunma en iyisi onlara kadar daha çok gitmesi gereken oyuncu var

Soma'dan alinan bir tanede forvet vardi, Emracan Bulut, onu kastediyordur buyuk ihtimalle.

Çevrimiçi Akil Emre

Soma'dan alinan bir tanede forvet vardi, Emracan Bulut, onu kastediyordur buyuk ihtimalle.
Aynen sezonun ilk transferiydi.

Çevrimiçi Necmi

Aynen sezonun ilk transferiydi.
emrecan lar çok olunca hatlar karışıyor 😂 o çocuk hakkında hiçbir fikrim yok olası eski yönetimin birçok hatasından biridir yoksa az bir yetenek bile olsa bu kadar insanın gözünden kaçmaz diye düşünüyorum umarım yanılıyoruzdur ama eski yönetimin yaptığı neyden hayır geldiki ellerinde dört yılda aldıkları tek gedson var onunda yarısı oda yarım oynuyor diğer yarısı türkiyeye gelmemiş sanırım 🤔

Çevrimiçi Necmi

Bu durumda kadro dışı kalan beşliden akibeti belli olmayan sadece Abubakar kaldı.
yalnız kadro dışı bıraktığın oyunculardan bu kadar hızlı kurtulmak bence başarıdır abununda dönüşü olmaz sanırım ama ondan kazanmadan kurtulmayı düşünmüyorlar sanırım gerekirse sözleşmesini kadro dışı tamamlatırlar gibi geliyor

Çevrimiçi gokhans

yalnız kadro dışı bıraktığın oyunculardan bu kadar hızlı kurtulmak bence başarıdır abununda dönüşü olmaz sanırım ama ondan kazanmadan kurtulmayı düşünmüyorlar sanırım gerekirse sözleşmesini kadro dışı tamamlatırlar gibi geliyor
valla biraz araştıran ve ilkeleri olan bir kulüp hayatta almaz. Anç benzeri bir yönetimi olan kulübe anca iteleyebiliriz. Adamın hem dizleri bitik, hem aidiyetsiz, paragöz ve satıcı. Kadro dışı sözleşmesini dolduracak gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Stoper için bu yaşlar doğru tercih bence. 28 olsa tadından yenmez ama 30 da ligimiz için gayet iş görür. Stopere tecrübeli adam alınmalı. Bu söylediğim isimden bağımsız.

1 tane yasli olur da Danilo da 32 yasinda, Svensson da 30 yasinda. Zaten Masuaku da genc degil. Colley de degil.
Bu durumda kaleci+defans dortlusu ve onlibero hepsi 30 veya ustu oluyor.
Biraz da gelistirip satabilecegimiz oyunculara yogunlasmak gerek bu durumda.
Defansi bu sekilde kuruyorsan en az hucum hattinda.
Ve savunma'ya 30 yas ustu birisini almayi kabul ediyorsak cok net, buna degecek adam olmali.

Çevrimiçi Necmi

valla biraz araştıran ve ilkeleri olan bir kulüp hayatta almaz. Anç benzeri bir yönetimi olan kulübe anca iteleyebiliriz. Adamın hem dizleri bitik, hem aidiyetsiz, paragöz ve satıcı. Kadro dışı sözleşmesini dolduracak gibi..
o gideceği takımı bulmuştur dünyada ilkesiz takımmı yok bu tavrı zaten bedava gitmek içindir bu sefer göndermesinler zarar ettik edeceğimiz kadar abunun parası öldürmez istediği gibi olmayacağını öğrensin bence bizde kadro dışı sözleşmesini tamamlayıp öyle bulsun kendine takım bakalım bulabilecekmi

Çevrimiçi Samet Ç

Tosic'in ilgilendiği adam Nemanja Matic

Çevrimiçi Necmi

Tosic'in ilgilendiği adam Nemanja Matic
tosiçin güzel bir karısı var neden adamlarla ilgilensin 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi ulumemo

Herkese meraba, yeni kaydoldum. İnternette böyle kaliteli beşiktaş forumu görmek beni mutlu etti :)

Çevrimiçi murat

Herkese meraba, yeni kaydoldum. İnternette böyle kaliteli beşiktaş forumu görmek beni mutlu etti :)
aramıza hoşgeldin.

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin

Çevrimdışı uğur07

yeni transferler muhtemelen 04 şubattaki evimizdeki trabzonspor macinda hazir olur. colley ve amartey de muhtemelen o zamana elenmis ve takima katilmis olur.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Trabzonspor: "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır."

Rotasyon için ikisinide isterim açıkçası.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Abdulkadir her turlu uyar, kulube icin faydali olur. Kendini bulursa satma ihtimalin de var. Cok degil 2-3 sene evvel 15-20 milyon euro'lari gormustu. O seviye'ye bir daha gelir mi bilemeyiz ama her turlu asset olabilir. Umut Bozok konusunda emin degilim, kontratini makul sartlarla uzatacak Cenk'i tercih ederim. GS'liligi de cabasi. Gitsin GS'ye otursun kulubede.
Yerli yedek forvet dusuneceksek ben Cenk'in yani sira Umut Nayir'i tekrar gormek isterim acikcasi. Hem pivot ozelligiyle faydali olabilecek oyuncu. Cenk'i gerektiginde kanada atarsin veya cift forvet oynayacaksak gezen forvet de olabilir.
Weghorst-Semih-Cenk-Muleka-Umut Nayir sahane duruyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Abdulkadir her turlu uyar, kulube icin faydali olur. Kendini bulursa satma ihtimalin de var. Cok degil 2-3 sene evvel 15-20 milyon euro'lari gormustu. O seviye'ye bir daha gelir mi bilemeyiz ama her turlu asset olabilir. Umut Bozok konusunda emin degilim, kontratini makul sartlarla uzatacak Cenk'i tercih ederim. GS'liligi de cabasi. Gitsin GS'ye otursun kulubede.
Yerli yedek forvet dusuneceksek ben Cenk'in yani sira Umut Nayir'i tekrar gormek isterim acikcasi. Hem pivot ozelligiyle faydali olabilecek oyuncu. Cenk'i gerektiginde kanada atarsin veya cift forvet oynayacaksak gezen forvet de olabilir.
Weghorst-Semih-Cenk-Muleka-Umut Nayir sahane duruyor.
Bir üstte Umut olabilir dedim de senin yazdıklarını da düşününce, Umut yerine Mustafa'nın oynaması daha makul.

Çevrimiçi Necmi

Cenk ne ya 11 de oynatıyorsun takım eksik oynuyor yedekten oyuncu takıma güç katmak için sokulur cenk girince takım zayıflıyor anlık durumda değilki düzelmesini bekleyelim yıllardır böyle onun futbolu bırakma zamanı geldide birkaç yılda geçti mustafa kalsın kadroda yaşı küçük ama cenkden çok daha fazla katkı verir cenk forvet oynayıp stoper kadar gol atamıyor takım kötüde demeyelim semih onu patlattı oynayınca atılıyormuş demekki

Bir üstte Umut olabilir dedim de senin yazdıklarını da düşününce, Umut yerine Mustafa'nın oynaması daha makul.

Birazcik hoca'nin sistemine bagli olacak.
Cift forvet oynayacaksak ve Muleka kalacaksa Umut Nayir birazluks oluyor, Mustafa 5. santrfor olarak daha mantikli.
Ama 3'lu oynayacaksak eldekilere bakmak lazim. Muleka ve Cenk kanatta olmuyor, Cenk 3 sene evvel oluyordu ama artik bitik durumda.
Muleka ve Cenk kalacaksa ekstra bir merkez santrfor biraz sisirmeye gidiyor.
Ama cift forvet oynayacaksak her turlu 5 tane forvet isimizi gorur.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Trabzonspor: "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır."

Rotasyon için ikisinide isterim açıkçası.

valla iyi araştırmak lazım bir takım kişisel problemleri olabilir bu oyuncuların. ömür yetenekli de yıllardır gram gelişme yok sürekli bir formsuzluk. bozok desen bir pik yaptı sürdüremedi bu sene sahada kaldığı yok doğru düzgün. salmış oyuncu istemem açıkçası karakterlerine bakmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

valla iyi araştırmak lazım bir takım kişisel problemleri olabilir bu oyuncuların. ömür yetenekli de yıllardır gram gelişme yok sürekli bir formsuzluk. bozok desen bir pik yaptı sürdüremedi bu sene sahada kaldığı yok doğru düzgün. salmış oyuncu istemem açıkçası karakterlerine bakmak lazım.
iş salma olsa eyvallah düzeltirsin ama ts alt yapısından çıkmış ts li oyuncu kadro dışı bırakılıyorsa on defa düşünmek gerek ts ye bağlılığı varken böyleyse sana hiç bağlılığı olmayacak problem ne bilmek lazım aynı problemler sende daha hızlı ortaya çıkar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2024, 22:44:05
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Önlibero transferinde en güçlü aday William Carvalho.

Görüşmelerde önemli aşama kaydedildi. (Hakan Gündoğar)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın gündemindeki William Carvalho: "Sayın Santos Beşiktaş'a gelmemi istiyorsa bunu emir kabul ederim. O, Portekiz futbolunun büyük şefidir, kararları sorgulanamaz."

(Portugal News)

Teyit edemedim.

Etiketler: