2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996582 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Hocayı en son Euro 16da izledim orada da kanatsız 4-4-2 diamond oynatıyordu. İyi bir stoper, iyi bir orta saha ve iyi bir santraforla bizde oynatabilir mi? Bilemedim.

Mert
Svensson - Talha - Lider Stoper - Masuaku
Amir
X - Gedson
Bakasetas
Semih - Pivot Santrafor gibi bir şey kurabilir miyiz acaba diye düşünüyorum.
Amiri 6 oynatacaksa benim bir umudum olmaz hocadan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

gedsona bir kıpırtı gelebilir portekiz effect.

Portekizlik çeteyi yeniden kuruyormuyuz :D Simao,Almeida,Quaresma,Fernandes.
Ghezzal out - F. Anderson in :) nasıl olur ama
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Amiri 6 oynatacaksa benim bir umudum olmaz hocadan.
Amir i satarız bence eldekilerden bir şeyler koydum.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Hocayı en son Euro 16da izledim orada da kanatsız 4-4-2 diamond oynatıyordu. İyi bir stoper, iyi bir orta saha ve iyi bir santraforla bizde oynatabilir mi? Bilemedim.

Mert
Svensson - Talha - Lider Stoper - Masuaku
Amir
X - Gedson
Bakasetas
Semih - Pivot Santrafor gibi bir şey kurabilir miyiz acaba diye düşünüyorum.

santos pragmatik hoca. kısa vadede en maksimum faydayı alabileceği sisteme odaklanır gibime geliyor. her şeyi oynatabilir baktı kanat yok bizim klasik hocalar gibi 4231de ısrar etmez direk kanatsız bir formasyona döner. 433e uygun bir ekip bulursa 433 oynatır.

olumsuz görüşleri anlıyorum ben de bruno lage filan istiyordum portekiz diyarından daha yeni nesil bir hoca istiyordum. ama geniş ekibiyle gelen tecrübeli santos'un da ligin şifrelerini çözebilecek kapasitesi var. kararsızım biraz. kısa vadede olumlu etki yaratacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Amir i satarız bence eldekilerden bir şeyler koydum.
Bu ters köşeden sonra Svenson da olmazsa şaşırmam :)

Çevrimiçi sefaköykartali

polonya yı nasıl oynatmış performansı nasıl bir bakalım
Oradaki performansı çok iyi değil, 6 maçta 1.50 puan ortalaması yapmış. Farklı şeyler denemiş, hepsinde çift forvet.

Çevrimiçi gokhans

Biraz hayal kırıklığı oldu benim için. Bize düşen desteklemek ve sabretmek. İnş doğru bir proje ve yapılanma ile ayağa kaldırır.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 20:18:33 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

santos pragmatik hoca. kısa vadede en maksimum faydayı alabileceği sisteme odaklanır gibime geliyor. her şeyi oynatabilir baktı kanat yok bizim klasik hocalar gibi 4231de ısrar etmez direk kanatsız bir formasyona döner. 433e uygun bir ekip bulursa 433 oynatır.

olumsuz görüşleri anlıyorum ben de bruno lage filan istiyordum portekiz diyarından daha yeni nesil bir hoca istiyordum. ama geniş ekibiyle gelen tecrübeli santos'un da ligin şifrelerini çözebilecek kapasitesi var. kararsızım biraz. kısa vadede olumlu etki yaratacağını düşünüyorum.
Ben de proje hocası getirmelerini bekliyordum ve istiyordum açıkçası ama bu ortamda 4-5 maç sonra bu adamları korumamız çok zor. Hele böyle yangın bir ortamda büyük sıkıntı olabilirdi. Santos bayağı disiplinli ve sert bir adam. Portekizde ve Polonyada da o konuda gündem olmuştu. Bize de bu eldeki oyuncu kadrosuyla aslında böyle bir adam lazım. Sanırım Ahmet Bulut getirdi, umarım gelmeden de oyuncu işleri konuşulmuştur ve kaliteli birkaç oyuncu gelir. Mesela Renato Sanchez, Danilo falan iyi olabilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Oradaki performansı çok iyi değil, 6 maçta 1.50 puan ortalaması yapmış. Farklı şeyler denemiş, hepsinde çift forvet.
evet hatta başka hoca gelmiş  son dk play off yapmışlar

Çevrimiçi gokhans

Madem psg ile aralar iyi, santos’u getirmişiz, çekin bi renato sanchez, orta saha şenlensin. Turnuvada renato sanchez’i dünyaya tanıtan hocasını kırmaz bence :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Gerisini Cenk Tosun düşünsün :) Bu hocaya kendini ispatlarsa sözleşmesi yenilensin.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben de proje hocası getirmelerini bekliyordum ve istiyordum açıkçası ama bu ortamda 4-5 maç sonra bu adamları korumamız çok zor. Hele böyle yangın bir ortamda büyük sıkıntı olabilirdi. Santos bayağı disiplinli ve sert bir adam. Portekizde ve Polonyada da o konuda gündem olmuştu. Bize de bu eldeki oyuncu kadrosuyla aslında böyle bir adam lazım. Sanırım Ahmet Bulut getirdi, umarım gelmeden de oyuncu işleri konuşulmuştur ve kaliteli birkaç oyuncu gelir. Mesela Renato Sanchez, Danilo falan iyi olabilir.
abuş rosier çıkış haberleri bile yem olabilir belli ki uzun zmandır bu hocaya uğraşılmış yapılanma flan diye yemlenmiş piyasa hocaya bunlar sunulmuştur belki de kaslsı dedi yada başka oyuncular bulundu kafada deli sorular hiç bir şey net değil çok güzel

Çevrimdışı zubeyirbaya

fernando santos'un kariyerinin en önemli eksiği de belki samet aybaba'nın altında çalışmaktı. şimdi eksik parçalar tamamlanacak ve değişik bir kimya oluşacak.  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Sercan Dikme : Bana Ertuğrul Sağlamı verip Fernando Santos’u mu getirdiler ?

Çevrimdışı Talisca1903

galibiyet sonrası keyif sigarasını saha kenarında zipposuyla yakan hoca yakışır

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fernando Santos çok tartışılacak bir hoca.

Çevrimiçi Samet Demir

Burada Ertuğrul S. haberine inanıp yangın yapanlara selam olsun :)

Çevrimiçi Samet Demir

Fernando Santos çok tartışılacak bir hoca.
Haber sızmadığı için çok mutluyuz ama hocaya çok iyi 8 numara vermemiz lazım. William Carvalho ve Moutinho gibi. Yoksa işimiz yaş.

Çevrimiçi levitate

Haber sızmadığı için çok mutluyuz ama hocaya çok iyi 8 numara vermemiz lazım. William Carvalho ve Moutinho gibi. Yoksa işimiz yaş.

carvalho olabilecek en 6 numara adam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Sercan Dikme : Bana Ertuğrul Sağlamı verip Fernando Santos’u mu getirdiler ?
😂

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca yaşlı kurt oldu mu keyfim yerine geliyor 70 lik Alzheimer hocamı alayım veririz dil altını hocama yürür gider ne öyle 38-40 lık adı sanı duyulmamış alman &hollandalı hocalar( GVB hariç o endonazyalı :tabe: :tabe:)

Çevrimiçi Samet Demir

carvalho olabilecek en 6 numara adam
6 ama o bölgeyi tek başına kapatabiliyor. Bizde carvalho gibi 6, Moutinho gibi 8 yok. Demek istediğim o. Gedson'u mesela 6ya koyabilir misin? Ya da 8 e koyup defans ve ilerisi arasında bağlantıyı yapabilir diyebilir misin?

Çevrimdışı Sefa Kara

Ghezzal out - F. Anderson in :) nasıl olur ama

tadından yenmez  :tabe:

Çevrimiçi levitate

6 ama o bölgeyi tek başına kapatabiliyor. Bizde carvalho gibi 6, Moutinho gibi 8 yok. Demek istediğim o. Gedson'u mesela 6ya koyabilir misin? Ya da 8 e koyup defans ve ilerisi arasında bağlantıyı yapabilir diyebilir misin?
gedson öyle bir topçu değil o yüzden nooo

gedson b2b olur, sahanın ameleliğini çeker, pis işlerle uğraşır arada top sürer vs.

biz genel olarak çok alakasız roller yüklüyoruz o da altından kalkamıyor, santos hoca halleder onu np
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

santos genelde net 6 kullanıyor. sert-kesici. oraya transfer bekler diye düşünüyorum. bir danilo perreira çılgınlığı olsa keşke. psgde hala oynuyor gerçi ama :)

Etiketler: