2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998494 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/demarkesports/status/1743699578342216124/photo/1

doğruymuş haber
haberin doğru olduğunumu gösterir bu açıklama ertuğrul sağdan soldan duyduklarının yorumunu yapmış beşiktaşa yönelik birşey dememişki salakmı yok işde bir kaçı atlamıştır mesaj atmıştır buda onlara bir konuşma yapmıştır
Ha arat kafası ertuğrulu getirecek kafadır o ayrı ama şu dönemde yapacağı birşey değil herkes sallıyor birşey atıyor göle oltayı nasılsa bir sazan atlar ortaya diye fo dönemide böyleydi herkes birşey konuşur dış basını kaynak gösterir oyuncuların kulüplerin ağzından konuşur sonra uçaktan bambaşka oyuncular inerdi kimse adını duymamış ve iki günde pazarlık yapacağın isimlerde değil

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben kulüp olarak beşiktaşın düştüğü durumdan çebiyi sorumlu tutarım ama burda takımı konuşuyorum tabiki şenol sorumlu bu takımdan öncesindende önceki hocaları sorumlu tutarım ama benim odaklandığım konu şu anki takım ve buda şenolun eseri kulübün içinde ters giden şeyleride çebi üzerinden değerlendiririm çebi hakkında ben birşey demiyorsam kimse demiyor demektir çebi başkan olduğu günden beri lanet okuyan tek kişiyim ben bari bana birşey sallama çebi konusunda yaparsan bütün ciddiyetini kaybedersin
Oyuncular sahada koşamıyor diyede çebiyimi suçlayayım şimdi çebi kötü oyuncu almıştır şenola vermişdir ama deli gibi koşup mücadele etselerde nafile olmuyordur o zaman çebiyi suçlarım eyvallah ama bunlar bitik çebimi yaptırdı antrenmanıda çebiye laf edeyim biz artık oyuncuların teknik kapasitesini çoktan geçtik ligin dibindeki takım bize kondisyon basıyor biz artık futbolun en basit isterlerini konuşuyoruz
Bailly, İngiltere'den gelmedi mi ? İngiltere'de aşırı antrenman yemekten mi sakatlandı sürekli. Kaç tane oyuncu sezon başı kampa katıldı? Transferler ne zaman yapıldı? Bu futbolcular milyon avro kazanan insanlar. Amatörlermiş gibi değerlendirmekten vazgeçin. Futbolcu önce bireysel olarak kendi eksiklerini gidermeye odaklanacak. Burada teknik direktörün, kulübün yapması gereken oyuncuyu doğru yönlendirmek ona imkânları sunmak. Yoksa teknik direktör dediğin zebani gibi oyuncunun tepesinde durmaz. Her futbolcuyu sabah akşam köle gibi çalıştıran ve hepsini standart çalıştıran teknik direktörün de yetkinliği sorgulanır. Öyle basit mantıktan gidecek olursak takımı bir kondisyonerin eline verirsin sabah akşam at gibi koşturup olimpiyatlara hazırlasın takımı

Çevrimiçi Samet Demir

haberin doğru olduğunumu gösterir bu açıklama ertuğrul sağdan soldan duyduklarının yorumunu yapmış beşiktaşa yönelik birşey dememişki salakmı yok işde bir kaçı atlamıştır mesaj atmıştır buda onlara bir konuşma yapmıştır
Ha arat kafası ertuğrulu getirecek kafadır o ayrı ama şu dönemde yapacağı birşey değil herkes sallıyor birşey atıyor göle oltayı nasılsa bir sazan atlar ortaya diye fo dönemide böyleydi herkes birşey konuşur dış basını kaynak gösterir oyuncuların kulüplerin ağzından konuşur sonra uçaktan bambaşka oyuncular inerdi kimse adını duymamış ve iki günde pazarlık yapacağın isimlerde değil
Hayır önümüzde Sergen gibi bir örnek var, gidip Sergene teklif yapmayan 2.lig hocasına mı gidecek?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bailly, İngiltere'den gelmedi mi ? İngiltere'de aşırı antrenman yemekten mi sakatlandı sürekli. Kaç tane oyuncu sezon başı kampa katıldı? Transferler ne zaman yapıldı? Bu futbolcular milyon avro kazanan insanlar. Amatörlermiş gibi değerlendirmekten vazgeçin. Futbolcu önce bireysel olarak kendi eksiklerini gidermeye odaklanacak. Burada teknik direktörün, kulübün yapması gereken oyuncuyu doğru yönlendirmek ona imkânları sunmak. Yoksa teknik direktör dediğin zebani gibi oyuncunun tepesinde durmaz. Her futbolcuyu sabah akşam köle gibi çalıştıran ve hepsini standart çalıştıran teknik direktörün de yetkinliği sorgulanır. Öyle basit mantıktan gidecek olursak takımı bir kondisyonerin eline verirsin sabah akşam at gibi koşturup olimpiyatlara hazırlasın takımı
Zaten genelde öyle oluyor hocanın kondisyoneri vardır o işi üstlenir, yabancı teknik adamlar gelmeden önce yardımcı hoca şartını boşuna koşmuyorlar. :) tabi siz teknik direktörlüğü Şenol hocadan ibaret sandığınız için bilmemeniz doğal.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bailly ilk maçına çıktığında da bak nasılmış İngiliz idmanını yiyen Şenol Güneş idmanından farklı olarak felan diye yüklenirlerken demeye kalmadı 2. yarıda adaleyi tuta tuta çıktı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Zaten genelde öyle oluyor hocanın kondisyoneri vardır o işi üstlenir, yabancı teknik adamlar gelmeden önce yardımcı hoca şartını boşuna koşmuyorlar. :) tabi siz teknik direktörlüğü Şenol hocadan ibaret sandığınız için bilmemeniz doğal.
Yabancılar önce yardımcı hoca şartını koşuyor. İşte biz Türkler var ya bir türlü öğrenemeyiz. Yabancı gelsin öğretsin. Sanırsın kuantum fiziği şu futbol

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bailly ilk maçına çıktığında da bak nasılmış İngiliz idmanını yiyen Şenol Güneş idmanından farklı olarak felan diye yüklenirlerken demeye kalmadı 2. yarıda adaleyi tuta tuta çıktı
Biri de sormuyor niye özellikle bu Fransızca konuşan Afrikalı tayfası özellikle sakatlanıyor. Aboubakar da Şenol Güneş antrenmanları yüzünden saçkıran olmuş saçlarından sakatlanmış. Şenol Güneş gidince saçları yerine gelmiş

Çevrimdışı Talisca1903

doğru diyorsun VI yardımcısı da İngiltere 6. ligine gitmişti bak 4-5 demiyorum 6.lig işte sen bunu güzelliyordun senin Beşiktaşa layık gördüğün çap bu
GVB yi neden okey adamın Cv si dolu yardımcısı da makkay takımın tdsi felan yani
Moreno diye de bir adam var kondisyoner dediğin de bu oluyor galiba Şenol Güneş ekibinde bak sen şu Lazın yaptığına neden ispanyol kondisyoner almış size kalsa Ts den indireydi bir tane

Şeref Çiçek diye bir adam da var ama Türk bu sizin içinde zır cahil olsa gerek ODTÜ lü Doktorasını yapmış adam

Çevrimdışı Talisca1903

Biri de sormuyor niye özellikle bu Fransızca konuşan Afrikalı tayfası özellikle sakatlanıyor. Aboubakar da Şenol Güneş antrenmanları yüzünden saçkıran olmuş saçlarından sakatlanmış. Şenol Güneş gidince saçları yerine gelmiş
:tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

Allahını seversen dünkü maçta Fransız var mıydı? Bu yaşında sen onlardan çok koşarsın.

Çevrimdışı Talisca1903

Azerbaycan miili takımı içinde benzer bir ilgi var demiş Beşiktaşında ilgisi olduğunu söylemiş resmi hesabından daha ne diyecek Aybabayla görüştüm Feyyazla konuştum şu şartlarda diyede açıklasın mı

Çevrimiçi gokhans

Svennson adı dolaşıyor. Anlaşılan norveçli svennson olabilir mi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Svennson adı dolaşıyor. Anlaşılan norveçli svennson olabilir mi?
Evet oymuş, 6 aylık mantıklı olabilir. Fazlası zarar yazar. Çok adam almamız gerekiyor hepsini A kalite alamayacağız gibi duruyor. Varsa para ilerisi için gömsünler.

Çevrimdışı Talisca1903

svenson işi bitmiş yarın imzalıyormuş sınırlı yabancı hakkı burada kulanılır mı ya lucescu da gelir fazla bir şey bekleyen çok bekler
Not Lucscuyu beğenirim gelsin diğerlerinden iyidir
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2024, 22:47:40 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1743724266644726049
1.5 artı 1 svenson aldık amirden akıllanmayanlar devam etsin yusuf sarıyı beğenmezken giden bakasetası alın belli sizin bir şey alacağınız yok fofana felan beklerken

Çevrimiçi gokhans

Evet oymuş, 6 aylık mantıklı olabilir. Fazlası zarar yazar. Çok adam almamız gerekiyor hepsini A kalite alamayacağız gibi duruyor. Varsa para ilerisi için gömsünler.
en az 6, 7 oyuncunun alınacağı kesin, bu tip bedava fırsat transferleride olacak içinde elbet. Yani prime roiser değil belki ama umursamaz roiser’den iyidir, özellikle onur’un yanında cafu gibi kalıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

onurdan iyi diye yabancı almak kriter buysa tayfurdan iyi sol bek rodriguez de bedava mulekadan iyi niangta bedava takılalım böyle

Çevrimiçi Savaş

İlk 11'deki tüm oyuncuların değişmesi lazım beyler. Ne bekliyorsunuz her pozisyona elit adamlar mı?

Bir şekilde toplamaya çalışıyorlar işte. Onur'u düşününce hayır da diyemiyor insan.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

İlk 11'deki tüm oyuncuların değişmesi lazım beyler. Ne bekliyorsunuz her pozisyona elit adamlar mı?

Bir şekilde toplamaya çalışıyorlar işte. Onur'u düşününce hayır da diyemiyor insan.

yusuf atal alacaktık bu oldumu şimdi sence onuru düşününce tayfuru düşünce diye toplayacaksak işimiz var

Çevrimiçi gokhans

onurdan iyi diye yabancı almak kriter buysa tayfurdan iyi sol bek rodriguez de bedava mulekadan iyi niangta bedava takılalım böyle
devre arası en az 6,7 transfer yapılacak. Bütçe ve mali durum ortada. Ligin en sağlam bir kaç sağ bekinden birini bonservissiz 1milyon maaş bence iyidir. Savunma yönü çok iyi’ çok iyi kademe yapıyor, hücumuda fena sayılmaz, fener ads maçında kendi kanadını otoban yapmıştı, ben beğeniyorum, bu arada amir’i de beğeniyorum ama bu halini değil, josef tarzı bir çapanın önünde oynasa gerçek amir’i görürüz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

devre arası en az 6,7 transfer yapılacak. Bütçe ve mali durum ortada. Ligin en sağlam bir kaç sağ bekinden birini bonservissiz 1milyon maaş bence iyidir. Savunma yönü çok iyi’ çok iyi kademe yapıyor, hücumuda fena sayılmaz, fener ads maçında kendi kanadını otoban yapmıştı, ben beğeniyorum, bu arada amir’i de beğeniyorum ama bu halini değil, josef tarzı bir çapanın önünde oynasa gerçek amir’i görürüz diye düşünüyorum.
:s20: :s20: :s20: 1 milyon az mı svenson bize seviye atlatır mı kaliteyi artıramazsak  ne anlamı var

Çevrimdışı Sefa Kara

hasan arat bende büyük hayal kırıklığı yarattı.

Hocamız belli dedi belli değil transferler vasat anadoludan geliyor yine yine hüsran yaşıyoruz iyi bari en azından sözleşme 1.5 senelik yapıyorlar maks hasan arat gidince oyuncularda gidecek.

Hasan aratın misyonu fazla olmayacak gibi yanıldık galiba.

Çevrimiçi Savaş

yusuf atal alacaktık bu oldumu şimdi sence onuru düşününce tayfuru düşünce diye toplayacaksak işimiz var
Atal alacağımızı yönetim mi söyledi? Bu şekilde bir açıklamaları mı var? Basında çıkan haberlere inanıp inanıp beklentiyi yükseltiyorsunuz sonra olan bu.

Sözleşmeden çıkmamız gereken onlarca topçu var daha bunlarin bi masrafı olacak. Sene sonuna kadar bizi götürse zaten sene sonunda as adam gelir oraya merak etmeyin.

Etiketler: