2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999350 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

ben kimsenin arkasında yada yanında durmam herkes Beşiktaşa hizmeti oranında ne kadar hizmeti var o kadar  destek  veriririm
%65 oyla geldi ANÇ yanında olanlar o gün FOPN diye bağıranlar bugün olsa aynı şeyleri söyler miydi?

sen bana zorla yönetim yancılığımı yaptıracaksın yapsınlar görelim diyorum daha ne diyeceğim ? Yapamazlarsa da destekleyecek halimiz yok ya ?
Yaptıkları iyi şeylerde neden alkışlamayalım
GVB getirecekler olumlu diyorum niye CV de Şampyonluk var Kupa var Uefa final var buna yok denebilir mi ama sen bana gittiği her takımdan senesi dolmadan kovulmuş VI getirirsen de dur derim.Sen VI getirirlerken neden destekledin ANÇ yi senin de  emeğin çok bu olumsuz  durumda ANÇ yönetimini hiç eleştirecek pozisyonda değilsin kusura bakma pasoligçiden SD  beden hocasından TD yaparlarken iyi yönetim Şenol Güneş getrince tu kaka yönetim işine gelince ANÇ bir hedef koyuyor işine gelmeyince ANÇ klübün altını oyuyor ne güzel dünya ANÇ yönetimi eleştirecek son insansın
Herkes suçlu, vı, ck, anç bir kişi hariç. Hala ağzın Şenola laf etmeye varmıyor. :) Samimi değilsin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Alparslan

GVB  gayet kabul edilebilir adam Şampyonluk var Uefa finali var .Beşiktaş gibi takımı çalıştırmak için CV gerek buda var adamda
Burada tek endişe şu olur. Hollanda futbol anlayışı bizim lige pek uygun değil. Hollanda daha teknik bir lig. Burası ise kazmaların hakim olduğu bir lig. Öyle geçiş oyunu falan sökmez. Direk kapalı savunmayı açmayı bileceksin. Birazda bizim sabretmemiz gerekiyor. Club Brugge mesela. Harika bir takım bence ve bu projelerinde 3.seneymiş. Adamlar sabretmişler. Ama biz istiyoruz ki hemen önüne geleni yenelim. Kalıcı ve sürekli başarı biraz sabırlı olmaktan geçiyor. Sistem kurmadan sadece 1 sene şampiyon olsan bile o kalıcı olmuyor. Oyuncuya bağlı oluyor ve o oyuncu senden gittiğinde yeniden takım kurmak zorunda kalıyorsun. Oyuncuya bağlı değil sisteme bağlı bir oluşum bize kalıcı başarılar getirir. Ayrıca sezon bitti zaten. Hocanın gelmesinde bir acelede olmamalı bence.

Çevrimiçi Necmi

düzgün konuş bir şey beklediğim kimseyede kinim felan yok yapacağını kendilerinin söylediği şeyleri yapmalarını beklemek kadar doğal ne var Adalı başkan olunca sen şunu getir mi dedi sende adamdan böyle bir şey isteyemezsin para vermekse adamın vermişliği  var zaten
konunun adalıyla ne alakası var ne tür bir pravakatörsün sen ya konudan konuya zıplayıp duruyorsun adalı mı yönetimde biz mi bilmiyoruz
kimse gelmek istemiyor diye bir şey yok söz verdi açıkça başkan başkanın sözüne güenmeyelim mi?

aynı sözü adalıda verdi yapmasaydı ona da konuşurduk babamın oğlu değil burası da ağlama makamı değil ?
benmi dedim flick all nassr chelsa psg
diyen birşeye güvenip dedi herhalde bekleyip göreceğiz

diyen düşünsün senin gibi tarafgirlere göre bir durum yok 
bekle asıl sen sabret  biraz savunduğun yapamayacak diye mi bize saldırıyorsun saldırma yapamazsa bizde sevinecek değiliz sonuçta zarar gelirse Beşiktaşa geliyor bize geliyor yani
Beşiktaş harici her şey traş benim için herkes Beşiktaşa verdiği hizmet oranında değerlenir
ama senin için beşiktaşa hizmet etmeyen değerli
Şenolun batırdığı takım bir ayda düzelirmi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Girona gibi oynayacak takımı yaratacak hoca istiyorum.
Adamlar şiir gibi oynuyor ve şu an ilk yarıda Atletico Madride 3 attılar.

Çevrimdışı Talisca1903

Herkes suçlu, vı, ck, anç bir kişi hariç. Hala ağzın Şenola laf etmeye varmıyor. :) Samimi değilsin.
sen çok samimisin ben dediğimde varım  başaramayan gider Şenol Güneş başaramdı gitti 50 kere yazdık ne yapacaz başka adami stifasını verdi zaten kendisi kabul etti başaramadığını sen dua et istifa etti de bu yönetimden kurtuldun yoksa mümkün değil bırakmazlardı.Ne yapalım küfür mü edelim Şenol Güneş e onu demek istiyorsun galiba da ağzından çıkaramıyorsun başarmadı yazmadım mı istifa etsin yazmadım mı takıntın olmuş senin travman olmuş Şenol Güneş

Nasıl bir nefretin var yada ne yaşadın bilmiyorum bizim gözümüzde 2 şampiyonluk almış CL den namağlup lider çıkmış hoca orada yazıyor işte inkarda etsen sövsende dövünsende silemezsin

Ha şunu diyebilirsin Şenol Güneş değil FO yaptı  ben kabul etmiyorum o değildi dersin TD kısmında ismi yazılı olan belli buda sana bir ömür yetecek anlaşıldı tarihimizdeki en başarılı olduğumuz dönemlerden birinde Şenol Güneş var  :icool: ne yapacaksın şimdi bu gerçekle zor bir durum senin için

Çevrimdışı Talisca1903

ama senin için beşiktaşa hizmet etmeyen değerli
Şenolun batırdığı takım bir ayda düzelirmi
2 şampiyonluk CL de gruptan lider çıkarmak hizmet değil mi? Bunu ne yapacaksın inkar et olur biter de yazılı bir gerçek tarihde var yani

Çevrimiçi kartalizma190399

GVB bitti mi şimdi?

Yardımcıları takımlarından ayrılıp gelebilecek mi?
Hollanda daki arkadaşlar, orada haberler nasıl?

Birkac saat evel BJK gece'ye kadar sure verdi, NAC gondermek istemiyor ama van Gastel gitmek istiyor demislerdi.
Demin de teklif kabul edildi NAC Venlo'nun hocasiyla gorusuyor diye haber girdiler. Teklifimiz birkac yuz bin euro'ymus. Oldu diyebiliriz yani.

Çevrimiçi Necmi

kişi kendinden bilir işi maksadını aşmaksa seninki fersah fersah aşıyor niyet okuduğunu sanıp kafandan yazıyorsun buna da kendin inanıyorsun.Yönetimi neden eleştirelim yada neden övelim daha bir şey görmedik zaten onu da yazdım bekleyelim görelim diye
Yapamazlarsa neden destek verelim yada iyi şeyler yaparsa neden destek olmayalım.Sen her şeye Şenol Güneş yazmaya devam et buradan çıkma

Böyle devam et bakalım nereye varacak sonu bu tartışmayı düzeysiz yapmak istiyorsun sen ben o noktaya gelmem.

ha kurduğum cümlelere takıldın da bana yazılanlara karşı bir yerde dur demek lazım artık
tabiki şenol diyecek herkes daha enkaz ortada duruyor 1.5 senede kalkmaz bu enkaz birşey görmedik yönetimden doğru ama belkide görmemek iyi hemen göstermelik üç dört oyuncu teknik kadro inse doğrumu olurdu takımı tanımadan içindeki sorunları bilmeden ezbere yapılsa iyimi olurdu bu sene gitti zaten şenol sayesinde önümüzdeki seneye hazırlanmak için yarım sezon ve yaz dönemi var koşturmaya gerek yok ince ince düşünsünler iddamız olsaydı tepki koyardım ama şimdi izliyorum
Hoca seçimi gerçekse bu ortada bir planın olduğunu işaret eder proje hocası seçilmiş bekleyip göreceğiz
Sen zeki insansın şöyle oturup beşiktaşın birbıçuk senedir yaşadıklarını düşünsene videoları aç şenolun konuşmalarını izle maçlara bak
Gerçeği göreceksin gördüğündede şenola bizden daha düşman olacaksın dinlerken önceki döneminin sonundaki demeçlerinide dinle bence terapi olur 😉

Çevrimdışı Alparslan

GVB gelmiş galiba. Eğer doğru ise hayırlısı olsun. Biraz sabretmemiz gerekecek. Umarım başarılı olur.

Çevrimiçi kartalizma190399

Burada tek endişe şu olur. Hollanda futbol anlayışı bizim lige pek uygun değil. Hollanda daha teknik bir lig. Burası ise kazmaların hakim olduğu bir lig. Öyle geçiş oyunu falan sökmez. Direk kapalı savunmayı açmayı bileceksin. Birazda bizim sabretmemiz gerekiyor. Club Brugge mesela. Harika bir takım bence ve bu projelerinde 3.seneymiş. Adamlar sabretmişler. Ama biz istiyoruz ki hemen önüne geleni yenelim. Kalıcı ve sürekli başarı biraz sabırlı olmaktan geçiyor. Sistem kurmadan sadece 1 sene şampiyon olsan bile o kalıcı olmuyor. Oyuncuya bağlı oluyor ve o oyuncu senden gittiğinde yeniden takım kurmak zorunda kalıyorsun. Oyuncuya bağlı değil sisteme bağlı bir oluşum bize kalıcı başarılar getirir. Ayrıca sezon bitti zaten. Hocanın gelmesinde bir acelede olmamalı bence.

Isler de birbirinin dilinden anlayan oyunculari bulup sabir etmek lazim. Ve tabii kapali savunmalari acamadigin anlar icin iyi bir durantop kullanicisi, asiri bitirici bir santrfor vs de gerekli. Mesela bilic sonrasi ilk sene tiki-takayla sampiyon olduk, ama atiba oguzhan olcay sosa tore uzun zamandir bir aradaydi ve otomatige baglamisti zaten.

Çevrimdışı Talisca1903

tabiki şenol diyecek herkes daha enkaz ortada duruyor 1.5 senede kalkmaz bu enkaz birşey görmedik yönetimden doğru ama belkide görmemek iyi hemen göstermelik üç dört oyuncu teknik kadro inse doğrumu olurdu takımı tanımadan içindeki sorunları bilmeden ezbere yapılsa iyimi olurdu bu sene gitti zaten şenol sayesinde önümüzdeki seneye hazırlanmak için yarım sezon ve yaz dönemi var koşturmaya gerek yok ince ince düşünsünler iddamız olsaydı tepki koyardım ama şimdi izliyorum
Hoca seçimi gerçekse bu ortada bir planın olduğunu işaret eder proje hocası seçilmiş bekleyip göreceğiz
Sen zeki insansın şöyle oturup beşiktaşın birbıçuk senedir yaşadıklarını düşünsene videoları aç şenolun konuşmalarını izle maçlara bak
Gerçeği göreceksin gördüğündede şenola bizden daha düşman olacaksın dinlerken önceki döneminin sonundaki demeçlerinide dinle bence terapi olur 😉
Hocayı ben beğendiğimi söyledim zaten en azından CV dolu öyle noname hocalarla karşılaştırılamaz kendi kariyeri bu yere talip olur.Geçen sene dün gibi hatırlıyorun pinerio deniyor başlıyor flood yok şöyle oynatıyor yok modernizim sonuç nerde bu adam şimdi
VI ismi çıkıyor başlıyor güzellemeler bakıyorsun adam daha çalıştığı hiç bir takımda senesini dolduramadan kovulmuş bu mu yani bunu mu güzelliyorsunuz.

Taraftarım ben herkesin olduğu kadar benim de kendimce kriterlerim var burada bazıları kendimizi çok büyük görüyoruz diyor evet ben o gruptayım TR nin Bayerni Reali yim ben .Tarafım zaten objektiflikle de alakam olmaz.Benim gözümde öyle bu takım kim nasıl görüyorsa görsün
benim kriterlerim bu ingilterede city almanyada münich ispanyada real italyada juve tr de Beşiktaş
ona göre de Cv sinde başarı olmayan adam istemiyorum. Hiç bir zaman yarışmacı kimliğimizden çıkılmasını kabul edemem. Öyle 3-5 yıl değil 1 sene bile Şampiyonluk için bekleyemem nasıl aksiyon gerekirse alınsın isterim.Renkliler bekliyor mu?
Başarı tabela şart benim açımdan.Buna katılmayanlar olacaktır doğaldır.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2024, 00:42:35 Talisca1903 ]

Çevrimiçi levitate

adamın futbolculuk kariyeri ne doluymuş ya, arsenal dönemini hiç bilmiyordum
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Hayat enteresandır. İyi yönetim ve kadro sayesinde 2 şampiyonluk, şl rekor puanla lider çıkmak gibi bir cv yaparsın, ama günün sonunda, federasyon ve siyasileri hocası uğruna karşısına alıp arkasında duran ve takımı sahaya çıkarmayan başkanının arkasından milli takım için tff başkanı ile görüşüp pazarlık yaparsın, yalan söylersin, takımı satarsın ve günün sonunda hain olursun. Çerkes ethem’de çok hizmet ve başarı sağlamıştı, ama 1 asır geçmesine rağmen hala hain olarak anılıyor. 2.gelişinde mahfetmekle kalmayıp Beşiktaş’ın geleceğinide çaldı, arkasında kaldırması zor bir enkaz bırakarak defolup gitti.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

hayat böyle işte yazılı tarihi silemezsin başarıda var hani ne yapacan iki ucu pisli değnek silsek desen silinmiyor adam akıllı ağız tadıyla da sevinip övünemiyorsun karşına sevmediğin isim çıkıyor
Derdi Beşiktaş olan benim için başarı kimden gelirse gelsin övünç kaynağı göğsüm gere gere her renkli platformda çekerim kılıcı

Çevrimiçi Necmi

2 şampiyonluk CL de gruptan lider çıkarmak hizmet değil mi? Bunu ne yapacaksın inkar et olur biter de yazılı bir gerçek tarihde var yani
ama o tarih fo nun tarihi abuşarı taliskaları gomezleri getirerek yazdı o tarihi başarı görmek istiyorsan sen sergenli döneme bak fo nun verdiği kadroyla iki değil dört yıl şampiyon olurdu herkes senin şenol iki yılı yedi taliscalı kadroyla şl de grupdan namağlup çıkan kadro ligde süründü o sene ligde şampiyon olmamamız işten bile değildi ama git maçlara çıktığı kadrolara bak neden tr kupası alamadı sorgula resmen istemedi onun için kendi marka değeri beşiktaşın şampiyonluğundan önemliydi tff il 1.5 sene filört etti ederkende beşiktaşı sattı
Yani şenol iki şampiyonluk kazanmadı iki şampiyonluk kaybetti
Vi den takımı aldığında gs nin bir puan önündeydik diri bir takım vardı o takımı leşe döndürüp sekiz puanda gerisine düştü forumda maçlar duruyor her maçın sonunda şenola yazar bu maç dendi hep bir çoğunda sen bile dedin açtırtma bana eski defterleri
Biz burda birşeyleri söylerken laf olsun diye söylemedik hep bir temeli vardı hocayla alakalı söylediklerimizin
Yarım dönem milli takımla birlikte idare etti beşiktaşı milli takım dört beş maç oynadı caneri neden hiç kadroya çağırmadı caner beşiktaşla ilişkisini kestiği günün ertesi gün neden çağırdı bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapsana ben yapayımmı beşiktaşta oynarsan milli takımda oynayamazsın demektir bu ve bunu beşiktaşın hocasıyken yapan değilken neler yapmıştır
Dünya kupasını izleyen bilinçli bir beşiktaşlı şenolun adını ağzına almaz

Çevrimdışı Talisca1903

GVB aslen Endonazya asıllıymış Endonazyalılarla çalıştım çok neşeli ,samimi ve çalışkan insanlardı. Müslüman-Hristiyan hiç farketmiyor çok samimi tipler.Hoca gelmeden olumlu izlenim veriyor bana

Çevrimdışı Talisca1903

ama o tarih fo nun tarihi abuşarı taliskaları gomezleri getirerek yazdı o tarihi başarı görmek istiyorsan sen sergenli döneme bak fo nun verdiği kadroyla iki değil dört yıl şampiyon olurdu herkes senin şenol iki yılı yedi taliscalı kadroyla şl de grupdan namağlup çıkan kadro ligde süründü o sene ligde şampiyon olmamamız işten bile değildi ama git maçlara çıktığı kadrolara bak neden tr kupası alamadı sorgula resmen istemedi onun için kendi marka değeri beşiktaşın şampiyonluğundan önemliydi tff il 1.5 sene filört etti ederkende beşiktaşı sattı
Yani şenol iki şampiyonluk kazanmadı iki şampiyonluk kaybetti
Vi den takımı aldığında gs nin bir puan önündeydik diri bir takım vardı o takımı leşe döndürüp sekiz puanda gerisine düştü forumda maçlar duruyor her maçın sonunda şenola yazar bu maç dendi hep bir çoğunda sen bile dedin açtırtma bana eski defterleri
Biz burda birşeyleri söylerken laf olsun diye söylemedik hep bir temeli vardı hocayla alakalı söylediklerimizin
Yarım dönem milli takımla birlikte idare etti beşiktaşı milli takım dört beş maç oynadı caneri neden hiç kadroya çağırmadı caner beşiktaşla ilişkisini kestiği günün ertesi gün neden çağırdı bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapsana ben yapayımmı beşiktaşta oynarsan milli takımda oynayamazsın demektir bu ve bunu beşiktaşın hocasıyken yapan değilken neler yapmıştır
Dünya kupasını izleyen bilinçli bir beşiktaşlı şenolun adını ağzına almaz
ben kötü gördüğümüde iyiyide söylerim inkar etmedim ki yazdıklarım da duruyor orada.Sen FO diyorsun ben diyorumki o Başkan Td Şenol Güneş yazıyor yok sen FO TD yazıyor diyorsan ona inan o senin gerçekliğin

rebic mobbingi felanda var diyorsun beni de inandıracaktın neredeyse de rebicte oynayacak derman yok kadroya giremiyor beyzadem
sen böyle yazdıkça bende karşılığı kalmıyor Şenol Güneş olayının çünkü nefretle yazıyorsun inandırıcılığı olmuyor
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2024, 01:07:39 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Hayat enteresandır. İyi yönetim ve kadro sayesinde 2 şampiyonluk, şl rekor puanla lider çıkmak gibi bir cv yaparsın, ama günün sonunda, federasyon ve siyasileri hocası uğruna karşısına alıp arkasında duran ve takımı sahaya çıkarmayan başkanının arkasından milli takım için tff başkanı ile görüşüp pazarlık yaparsın, yalan söylersin, takımı satarsın ve günün sonunda hain olursun. Çerkes ethem’de çok hizmet ve başarı sağlamıştı, ama 1 asır geçmesine rağmen hala hain olarak anılıyor. 2.gelişinde mahfetmekle kalmayıp Beşiktaş’ın geleceğinide çaldı, arkasında kaldırması zor bir enkaz bırakarak defolup gitti.
her fener maçını geriyordu nerde iyice miğdem bulandı biliyormusun avrupa maçı vardı öncesinde fenerle deplasmanda oynuyorduk avrupa maçının önemi yoktu ama fenerin stadında rotasyon takımı çıkardı berbat bir kadroyla çıkmıştık allahtan 0-0 bitti maç tarihi fark bile yiyebilirdik bunu sırf kendi kariyeri için yaptı avrupada maçları kazan milli takıma göz kırp yeminle şenol değilde başkası olsa dört kez şampiyon olurduk ama takımın pilinin bittiğini görüyordu bir an önce milli takıma kapağı atmaya uğraşıyordu ve bunuda herkes biliyordu biliçden 125 km koşan ingiliz takımlarına ingilterede kök söktüren takımı alıp 90 km koşan yada yürüyen diyelim bir takım bıraktı
İkinci gelişi konuşmuyorum bile orda kafamda tek soru var çebimi daha rezildi şenolmu daha rezildi sonra çebi herkese rahmet okutur diyor ve susuyorum çebinin tek iyiliği şenolu getirmesi oldu başkasıda gelse bu rezillik yaşanacaktı en azından tepemizde dolaşan her tökezlediğimizde şenol diye yırtınılmasından nerdeyse beşiktaş efsanesi yapılmasından kurtarmış oldu rezilliği toptan yaşadık yoksa illaki gelecekte bir gün bu şenol gelecekti ve tekrar rezillik yaşayacaktık

Çevrimdışı Talisca1903

her fener maçını geriyordu nerde iyice miğdem bulandı biliyormusun avrupa maçı vardı öncesinde fenerle deplasmanda oynuyorduk avrupa maçının önemi yoktu ama fenerin stadında rotasyon takımı çıkardı berbat bir kadroyla çıkmıştık allahtan 0-0 bitti maç tarihi fark bile yiyebilirdik bunu sırf kendi kariyeri için yaptı avrupada maçları kazan milli takıma göz kırp yeminle şenol değilde başkası olsa dört kez şampiyon olurduk ama takımın pilinin bittiğini görüyordu bir an önce milli takıma kapağı atmaya uğraşıyordu ve bunuda herkes biliyordu biliçden 125 km koşan ingiliz takımlarına ingilterede kök söktüren takımı alıp 90 km koşan yada yürüyen diyelim bir takım bıraktı
İkinci gelişi konuşmuyorum bile orda kafamda tek soru var çebimi daha rezildi şenolmu daha rezildi sonra çebi herkese rahmet okutur diyor ve susuyorum çebinin tek iyiliği şenolu getirmesi oldu başkasıda gelse bu rezillik yaşanacaktı en azından tepemizde dolaşan her tökezlediğimizde şenol diye yırtınılmasından nerdeyse beşiktaş efsanesi yapılmasından kurtarmış oldu rezilliği toptan yaşadık yoksa illaki gelecekte bir gün bu şenol gelecekti ve tekrar rezillik yaşayacaktık
kadıköyde Şenol Güneş yokken maçlarda mis gibi geçiyordu zaten fnerde elinde güllerle karşılıyordu bizi hakem katliamı felanda olmuyordu geçen senede gerdi gerdi 4 tane atıp geldi 10 kişiyle bak sen şu işe
Şenol Güneş zamanı hiçbir maçta ne fenere ne gsye ezilmedik hatta tokat manyağı yaptık onu bir yazayım da bilmeyen genç arkadaşlar yanlış yönlenmesin sev sevme ama derbylerde en rahat olduğum dönemdi
ha unutmadan yazayım bir de Josef varken derbylerde çok rahattım onu da atlamayayım
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2024, 01:15:31 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

ben kötü gördüğümüde iyiyide söylerim inkar etmedim ki yazdıklarım da duruyor orada.Sen FO diyorsun ben diyorumki o Başkan Td Şenol Güneş yazıyor yok sen FO TD yazıyor diyorsan ona inan o senin gerçekliğin

rebic mobbingi felanda var diyorsun beni de inandıracaktın neredeyse de rebicte oynayacak derman yok kadroya giremiyor beyzadem
sen böyle yazdıkça bende karşılığı kalmıyor Şenol Güneş olayının çünkü nefretle yazıyorsun inandırıcılığı olmuyor
farklı gerçeklikler bilim kurgu filmlerinde olur burda gerçek tektir o gerçekte iki defa beşiktaştan gidip arkasında enkaz bırakmasıdır iyi hocalar enkaz bırakmazişde gerçek bu iki şampiyonluğun hikayesini şenola bağlıyorsan herşeyden önce beşiktaşın büyüklüğünü görmüyorsun demektir bilinçsiz konuşuyorsun denince birse hakaret edildi diyorsun gerçekten şu yukarda dediğin laf bilinçli birinin edeceği laf değil bütün beşiktaşlılar o şampiyonlukların nasıl geldiğini arkasında nasıl bir emeğin ve planlamanın olduğunu gayet iyi biliyor şenola kalsa biz bursanın artıklarıyla oynuyor olurduk şampiyon falanda olamazdık marcelo yerine aziz sosa yerine neydi şu zibidinin adı onunla oynardık ben sırf inat ettiği için bizi bursaya ağız bükmek zorunda bıraktığını hatırlıyorum nerde sorunlu bir takım var gidip onun oyuncularını isterdi bizimle alay ettirirdi bunları unuttun galiba

Çevrimiçi Samet Demir

Bilgi vermesi adına hocanın takım yerleşimi. Gedsona nasıl bir rol verecek çok merak ediyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

farklı gerçeklikler bilim kurgu filmlerinde olur burda gerçek tektir o gerçekte iki defa beşiktaştan gidip arkasında enkaz bırakmasıdır iyi hocalar enkaz bırakmazişde gerçek bu iki şampiyonluğun hikayesini şenola bağlıyorsan herşeyden önce beşiktaşın büyüklüğünü görmüyorsun demektir bilinçsiz konuşuyorsun denince birse hakaret edildi diyorsun gerçekten şu yukarda dediğin laf bilinçli birinin edeceği laf değil bütün beşiktaşlılar o şampiyonlukların nasıl geldiğini arkasında nasıl bir emeğin ve planlamanın olduğunu gayet iyi biliyor şenola kalsa biz bursanın artıklarıyla oynuyor olurduk şampiyon falanda olamazdık marcelo yerine aziz sosa yerine neydi şu zibidinin adı onunla oynardık ben sırf inat ettiği için bizi bursaya ağız bükmek zorunda bıraktığını hatırlıyorum nerde sorunlu bir takım var gidip onun oyuncularını isterdi bizimle alay ettirirdi bunları unuttun galiba
Lens yerine Volkanı, negredo yerine burak'ı alsaydın 1 şampiyonluk fazlan olurdu :)

Çevrimiçi Necmi

Lens yerine Volkanı, negredo yerine burak'ı alsaydın 1 şampiyonluk fazlan olurdu :)
fener bizimle sidik yarıştırdığı için  şenol kimi istese yapışıyordu alıyordu 😂 şenolun istediklerini biz almadık fener aldığı için biz şampiyon olduk akıllı başkan vardı

Çevrimiçi Necmi

Bizim iki şampiyonlukta fenerin emeği şenolunkinden fazladır 😂

Çevrimdışı Talisca1903

ya lütfen abi ne zaman transfere karıştı bir kez burak ozan istedi negredo lens aldın bir ton paraya ne oldu iyi mi oldu
marceloyu polonyadayken isteyen adam Şenol Güneş küme düşen hannoverden aldın

Beşiktaşın büyüklüğünü nerede gördüğümü yukarıda yazdım bilinç meselesine gelince ben herşeyi Şenol Güneş bağlamıyorum ama yapılanıda görme diyorsun adam Avrupada Cl den lider çıkartırken neyi inkar ediyorsun anlamak mümkün değil hoca bu değil mi aç bak bakalım tolgay nejip orta sahasıyla napoliden deplasman galibiyeti aldın leipzig deplasman kadrosuna bir bak allasen kim var kim yok aman ne yazsam boş bu konuda sen mobbing dersin ben futbolcunun oynayacak durumu yok derim işte bak oynayamıyor onu da kabul etmezsin şu bilinçli bir kişinin söyleyeceği şey mi mobbing oyuncun orda işte al niye oynamıyor kaç maç oldu Şenol Güneş gideli bilinçsizce konuşuyorsun bunu mu diyelim?
Bunun bilinçle felan alakası yok bu bakış açısı ben böyle yorumlarım sen öyle bu ne beni nede seni bilinçsiz yapmaz. Ancak bilinçsiz diye yazanı terbiyesiz yapar kimsenin kimseye böyle söyleme hakkı yok beğenmezsen kendi yorumunu yazar geçersin.

Etiketler: