Serdal Adalı büyük Beşiktaşlıysa Çağları alıp getirsin. Bizde taktir edelim. Bu yönetim birşeyler vaad etti eyvallah da Anç ve Şenolun rezillikleri kolay düzeltilecek cinsten değil. Öyle bir kadro bıraktılar arkalarında hiç bir hoca kplay kolay gelmek istemiyor.
Sen kendin daha geçmişten hesap soramıyorken en ŞUAN suçsuz için kılıcını bilemiş hazırda bekliyorsun. Çok beklersin.
düzgün konuş bir şey beklediğim kimseyede kinim felan yok yapacağını kendilerinin söylediği şeyleri yapmalarını beklemek kadar doğal ne var Adalı başkan olunca sen şunu getir mi dedi sende adamdan böyle bir şey isteyemezsin para vermekse adamın vermişliği var zaten
konunun adalıyla ne alakası var ne tür bir pravakatörsün sen ya konudan konuya zıplayıp duruyorsun adalı mı yönetimde biz mi bilmiyoruz
kimse gelmek istemiyor diye bir şey yok söz verdi açıkça başkan başkanın sözüne güenmeyelim mi?
aynı sözü adalıda verdi yapmasaydı ona da konuşurduk babamın oğlu değil burası da ağlama makamı değil ?
benmi dedim flick all nassr chelsa psg
diyen birşeye güvenip dedi herhalde bekleyip göreceğiz
diyen düşünsün senin gibi tarafgirlere göre bir durum yok
bekle asıl sen sabret biraz savunduğun yapamayacak diye mi bize saldırıyorsun saldırma yapamazsa bizde sevinecek değiliz sonuçta zarar gelirse Beşiktaşa geliyor bize geliyor yani
Beşiktaş harici her şey traş benim için herkes Beşiktaşa verdiği hizmet oranında değerlenir