2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995748 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Büyük takım oyunu oynatabilecek bir hoca lazım. Van nisterooy buna daha yatkın gibi sanki yine de tam bir şey diyemem bilmiyorum.
Del bosque, ben Real Madrid deyken barça sadece kuruluş yıl dönümü kutlaması yapıyordu diyen adamdır biz bu adamı kasap diye yollamış bir kitleyiz.

O nedenle oyununu görmeden isme bakarak ön yargılı yorum yapmamalıyız bence. Dediğine de katılıyorum bu arada topu eveleyip gevelemeden sonuca giden, taç ve serbest vuruş gibi organizasyonların olduğu bir oyun izlemek istiyorum artık bende.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2023, 01:09:07 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Teklif gelen kim varsa gönderebilirler, gedson hariç hiçbir oyuncuya sıcak değilim artık. Kolay bir süreçte değiliz ama başkanda bunu bilerek geldi silbaştan başlayalım.

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1738585944851197960

forumda sevmeyen bir abimiz vardı kim olduğunu hatırlayamadım ama onu sevindirebilecek bir haberrr
sevmemek değil de bize uyan bir tip değil.sert bir defansif ortasaha değil(josef).pas bağlantısını kesme özelliği var ama bir ernst değil.atiba değil.veli bile değil.pjaniç benzeri ama bizdeki pjaniç.Beşiktaş seviyesi için yetersiz ve istenilen tarz değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Teklif gelen kim varsa gönderebilirler, gedson hariç hiçbir oyuncuya sıcak değilim artık. Kolay bir süreçte değiliz ama başkanda bunu bilerek geldi silbaştan başlayalım.
Gedsonun muadili biriyle kafa kafaya takas yapsak çok iyi olur aslında. Benficaya gidecek yüzdeyide delmiş oluruz. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

sevmemek değil de bize uyan bir tip değil.sert bir defansif ortasaha değil(josef).pas bağlantısını kesme özelliği var ama bir ernst değil.atiba değil.veli bile değil.pjaniç benzeri ama bizdeki pjaniç.Beşiktaş seviyesi için yetersiz ve istenilen tarz değil.

her 6 gibi stoperlerin arasına gir deyince yapamıyor ama random takılmasını sağlayınca felaket top oynuyor, ekim'e kadar problem yoktu ama son 2 aydır batırdı maalesef
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Del bosque, ben Real Madrid deyken barça sadece kuruluş yıl dönümü kutlaması yapıyordu diyen adamdır biz bu adamı kasap diye yollamış bir kitleyiz.

O nedenle oyununu görmeden isme bakarak ön yargılı yorum yapmamalıyız bence. Dediğine de katılıyorum bu arada topu eveleyip gevelemeden sonuca giden, taç ve serbest vuruş gibi organizasyonların olduğu bir oyun izlemek istiyorum artık bende.

kasap ne alaka yaw, o zaman anaokulunda falandım ben bjk falan bilmiyoruz tabi :D
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2023, 01:07:38 Samet Demir ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kasap ne alaka yaw, o zaman anaokulunda falandım ben bjk falan bilmiyoruz tabi :D
Bende çok büyük sayılmazdım ama böyle hatırlıyorum, benden yaş olaralak büyükler daha detaylı açıklamasını yapar :)

Çevrimiçi gokhans

gerizekalının biri yeniköy kasabı demişti adama. O dönem trabzonspor pl’den kevin campbell’i getirmişti, başkanları yamyam demişti onada. Türk futbolunun cahiliye dönemleriydi.. Anelka bacak bacak üzerine attı diye aziz yıldırım’ın odasından kovma saçmalığıda vardı aklıma gelen..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

gerizekalının biri yeniköy kasabı demişti adama. O dönem trabzonspor pl’den kevin campbell’i getirmişti, başkanları yamyam demişti onada. Türk futbolunun cahiliye dönemleriydi.. Anelka bacak bacak üzerine attı diye aziz yıldırım’ın odasından kovma saçmalığıda vardı aklıma gelen..
Şimdide çok farklı değil. 2 - 3 yabancı hoca bizle alakalı demeç verdi. Adamlar plan projeden bahsediyor, Beşiktaşa olumlu düşünebilirim ama öncelikle planlarını görmem gerekiyor diyorlar. Bizim yerli hocalar da daha gelmeden başarıdan bahsediyorlar. Takımın başına geçip işler yolunda gitmeyincede suçlu oyuncular oluyor.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada hasic’de sarajevo’da çok iyi bir sezon geçiriyormuş. Muleka kadar oynamazmı acaba? Devre arası çağırsalar keşke.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada hasic’de sarajevo’da çok iyi bir sezon geçiriyormuş. Muleka kadar oynamazmı acaba? Devre arası çağırsalar keşke.
Bu sezon 5 gol 3 asist ile oynuyor. Kanatta çoğu kişi mulekadan iyi oynar.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1738585944851197960

forumda sevmeyen bir abimiz vardı kim olduğunu hatırlayamadım ama onu sevindirebilecek bir haberrr
hemen satsınlar öyle 10 felan alabilirsek sırtımızda taşırım ama hiç inandırıcı gelmedi bu haber inşallah doğrudur

Çevrimdışı Talisca1903

Juan fran getirmişti İspanya’dan oda tutmadı İspanya’da uçuyordu adam oradan da çok yürüdüler üstüne kendi memleketmişiz felan diye

Çevrimiçi Necmi

futbolu çok iyi bilen taraftar pas pas gibi çiğnedi adamı sözleşmesini fesih ettirdiler birde üstüne 10 milyon yada 8 milyon tazminat ödedik yanlış hatırlamıyorsam bizden aldığı parayıda hayır kurumuna falan bağışladı diye hatırlıyorum. Bizden gittikten sonrada ispanya milli takımına geçti o sene dünya kupasını kazandı. ispanya milli takımıda kötüydü üstelik alıp şampiyon yapmışdı.

Çevrimiçi mayguntr

Kim gelirse gelsin hic bir sey duzelmeyecek bari biraz guzel mac izleyelim benim adayim: Bernd Schuster  :D Ortasahada bekleyen defans, 7 kisi hucum, dakika basi 3 kontra yeme, ama her mac 20 pozisyona girme.

Çevrimiçi Ravenman

Kim gelirse gelsin hic bir sey duzelmeyecek bari biraz guzel mac izleyelim benim adayim: Bernd Schuster  :D Ortasahada bekleyen defans, 7 kisi hucum, dakika basi 3 kontra yeme, ama her mac 20 pozisyona girme.

+1903

Schuster kadar kimse bize modern ve hızlı futbolu öğretmedi.

Orta çizgiye kadar gelen stoperler, üçgen paslar, hızlı verkaçlar, baskılı pres, ve 5 dakikada bir kontra yemek :)

Ne karizmatikti be, 3 gol yeseydik bile kulübeden kalkmazdı, maçtan sonra Alman olmasına rağmen İspanyolca konuşurdu, defans yapan rakiplere 1960 yapıṣtırması vesayre.

Çevrimiçi Samet Demir

futbolu çok iyi bilen taraftar pas pas gibi çiğnedi adamı sözleşmesini fesih ettirdiler birde üstüne 10 milyon yada 8 milyon tazminat ödedik yanlış hatırlamıyorsam bizden aldığı parayıda hayır kurumuna falan bağışladı diye hatırlıyorum. Bizden gittikten sonrada ispanya milli takımına geçti o sene dünya kupasını kazandı. ispanya milli takımıda kötüydü üstelik alıp şampiyon yapmışdı.

Ferrari ve Delbosque ye toplam 16milyon tazminat ödedik sanırım. Bir şekilde Demirörenden bu para tanzim edildi. Aynı performansı ançden de bekliyorum diyeceğim de adam gitmeden ilk kendi verdiklerini alıp gitti.

Çevrimiçi Necmi

hücumu cenklemi yapacağız 😂

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimiçi gokhans

Mert Nobreden iyidir :D
kusura bakma ama nobre’nin en kötü dönemi, bu cenk’den iyidir. Yanında da bobo ve holosko vardı, arkasında delgado ernst. Ama shuster’in de şanssızlığı defans hattıydı. Kalede net tarihimizin en kötü kalecisi hakan arıkan, beklerde erhan güven ve i.köybaşı falan vardı. Bu arada Beşiktaş tarihinin gelmiş geçmiş en yetenek fakiri, en kötü, en lanet okuduğum oyuncusu erhan güven’dir. İddia ediyorum şu forumdaki herkes daha yeteneklidir ondan. Bir insan sürekli yanındaki adama pas atacam diye rakibe yada dışarı sürekli top atar mı? Ayağında top kontrolü kaybedip sürekli kaptırırmı? Alakasız pozisyon alıp gol yedirir mi? Onur’un yanında futbol tanrısı kaldığı bir oyuncu resmen.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2023, 09:02:52 gokhans ]

Çevrimdışı blackeagle35

Schuster döneminde Guti ve Q7 sezon başında, devre arasında da Almeida, Simao ve Fernandes gelmişti. Orta sahada da Ernst falan vardı. Ön tarafı fena değildi kadronun ama savunma pek iyi değildi. Tabiki bir sezon önce Mustafa Denizli ile defansif futbol oynayıp bir sezon sonra Schuster’e geçmek ne kadar mantıklı. Ayrıca benim düşüncem İspanyol felsefesi bizim ülkemize uyum sağlamıyor. Alman, Fransız ve İtalyan teknik direktör seçimi daha mantıklı olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Twitter da hala Şenol Güneş geri gelsin yorumları yapıyorlar olmadı Sergen gelsin diyorlar. Yemin ediyorum iflah olmayız biz.

Yabancı hoca gelirse Allah yönetiminde, hocanında yardımcısı olsun.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Twitter da hala Şenol Güneş geri gelsin yorumları yapıyorlar olmadı Sergen gelsin diyorlar. Yemin ediyorum iflah olmayız biz.

Yabancı hoca gelirse Allah yönetiminde, hocanında yardımcısı olsun.

bu anç döneminde başlayan hem taraftar hem idare anlamında garip bir döngüye girmiş durumdayız sürekli aynı şeyler dönüp dolaşıp geliyor bir türlü döngüden çıkamıyoruz

sürekli aboubakar ile cenk geliyor. sürekli talisca gelsin istiyoruz o gelmiyor. dünya üzerinde hoca olarak bilic, sergen ve şenol güneş varmış gibi bir ruh halindeyiz. biraz daha geriye giden de lucescu istiyor. cidden bi ilginçlikler silsilesi var üstümüzde. artık yeni yönetim bizi bu korkunç döngüden kurtarır diye umuyorum. sergen mergen muhabbeti cidden olursa artık çıldıracağım.

Çevrimdışı uğur07

bu anç döneminde başlayan hem taraftar hem idare anlamında garip bir döngüye girmiş durumdayız sürekli aynı şeyler dönüp dolaşıp geliyor bir türlü döngüden çıkamıyoruz

sürekli aboubakar ile cenk geliyor. sürekli talisca gelsin istiyoruz o gelmiyor. dünya üzerinde hoca olarak bilic, sergen ve şenol güneş varmış gibi bir ruh halindeyiz. biraz daha geriye giden de lucescu istiyor. cidden bi ilginçlikler silsilesi var üstümüzde. artık yeni yönetim bizi bu korkunç döngüden kurtarır diye umuyorum. sergen mergen muhabbeti cidden olursa artık çıldıracağım.
Türk Milleti bilgisi yoksa ezberler üzerinden konuşur. illa fikir soyleyecek. ama tek bildigi Şenol güneş, sergen yalçin, querasma,

araba muhabbeti olursa passat jetta, corolla, qashgai
ev muhabbeti amerikan mutfak olmasin oda kokuyor
giris kati olmasin hirsiz girer.

surekli kaliplar üzerinden giduyoruz. okumak arastirmak? ya da bilmiyorsan susmak?

ne gerek var

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: