2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995740 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

mukiele, broja, fofana

iddia edilen isimler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

mukiele, broja, fofana

iddia edilen isimler
önce seçimi kazansında

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Demir

Şuan 11 de olan kim varsa seneye görmemek üzere.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mukiele, broja, fofana

iddia edilen isimler

Broja nin yolu buralara düşerse bu ligin en sevmedgi oyuncu modeli

Çevrimdışı Talisca1903

dripling gol flan diyerek Ox felanda güzellemeyin kardeşim bunlara güvenip yola çıkılmaz
Beşiktaşa yaraşır sakatlık problemli devamllık sorunu olmayan adamlarla devam etmeliyz.Yeni yönetim geldiğine göre şu Mulekayı da Mısıra nihayet satarız inşallah çok oyuncu var vedalaşmak gereken

Bugün saha içinde isterseniz linçleyin Beşiktaş futbolcusu olduğunu hissettiren tek adam Nejip

Çevrimiçi Samet Demir

dripling gol flan diyerek Ox felanda güzellemeyin kardeşim bunlara güvenip yola çıkılmaz
Beşiktaşa yaraşır sakatlık problemli devamllık sorunu olmayan adamlarla devam etmeliyz.Yeni yönetim geldiğine göre şu Mulekayı da Mısıra nihayet satarız inşallah çok oyuncu var vedalaşmak gereken

Bugün saha içinde isterseniz linçleyin Beşiktaş futbolcusu olduğunu hissettiren tek adam Nejip
Aynı yorumları Redmond içinde yapıyordun geçen sene :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sinan23

Arsenal Partey i satacak. İlk adam bu olmalı sayın Arat.

Çevrimdışı Talisca1903

Aynı yorumları Redmond içinde yapıyordun geçen sene :)
yok Redmond için Şenol Güneş gelsin bir de onunla çalışsın VI nin elinde mundar oluyor yazmıştım  :evillol: :evillol:

istersen aç bak arşiv orada

Ama Ox Rebic Rashica Ghezzal Onana şöyle sağlam bir temizlik gerek Amartey Bailly unutmuşum

Çevrimdışı BlackEagle16

Olacak olacak güzel temizlik olacak
Devre arası onana kiralanır
Bailly+ghezall fesih olur 3 yer kesin açılır
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı zubeyirbaya

şu an kadroyu yeni teknik direktörün eline vermek demek onu da gereksiz yıpratmak demek, yeni teknik direktör için acele edilmesin ciddi bir süreç düşünülsün. o sırada rıza hoca devam etsin. şu an bu kadro kim gelse yıpratacak. rıza hocadan bir şey beklemek değil bu, beklemiyorum zaten bir şey inşa etmesini.

Çevrimdışı BlackEagle16

şu an kadroyu yeni teknik direktörün eline vermek demek onu da gereksiz yıpratmak demek, yeni teknik direktör için acele edilmesin ciddi bir süreç düşünülsün. o sırada rıza hoca devam etsin. şu an bu kadro kim gelse yıpratacak. rıza hocadan bir şey beklemek değil bu, beklemiyorum zaten bir şey inşa etmesini.
Bu dakikadan sonra malesef takımdan beklediğimiz bir şey kalmadı ben aksini düşünüyorum bu kadro eline verilmeli yeni teknik direktörun ki bu kadroda sözleşmesi bitecek adam az oda yönetime bu enkazdan kimler le çıkabilir kimler enkaz altında keisn kalmalı kimler kurtarılabilir. Geniş bir çalışma ve değerlendirme yapabilsin.En azından sildigimiz adamı oynatmayalim genç arkadaşlairn önü açılsın artik

Çevrimdışı Talisca1903

Bu dakikadan sonra malesef takımdan beklediğimiz bir şey kalmadı ben aksini düşünüyorum bu kadro eline verilmeli yeni teknik direktörun ki bu kadroda sözleşmesi bitecek adam az oda yönetime bu enkazdan kimler le çıkabilir kimler enkaz altında keisn kalmalı kimler kurtarılabilir. Geniş bir çalışma ve değerlendirme yapabilsin.En azından sildigimiz adamı oynatmayalim genç arkadaşlairn önü açılsın artik
Aman aman Rıza hocayla devam felan denecekse bugünden eleştiririm oyuncuda alınacak yok öyle bu kadro çok hoca yer önce hocayı getireceksin elinede iyi oyuncular vereceksin adamı da bu kadroya kurban etme

yarın hemen yeni hocayı getirip ocak transferlerine başlayacaklar yok başka yolu

Çevrimiçi levitate

gelmeli bence, sonraki sezona dek ligi ve camiayı tanır, devre arası ve yaz dönemi onun isteklerine göre takım kurmaya başlarsın aşama aşama
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

en erken devre arası derim. anlaşsalar bile bir süre dışarıdan izleyebilir. burada rıza hocayla devam etme planından bahsedilmiyor.

Çevrimdışı BlackEagle16

Aman aman Rıza hocayla devam felan denecekse bugünden eleştiririm oyuncuda alınacak yok öyle bu kadro çok hoca yer önce hocayı getireceksin elinede iyi oyuncular vereceksin adamı da bu kadroya kurban etme

yarın hemen yeni hocayı getirip ocak transferlerine başlayacaklar yok başka yolu
Aynen öyle gelir yeni hoca gerekirse basar kadro dışıları bu iş başka türlü düzelmez

Çevrimiçi Necmi

niye öyle dedin abi?
peşin konuşulmasını sevmem artık konuşabilir 😀

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen öyle gelir yeni hoca gerekirse basar kadro dışıları bu iş başka türlü düzelmez
Eğer önceki yönetim tarzı sakız gibi uzatırsak bir arpa boyu yol alamayız gs morutan cikaldo operasyonundan çuvallayarak çıkınca hiç gözünün yaşına bakmadan gönderdi gönderebildiğini yeni operasyonla bir kamyon yeni adam aldılar vakit kaybetmeyeceksin kangren olmasına fırsat vermeyeceksin koparıp atacaksın yok büyük kaptan camianın evladı diye uzatacaksak şimdiden başlarım eleştiriye söyleyeyim
Duygusal olmadan çok sevdiğim Raşit dahil yol vermesini bileceksin

Çevrimiçi Necmi

Eğer önceki yönetim tarzı sakız gibi uzatırsak bir arpa boyu yol alamayız gs morutan cikaldo operasyonundan çuvallayarak çıkınca hiç gözünün yaşına bakmadan gönderdi gönderebildiğini yeni operasyonla bir kamyon yeni adam aldılar vakit kaybetmeyeceksin kangren olmasına fırsat vermeyeceksin koparıp atacaksın yok büyük kaptan camianın evladı diye uzatacaksak şimdiden başlarım eleştiriye söyleyeyim
üç yabancı transfer edebiliyoruz sanırım devre arası

Çevrimdışı Talisca1903

üç yabancı transfer edebiliyoruz sanırım devre arası
niye ki abi fazla yapınca ne olur ki? Yerli de alalım o zaman gelsin Çağlar

Çevrimiçi Necmi

niye ki abi fazla yapınca ne olur ki? Yerli de alalım o zaman gelsin Çağlar
izin o kadar ara transferde üç yabancı lisanslayabilirsin değişmediyse böyle tff kuralı

Çevrimdışı BlackEagle16

Kesinlikle. Hoca Raşit bailly onana hemen yollar ayrılmalı kesip atacaksın yolunu belirleyeceksin.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle. Hoca Raşit bailly onana hemen yollar ayrılmalı kesip atacaksın yolunu belirleyeceksin.
raşitsamı ona kadar çok oyuncu var hiç faydalanamadığın sakat oyunculardan başla cenk abu ghezzal gider raşitsa gitmez sahada birşey yapamamakla birşey yapmamayı aynı görmeyin zincirin tek halkası kırık olsa zincir diye birşey olmaz iyi takımda coşacak görev adamları gönderilip koşmaya tenezzül etmeyen doksan dakikada dört defa topla buluşan adamları tutarsan yine getirdiğin bütün oyuncuları harcarsın

Etiketler: