2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990964 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Yalnız devre arası iyi para kazanacağız!Maç başına kaç para alıyorduk ülkesinin milli takımında oynayan oyunculardan?😂😂😂
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

rebiç istediği havayı ve formu yakalarsa çok farklı olacakmış hissi var bende.ox içince birmaç çok iyi bir maç vasat göze çarpmayan bir oyun oynayacakmış gibi geliyor.raşitsa maç içinde vasat oynayacak ama her maç bir iki güzel aksiyon yapacakmış hissi oluşturdu.yani böyle q7 veya prime gezzal katkısı vermez ama o bir iki pozisyonu iyi değerlendirir gibi.bahtiyarı bilemiyorum daha nerede oynayacağı bile belli değil ama bence yapılmış en iyi transfer.isviçre çakısı gibi yaşı genç.

Bende Raşitsa be Bahtiyar'dan çok umutluyum. Aynen dediğin gibi hem askerler hemde çok sıkıştığında mutlaka kazanmak zorunda olduğunda baskıya  iyi destek veriyorlar.

Çevrimdışı Ravenman

Bende ANÇ'den çok umutluyum. Pepe'yi Trabzon'a getirdiği için takdiri hak ediyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pepe'nin sözleşmesi 1+1 miş, oda Pepe isterse.
Bu yıl kendini Trabzon'da kanıtlasın sene alırız 😊

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

Yalnız devre arası iyi para kazanacağız!Maç başına kaç para alıyorduk ülkesinin milli takımında oynayan oyunculardan?😂😂😂
bak birde yönetim gelir sağlayamıyor diye laf ediyorsunuz
İnsanın adı çıkacağına canı çıksın demişler
Çok doğru söylemişler 🤔

Çevrimdışı KartalınGücü

Maç başı bize ne kadar ödeniyor, Bailly gider mi bilmiyorum ama Afrika kupasında bir yerine bir şey olursa tek kalemde 3,5 milyon euromuz havaya uçuyor.

Çevrimiçi annoca

jotayi araplar kiralayabillirmiş. aslında fena olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Maç başı bize ne kadar ödeniyor, Bailly gider mi bilmiyorum ama Afrika kupasında bir yerine bir şey olursa tek kalemde 3,5 milyon euromuz havaya uçuyor.
şu an milli takımlarında olan oyuncuların sakatlanma riski yokmu afrika kupası avrupa kupası ne farkeder bu mantıkla milli takımlarına giden oyuncu transfer etmemek lazım

Çevrimiçi Samet Demir

Şifo Mehmetin forum ahalisine selamları var :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Şifo Mehmetin forum ahalisine selamları var :)

aleykümselam sende selamımızı söyle

Çevrimdışı Sefa Kara

Deniz Türüç de gelecek herhalde.

Çevrimiçi Samet Demir

Deniz Türüç de gelecek herhalde.
https://twitter.com/AlkolukBaskan/status/1700416156304019460?t=YBvOowpyxbxVr7Pa-pqZ3A&s=19

1. Ağızdan dinleyelim o zaman :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1701001777452331244
Zamanında sol bek yokken Milli takıma çağırmadı Rıdvanı. Gelsede oynatmaz diye düşünüyorum. 3. Yedek olur.

Çevrimdışı Ravenman

Şenol milli takım hocası olurken hangi Beşiktaşlı futbolcuyu çağırıp parlattıki Milli Takımda?

Bu adam Beşiktaşlı değil, Beşiktaşı hep kariyer için kullandı.

Fatih Terim milli takımda en formsuz olan GS topçularını bile çağırırdı. Şenol en formda olan Beşiktaş oyuncularını çağırmazdı.

Bu adamı artık Beşiktaşlı olarak lanse etmeyin, değil çünkü. Carlos Carvalhal, Valerien Ismaël'de nekadar Beşiktaş sevgisi varsa Şenolda okadar var.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol milli takım hocası olurken hangi Beşiktaşlı futbolcuyu çağırıp parlattıki Milli Takımda?

Bu adam Beşiktaşlı değil, Beşiktaşı hep kariyer için kullandı.

Fatih Terim milli takımda en formsuz olan GS topçularını bile çağırırdı. Şenol en formda olan Beşiktaş oyuncularını çağırmazdı.

Bu adamı artık Beşiktaşlı olarak lanse etmeyin, değil çünkü. Carlos Carvalhal, Valerien Ismaël'de nekadar Beşiktaş sevgisi varsa Şenolda okadar var.
Milli takım oyuncu parlatma yeri mi? Daha neler duyacak bu kulaklar acaba
Şenol Güneş Beşiktaşlı değilmiş yani ne olmuş ki Metin Tekinde gs liydi yeterki görevini yapsın
Herkes verdiği hizmet oranında değerlendirilir babane hangi takımı tutarsa tutsun profesyonel dünyada böyle bir şey var mı yahu?
Yine başlamış VI aşkı ne bitmeyen ızdırapmış bir vasatın arkasından konuş babam konuş aha orada Watfordda git izle nasıl loser olunuyorun kitabını yazıyor

Çevrimdışı Talisca1903

DT ve YY olsun isterim ben Rıdvanda bedavadan gelecekse gelsin yoksa DT onur Tayfur kullanırız orada masuaku yedeği olarak

Ox da hemen sakatlandı abi dur daha ne oynadın yahu iyileşecek form tutacak gitti 3 - 4 hafta daha
Allah Raşit’e zeval vermesin

Çevrimiçi tolga1903

Abicim teknik ekibe alsanız adamı kimsenin gıkı çıkmayacakken neden bir yönetim kendi ayağına sıkar devamlı? Bilinçli yapılıyor bence artık taraftar isyan bayrağını çeksin de alacağımızı alalım kaçalım derdinde bunlar başka açıklaması yok

Çevrimdışı KartalınGücü

Gökhan İnler olayı şaka mı? Hem de Amir, Onana, Amartey, Necip, Demir Ege'nin olduğu tek kişilik bölgeye?

Etiketler: