2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989952 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Onur Küçük

• Ziyaretçi

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1699056929472123159

yedeklere 2.5-3 verirsen ilk 11 oynayacak yerlide bunu ister
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Bizim yerli futbolcular yine insaflı ama yabancı oyuncuların birçoğu para konusunda talepkar. 3 yıllık sözleşme yapsan yabancıyla 2. senesinde kıvranmaya başlıyor performansı iyiyse ve de maaşını az buluyorsa takımdaki diğer yabancılara göre.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Bizim yerli futbolcular yine insaflı ama yabancı oyuncuların birçoğu para konusunda talepkar. 3 yıllık sözleşme yapsan yabancıyla 2. senesinde kıvranmaya başlıyor performansı iyiyse ve de maaşını az buluyorsa takımdaki diğer yabancılara göre.
hiç kimseden yapmadığımız tasarrufu Cenkle Salih’ten mi yapacaklar bir şekilde anlaşsınlar 5-10 aşağısına

Çevrimiçi tolga1903

on alsak hoca onu kanat oynatır kimse farkında değil talisca için bile forvet kanat kullanırım dedi zaten günümüz futbolunda on diye bir mevki kalmadı on oynatırsan seni ortadan delik deşik ederler bizim takım daha dengeli çok değişik oyunları oynayabiliriz üçlü savunma bile oynayabiliriz bahtiyar yerli konusunda elimizi çok rahatlatacak gibi

Geç oldu abi. Bahtiyar bilmiyorum sanki daha yolu var gibi hoca sol bekte beğenmedi, orta sahada kesmesi zor bir rotasyon var ve kanattaki performansı bence son maç özelinde tatmin edici değildi. Daha rebic giremiyor kadroya ghezzal ne kadar zorlayacak göreceğiz, hoca tam bir muleka hayranı her maç ısrarla oynatıyor allahı var son maç da fena değildi +1 maç daha garantiledi gibi muleka trabzonspor maçı onun da kaderini belirler muhtemelen. Sanki salih tekrar girecek kadroya lig özelinde ox ne kadar forma girerse girsin hayatta denklem tutmuyor yoksa. Sağ stopere 2 tane yabancı oyuncu alarak ne planladı bunlar hala anlamıyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hiç kimseden yapmadığımız tasarrufu Cenkle Salih’ten mi yapacaklar bir şekilde anlaşsınlar 5-10 aşağısına
Cenkle Salihle yine orta yol bulunur anlaşılır ama bu yabancı maaşlarında dikkatli olmazsan sonra başına dert olabiliyorlar. gs başına öyle bir dert aldı fener de öyle. Her kim ne kadar bunlar bir yolunu bulur devlet bunlara el altından destek olur diyorsa da bunun bir garantisi yok. Hele bizim kulüp için öyle bir durum söz konusu değil.

Çevrimdışı Necmi

Geç oldu abi. Bahtiyar bilmiyorum sanki daha yolu var gibi hoca sol bekte beğenmedi, orta sahada kesmesi zor bir rotasyon var ve kanattaki performansı bence son maç özelinde tatmin edici değildi. Daha rebic giremiyor kadroya ghezzal ne kadar zorlayacak göreceğiz, hoca tam bir muleka hayranı her maç ısrarla oynatıyor allahı var son maç da fena değildi +1 maç daha garantiledi gibi muleka trabzonspor maçı onun da kaderini belirler muhtemelen. Sanki salih tekrar girecek kadroya lig özelinde ox ne kadar forma girerse girsin hayatta denklem tutmuyor yoksa. Sağ stopere 2 tane yabancı oyuncu alarak ne planladı bunlar hala anlamıyorum.
sivas maçında sahada beş yerli vardı salih sakat olmasa altı olurdu şenol yabancılar kulübede otururken yerli ne varsa sürüyor oyuna yerli yabancı diye takılmayın bence hocanın dert ettiği yok cenk hazır olduğunda bankosu olacak zaten mertte öyle üçüncü yabancı artık talha olur bazen onur olur bazen salih olur yuvarlanıp gideriz

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1699056929472123159

yedeklere 2.5-3 verirsen ilk 11 oynayacak yerlide bunu ister
Bizim Turkler gene makul davraniyorlar.

Daha dun ne katki verecegi belli olmayan Eric Bailly’e sadece bu sezon icin 3.5M Euro bagladik.

Hazir olana kadar ve hoca oynatana kadar Afrika kupasida baslar heralde. Simdi 20 maca cikip cikamayacagini bilemiyoruz bu arkadasin ama 3.5M euro alicak garanti.

Ayni sekilde yedek Amartey ve Onana’ya da milyon Euro’lar bagladik.

Bu denklemde 400B Euro’ya oynayan Salih’in 1.4M Euro istemeside cok dogal.

Sakatlik riski yuksek oyunculara bu kadar para baglayip Cenk’e de arkadas sen cok sakatlik yasiyorsun diye pazarlikda edemezsin simdi.

Murat Ozen bunu paylasip ne yapmak istiyor ben onu anlamadim. Bu oyuncular cok para istiyor diye simdiden algi kasip bu oyunculari elimizden kacirdigimizda yonetim hakli falan demeye mi getiriyor?

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi levitate

bu yaz transferlerin en beğendiğim yanı herkesin absürt derecede atletik olması, iç sahada çok can yakarız
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

bu yaz transferlerin en beğendiğim yanı herkesin absürt derecede atletik olması, iç sahada çok can yakarız
sadece atletik değiller teknik kapasiteleride yüksek ve savaşçılar mücadeleyi bırakmıyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/GundemBJKcom/status/1699445012956614660
bu haber doğruysa hem bonservis hemde maaş verilmicek mantıken. çünkü transferin son günü nino için 3,5 peşin diğer 3.5'u taksit teklifini bizimkiler reddedip eric'e bu yıl için 3.5 maaş(bonusları yazmıyorum bile) verdiklerine göre ninonun yıllık maaşına para yetmedi anlamını çıkarıyorum. o yüzden küçük hazarda ne bonservis ne de maaş verecek paramız yok.

Çevrimdışı Necmi

abisini alırlar sakatlık geçmişi ile bize daha uygun  :bawling:
Yok buda uyar adam forvet ama 15 maçta bir gol atıyor asistide 30 maçta bir herhalde bizim savunmacıların hepsi bundan daha golcü yani tam bizlik oyuncuymuş

Çevrimiçi levitate

sadece atletik değiller teknik kapasiteleride yüksek ve savaşçılar mücadeleyi bırakmıyorlar
+1903

keşke birazcık zeki de olsalar ama can sağlığı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yok buda uyar adam forvet ama 15 maçta bir gol atıyor asistide 30 maçta bir herhalde bizim savunmacıların hepsi bundan daha golcü yani tam bizlik oyuncuymuş
Forvet değil abi sol kanat oyuncusu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlar sol bek oynuyordu.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

hasan arat biraz mantıklı açıklamalar yapıp rüzgarı arkasına alınca hemen gazprom, hazard, forsberg, miranchuk, coin haberleri salınmış :D

evrenin en komik yönetimi
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Pepe de inşallah kaçan balık büyük olmaz. Rebic ,Rashica, Muleka, Ghezzal hepsi formda bile olsa hiçbiri Redmond hatta Nkodou nun gerektiğinde yaptığı işleri yapacak oyuncu değiller. Pepe o tarzın ağa babasıydı.

Çevrimdışı Savaş

hasan arat biraz mantıklı açıklamalar yapıp rüzgarı arkasına alınca hemen gazprom, hazard, forsberg, miranchuk, coin haberleri salınmış :D

evrenin en komik yönetimi
Ne yaparlarsa yapsınlar. Seçimde kaybedecekler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Forvet değil abi sol kanat oyuncusu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlar sol bek oynuyordu.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öndeki hücum oyuncularının hepsi forvet değilmi stoperler kadar gol atmayan asist yapmayan kanatmı olur senelik asist sayısı üçü geçmiyordu sanırım 😳

Çevrimdışı Necmi

+1903

keşke birazcık zeki de olsalar ama can sağlığı
bana raşitsa bahtiyar ve rebiç oldukça akıllı gibi geliyor abuşda akıllıdır ox da fena değil

Çevrimdışı KartalınGücü

Başkan memleketine bırakmış gerçekten Pepeyi valla şaka gibi. Ghezzal 3 hafta sonra sezonu kapattığı da daha Rebic form tutsun diye beklersin.

Çevrimiçi tolga1903

Başkan memleketine bırakmış gerçekten Pepeyi valla şaka gibi. Ghezzal 3 hafta sonra sezonu kapattığı da daha Rebic form tutsun diye beklersin.

Yabancı kontenjanı dolu ne yapmasını bekliyorsun ki? Bir kenarda ghezzal rashica diğer kenarda cenk muleka rebic var şu muleka'yı satabilseler muhtemelen alırlardı eleman gitmek istemiyor mısır'a falan al ahly bildigim kadarıyla geçen seneden beri istiyor bunu ama düşününce ben de gitmezdim ne işim var bu yaşta mısır'da.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2023, 18:54:26 tolga1903 ]

Etiketler: