2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995502 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Dünkü oyun ve hakem faciası bi yana penaltı pozisyonu öncesi Onana'yı gördünüz mü?

Rezalet.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

şimdi sakin kafayle bir düşünelim çünkü hepimiz çok üzgün ve sinirliyiz
1 - OX VE REBİC hazır değil ama hazırlanabilir bkz redmond
2 raschica devre alınabilir bkz gedson
3 takım oyunu olarak iyimiyiz bence evet takım sahaya çıktığında renklilerden daha bir olgun duruyor yol kazalarına takılmamak gerek
4 fenerin artısı tadiçi var ama tıknacak bak buraya yazıyorum
5 gs nnin oyunundan hiç birşey anlamadım Baniya girene kadar da icardi felan bomboş adam baniya girdi ts defansı dağıldı
6 amartey gayet iyi 3-4 maç oldu adam boş değil iş yapacak
7 talisca gelirse ufak maçları açar
8 bu  takım Şampiyon olur aga ben o ışığı görüyorum 2. maçtan enseyi karartmam

Sözün özü evet bu maç hoca ağır saçmalamış 2. yarıda anlatılanlara göre her sene böyle 1-2 maçı var ama saha dışına çıkarmaya çalışıyorlar hocayı yayıncı kuruluş felan çarpıtmalarla yemezler gidin kumda oynayın tff mhk ye karşı yönetimsiz herkes bir biz bir

Çevrimdışı Karabay

3 takım oyunu olarak iyimiyiz bence evet takım sahaya çıktığında renklilerden daha bir olgun duruyor yol kazalarına takılmamak gerek
5 gs nnin oyunundan hiç birşey anlamadım Baniya girene kadar da icardi felan bomboş adam baniya girdi ts defansı dağıldı

Sözün özü evet bu maç hoca ağır saçmalamış 2. yarıda anlatılanlara göre her sene böyle 1-2 maçı var ama saha dışına çıkarmaya çalışıyorlar hocayı yayıncı kuruluş felan çarpıtmalarla yemezler gidin kumda oynayın tff mhk ye karşı yönetimsiz herkes bir biz bir
Bunlar geçen sezon Şenol hoca geldiğinde yine senin yazdıklarının aynısı.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ligte zibilyon tane hafta var nasıl kopacağız 3-4 hafta sonra ligten bana matematiksel ispat yapsana :)

Gs-Ts maçını izlemediniz galiba iki takım da pozisyona girmekten acizdi.Icardi o temiz vuruşları yapamasa Gs’liler okan buruk istifa diyecekti.

Söz meclisten dışarı ama TR’de futbol taraftarı bu vasatlığı aşmalı

Kopma illa matematiksel olarak mi olmali? Gecen sene memnun kalmayip antrenorumuzu kovma karari verdigimizde ve psikolojik olarak koptugumuzda da ligde 10. sirada 30 puan geride degildik herhalde. Yanlis hatirlamiyorsam 5. siradaydik ve 7 puan fark vardi arada.
3-4 haftaya kadar FB ile aramizda 7-8 puan fark oldugunda camia ne hale gelir hepimiz goruruz.

Çevrimdışı Talisca1903

ne oldu yazdıklarım olmadı mı 2,76 yaptın redmond gedson cenk kazandın olmadı mı?

Yav he he diyip gececeksin hocam. Gecen sene de sampiyon olacaktik GS takilacakti Senol hoca en iyisiydi vs gorduk iste.
Lig sonunda ucuncusun GS'nin bilmem kac puan gerisinde. Cok da tin.
Ben realist bakarim, duygulari karistirmam. Takimin ne oynadigi ortada.
Ilk 2 hafta oynadigimiz mac belki de ligin kagit ustunde en kolay 4-5 macindan 2'si.
Biz bu oyunla onumuzdeki 4 mactan (Adana, Sivas, Trabzon, Kayseri) 7 puan zor cikartiriz.

Çevrimdışı Talisca1903

Yav he he diyip gececeksin hocam. Gecen sene de sampiyon olacaktik GS takilacakti Senol hoca en iyisiydi vs gorduk iste.
Lig sonunda ucuncusun GS'nin bilmem kac puan gerisinde. Cok da tin.
Ben realist bakarim, duygulari karistirmam. Takimin ne oynadigi ortada.
Ilk 2 hafta oynadigimiz mac belki de ligin kagit ustunde en kolay 4-5 macindan 2'si.
Biz bu oyunla onumuzdeki 4 mactan (Adana, Sivas, Trabzon, Kayseri) 7 puan zor cikartiriz.
sen yav he he diyip geç sorun değilde takımın hakkını savunduğumuz pozisyonda çıkıp renkli sitelerin görüntüleriyle bize karşı durma.Biz enayi değiliz aptal hiç değiliz

realistlik mevzusuna gelince takımın yerden göğe kadar haklı olduğu pozisyonda renkli sitelerin kamera oyunlarıyla hazırlanmış görüntülerle bizi mi kandıracaksın?
Adana Sivas Trabzon Kayseri 7 puan yazmışsın ben en az 10 yazıyorum bak bakalım kimin dediği oluyor.Sen Beşiktaşı ne sanıyorsun sen öldü sanırsın o gelir tabutuna çiviyi çakar

Çevrimiçi Samet Demir

ARANIYOR!..

ANÇ.. Bulan, gören, duyan olursa haber etsin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Topun cizgiyi gectigi videoda net olarak oynanilmis. Cizgi bildigin sagdan sola gidiyor. Tam Gslilerden beklenilecek bir hareket.

Çevrimiçi Mehmet57

Amartey dun iyiydi, ayri parantez acmak gerek. Dikine gidislerini begendim, bir kac pozisyonda sezgileri cok iyiydi. Ama Amartey-Colley olmaz, iki ayni tipte atletik, hamleli stopperler. Yanlarina Bonucci gibi biri gelirse o zaman Bonucci - Amartey/Colley yaparsin ve olur.

Camianın başında ki adam nerede gören duyan bu artik kötü niyeti de geçti ant içmişler bizi bitirmeye

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

ne oldu yazdıklarım olmadı mı 2,76 yaptın redmond gedson cenk kazandın olmadı mı?
Olmadı.
Redmond nerede?
Cenk nerede?
Gedson zaten aynı gedson 🤷
Şampiyonluk kupası nerede?

Edit: Ha şimdi sen bu sezon sonunda da raşitzayı kazandık olmadı mı dersin.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 13:15:36 Karabay ]

Çevrimiçi Ravenman

Ahmet Çakarın dediği gibi, Dursun Özbek 2-0 Trabzonu yendiklerine rağmen gece 1 de basın toplantısı verdi hakemleri yerden yere vurdu.

Sen nerdesin ANÇ?

Bu adam niye sessiz?

Kimden korkuyor?

FETÖ bunu tehdit mi etti?

Ahmet Çakar durmadan Büyükekşiye Bylockcu diyor ve Büyükekşi karşılık vermiyor.

ANÇ niye bukadar korkuyor?

Çevrimiçi Ravenman

Şimdi biz Onana'ya, Bahtiyar'a ve Rashica üçlüsüne toplam 15 milyon bonservismi verdik?

Geçen sezon bunlar ne yaptı?

Onana 0 gol 0 asist.
Bahtiyar 1 gol 3 asist
Rashica 5 gol 6 asist

Yani toplam 6 gol 9 asiste 15 milyon verdik.

Peki bu 15 milyona 1 kanat, 1 on numara ve 1 forvet alamazmıydık?

Bari ortalama 20 gol 20 asist yaparlardı.

Şimdi biz Onana'ya, Bahtiyar'a ve Rashica üçlüsüne toplam 15 milyon bonservismi verdik?

Geçen sezon bunlar ne yaptı?

Onana 0 gol 0 asist.
Bahtiyar 1 gol 3 asist
Rashica 5 gol 6 asist

Yani toplam 6 gol 9 asiste 15 milyon verdik.

Peki bu 15 milyona 1 kanat, 1 on numara ve 1 forvet alamazmıydık?

Bari ortalama 20 gol 20 asist yaparlardı.

Bunlarin gelisine izin veren antrenorun sucu yok mu peki?
Senol Gunes de en az yonetim kadar sorumludur.

Olmadı.
Redmond nerede?
Cenk nerede?
Gedson zaten aynı gedson 🤷
Şampiyonluk kupası nerede?

Edit: Ha şimdi sen bu sezon sonunda da raşitzayı kazandık olmadı mı dersin.

Is isten gectikten sonra stressiz maclari kazanip puan ortalamasina verilen Sut Kupasi'ni alacakmisiz.
Senol Gunes'in buyuk basarisi.

Çevrimdışı Unnamed

Merak ediyorum Talisca bu takıma gelse 11'i nasıl kuracaksın?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bunlarin gelisine izin veren antrenorun sucu yok mu peki?
Senol Gunes de en az yonetim kadar sorumludur.
Ceyhun Kazancı ile Şenol Güneş neyin kavgasını verdi?

Roportajlarda yapilan transferlerden pek sikayetci gozukmuyor Senol Gunes. O zaman cikip dogrulari aciklayacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Kavga ettiklerini nereden çıkardın ki? Şenol hoca hiç bir zaman CK ile aramız kötü demedi ki.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

https://twitter.com/demarkesports/status/1693560250429796587

Hic ihtiyacimiz olmayan tipte, son derece vasat bir stoper. Onana ve Bahtiyar'dan sonra tekrar parayi cope atmis oluruz.

Etiketler: