2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995462 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Bugünkü oyunla en son 6 yediğimiz Kiev içerde dışarda 3 er 4 er tokatlar eve gönderir bizi. Zaten adamlara diş geçiremiyoruz. Anadolu liginde anadolu takımı gibi oynamaya devam ederiz.

Transferler kampa yetişmeyince çok mu güzel oldu şimdi. 3 kuruş kar edecez diye 5 kuruş kaybediyoruz. İtibarı saymıyorum bile.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karar veremiyorum transferi yetiştiremeyen yönetim mi suçlu? Yoksa alınanı oynatmayan hoca mı?  Hadi Rebic ve Ox'un kondisyonu yok. Rachica ne yaptı sana?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rachica 2 antremana çıktı mı acaba? Ona da suç bulamam. Çok laçka oynadık çok. İkinci yarının başında farklı takım sahada gibiydi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugünkü oyunla en son 6 yediğimiz Kiev içerde dışarda 3 er 4 er tokatlar eve gönderir bizi. Zaten adamlara diş geçiremiyoruz. Anadolu liginde anadolu takımı gibi oynamaya devam ederiz.

Transferler kampa yetişmeyince çok mu güzel oldu şimdi. 3 kuruş kar edecez diye 5 kuruş kaybediyoruz. İtibarı saymıyorum bile.
Kiev bizi bu oyunla eler. Net bu zaten.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Kiev bizi bu oyunla eler. Net bu zaten.
Kiev maçında sağlam durmak için bu kadar laçka oynadılar zaten. O maçta dökülme lüksleri yok. Köpek gibi oynayacaklar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Şu ilk 11'de Onur Muleka falan görmeyeyim bu sene takımı başarılı bir sezon geçirmiş olarak sayacağım yetti artık ligde ilk 10 için mücadele edecek takımlarda oynayacak iki oyuncu sürekli 11'de.

Çevrimdışı sEuL

Karar veremiyorum transferi yetiştiremeyen yönetim mi suçlu? Yoksa alınanı oynatmayan hoca mı?  Hadi Rebic ve Ox'un kondisyonu yok. Rachica ne yaptı sana?

Samet karsinda GS/FB/TS yada ciddi bir rakip yok, ayni kadro gecen hafta kendi evinde 5 yedi.
Yedeklerinlede ciksan as oyuncularinlada ciksan ne farkeder?
90 dakika sahada ruhsuz ruhsuz yuruyen oyunculardan kurulu takim varsa eger Messi gelse ne olur Allah askina?
Rakip gitmis sagda solda bosta olan oyunculari toplayip bir kadro kurmus, savunmada Welinton, sag bekte bu hafta transfer ettikleri Serkan, orta sahada Ibrahim, Gokcan mokcan, ve Arabistan'da bile tutunamayan Diaby oynuyor.
Su macta transfer yetismis kim oynamis farkeder mi ya.. ilk yaridan 4 tane atip maci bitireceksin.
Butun mac yana pas geriye pas yuru yuru yuru ondan sonra transferler falan, yapmayin Allah askina ya.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 00:10:07 sEuL ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Kiev maçında sağlam durmak için bu kadar laçka oynadılar zaten. O maçta dökülme lüksleri yok. Köpek gibi oynayacaklar.

psikolojik olarak zor bir viraja giriyoruz tepetaklak gidebiliriz. kiev deplasmanı, adana demir deplasmanı, içerde kiev üstüne de sivas.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu takımın ilk 11'ine 3 tane net kaliteli adam lazım almazlarsa hiçbir şey olmaz bu takımdan.

Çevrimdışı sEuL

Mac basligindada yazdim, boyle sacma bir neden olamaz.
Konfederasyon kupasinda hic gruplara kalmayalim o zaman.. Mazallah Tel Aviv ile macimiz falan olur gruplara kalirsak, icerde Istanbulspor'a odaklanamayip yeniliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Konfederasyon kupasinda hic gruplara kalmayalim o zaman.. Mazallah Tel Aviv ile macimiz falan olur gruplara kalirsak, icerde Istanbulspor'a odaklanamayip yeniliriz.
Şenol'un avrupa takıntısı var maç içinde hücuma çıkarken kaç kere köşeden takıma müdahale edip durdurdu son 10-15 dakika taraftarda fark etti durumu uğultu oldu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Afrika kupası başladığında Allah hepimize sabır versin.

Çevrimdışı Savaş

Oynanan oyun için geçerli bi sebebin varsa söyle öğrenelim kardeşim.

Takım ileri gitmedi resmen. Topu ayağında döndür dolaştır. Golü at, yat.

90 dakika laçka laçka oyna golü yediğin anda tazı gibi koş.

Oynanan oyun hakkında bi açıklaman varsa yaz okuyalım o zaman.

Çevrimdışı aunt minnie

Herkes abartmayı öyle seviyor ki.

Masuaku o ayağı uzatmasa,sabaha kadar pozisyona giremezdi Pendik maç da 1-0 biterdi.Perşembe Kiev’e kaç atarız tahminleri başlardı.

Takım hazır değil,hiçbir takım değil.Ancak kadro da oyun da abarttığınız kadar kötü değil.Dün Gs Icardi sayesinde kazandı biz de masuaku sayesinde kaybettik bu kadar basit.

Transfer sezonu bitsin takım otursun Ekimin ortasında yaparız eleştirimizi.

Şuan için görünen tek şey şu ki 2 kulvarı kaldıramaz bu kadro.

Çevrimiçi Mehmet57

Herkes abartmayı öyle seviyor ki.

Masuaku o ayağı uzatmasa,sabaha kadar pozisyona giremezdi Pendik maç da 1-0 biterdi.Perşembe Kiev’e kaç atarız tahminleri başlardı.

Takım hazır değil,hiçbir takım değil.Ancak kadro da oyun da abarttığınız kadar kötü değil.Dün Gs Icardi sayesinde kazandı biz de masuaku sayesinde kaybettik bu kadar basit.

Transfer sezonu bitsin takım otursun Ekimin ortasında yaparız eleştirimizi.

Şuan için görünen tek şey şu ki 2 kulvarı kaldıramaz bu kadro.

Katiliyorum. Hazir olmayan cok oyuncu var. Oyuncular beraber oynayarak ivme yakalamali.

Ama daha ikinci haftada bariz hakem hatalari olmasi cok can skci.

Çevrimiçi levitate

takımda inanılmaz bir uyumsuzluk var bu arada. niyetler iyi ama kimse kimin nereye gideceğini tahmin edemiyor, paslar boş noktalara atılıyor vs. say say bitmez
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Kampsız idmansız Ox rebic rashica sakatlıktan çıkma Cenk var ilk 5 haftaya düzelir herşey

Çevrimdışı 38life

Futbolcular eleştirilebilir evet. Fakat problem adreslerken futbolculara odaklanmayı oldum olası mantıksız bulurum.
- Oyuncu kalitesizse yönetim suçludur.
- Oyuncu kapasitesinin altında oynuyorsa teknik ekip suçludur. (Motivasyon, kondisyon, rehavet hepsi dahil)

Bu kadar basit bu olay. Aynı şey hakemler için de geçerli. Hakemler eleştirilir, eleştirilmeli. Ama problemi adreslerken bunu hakemlerden bahsederek yapamayız. Orada sorumlu yönetimdir. Bazen de taraftar ve futbolcu grubu (dolayısı ile teknik ekip)tır.

Çevrimdışı 38life

Futbolcular eleştirilebilir evet. Fakat problem adreslerken futbolculara odaklanmayı oldum olası mantıksız bulurum.
- Oyuncu kalitesizse yönetim suçludur.
- Oyuncu kapasitesinin altında oynuyorsa teknik ekip suçludur. (Motivasyon, kondisyon, rehavet hepsi dahil)

Bu kadar basit bu olay. Aynı şey hakemler için de geçerli. Hakemler eleştirilir, eleştirilmeli. Ama problemi adreslerken bunu hakemlerden bahsederek yapamayız. Orada sorumlu yönetimdir. Bazen de taraftar ve futbolcu grubu (dolayısı ile teknik ekip)tır.

Bu arada güncel kadroyu kalitesiz bir kadro olarak gören biri olarak söylüyorum bunu. 🙂 Oyuncu savunmak değil yani derdim.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet karsinda GS/FB/TS yada ciddi bir rakip yok, ayni kadro gecen hafta kendi evinde 5 yedi.
Yedeklerinlede ciksan as oyuncularinlada ciksan ne farkeder?
90 dakika sahada ruhsuz ruhsuz yuruyen oyunculardan kurulu takim varsa eger Messi gelse ne olur Allah askina?
Rakip gitmis sagda solda bosta olan oyunculari toplayip bir kadro kurmus, savunmada Welinton, sag bekte bu hafta transfer ettikleri Serkan, orta sahada Ibrahim, Gokcan mokcan, ve Arabistan'da bile tutunamayan Diaby oynuyor.
Su macta transfer yetismis kim oynamis farkeder mi ya.. ilk yaridan 4 tane atip maci bitireceksin.
Butun mac yana pas geriye pas yuru yuru yuru ondan sonra transferler falan, yapmayin Allah askina ya.
Bende onu diyorum, rachica v.s. çıksa ne kaybedersin ben kanatlarda onur ve muleka görmek istemiyorum artık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GökhanG

1 ay önce yazıcaktım bunu ama içim el vermemişti biraz daha bekliyeyim dedim ve artık biraz daha eminim ki korkarım abus bu sene beklentileri karşılayamayacak eski süratini falan zaten beklemiyordum ama ne bi pres yapıyor ne yanında ki adama doğru düzgün pas verebiliyor tek faydası defansı üzerine çekip kanat oyuncularına yer açıyor ama bence yeterli değil. Hele hele takım öndeyken ilk çıkması gereken insan bence abou çünkü çok hantal.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada güncel kadroyu kalitesiz bir kadro olarak gören biri olarak söylüyorum bunu. Oyuncu savunmak değil yani derdim.
Zaten yönetimin yetersizliği konusunda herkes hem fikir. Biz diğer etmenleri eleştirmeye geçtik

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Rashica bir kac pozisyonda cok yararli hareketlerde bulundu, Ox da oyle. Rebic cok kotuydu, Amartey onceki maclarina gore cok daha iyiydi.

Ama bu kadar hazir olmayan oyuncuyu kampa yetistirmeyip maclarda performans bekliyorsan suc oyuncu da degil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rashica bir kac pozisyonda cok yararli hareketlerde bulundu, Ox da oyle. Rebic cok kotuydu, Amartey onceki maclarina gore cok daha iyiydi.

Ama bu kadar hazir olmayan oyuncuyu kampa yetistirmeyip maclarda performans bekliyorsan suc oyuncu da degil.
Her sene aynı hikaye. Transferler geç yapılır ve o transferler takıma uyum sağlayana dek puanlar kaybedilir ve biz o puanları sene sonunda ararız. Yönetime ricam zahmet etmesinler önümüzde uzun bir süre var Ocak ayında alsınlar alacaklarını. Bir de yeni transferleri hemen sahada görmek isteyenlere var sözüm. Yeni transferler hazır olsa Hoca niye sahaya sürmesin? Size bunun ispat etmek için adamları ilk 11'de hemen sahaya mı sürmek lazım?

Çevrimdışı 38life

1 ay önce yazıcaktım bunu ama içim el vermemişti biraz daha bekliyeyim dedim ve artık biraz daha eminim ki korkarım abus bu sene beklentileri karşılayamayacak eski süratini falan zaten beklemiyordum ama ne bi pres yapıyor ne yanında ki adama doğru düzgün pas verebiliyor tek faydası defansı üzerine çekip kanat oyuncularına yer açıyor ama bence yeterli değil. Hele hele takım öndeyken ilk çıkması gereken insan bence abou çünkü çok hantal.

Aboubakar geldiğinden beri çok hantal olmasina rağmen çok güzel goller atıyor takıma yardımcı oluyordu, oluyor. Biz de "bir de şu hantalligi atlatıp biraz daha seri hareket etmeye başlayınca çok manyak bişey olacak." diyorduk. Ama Aboubakarın geldiği günkü fiziksel durumu neyse şuanki de aynı. Hiçbir gelişme yok. Bazı taraftarlar "bizde Aboubakar var, o bizi taşır" modundalar da öyle bir dünya yok. Aboubakar kendini taşıyamıyor daha. O yüzden bir alternatifi olmalıydı. Şapkadan tavşan çıkartmaya ve bize de şapka çıkarttırmaya devam edecektir, orası ayrı. Adam klas. Ama aynı zamanda biraz da kalas.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 00:59:53 38life ]

Çevrimiçi Samet Demir

Tv izleyemiyorum 1 tane yönetici çıkıp maç sonu açıklama yaptı mı?

Etiketler: