2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 988745 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Iki üç hafta önce Vedat Muriç'in bi akrabasıyla kahve içerken, Rashica'nın Vedatı arayıp, Istanbuldan ayrılmak istemediğini, eşinin de Istanbulu çok sevdiği gibi Türkçeyi de iyi konuştuğu duymuştum.

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı levitate

Ney pay yok mu?🤔🤔

inanamıycan ama yokmuş, ceyhun bey olsa affeder mi çakar %200'ü
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Iki üç hafta önce Vedat Muriç'in bi akrabasıyla kahve içerken, Rashica'nın Vedatı arayıp, Istanbuldan ayrılmak istemediğini, eşinin de Istanbulu çok sevdiği gibi Türkçeyi de iyi konuştuğu duymuştum.

duyumculukta son seviye oha

neyse kafası rahat eder artık 4 yıl burada :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu ligde asıl stopere para vermeyeceksin. Hatta bu yazdığın çoğu argümanın tam tersini yapan ekip şampiyonluğunun büyük favorisi olur. :)

Şu tehtidi gereksiz diyorsun, sonrada ghezzal gibi şut tehtidi olan bir adam alırdım diyorsun.

Senin mesajlarını okuyorum genelde çoğu mesajında kendi kendini tuş ediyorsun :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sut tehdidi gereksiz demedim, sampiyonluk icin sart degil dedim, arada fark var.
Ki sendeki Ghezzal, Rebic, Gedson sut cekebilen adam, hatta Aboubakar'i bile sayabilirsin. O da zaman zaman atiyor. Antalya, Kasimpasa, Hatay maclari aklimda.

Sut tehdidi iyi birsey de, olmazsa olmaz degil.
Gereksiz demiyorum zaten, ama frikik atacak sut atacak diye ekstra orta saha alacagim diye takimin butun uyumunu bozup sirazesini kaydiriyorsun.

[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2023, 20:51:31 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı Çağrı Öz

Fetö ile mücadelede çok ciddi bir adım olmuş. Tebrikler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/hertopukessie/status/1691504116457938945

transfer'de iyi topçudur

e iyi oldu kadro da biz niye ağustos'a kadar bekledik :D
bipbipbupbup

Baya ikilemdeyim.

Fiyati cok uygun. Tam patlama yapacagi ve kendini gelistirecegi yaslarda. Turkiye'yi taniyor, kendini kanitladi.
Cok rahat satarsin aldigin paraya, hatta cok daha fazlasina. Rakibinin en cok ihtiyaci duydugu oyuncu'yu elinden cekip aldin.
Deli gibi kuduruyorlar zaten. Oyuncu da deli gibi motive olacak bence. Gayet iyi oynamisken gecen sene onune Zaha ve Tete alindi, kendisi icin cingene pazarligi yapildi, bence pis hirs yapacak ve herseyini verecek. Ama ihtiyacimiz adam mi? Bence tam olarak degil. Futbolu bilen, basit oynayan, disiplinli bir kanat yerine bence daha tahmin edilemez, yaratici, skor yapan bir kanat adami almaliydik. Belki Rashica'nin yanina bir kanat/merkez daha cekecekler o tip, o zaman bir nebze anlarim. Ya da Ghezzal'in durumu gercekten iyi ve ona guveniyorlarl, bilemedim.

Ama 3 buyuklerde harbiden akil yok. FB cok da ihtiyaci yokken sirf bize inat Tadic'i aliyor. GS hic ihtiyaci yokken FB'ye calim olsun diye Tete ve Zaha'yi aliyor.
Bizimkisi daha anlasilir, ama yonetim GS'ye calim olsun taraftarlar sevinsini de 100% aklindan gecirdi bence.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2023, 21:01:33 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı levitate

alper bahadır büyük birinin geleceğinden bahsediyor hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Türkiye'den bir kulüp, Hakim Ziyech ile ilgileniyor. (The Guardian)

Çevrimdışı GreenBook

Çebi başkan işini bilir bekliyosa vardır bi bildiği
Etrafında transfer konusundaki pasif adamları göndermesi yararına olur
Rashica hayırlı olsun devamı gelecektir takviyelere devam edilmeli eksiğimiz halen fazla

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Şimdiden söyleyeyim, soyadının okunuşu Raşika değil Raşitsa, zor geliyorsa Raşisa da diyebilirsiniz.
raşit in sabancı kolu deriz akılda kalır😂

Çevrimdışı zubeyirbaya

ben ghezzal'den hala umudu kesmeyenlerden olduğum için rashica doğru profilde bir takviye gibi geldi. öncelikle sağ tarafta oynayarak başlayacak ama zamanla santrafor arkasındaki üç mevkide de verim verebilecek çok yönlü bir 4. oyuncu olacak diye düşünüyorum. hoca redmond tarzı kullanır.

şaka maka da fena kadro olmuyor. türkiye'de takım kimyası genelde çok sayıda stardan öncelikli oluyor şampiyonluk yarışında. bizim takım şu an rol çatışmalarının yaşanmayacağı, takım oyununa katkısı kuvvetli oyuncu sayısının fazla olacağı bir kaç starın ise sürekleyeceği bir görüntüde. herkesin mesafeyle yaklaştığı oxlade ise çok çok sürpriz şekilde başrolde olabilir.

ghezzal-oxlade-aboubakar gibi oyuncular fiziksel sorunları nedeniyle denklemde yeterince olamazsa ise şampiyon olamayız o kısmı çok uzatmaya gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/hertopukessie/status/1691504116457938945

transfer'de iyi topçudur

e iyi oldu kadro da biz niye ağustos'a kadar bekledik :D
gs pazarlıkla fiyatı iyice aşağı çeksin diye beklemişiz işte çebi yapsa pazarlığı 12 m ye yüzde ellisini alırdı

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şu talisca muhabbeti o kadar saçma geliyor ki olursa eğer bu kadar şaşırdığım bir transfer olmaz.

Çevrimdışı levitate

Hahaha bu hiç aklıma gelmemişti harbiden olabilir

Ben daha çok deniz ortasına palmiye biçimli ada falan düşünmüştüm ama galiba onu yaptılar.
bence petrol buldular yada karadenizden bir takayla rusyaya kaçacaklar ve onlar için borç bitecek
jet fadıl tarzı bir proje diye düşünüyorum bjk adası otel diye :D
bipbipbupbup

Türkiye'den bir kulüp, Hakim Ziyech ile ilgileniyor. (The Guardian)

GS'ye giderse agir sacmalamis olurlar. Hic ihtiyaclari yok, asil ihtiyaci olan adami kaptirdilar.
Olacagini sanmam, ama Ziyech'i de alirsak ve su Kazak cocuk yerine iyi bir lider stoper alirsak net 1 numarali sampiyonluk adayi oluruz.

Etiketler: