2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 988600 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Bi de bunu olimpiyatta yaptı. Mükemmel adam yahu nazar değecek diye yazmaya korkuyorum.
Maşallah de maşallah

Çevrimdışı Talisca1903

Bunlar şimdi çıtır, potansiyelli mi yoksa çok maaş talep eden, moruk futbolcu kategorisine mi giriyor? Bu işin sonunda  kendine muhalefet etmeye başlayıp önerdiğin futbolcuları gömeceksin. Tabii sen işin kolay yolunu bulacaksın 'Ben değil Beşiktaş yönetimi böyle oyuncu kovalıyor' diyeceksin
:lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi annoca

Bunlar şimdi çıtır, potansiyelli mi yoksa çok maaş talep eden, moruk futbolcu kategorisine mi giriyor? Bu işin sonunda  kendine muhalefet etmeye başlayıp önerdiğin futbolcuları gömeceksin. Tabii sen işin kolay yolunu bulacaksın 'Ben değil Beşiktaş yönetimi böyle oyuncu kovalıyor' diyeceksin
  :claps:  :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Abi lütfen olsun şu rachica işi lütfen

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Çalım falan umrumda değil de bu çocuk tam bir takım oyuncusu öyle çok yetenekli biri mi değil ama geçen sene bunların gizli kahramanlarındandı gelsin şu eleman ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çalım falan umrumda değil de bu çocuk tam bir takım oyuncusu öyle çok yetenekli biri mi değil ama geçen sene bunların gizli kahramanlarındandı gelsin şu eleman ya
Çalımı takan mı var? Gedson seviyesi henüz Türkiye'de görülmedi. O seviye geçilene kadar transfer çalımı diye bir şey yok bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Rashicanın Şenol Güneş elinde çok kullanışlı olacağını düşünüyorum

Çevrimiçi tolga1903

Çalımı takan mı var? Gedson seviyesi henüz Türkiye'de görülmedi. O seviye geçilene kadar transfer çalımı diye bir şey yok bence.

Twitter'da çok dönüyor muhabbet de o yüzden yazdım yoksa umrumda değil bence de gedson ile kapandı o konu

Çevrimdışı saricasi

Valla pepe gelse bu kadar sevinmezdim geçen sene en sevdiğim oyuncuydu rashica gsda :))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Necmi

he valla beşiktaşta olduğu sürece can yakmaya devam edecek üstelik birde satarsak var ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Şükür bitane kanat aldık. Ligi de biliyor. Gönder gelsin.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

aaa ben fener atlar diye düşünmüştüm iyi hoş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çalım benim umurumda. Lütfen olsun.

Çevrimdışı levitate

kedi olalı bir fare yakaladılar iyi bari
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

aaa ben fener atlar diye düşünmüştüm iyi hoş
onlarda ilgileniyordu diye biliyorum

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1691495783625793542
Gedsondan sonra Paf takımdan gelen 2.oyuncu oluyor sanırım. Umarım hayırlısı olur. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Gerçekten bu transfer olduysa demekki sızdırmadanda transfer yapabiliyorlarmış

Çevrimdışı beno1903

Çevrimiçi tolga1903

Gerçekten bu transfer olduysa demekki sızdırmadanda transfer yapabiliyorlarmış

Daha oyuncuyla görüşme halindeymişiz halil olayına dönmez umarım çok yandı gs taraftarı

Çevrimdışı levitate

onlarda ilgileniyordu diye biliyorum
yaz başı evet ama şimdi kanat rotasyonları doldu gibi
bipbipbupbup

Etiketler: