2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995732 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Fener aldı, bu yönetimi ise Allah bildiği gibi yapsın beceriksiz sürüsü
12 numara yalanlamış, ne kadar doğrudur bilemeyiz tabi ama fb yönetimine yakın bir grup
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/SportsDigitale/status/1689346832797679616

Kafayi yiyecegim. Kiralaya kiralaya Sheriff’e mi kiraladik? Bu cocuk Moldova liginde ne ogrenecek sanki?

Ne zaman akillanip boyle oyunculari Hollanda veya Belcika ligine kiralayacaz.

Çevrimdışı GökhanG

20 yıl geçse de bu yönetimi unutmayacağım. Ne aylarca sponsor bulamamalarını ne transfer konusunda ki saçmalıklarını ne çarşıya kıyak geçip de tribünden gelecek büyük bir tepkiyi kesmelerini ne de bazı duyumculara muhabirlere kendilerini destekletmelerini hiçbirini unutmicam biri 3 biri 5 yaşında iki oğlum var büyüdüklerinde onlara anlatıcam bu truva atlarını.Ben dahil bir sürü insan hayatında ilk defa bir sezona bu kadar umutsuz gözlerle bakıyoruz gerçekten bi kulüp ne kadar kötü yönetilebilirse o kadar kötü yönetiyorlar. Çıkıp bir açıklama yapmak bile takımım teknik direktörüne kalıyor ki bana kalırsa şenol hocayı çok çok sevmeme rağmen mümkün olduğunca az konuşsun ilk önce deprem muhabbetiyle gereksiz antipati toplattı şimdi de talisca muhabbetinden dolayı ceza yedirme ihtimali var.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kafayi yiyecegim. Kiralaya kiralaya Sheriff’e mi kiraladik? Bu cocuk Moldova liginde ne ogrenecek sanki?

Çocukta da acayip bir futbol oynama azmi varmış.
Gerçi Moldova da futbolu mu gelişir yoksa gece maçlarına mi çıkar aslında seçimden de cevap belli.

Çevrimiçi levitate

berkay'ın mentalite ve hobileri düşünürsek tam yerine kiralamışlar
bipbipbupbup

Amaç ne ben hayatımda böyle bir rezillik görmedim..
Akıl sağlığımızı bozdular..

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sefaköykartali

Ghezzaldan çıkıp Pepe, Malinovskyi, Ox ve Bahtiyar ı alırsak güzel iş olur. Bailly ne alaka anlamadım elde 2 tane afrikalı stoper var zaten.

Çevrimdışı ankarakartal06

Böyle bir şey gördüm ama ne kadar güvenilir bilemiyorum.

https://twitter.com/34besiktashaber/status/1689312702173241344?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw
yok artık hadi inşallah diyorum. babel bir twitti vardı umarım bu o dur

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dış basında herhangi bir haber yok. Muhtemelen trol

Çevrimdışı saricasi

Böyle bir şey gördüm ama ne kadar güvenilir bilemiyorum.

https://twitter.com/34besiktashaber/status/1689312702173241344?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Yok abi bizim taraftarlar taktı kafayı çebi ayağına istifa istifa diye oyalanıp bu sezon hiç etcez sanki klübde zengin başkanlar var da sırada bekliyor,fenere gelmiştir biz ezik psikolojisinde devam edelim her sezon başı bjk forumları hep böyle sanki oyuncu gelmicek sanki sponsor olmucak hiç
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi levitate

üç büyükler çok fena zarar yazmışlar nasıl çeviriyorlar çok merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

İnadına Afrikalı topçularla ilgileniyorlar sanki. İyi niyetli değil bunlar. Kesinlikle değil.

Hangi takıma çalışıyorsanız oraya gidin! Yeter artık istifa edin yeter!

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

İnadına Afrikalı topçularla ilgileniyorlar sanki. İyi niyetli değil bunlar. Kesinlikle değil.

Hangi takıma çalışıyorsanız oraya gidin! Yeter artık istifa edin yeter!

kendileri kaşındılar. Sezon başladığında o müzmim sakatlar sakatlanır, afrika kupasındada oynatacak adam bulunamadığında, tribünler döve döve, söve söve istifa ettirirler.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

berghuise ihtimal vermiyorum ama eğer olursa 10 numarada oynuyabiliyor, malinovskyi her ne kdar iyi de olsa konuşulan maliyetler çok yüksek. onun yerine sağ kanada potansiyelli elaman çekilde daha iyi olur.

Çevrimiçi Mehmet57

Mert
Amartey-Bailly-Bahtiyar
Onur-Gedson-Amir-Masuaku
Malinovskyi
Abou-Rebic

"Can they do it on a cold rainy night in Stoke"un Istanbul versiyonu takim. Amir - Ox degisikligi yapip gobekten Gedson-Ox ile delik desik edersin :D
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2023, 00:38:29 Mehmet57 ]

Çevrimiçi gokhans

üç büyükler çok fena zarar yazmışlar nasıl çeviriyorlar çok merak ediyorum
biri şirketlerini sponsor yapıp öder. Diğeri kemerburgaz arazisini devlete satıp, bir kaç ay sonra uygun ve uzun vadeli ödeme planıyla geri alarak emlak konutla proje yapar, antreman ve tesis içinde devlet, hadımköy’den yeni bir arazi hibe eder, olup biter. Yine olan bize olur. Valla gelecek çok karanlık, öz sermaye borcu karşılamıyor. Aslında kulüp iflas edik durumda şu an, ilerleyen dönemde kayyum veya  satışı kaçınılmaz gibi duruyor. Yönetimin yada bir başkan adayının ne projesi, ne yol haritası nede formülü var. Sanki kulübün satışı için değer düşürmeye çalışıyor gibi bir halleri var. İyice dibe batırıp anadolu takımı fiyatına, katarlı bir şeyhe satacaklar sanki.. Valla Allah sonumuzu hayır etsin. Hiç umudum yok.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Berkay gibi potensiyelli genç yeteneği Sherif'e kiraya veriyorsun (tamam Avrupa Liginde oynuyorlar), bukadar yerli sıkıntı varken.

Valerien gitmeseydi Berkay şimdi acayip gelişmişti (Şenol geldi bi ton transfer etti yine 3. oldu, zaten en kötü üçüncü olursun).

Gençlerin ve altyapının düşmanı Dinozor Şenol!

Göreceksiniz Demir Ege, Semih, Kartal Kayra, Emirhan Delibaş hepsi bedavaya gidecek bu kulüpten.

Çevrimdışı Savaş

Berkay gibi potensiyelli genç yeteneği Sherif'e kiraya veriyorsun (tamam Avrupa Liginde oynuyorlar), bukadar yerli sıkıntı varken.

Valerien gitmeseydi Berkay şimdi acayip gelişmişti (Şenol geldi bi ton transfer etti yine 3. oldu, zaten en kötü üçüncü olursun).

Gençlerin ve altyapının düşmanı Dinozor Şenol!

Göreceksiniz Demir Ege, Semih, Kartal Kayra, Emirhan Delibaş hepsi bedavaya gidecek bu kulüpten.
Valla özkaynak diye burda laf edeni dövüyorlar ama kusura bakmayın Berkay bu fizikle bu kafayla en fazla 2 sene sonra PTT 1.ligde oynar.

Yerli sıkıntısı varken kadroya dahi giremez. Bırakalım şansını denesin dışarıda. Belki tutturur.

Çevrimdışı beno1903

Malinovskyi ilk kez duydum actim baktim youtube da bakmaz olaydim kör oldum bi sutlar cekiyor daglara taslara ve 1 kerede degil en az 15 pozisyon daglara taslara vurdu bu nasi scout videosu dedim dribbling desen ehh bildigin salih ucanin ukraynali versionu. Gidim su mavi kartliyida izliyim nurmagedovmu ne.

Çevrimdışı sEuL

Malinovskyi ilk kez duydum actim baktim youtube da bakmaz olaydim kör oldum bi sutlar cekiyor daglara taslara ve 1 kerede degil en az 15 pozisyon daglara taslara vurdu bu nasi scout videosu dedim dribbling desen ehh bildigin salih ucanin ukraynali versionu. Gidim su mavi kartliyida izliyim nurmagedovmu ne.
Malinovskyi‘yi begenmediysen aman sakin Ox’u hic izleme o zaman. Direkt kendini camdan asagi atarsin

Çevrimiçi kartalizma190399

Valla özkaynak diye burda laf edeni dövüyorlar ama kusura bakmayın Berkay bu fizikle bu kafayla en fazla 2 sene sonra PTT 1.ligde oynar.

Yerli sıkıntısı varken kadroya dahi giremez. Bırakalım şansını denesin dışarıda. Belki tutturur.

Gecen sene lig maclarinda Berkay gayet oynuyordu. Super degildi ama ilk 11'de siritmiyordu, cok rahat rotasyon oyuncusu olabilirdi.
Bu konuda Senol Gunes'in adinin hic gecmemesi de manidar. Oyuncu gelisince ogretmen, filozof, gelistiri antrenor. Oyuncu gelismeyince hatta geriye gidince suc oyuncu'da.
Hayvan gibi potansiyeli olan Aboubakar, Talisca, Burak'tan dedem de verim alir. Daha dusuk profilli/yetenekteki oyunculardan en azindan rotasyon oyuncusu olarak verim alabilendir gelistirici antrenor. Valerien Ismail'in bir anasini kufretmedikleri kalanlar bu tur konularda agzini acmiyor nedense. Cunku muhabirler ve elestirmek muhabire dusmezmis (bu da moda oldu). Valerien Ismail varken nedense o sozunuz gecerli degildi ama.

Çevrimdışı beno1903

Malinovskyi‘yi begenmediysen aman sakin Ox’u hic izleme o zaman. Direkt kendini camdan asagi atarsin

Oxun izlenicek videosu yokki 2016 da yaptigi assistten banane gecen seneki maclara bakiorum 9 tane oynamis reis

Çevrimiçi kartalizma190399

Valerien Ismail konusunda da bir seyi soylemeden edemeyecegim. Dogru isim mi tartisilir, o konunun icinden cikamayiz. Ama gelisecek ve gelistirecek antrenor aliyorsan 99% olarak zaten camia'dan daha dusuk profilli bir olacak, yoksa zaten sana gelmez bu adam. Boyle birine sans veriyorsan onun tum baskilara bas kaldirmasini bekleyemezsin. Onda oyle bir tecrube, guc zaten yok, olamaz. En azindan arkasinda durup guclu durmasini saglaman lazim.

- Besiktas muhabirleri adamin bir anasina kufretmedikleri kalmisken agzinizi acmadiniz. Ki mevcut soylemlerinden o muhabirlerin tamamen cikar gozeten masa oldugunu goruyoruz. Susturabilirdiniz. Susturmayi gectim, belki oklar size cevrilmesin ve gunah kecisi antrenor olsun diye mamaladiniz belki de. Valerien Ismail'in elindeyken Premier League takimi olan takim Senol Gunes'in elinde bir anda 2. lig takimina dondu, devre arasi 3-4 transferle anca toparlanacak takima dondu. Saka gibi. Kimse de bu eksiklikler ve yetersiz kadro Valerien Ismail varken neden gundeme gelmiyordu diye sormadi, soramad. Hepsi (...)₄.

- Adamin samimi bir sekilde arkasinda oldugunuzu soylediginiz 1 aciklama yapmadiniz. Adamla birlikte 1 toplanyt yapmadiniz, 1 samimi poz vermediniz.

- Gecen seneki ilk 10 hafta kadar dograndigimiz mi sezon bolumunu son 7-8 sene hatirlamiyorum. Buna karsi hic birsey yapmadiniz. Takimi sahada alenen dogranirken gram destek gormeyen adam nasil ayakta dursun?

Adamin tonla hatasi oldu. Dogru isim mi degil mi sabaha kadar tartisilir da. Bu adamin sartlariyla Senol Gunes'in sartlari arasinda daglar kadar fark var. Kiyaslamak bile dogru degil.

[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2023, 09:14:52 kartalizma190399 ]

Etiketler: