2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993912 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı zubeyirbaya

fikret orman konusunda kaçırdığımız bir şey var gibi geliyor. bizim iki hatta 2.8 senelik :) dominasyonumuzun sona erme döneminin bir kırılma anı var. ben yorumlarda fb ztk yarı finalinden çekilmemiz hadisesinin çok kolay unutulabildiğini görüyorum. bütün taraftar o dönemde maça çıkmayın gerekirse on yıl şampiyon olmayın demedi mi? siyasetin her alanda bu kadar baskın olduğu bir ülkede ve her gün maça çıkılmalıdır açıklaması dinlediğimiz anlarda bu takım maça çıkmadı. sonra ne oldu? gerekirse on sene şampiyon olmayın diyen taraftar bırak on seneyi 1-2 sene işler kötü gitti diye yönetime sırtını döndü. adamı protestoyla küfürle uğurladı. orman yönetiminin en büyük hatası o maça çıkmamak oldu ayrıca taraftarın o maça dair pozisyonuna fazla güvendi. orman yönetimi karşıtı süreç o sezon birbiriyle bağlantılı kupa yarı finaline çıkmama, şampiyonluğu kaybetme, şl gelirlerine bakılarak kurulmuş yüksek maaşlı takımın bir anda yüke dönüşmesi vs. ile yürüdü gitti. ha bir hafta sonra şampiyonluk maçına çıkacakken kişisel gerilimini kulüp çıkarlarının önüne koyarak üzülerek söylüyorum ki aşırı gergin bir tonda ve aşırı enerjiyle fb eşleşmesine odaklanan hocamızın da günahları olduğunu düşünüyorum. biz o seneye ztk'yı da fb eşleşmesini de hiç umursamayabilirdik, o maçlara yedek kadroyla çıkıp gs ile olan lig finaline fokuslanabilirdik. duygusal davranmayıp bunu yapsak iki tane karşı karşıyayı atamayarak kaybettiğimiz (ama enerjimizin yarısını da yok fb maçına çıkacak mıydık yok ne cezası verileceklerle de bırakıp, yoksa o seneki gsye biz ilk maçta nerdeyse 7 tane atacaktık içerde) üçüncü şampiyonluğu alırdık. bugün bambaşka bir tarihi konuşuyor olurduk.

o maçın hesabı açıkça orman yönetimine yüklendi her yönden saldırıldı. ben de iddiaların çoğunun bir gerçekliğini göremedim. takım nasıl darboğaza girdi diyorsanız evet sürekli cl gelirlerine alışmıştık, bir anda kaybedince çok yüksek bir maaş bütçesi yüküyle karşı karşıya kaldık. bir de üstüne kur krizi patlayınca işler zora girdi. ama yine de yönetilemez bir durum yoktu bu yönetim kadar yönetiliyordu gayet. ama yönetim her yönden terk etmeye zorlandı. maça çıkma bin yıl arkandayız diyenler de kalmadı ortada yani durum bu benim gözümden. yanıldığım yerler varsa düzeltebilirsiniz belki de ben tek yanlı bakmışımdır.

Çevrimdışı Talisca1903

Seneye bu zamanlar Semih sözleşme uzatmiyor diye karalamamak için bu sene sözleşmesini adam gibi uzatın.
ancak Show yapıyorlar şu keşfetti bu oynattı felan
Daha bir durun 1 gol attı 1 ço ığun kafasını karman çorman ettiler

Çevrimiçi Samet Demir

selam arkadaşlar. umarım her şey gönlümüzce olur. eksiklerimiz çok ama 1-2 doğru hamleyle havanın olumluya dönme ihtimali de hala var. hocanın da optimist tarafta kaldığını söyleyebiliriz. fazla enseyi karartmayalım bizim transfer dönemini parlak geçirdiğimiz çok nadir görülür. çok başarılı sezonlarımızda da rakiplerimiz gösterişli kadrolarla başlarlardı. 15-16da da transfer çalımı yiyorduk, 16-17de aslında önemli oyuncuları kaybetmiştik kadro epey boşalmıştı, kadro transferin son günlerinde çok sayıda imzayla inşa edildi. hakeza sergen hocanın sezonu da herkesin malumu. yönetimi savunmak gibi bir derdim yok, yanlış anlaşılmasın. sadece iletişim beceriksizlikleri yüzünden bile takıma yakışmadıklarını düşünüyorum. sadece yönetime rağmen bir şampiyonluk daha gelebilir ümidim var.
Hoşgeldin dostum, inşallah dileğin olur. Böylece çok güzel ve anlamlı bir şampiyonluğu elde etmiş oluruz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Şu teteyi almak lazım ya. Zaman kaybetmeden hemde ama. Bahytyar falan hepsine kabulüm sonra.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Şu teteyi almak lazım ya. Zaman kaybetmeden hemde ama. Bahytyar falan hepsine kabulüm sonra.

tete konusunda aynı fikirdeyim. Hem çalım muhabbetini dağıtır hem de ihtiyacımız olan adam. Rebic ghezzal tete cenk kanat için çok iyi duruyor.

Çevrimiçi Samet Demir

tete konusunda aynı fikirdeyim. Hem çalım muhabbetini dağıtır hem de ihtiyacımız olan adam. Rebic ghezzal tete cenk kanat için çok iyi duruyor.
Elayis ya da kazaklıyı da eklersen kanat rotasyonu yeterli olur.

Çevrimdışı Talisca1903

ghezzaldan kurtulmalıyız kronik sakat oldu sanki maaşından çıksak bile olumlu

Çevrimiçi annoca

ghezzaldan kurtulmalıyız kronik sakat oldu sanki maaşından çıksak bile olumlu
kalbimden geçen o ama yömetimin o işi beceremeyeceğini bildiğim için aklımdan geçeni söyledim

Çevrimdışı zubeyirbaya

Hoşgeldin dostum, inşallah dileğin olur. Böylece çok güzel ve anlamlı bir şampiyonluğu elde etmiş oluruz.

:serefe:

Çevrimdışı zubeyirbaya

bahtiyar'ın statüsünü tam anlayamadım. ilk 11'de yerli statüsünde mi olacak? 14ü doldurmayacağını kadroya +1 orta asya kontenjanı eklendiğini gördüm. fakat bu statüdeki oyuncunun 11'e yerli olarak yazılıp yazılmayacağını tam göremedim.

eğer doğrudan yerli oyuncu gibi muamele görecekse 2-3 milyon eurolar rahatlıkla verilir. değilse gereksiz bir transfer olur.

ciddi bir yerli oyuncu krizi yaşama riskimiz var. cenk ne zaman hazır olur belirsiz, üstüne üstlük o pozisyona rebic alıyoruz. ideal 11 oyuncusu bile yerli olmayacak belki o pozisyonun. savunma bloğunda bir orta sahada bir yerli kesinlikle kullanmak zorunda kalacağız. hiç bir pozisyonumuzun en iyi oyuncusu yerli değil. sadece mert bu şekilde anılabilir. zaten kısıtlı olan gücümüzden de feragat etmek zorunda kalacağız.

özellikle orta sahaya alabileceğimiz kadar yerli pasaportlu adam alalım derim. salih-demir ege tam manasıyla güvenilir olmayabilir. eğer statüsü uygunsa bahtiyar hatta yusuf yazıcı vb oyunculara gitmek gerekir.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Brezilyalı Oğuzhan ile ilgileniyormuşuz.

futbolla ilgisi ne alemda bilemiyorum ama top oynayası gelirse tadic falan ıvır zıvır kalır yalnız yanında o elemanın. son sene de oynamış skor katkısı vermiş ama çin tabi zor konu kestirmesi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı umutow

tete pereyra oxlade yapın kapatın dükkanı......

Çevrimdışı levitate

şu pereyra işi keşke olsa adam kafadan dört mevki kapatıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ancak Show yapıyorlar şu keşfetti bu oynattı felan
Daha bir durun 1 gol attı 1 ço ığun kafasını karman çorman ettiler

Bu çocuk altyapıdan tabiri caizse bağıra bağıra geldi.
Tepeden tırnağa futbolcu ve mutlaka bu sene sözleşmesi uzatılmali.

Çevrimiçi sefaköykartali

Semih’ in kontratını uzatmamız lazım. Bu çocuğu da yönetimin saçmalıkları yüzünden kaçıramayız.

Çevrimiçi annoca

Semih’ in kontratını uzatmamız lazım. Bu çocuğu da yönetimin saçmalıkları yüzünden kaçıramayız.
diğerlerine yaptıkları gibi asgari ücret önermezler umarım

Çevrimdışı Unnamed

Bu yönetim oynatmak için Asena'yı bile alamaz.

Çevrimdışı sEuL

Seneye sozlesmesi bitiyor, bedavaya gider bir yerlere. 2021’de sozlesme imzalanirkende yazdik cizdik, neden sadece 3 yillik sozlesme yapiliyor bu cocuklarla diye. Cocuk U-14’ten U-19’a kadar oynamis oldugu butun liglerde gol manyagi yapti rakiplerini. Belli zaten bu cocuktan olucak, ama basimizdaki gereksizlerde ant icmis bu klubun her degerinin icine edecegiz diye. En kisa zamanda gitmeleri₁ dilegi ile.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi annoca

18 yaş altındakilerin sözleşmesiyle alakalı bizşm ülkede isterse iptal etme gibi bir durum mu ne vardı tam bilmiyorum da çebi buna benzer bir şeyler söylemişti.

Yerli rotasyonu için emirhan ger gelse çok iyi olur

Çevrimiçi Mehmet57

Berghuis’in aciklamarina bakarsak o da Tadic gibi gitmeyi planliyor. Hem 10, hem sag kanat. Mukemmel transfer olur.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ziyech lazım bize.

Haberlere göre geçenlerde al nassr alacaktı arabistana gitti ama sağlık kontrolünden geçememişti dizinde problem var diye. bi de bizimkiler incelesin.

Çevrimdışı sEuL

Haberlere göre geçenlerde al nassr alacaktı arabistana gitti ama sağlık kontrolünden geçememişti dizinde problem var diye. bi de bizimkiler incelesin.
Resmi aciklama olmasada Rebic alindi sanirim. Ziyech ile Ox-Chamberlain’ide alip gelsinler.
Umraniye tesislerinin oraya ufak bi klinik/revir acalim. Ghezzal’da yeni takim arkadaslariyla revirde takilsin

Besiktas icin koca bir sezon sadece bir oyuncunun ayagina bakiyor, Aboubakar. Abou’ya birsey olsa daha ilk devre bitmeden lige havlu atariz.

Bu denklemde anlasilan ve basinda gecen isimlerin sakatlik gecmisleri gercekten korkutucu.

Çevrimiçi Samet Ç

Anwar El Ghazi'yi yazmış Hollanda basını.

Etiketler: