2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993777 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/semihdurasi/status/1684222697071423488?t=srTh-ZmoXGUFnvsdT-zBeg&s=19

Fm tayfa 6 milyona 16 yaşında çocuğu aldırmış hemde kulüp bu transfer ile bonservis rekorunu kırmış.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu 16 yaşındaysa bizim altyapıdakiler ne?

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimiçi Samet Demir

bu 16 yaşındaysa bizim altyapıdakiler ne?
U14 :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

İşte bunu anlatamadık sene başında. VI kalsaydı yönetimin defoları iyice gün yüzüne çıkacaktı. Yine 3. Olurduk ama en azından kongre v.s. birşeyler olurdu da şimdi gelecek adına daha umutlu olurduk. Neyse Allah sonumuzu hayır etsin.

Geldiğin noktayı anlamakla birlikte VI kalsaydı 3. Olacağımızdan emin değilim 6. Falan olurduk gene. Ha ne değişirdi dersen haklısın pek bir şey değişmezdi ama insan konduramıyor takımına işte.

gsnin geçen sezonu normal değil,  sezon boyu 14 maçı tek farkla kazandılar. Ligi bitirtmeyiz dedikten sonra çok fantastik olaylar yaşandı. Bizde bu sayı 7. Şenol Güneş, Aboubakar, Mert, Cenk, Redmond performansı ile şampiyon bile olabilirdik ama dediğim gibi gsnin puan performansı normal değildi. 14 maçta puan kaybedebilirlerdi bir penaltıya, bir karta
 bir ofsaytımsıya bakardı ama olmadı.

Çevrimiçi Necmi

çok kral bir hareketti yalnız o hem ekiciye hem fenere patron kimmiş gösterdik orada FO sever o tarz işleri kral
aziz yıldırımı başkanlıktan eden adamdır fikret orman bakın fenerde hala dikiş tutmuyor aziz olsa şu araya en az iki şampiyonluk sığdırırlardı daha yaşadıkları trabmaları atlatamadılar kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordu onlarla rakipler şimdi bu oyuncuyu nasıl transfer etti diye söylenenler fo dönemini sorguluyor biz o zaman ffp de iken bunların şimdi getirdiklerinden daha büyük isimler getiriyorduk bunu sıfır bütçeyle yapıyorduk şimdi bunları görmeden adamı hırsızlıkla suçlamak bilmiyorum yapılan işler harcanan para belli bakın ondan nefret eden yönetim kaç yıldır başımızda bu lafları ortaya atanlar onlardı birşey bile ispatlayamadılar insanlar bu lafı ettiler şimdi az da olsa utanmıyorlarmı fikret ormanın başkanlıktan indirilmesi sadece renklileri ihya etti en mutlu onlar şimdi beşiktaşlı olduğuna bile inanmadığım bir yönetim tarafından yönetiliyoruz pardan yönetilemiyoruz bu bile fo nun indirilmesinin arkasında kimler olduğunu göstermiyormu birşey bulamıyorlar son sene başarısızdı diyorlar evet ama o başarısızlığın arkasında kim vardı dün paralar nerde dedirtenler bugün fikret ormanın yedi senede yaptığı borcu her sene yapıyor
Fikret orman kişisel olarak sevmeyeceğim bir kutupda ama bu beşiktaş için yaptıklarını inkar etmemi gerektirmez geldiğinde bize üçüncü büyük diyorlardı yıllardır hiç duyormusunuz bu kelimeyi ama bu yönetim devam ederse daha kötüsüde olacak anadolu takımlarının altına düşüyoruz kaç sene şampiyonluğa aday dünya çapında popiletesi olan bir kulüp ffp kıskacında yaratıldı sonra avrupanın köy takımlarına elenen kulüp haline geldik bizi avrupa elemelerine alt yapı oyuncularıyla çıkardıla her seferinde bunlar sadece fo ya düşmanca davranmıyorlar beşiktaşada düşmanca davranıyorlar
İşin özeti taraftar bunu hak etti şimdi zıplamaya gerek yok beşiktaş böyle kalmaz gelir bir başkan toparlar altın çamura düşmekle değer kaybetmez ama taraftar öğrenmeli her yaptığı yanlış işin ödenecek ağır bedeli olur

Çevrimdışı Nazım Ar

90 ların başından itibaren bugüne kadar 30 yılda Beşiktaş'ı hakettiği yere tek koyan,  taraftara en iyi duyguları yaşatan başkandı F. Orman. Bunu da renkli cüceler gibi arkasına her türlü desteği alarak değil vizyonla başarmıştı. Paralar nerdeymiş te bilmemneymiş de. Boş laf.

Çevrimiçi annoca

Larin o dönemin wonderkid'i idi. Belçika ve hollanda liginden de talipleri vardı. Ki zaten transfer tutarları, farklı kalem girdileri sadece türk değil dünya kulüplerindede on yıllardır olağan bir şey. Sana daha absürbünüde söyleyim, şu trabzon'dan alınan ve hiç forma giyen çocuk, bak o daha skandal. Çünkü ffp ve bazı bütçelerin tutturulması için yapılan şeyler. Keşke şeffaf olunsa, keşke herkes şeffaf olsa ama değil. Fikret Orman'a gelirsek, Beşiktaş'ın kapılarını Şenol hocaya açan ve o efsanevi kadroyu ona vererek Şampiyonluk yaşamasını sağlayan başkan olarak, şenol hoca yatıp kalksın, Orman'a dua etsin. Pepe'li, talisca'lı, gomez'li, sosa'lı kadroları kurup, hoca'yı getiren orman'dı. Şenol güneş, fikret orman'ı getirmedi yani.. Bu sebeple mantıksız bir düşünceye sahipsin. İett arazisinide alıp, dünyanın en güzel stadlarından birini, dolmabahçe gibi bir yere diken başkandır kendisi. Hükümeti, federasyonu karşısına alıp, şampiyonluğun ve kendi gidişinin en önemli sebebi fener maçına çıkmayışıydı. Dik durdu.. Bazen duruşlar, şampiyonluklardan önemlidir. Bu kulüp dünyanın en büyük sponsorluklarıyla anlaştı onun döneminde, sosyal medya projeleri ile bütün dünyada ismi konuşulan bir kulüp haline getirdi. Fikret ormaan dediğin başkan, tribünden gelme beşiktaşlıdır, beşiktaş için kavga etmiş, bıçaklanmış bir taraftardır hemde. Fulya pojesi zararları için bile tek başına uğraştı. Zarar onaylanıp tanzim davası açılacaktı sadece gittiğinde, çebi sadece zaarar tanzim davası açarak 100milyon dolara yakın zararı, aşçıoğlu firmaasından taznim edebilecekti yada projede aşçıoğlunda kalan paylar kulübe kalacaktı. Ne oldu biliyormusun? çebi tanzim davası açmadı, karar zaman aşımına uğradı. Aşçıoğlu çebinin hem hemşehrisi, hem dostudur buarada.. Fikret orman beşiktaş'a vizyon getirdi, başarı getirdi.. Şenol güneş'in başı yarıldığında hükümeti, federasyonu yalamadı he, takımı sahaya çıkarmadı bak 10 yıl şampiyon olmayalım gerekirse lafınıda kullandı hatırlarsan.. Finansal açıdan, paralar nerde laflarına verdiği cevaplar ve demeçler ortada.. İnternette bak izle.. Verilmeyecek hesabı yok.. Burda şenol güneş müritliği artık beşiktaş'ın önüne geçmeye başladı ve bu gerçekten çok rahatsızlık verici...
1.si belçikaya gittiğinde bizden aldığından daha azına gitti (tabi burda anç yönetiminin başarasızlığıda söz konusu). gs de falan göründüğü itibariyle tam tersi yapılıyor zaha gibi ama bizde ne den tam tersi yapılıyor ki hele de ffp kıskıcında olduğumuz zamanlarda.
2. si mantıksız düşünce demişsin kesin konuşmuşsun keşke bana göre mantıksız deseydin, keskin dil uygun olmuyor. van persie istendi önce sonra olmayınca sakatlıktan yeni çıkan gomez alındı, diego istendi olmayınca sosaya yönelindi, pepe büyük oyuncu psg'nin elinden aldık sonra maaşlar ödenmeyince dönem ortasında ayrıldık, talisca ve abou da tabiki de büyük oyuncular ama kendi takımlarında ilk tercih değillerdi o şekilde geldiler bize, geldikten sonra kaliteleri performansları arttı. gelmeden önceki performansları pepe hariç zirve değildi, geldikten sonra zirveyi gördüler.

kesinlikle Beşiktaşın  önüne hiç bir ismi koymuyorum, koyulamazda. FO muhakkak güzel işler de yaptı sponsorluklar, diksiyon-hitabet, hak arama vs... ama bazı konular benim kafama yatmıyor birincisi son dönemindeki transflerler, ikincisi de şenol hocayı sabote etmeleri. bir ara kulüp başkanları maaş almalı gibi açıklamarı vardı bunları doğru bulmuyorum

Çevrimdışı Koa_lAA

FOPN furyasini cikartanlar şimdi bıyık altından gülüyorlar... Bizim taraftarda düştüğü tuzağın cezasını çekiyor.. bizde adettir.. başarılı olanı yerler.. zamanında bilgiliyi t.pcünün yediği gibi... Başarı cezasız kalmaz

Çevrimiçi Samet Demir

FOPN furyasini cikartanlar şimdi bıyık altından gülüyorlar... Bizim taraftarda düştüğü tuzağın cezasını çekiyor.. bizde adettir.. başarılı olanı yerler.. zamanında bilgiliyi t.pcünün yediği gibi... Başarı cezasız kalmaz
Twitter da bu aralar space odasında bolbol muhabbet döndürüyorlar. Sözde Beşiktaş aşığı kendileri tek dertleri şahsi popüleritelerini arttırabilmek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Parasını versen hepsi bize gelirdi demek ki ya para yok ya vermek istemiyorlar. Sanchez, Coutinho dahil rakipler istese adı geçenlerin hepsini akşam indirir.

Rezil yönetim ne bunları getirebiliyor ne daha düşük profillileri. Bu akşam bir facia yaşansa nasıl hesabını verecekler?
vermeye gerek yok yarın birileri iner herkes unutur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Ravenman

Fikret Orman'a kumpas kuranlar, Süleyman Seba'ya ve Serdar Bilgili'ye kumpas kuranlarla aynı çete.

Malesef bizim salak taraftar her zaman yiyor bu dümeni.

Bugünkü olanları fazlasıyla hak ediyoruz.

3 tane kartal gibi başkanı kovmak ve küstürmek kimin haddine?

Çevrimdışı levitate

çok kral bir hareketti yalnız o hem ekiciye hem fenere patron kimmiş gösterdik orada FO sever o tarz işleri kral
azıcık eğlence dışı bir işe yaramadı, 2017-18'de el ele verip süründürdüler
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

dünyanın en iyi kaleci antröneriyle kaleye fabri, stoperde vida marcelo, beklerde adriano ve gökhan gönül, orta sahada talisca, atiba, prime oğuzhan, kanatlarda q7 ve babel, forvette aboubakar'lı kadroyu kuran güneş değil fikret orman'dı. Bu kadro'yu beşiktaş kazan'dan herhangibir taraftara versen oda 2 şampiyonluk alırdı. Transferleri geçtim, en çok bonservis bedeli kazandığımız ve en yüksek sponsorluk anlaşmaları yaptığımız yıllar yine fikret orman yıllarıydı.. Elbette hatalarda oldu. Altınsay'ın istifasına göz yumulması en büyüğüydü bunların mesela.. Okadar lobi ve fetöye rağmen gs samiyene stadını yapamayıp , otoban kenarlarına stad yapabilirken, fikret orman istanbul'un en değerli yerine, dolmabahçe'ye, tarihi alanlara, iett arazisinide içine katıp yaptı stadı.. Lobi nedemek, vizyon nedemek, transferde yada demeçlerde rakiplerini ezip yok etmek nedemek fikret orman gösterdi. Maç bitiminde tesislere gidip melemen yiyen takımı, dünyada tanınan bir kulüp haline getirdi. psg elinden pepe alıyordu o yönetim.. Yani bu dönemdeki başarıları şenol güneş'e mal etmek inanılmaz komik ve saçma. Evet onunda katkısı mutlaka oldu ama fikret orman, şenol güneş'e dua etsin demek büyük hadsizlik.
abi yaşca benden büyüksün, hadisizlik vb kelimeleri kullanıyorsun doğru değil, küçüklerin büyüklere değil büyüklerin küçüklere örnek olması gerekir.

fabri geldiğinde hangimiz süper diyorduk, adam sakattı sakat adamı niye aldık diye bağrıyorlardı. prime ozzy bir önceki sezon beğenilmeyip eh deniliyordu hatta tolgay sakatlandı sonra kimi alcaz dedik kimseyi alamadık mecbur ozzyi oynattık o da efsanevi performans verdi.

FO iyi oyuncularda getirdi ama birazcık unutkanlıkta var getirdiği bazı oyuncular için de ne laflar söylendi şenol hoca taki ondan yüksek verim alana kadar. FO zamanı maaşlar düzgün ödenmediği de oldu, şenol hocanın istediği veya istediği tarzda adamları da getirmedi son zmanlarda kafalarına göre oyuncu getirdiler. FO ilk zamanları gibi hocayla bağlantılı olsaydı ve maddi anlarda benim kafama yatmayan ama başkalarının kafasına yatan işleri yapmasaydı şuan 4. yıldızı takardık.

Çevrimdışı levitate

başkanı neydi ki ikinci başkanı iyi olsun diyorum

canım apo hocamlar, bankalar birliği anlaşmasında herkes pazarlık ederken ilk bizim girmemiz, araslar lensler, maaş durumları, hocaya o dönemki oyunu ve davranışları için ne kadar kızgın olsamda adama haksız yere yapılan mobbing vs.

ha anç'den yine iyidir en azından eğlenceli şeyler oluyordu en kötü ali koç'a iki laf söyler gülerdik

hele başkanlığın son 23 yıldır belli bir çevre içinde dönmesi işine girmiyorum bile, artık farklı biri gelsin ya da kulübü birine satsınlar işimize bakalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

ben yemedim fopn yi ama yiyemlerde sözünden dönemiyor.o bazı bildiğiniz mamalanan hesaplar 1 gecede anlaşmış gibi f.o ya sırt döndüler.inandıkları için değil mama için.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi murat

abi yaşca benden büyüksün, hadisizlik vb kelimeleri kullanıyorsun doğru değil, küçüklerin büyüklere değil büyüklerin küçüklere örnek olması gerekir.

fabri geldiğinde hangimiz süper diyorduk, adam sakattı sakat adamı niye aldık diye bağrıyorlardı. prime ozzy bir önceki sezon beğenilmeyip eh deniliyordu hatta tolgay sakatlandı sonra kimi alcaz dedik kimseyi alamadık mecbur ozzyi oynattık o da efsanevi performans verdi.

FO iyi oyuncularda getirdi ama birazcık unutkanlıkta var getirdiği bazı oyuncular için de ne laflar söylendi şenol hoca taki ondan yüksek verim alana kadar. FO zamanı maaşlar düzgün ödenmediği de oldu, şenol hocanın istediği veya istediği tarzda adamları da getirmedi son zmanlarda kafalarına göre oyuncu getirdiler. FO ilk zamanları gibi hocayla bağlantılı olsaydı ve maddi anlarda benim kafama yatmayan ama başkalarının kafasına yatan işleri yapmasaydı şuan 4. yıldızı takardık.
futbolcu işine hiç girmeyelimf.o dönemi ile anç dönemi transfer sayıları ,transfer tutarları ,kaçta kaçının verimli olduğu,kaça alındığı kaça satıldığı hesap kitap edilirse aradaki uçurumu görürüz.trabzondan alınan mertcam çam mı ne söylenip duruyor da geçen sene lınan aydın mıydı neydi ona hiç bir şey diyen yok.bilal ceylan vs.
müflis bakkal açar açar eski defterleri karıştırırmış ona benzedik.koca kulübü ne hale getirdiler.

Çevrimiçi murat

futbolcu işine hiç girmeyelimf.o dönemi ile anç dönemi transfer sayıları ,transfer tutarları ,kaçta kaçının verimli olduğu,kaça alındığı kaça satıldığı hesap kitap edilirse aradaki uçurumu görürüz.trabzondan alınan mertcam çam mı ne söylenip duruyor da geçen sene lınan aydın mıydı neydi ona hiç bir şey diyen yok.bilal ceylan vs.
müflis bakkal açar açar eski defterleri karıştırırmış ona benzedik.koca kulübü ne hale getirdiler.
yetersizler₁.kim bu zeynuddinov.
hakkını yemişim çocuğun
geçen sezon 21 maç 1 gol 3 asist yapmış.bu yönetim çapını aşmış.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2023, 19:32:19 murat ]

Çevrimdışı levitate

şeffaf olunmayam kalemler ve girdilerdeki kastım bunun gibi durumlardı zaten…
yani şeffaf olunacak bir şey yok orada abi hepsi kişisel harcama gibi, ortaya çıkınca kaos oluyor

son senelerinde otel/restoran harcamalarına kadar sızıyordu zaten, hiç unutmam umut güner transfere bakarken bir menajeri ağırlamış kulübe iki gün için 100 bin euro mu ne fatura kesmiş, bunun fişi sızdı 2-3 gün boyunca ortalık karışmıştı. kim bilir bu tür kaç şey oldu

şu anki yönetim de para çıkmasın diye amsterdam'a gitmediği için tadic'i getiremiyor, al birini diğerine vur :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

21 maç 1 gol 3 asist atakan keskin yapar zaten.500 bin dolrlık yedek oyuncu olur ancak.

Çevrimiçi murat

İngilizceden çevrilmiştir-Bakhtiyar Batyrzhanuly Zaynutdinov, Rusya Premier Ligi kulübü CSKA Moskova ve Kazakistan milli futbol takımında oynayan Kazak profesyonel bir futbolcudur. Saldırgan bir orta saha oyuncusu, sağ kanat oyuncusu, sol kanat oyuncusu, stoper veya sol bek olarak oynuyor. Wikipedia (İngilizce)

Çevrimiçi murat

transfermarkt 10 numara yazmış ama 10 hariç heryerde oynamış.sol açık ortasaha sol sol bek ve stoperde oynamış.stoperde başlamış olmayınca bek ortasaha denemişler sanki.

Çevrimiçi Samet Demir

İngilizceden çevrilmiştir-Bakhtiyar Batyrzhanuly Zaynutdinov, Rusya Premier Ligi kulübü CSKA Moskova ve Kazakistan milli futbol takımında oynayan Kazak profesyonel bir futbolcudur. Saldırgan bir orta saha oyuncusu, sağ kanat oyuncusu, sol kanat oyuncusu, stoper veya sol bek olarak oynuyor. Wikipedia (İngilizce)
Necibin sol ayaklı Kazakistan Şubesi

Çevrimiçi annoca

yani şeffaf olunacak bir şey yok orada abi hepsi kişisel harcama gibi, ortaya çıkınca kaos oluyor

son senelerinde otel/restoran harcamalarına kadar sızıyordu zaten, hiç unutmam umut güner transfere bakarken bir menajeri ağırlamış kulübe iki gün için 100 bin euro mu ne fatura kesmiş, bunun fişi sızdı 2-3 gün boyunca ortalık karışmıştı. kim bilir bu tür kaç şey oldu

şu anki yönetim de para çıkmasın diye amsterdam'a gitmediği için tadic'i getiremiyor, al birini diğerine vur :D
+1903 işte bunlar kafada soru işareti hep, sızmayan neler vardır Allah bilir?

Biz Türkler maalesef diksiyonu hitabeti karizması olan birini görünce hemen etkileniyoruz peşinden sürükleniyoruz  :D ne yaptı ne etti hesap isteyince kötü olunuyor. bu benim en doğal hakkım tabiki de yapılanı görmek isterim.

Etiketler: