2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995090 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Gürler muhtemel 11 vermiş. Yarin defansta Necip sağ açıkta onur var.

Allah sizi bildiği gibi yapsın rezil herifler. Yapistilar koltuğa gitmiyorlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Ravenman

---------------------Mert-‐-------------------
                       (Utku)
Rosier------Colley----Montero-----Masuaku
(Onur)     (Amartey) (Tayyip)     (Umut)
------------Gedson----Onana-----Amir----------
             (Salih)       (Berkay)   (Kartal)
Ghezzal--------------------------------Hasic
(Emrecan)                               (Cenk)
-----------------------Aboubakar---------------
                          (Semih)

Çevrimdışı doganay

Gürler muhtemel 11 vermiş. Yarin defansta Necip sağ açıkta onur var.

Allah sizi bildiği gibi yapsın rezil herifler. Yapistilar koltuğa gitmiyorlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca Amartey antremansiz ,  oynamasi icin 15 gunu var dedi. Yani lige kadar defansta Necip banko

Çevrimdışı Talisca1903

Fener Cengiz’ide almış Taliscaya da yürüyormuş Taliscayı da alırlarsa benden paso dayanamam buna
Tadiç kaçan büyük balık ama Talisca kalpten götürür

Ya klübünde kal ya bize gel 🐍

Çevrimiçi Necmi

Fener Cengiz’ide almış Taliscaya da yürüyormuş Taliscayı da alırlarsa benden paso dayanamam buna
Tadiç kaçan büyük balık ama Talisca kalpten götürür

Ya klübünde kal ya bize gel 🐍
yok olan senin isme olacak 😂

Çevrimdışı Talisca1903

yok olan senin isme olacak 😂
başka takıma giderse siler atarım bunun travmasını atlatmak mümkün değil

Çevrimdışı murat baltacı

Hocayı tam motive gördüm Ceyhunun gidişinin etkisi olabilir ama yetmez renkliler köpek balığı gibi saldırırken sağlam kadro kurmak zorundalar. Bir talisca hamlesi rüzgarı lehimize çevirir gedson talisca efsane ikili olabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Hocayı tam motive gördüm Ceyhunun gidişinin etkisi olabilir ama yetmez renkliler köpek balığı gibi saldırırken sağlam kadro kurmak zorundalar. Bir talisca hamlesi rüzgarı lehimize çevirir gedson talisca efsane ikili olabilir.
gedson talisca ne alaka 🤔
Talisca ghazzel desen anlarım

Çevrimdışı Koa_lAA

Talisca ya gs yanliyor sanırım.. malum açıktan para veriolar.. e talisca da sever parayı.. gider yani gsye

Çevrimiçi Mehmet57

Talisca ne bize gelir ne de rakiplere gider

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi gokhans

Alıntı
Beşiktaş 'ın Eski Başkanı Fikret Orman ve eski yönetici arkadaşları, evvelki gün Beşiktaş Köyiçinde bulunan, ve Beşiktaş'lıların toplanma merkezi kabul edilen, Kazan'da bir araya geldi.

Gece boyunca gayet neşeli görünen Orman ve arkadaşlarının ortak konusu Beşiktaş'tı, ancak Fikret Orman'ın, Transfer sezonu, Sponsorluk ve Başkan Çebi hakkında yapılan eleştiriler karşısında özellikle konuşmadığı dikkat çekti.

Fikret Orman ve yönetici arkadaşlarının, özellikle Kazan'da toplanmaları bazı çevrelerce manidar bulundu.

Yoksa???
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Haydi inşallah.

Baba Fikretin gelmesini çok isterim.

Seba'dan sonra en iyi başkanımız.

Çevrimdışı Nazım Ar

Rebic, Coutinho, Chamberlain, Bahtiyar/Nuraly hepsi gelsin kadroyu anca toparlar.

Çevrimiçi COB

Ox heycanlandırıyor ama yönetim heycanımızı kursağımızda bırakıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Talisca bugün ayrılıyorum dese sıradan bir Suudi takımı yıllık 30m euro öder  Onun için bu topraklarda oynar hayali  hayalden öte gitmez.
Ayrıca bu adamin dini imani para.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rebic geliyorsa Kamada’ yı zorlayalım. Beraber uyumlu olurlar. Ox da maliyetli olmayacaksa orta saha rotasyonunda zenginlik katması için gelebilir.

Çevrimdışı Nazım Ar

Coutinho gelmiyorsa Pereyra yı zorlasınlar bari ama aynı profil de değil tabii.

Çevrimdışı BlackEagle16

Coutinho bize çok şey karardı hücuma müthiş hareket ve zenginlik getirirdi çok üzüldüm olmamasına. İnşallah şu yönetim bı gitsib artık salın şu Beşiktaş'ı
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Ravenman

Josef de Souza: "Çok denedik, Beşiktaş denedi, Ceyhun denedi, malesef Coutinho gelmedi."

Çevrimdışı Akil Emre

Yıldık gerçekten en az 5 kişi lazım afrika kupasını da düşünürsek ama yıldızı geçtik normal kimse de gelmiyor, daha elde yerli problemide var bari tayfuru tekrar getirelim

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Tadic konusunda tosic özür diliyor, coutinho konusunda da josef. Peki bizim yönetim ne yapıyor? Bu kulübün sahibi kongre üyeleridir deyip taraftarı yok hükmünde görüyor...

Kağıt üzerinde iyi adamların ismi çıktı fakat gelirse
Cenk, ghezzal, rebic, ox.. Dördü de sakatlık riski yüksek oyuncu. Africa kupasında bu adamlardan üçüde sakatlanırsa elimizde 1 tane necip var. Çok sorun yaşarız.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Alexis Sanchez zu Nottingham Forest

Etiketler: