2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996811 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Nartallo

Göreve geldiklerinden beri plan, program namına tek bir olumlu hareketi olmayan, taraftarın tepkisi ile kulüp yöneten vatandaşlar pilot takım alıp geleceğe yönelik iş yapacak demek, çok güldüm bu hikayeye...

Kulüp hesaplarından yapılamayan hareketler, yöneticilerin borç verip alamadıkları paralar bu şekilde çıkarılacak muhtemelen...

Fikret Orman'ın Darıca hikayesi gibi bir iş çevirecekler muhtemelen....

İstifa öncesi son hazırlıklar bunlar...

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1683836929358565378?t=cdQtrlKYuAOjLMDoU2kmDA&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Bu sacmaliga “tamam” diyen yonetim potansiyeli var bizde. Ama bence hoca istemez.

Çevrimdışı saricasi

Suudi arabistan 24-25 sezonundan itibaren şampiyonlar ligine takım gönderebilecekmiş,para her şeyin kapısını ne güzelde açıyor ,Türkiye ligine kimse gelmez artık.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı BlackEagle16

Beşiktaş' ın başında bir yönetim varmı ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Göreve geldiklerinden beri plan, program namına tek bir olumlu hareketi olmayan, taraftarın tepkisi ile kulüp yöneten vatandaşlar pilot takım alıp geleceğe yönelik iş yapacak demek, çok güldüm bu hikayeye...

Kulüp hesaplarından yapılamayan hareketler, yöneticilerin borç verip alamadıkları paralar bu şekilde çıkarılacak muhtemelen...

Fikret Orman'ın Darıca hikayesi gibi bir iş çevirecekler muhtemelen....

İstifa öncesi son hazırlıklar bunlar...
İstifa öncesi son hareketler burnuma aynı kokular geliyor güzel yorumlamışsın
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/mehmetdursunnnn/status/1683540330660896768?t=IXu4zpW5jiXHUBjmALfxFA&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
en geç yarın bu saatler de dolmak üzere varmı bir gelişme?

Çevrimiçi Samet Ç

Boşuna beklemeyin yarın tepki falan olmaz delikanlım söylerler tribünde.

Çevrimiçi murat

Buarada almak üzere olduğumuz kulüp ümraniyespor’muş. Tesislerde orda zaten. Alt liglerdeki potansiyellere erişim ve gençleri yollamak için mantıklı gibi duruyor aslında. Bakalım almayı becerebileceklermi.
fenerbahçe onu da elimizden alırsa şaşırmayacağım.

Çevrimiçi murat

Alt yapidan cikan yetenekli oyunculari 1.lig e gondermenin senelerdir hic bir mantigini anlamadim. Cok buyuk bir seviye farki olmasiyla beraber, taktiksel anlamda ne ogrenecek orda?

Mantiksiz bir hamle.
aradaki fark kiraladığın oyuncu için kiralayan kulüp aman oynatayım kendini geliştirsin derdi olmuyor.genellikle kadroyu yedeklesin mantığıyla transfer ediyor.kulüp senin olursa işler değişebilir.değişir demiyorum  kesin bir yargı değil.1. ligde şampiyon olma hedefi olmadan oynamak işin rebgini değiştirebilir.

Çevrimiçi gokhans

aradaki fark kiraladığın oyuncu için kiralayan kulüp aman oynatayım kendini geliştirsin derdi olmuyor.genellikle kadroyu yedeklesin mantığıyla transfer ediyor.kulüp senin olursa işler değişebilir.değişir demiyorum  kesin bir yargı değil.1. ligde şampiyon olma hedefi olmadan oynamak işin rebgini değiştirebilir.
emrecan, hasic, semih, emirhan gibi gençleri komple oraya gönderip, somadan yapılan transferler gibi geleceğe yönelik alacağın adamlardan bir kadro oluşturarak, beşiktaş’a oyuncu çıkaracak. Bir zamanlar trabzon 1453’ün çok kaymağını yedi trabzon, çok oyuncu çıkardı. Kazak ligi, afrika liglerinden keşfedilmemiş gençleri getirir verirsin ümraniye’ye. Yalnız bu projenin başarılı olması için scout ekibinin çok iyi olması lazım. Ve beşiktaş a takımı hangi taktik ve anlayışla oynuyorsa aynı sistemde oynamalıki, ordan çektiğin oyuncu, yadırgamadan ve adaptasyon süreci olmadan cuk diye oturmalı ve oynamalı beşiktaş’da.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2023, 19:41:46 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pazarlama stratejisi bu işte.

Biz elimizdeki elit defansı 2.8m a zar zor satarken, ortalama anadolu oyun ucundan hiç bir farkı olmayan Nelsson için 15m üstü teklifleri 25m yaklaşmadi diye reddettik haberleri çıkarıyorlar.

SuNelsona 5m üstü teklif gelirse öpüp başlarının üzerine koysunlar.

Çevrimdışı Nazım Ar

Pazarlama stratejisi bu işte.

Biz elimizdeki elit defansı 2.8m a zar zor satarken, ortalama anadolu oyun ucundan hiç bir farkı olmayan Nelsson için 15m üstü teklifleri 25m yaklaşmadi diye reddettik haberleri çıkarıyorlar.

SuNelsona 5m üstü teklif gelirse öpüp başlarının üzerine koysunlar.

Ben söylüyorum kukübün şu Transfermarkt olayına dahi el atması lazım. Ligin Gökhan Gönülden beri en dominant perfprmansını gösteren Rosier i 6 milyon göstermişlerdi ki rakiplerin bekleri 5 milyondu örnek olarak. Şimdi maşallah Boeyler 15 olmuş ferdiler 20.  Gsnin 10 milyon euro altında oyuncusı yok hepsi kendi milletinin en değerli oyuncularından mübarek milli takıma çağrılsın çağrılmasın. İster inanın ister inanmayın orası transfer piyasasına da yansıyor, psikolojik etkisi de var.

Üye olup da bir Beşiktaş oyuncusunu 2 milyon artırmak istedim, Osai 10 milyon diye örnek göstererek 10 dkda kalıcı banlandım. Ama 2 tane uzaktan gol atınca Lincoln 15 milyon olsun diyen adam banlanmıyor mesela.

Çevrimiçi Mehmet57

Gs’da bizim tam tersimizi yapiyor. Ne var ne yok yabanci konusunda orta saha/ofans’a yuklediler. Avrupa kulvari olmasina ragmen Nelsson/Abdulkadir/Kaan Ayhan gibi berbat bir rotasyonu var aslina bakarsan.

😃😃

Lyanco Istanbul’a geldiginde Twitter’da dolasan Becao-Lyanco-Nelsson kiyaslamasi var di. Istatistik olarak Nelsson Super Lig’de olmasina ragmen diger ikisinin cok gerisindeydi. Kotu stopper gercekten, ama ellerinde ondan iyiside yok. Amartey o golu yedirmezdi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben söylüyorum kukübün şu Transfermarkt olayına dahi el atması lazım. Ligin Gökhan Gönülden beri en dominant perfprmansını gösteren Rosier i 6 milyon göstermişlerdi ki rakiplerin bekleri 5 milyondu örnek olarak. Şimdi maşallah Boeyler 15 olmuş ferdiler 20.  Gsnin 10 milyon euro altında oyuncusı yok hepsi kendi milletinin en değerli oyuncularından mübarek milli takıma çağrılsın çağrılmasın. İster inanın ister inanmayın orası transfer piyasasına da yansıyor, psikolojik etkisi de var.

Üye olup da bir Beşiktaş oyuncusunu 2 milyon artırmak istedim, Osai 10 milyon diye örnek göstererek 10 dkda kalıcı banlandım. Ama 2 tane uzaktan gol atınca Lincoln 15 milyon olsun diyen adam banlanmıyor mesela.

Avrupa kulüpleri bizim gibi transfermarkt a girip sözleşmesi bitenleri filtreleyelim ya da bonservisi şu aralıkta olanları goruntuleyeyim demiyor

Aradığı özelliklere göre oyuncu havuzu oluşturup en uygun secenegi bulmaya çalışıyor. Yoksa Nelson a 15m yazmislar diye hiç bir Avrupa kulübü 15m vermez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Avrupa kulüpleri bizim gibi transfermarkt a girip sözleşmesi bitenleri filtreleyelim ya da bonservisi şu aralıkta olanları goruntuleyeyim demiyor

Aradığı özelliklere göre oyuncu havuzu oluşturup en uygun secenegi bulmaya çalışıyor. Yoksa Nelson a 15m yazmislar diye hiç bir Avrupa kulübü 15m vermez.

Avrupa kulüpleri yapmaz belki ama araplar yapar. Ayrıca fbnin yaptığı gibi fake satışlarda da yüksek bonservislerin göze batmasını azaltıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kum saati tam biterken bir el saati ters çeviriyor.
Velhasıl bu iş Beko ile sonlanır.

Çevrimiçi Mehmet57

Adamlar bire birde iki topu disari vurdular, yoksa Gs simdiden elenmisti.

Istedikleri kadar yabanci kuralinin oldugu yerde takimi Bakambular, Zahalar, Icardiler, Zaniolo ile doldursunlar. Bu defans + Avrupa maclari oldugu surece isleri zor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Adamlar bire birde iki topu disari vurdular, yoksa Gs simdiden elenmisti.

Istedikleri kadar yabanci kuralinin oldugu yerde takimi Bakambular, Zahalar, Icardiler, Zaniolo ile doldursunlar. Bu defans + Avrupa maclari oldugu surece isleri zor.

Aslında 3 transferle psikolojik üstünlüğü ele geçirip rakiplerin rüzgarını keseriz (Coutinho, Rebic/Podence ayarında bir sol kanat, yerlide elimizi rahatlatacak Nuraly).  Çünkü rakipler biliyor ki hücum hattı ve kadro derinliği üç aşağı 5 yukarı ismen eşitlenince geriye oturmuş takım, teknik direktör, taraftar faktörü giriyor ki üçünde de fazlamız var eksiğimiz yok. Ama yönetim :(
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2023, 21:40:59 Nazım Ar ]

Çevrimiçi Mehmet57

Aslında 3 transferle psikolojik üstünlüğü ele geçirip rakiplerin rüzgarını keseriz (Coutinho, Rebic/Podence ayarında bir sol kanat, yerlide elimizi rahatlatacak Nuraly).  Çünkü rakipler biliyor ki hücum hattı ve kadro derinliği üç aşağı 5 yukarı ismen eşitlenince geriye oturmuş takım, teknik direktör, taraftar faktörü giriyor ki üçünde de fazlamız var eksiğimiz yok. Ama yönetim :(

Konu geçen gün bahsettiğim fiziksel kalitenin avantajlarına geliyor. Bu takıma biraz akıl kattığınız sürece yine ligin favorisi oluruz. Bu gün yumuşak bir Galatasaray'ın karşısında yeteneksiz görünen, ancak fiziksel açıdan Galatasaray'ı sürklase eden bir oyuncu grubu vardı. Torreira'nin yokluğu etken olabilir, oyunun defansif kısmını çok iyi okuyan ve ısırıcı biri olması nedeniyle. Ama bizim maçta bile Salih-Gedson-Haciahmet üçlüsünden dayak yemişlerdi. Ayrıca, orta sahamıza tüm scout'ların fiziksel ve defansif becerilerini övdüğü bir Onana gelmiş.

Amartey bugün Nelsson'ın yedirdiği golü yedirmezdi. Bu Premier League tecrübesinden kaynaklanan çabukluk ve sertlikle o topu rakibine kaptırmazdı.

Angelino da öyle. Kariyerine baktığında, çok parlak bir PSV döneminden sonra tekrar City'e döndü. Buna rağmen merkez orta sahadan devşirme olan sol bek Zinchenko'nun gerisinde kaldı. Oradan Leipzig'e, Leipzig'den Hoffenheim'a ve Bundesliga'da çok iyi istatistikleri olmasına rağmen düşük bir opsiyonla Galatasaray yolunu tuttu, sadece 6 milyon gibi. O rakama Betis'te alabilirdi, Valencia da, Villarreal da, özellikle kendisinin de İspanyol olduğunu göz önünde bulundurursak. Öne çıkan ofansif özelliklerinin olduğu bir takımda (3'lü sistemde) çok iyi istatistikler verebilir, ama defansif yönü yok denilecek kadar az. Yumuşak ve kısa boyundan dolayı ilk metrelerde hızlı olabilir, ancak uzun sprintlerde yavaş.

Bizim avantajımız var, ama önemli olan bu saatten sonra takıma futbol akıl katacak oyuncu almak.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2023, 21:51:08 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sanchez ve Coutinho alsınlar şampiyon oluruz rahatlıkla.

Çevrimiçi Samet Ç

Çok hızlı, çok sert, çok çabuk ama aradığımız profil değil
Amartey'in yanına Saiss tarzı adam lazım.

Etiketler: