2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998524 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Bulut konuşmuş. Rebic konusu ondaymis ayrıca isim vermedi ama Milan dan bir oyuncuyu daha bizimkilere teklif etmiş.
o kadar laf ettikleri adamın elinemi düşmüşler 😂

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu iş bilmezlikle daha çok tukurduklerini yalarlar ama en azından Ahmet Bulut doğru isim. Bu arada Milanli diğer isim için tahminim Kjaer

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetimin en büyük hatası menejerlere para yedirmemek. Sonucunda ne oyuncu alabiliyorsun ne de satabiliyorsun.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

çuvallamadıkları bir konu yok elhamdülillah.

Çevrimdışı Talisca1903

çuvallamadıkları bir konu yok elhamdülillah.
Bu işin piri Ahmet Bulut piyasa bu adamın elinde ister kabul et ister etme

Çevrimiçi levitate

Ahmet Bulut konuşmuş. Rebic konusu ondaymis ayrıca isim vermedi ama Milan dan bir oyuncuyu daha bizimkilere teklif etmiş.
zamanında gedson'u tek başına çözmüştü rebic'i de çözer

yönetimle arası iyi olan tek menajerde bu galiba, ilginç :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı sefaköykartali

Saelemaekers olsa iyi olurdu.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı GökhanG

Bugün de hücum oyuncusu transfer etmedik çok şükür.. perşembe günü stadda tepki görmemek için birini getirirler diyorum ama bunlar onu da hesaplayamayabilir.. rebic olayı da 1 aydır sürüyor nerdeyse hayır napıyonuz adamın istediği fiyat bellidir senin verebilceğin bellidir 1 hafta pazarlık yaparsın olmuyorsa kapatırsın konuyu. 2 ay redmondın keyfini bekle 1 ay rebici bekle bi de alaka veremediğim okereke diye bi adam için haftalarca uğraş.. rezillik yemin ediyorum 120 yıllık kulüp hiç bu kadar küçük düşürülmemişti. Adam gibi bir muhalefet de yok artık kulübün bir zengine satılmasına bile razıyım.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Samet Demir

Bugün de hücum oyuncusu transfer etmedik çok şükür.. perşembe günü stadda tepki görmemek için birini getirirler diyorum ama bunlar onu da hesaplayamayabilir.. rebic olayı da 1 aydır sürüyor nerdeyse hayır napıyonuz adamın istediği fiyat bellidir senin verebilceğin bellidir 1 hafta pazarlık yaparsın olmuyorsa kapatırsın konuyu. 2 ay redmondın keyfini bekle 1 ay rebici bekle bi de alaka veremediğim okereke diye bi adam için haftalarca uğraş.. rezillik yemin ediyorum 120 yıllık kulüp hiç bu kadar küçük düşürülmemişti. Adam gibi bir muhalefet de yok artık kulübün bir zengine satılmasına bile razıyım.
Daha dur kardeşim sürecin 2.aşamasını atlamışsın anlaşıp istanbula çağırdığımız adamla tekrar pazarlık yapacağız.

Çevrimiçi Mehmet57

Diger isim Fikayo Tomori, ama ANC “Afrika Kupasina gitmeyen siyahi stopper mi olur” diyerek veto etmis

Çevrimiçi annoca

bunlar menajer dendi mi canavar sanıyorlar. adamın işi bu dicen saiss için kafamdaki rakam 4 milyon bir kaç ay önce dünya kupasında yarı final oynayan adamı pazarlıcak 5,5-6 ya 4 senin üstü adamın işlem tamam. bunu yapamayınca al 2.5'a yollarsın

korkulacak menajer aslında 200 bin alan larini 1.7'ye getiren, arasa 1.5 milyon aldıran ve FO döneminin son zamanlarında yapılan saçma sapan işlerdeki menajerler. rahmetli şafak beyin avukatlık bürosundan Beşiktaşımıza kesilen milyonluk faturalar vs sıkıntı olan işler bunlar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş yönetimi, önümüzdeki 48 saatin hareketli geçeceğini söyledi. (Sercan Dikme)

Çevrimdışı Nazım Ar

Sarışınların açıkladığı imza parasına bak, klanını da öpücükle ödediler herhalde 🤡

Şunları denetleyecek bir yiğit yok tabii memlekette resmen floryadan yönetiliyor Türk futbolu.

Biz de transfer mransfer konuşuyoruz işte.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş yönetimi, önümüzdeki 48 saatin hareketli geçeceğini söyledi. (Sercan Dikme)
Maçtan sonra durağan hale geçeriz :)

Geçen hafta büyük tepki geldi sponsor haberi saldılar, yönetimdekiler twitterdan emojiler yolladı sonuç devamke..

İnşallah tribün 90 dk boyunca tepki gösterir.

Çevrimiçi Samet Demir

Sarışınların açıkladığı imza parasına bak, klanını da öpücükle ödediler herhalde

Şunları denetleyecek bir yiğit yok tabii memlekette resmen floryadan yönetiliyor Türk futbolu.

Biz de transfer mransfer konuşuyoruz işte.
Aç transfermark verileri son 2-3 sene hep -20 küsür milyon yazmışlar. Hala takır takır adam alıyorlar. Bizimkiler finansman sağlayamıyor. Sağlasa adamı ikna edemiyor ikna ettikleri adam ile son dakika tekrar pazarlık yapıyorlar. Ticarette en uzak durulması gereken insan profillerine sahipler.

Çevrimiçi Sinan23

Tff 1.ligden takım almışız. Podence için yarın görüşme olacak diye anladım. Birde daha önce epl den anlaşılan 21 yaşında wonderkid varmış. Devamı gelmemiş bekletiyorlarmis.

Çevrimdışı mellfred

yönetimden transfer bekliyoruz dört gözle ama adamlar daha stada sponsor bulamadılar
istanbul’un göbeğindeki
yönetimin çapı dar anlaşılan
transfer fistan hikaye bize akıl lazım
yapısal bir değişiklik spor ve ekonomi aklı lazım yoksa saman alevi gibi parlar çabucak söner bu gidişat
dursun özbek konuşurken ben utanıyorum ama adam büyük işler çevirdi
bizimki avrupa’da okumuş sözüm ona ama kafa bayburt

Çevrimiçi levitate

Tff 1.ligden takım almışız. Podence için yarın görüşme olacak diye anladım. Birde daha önce epl den anlaşılan 21 yaşında wonderkid varmış. Devamı gelmemiş bekletiyorlarmis.
genç olan jadon philogene diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

podence wolverhampton kampına alınmamış
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

mendes yine soyacak bizi anlasildi  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Mehmet57

Podence nedir Allah askina.

Çevrimiçi annoca

hiç izlemedim transfermarkttan tabelasına baktım, redmond istatistiği daha iyi ama bunun menajeri farklı

Çevrimiçi Sinan23

genç olan jadon philogene diyorlar

Podence 27 yaş Sol kanat dediği ile uyumlu. 21 yaş ise o oyuncu var birde 22 yaşında Jonathan Panzo. J P li. Podence 165 91 maç 12 gol. Asistte az. Umarım olmaz. Solda sizelı forvet kanat olmalı. Rebic ekambi gibi.

Etiketler: