2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999331 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Tam aradigimiz profil. Uzun boylu, suratli, guclu, kaleyi dusunen, bire birlerde etkili. Zaha ile benzer profilde oyuncu. Umarim kisa surede transferi bitiririz.

Rebic eski Rebic olsa bu ligde United Ronaldosu etkisi yapar da eski Rebic mi işte? Yarısı kadar olsa bizimkiler alamaz zaten 🙂

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

https://twitter.com/Besiktas/status/1683402415960125440?t=KO2Ed-kcOX_1WMkEyjZWNg&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi stopper, ama abartildigi kadar da iyi degil. En buyuk artisi agresifligi ve oyun kurmakta iyi olmasiydi.

Piyasada ayni seviyede cok stopper var, ama sknti bizim yonetimin bunlari bulabilmesi.

Çevrimdışı Mehmet57

Rebic eski Rebic olsa bu ligde United Ronaldosu etkisi yapar da eski Rebic mi işte? Yarısı kadar olsa bizimkiler alamaz zaten 🙂

Abi kimi alalim?  :) Okereke olsa "bu alinir mi", genc yetenek olsa "net isim lazim", net isim olsa "iyi olsa bize gelir mi". Buna kalirsa Zaha da gecen sezon 11 mac kacirdi sakatliktan ve istatistikleri Chamberlain'in sampiyon sezonundan daha kotu  :)

Gercekten merak ediyorum aklinizdan geceni.

Çevrimdışı Nazım Ar

Abi kimi alalim?  :) Okereke olsa "bu alinir mi", genc yetenek olsa "net isim lazim", net isim olsa "iyi olsa bize gelir mi". Buna kalirsa Zaha da gecen sezon 11 mac kacirdi sakatliktan ve istatistikleri Chamberlain'in sampiyon sezonundan daha kotu  :)

Gercekten merak ediyorum aklinizdan geceni.

Ben Rebice okeyim zaten. Çok da beğendiğim bir oyuncu. Okerekeye de belirttiğin sebepten ötürü Zaha'ya da tercih ederim dediğim gibi yarısı kadar oynasa şampiyon yapar.

Korkum bacağı falan kopmuş olabilir yoksa zaten bize kadar düşeceğine ihtimal vermiyorum. Bu yönetimin bizi getirdiği hal bu işte,  Pepe, Adriano, Guti gibi oyuncuları anladık alamıyorsunuz, bari akıllı transfer yapalım.  Pancu, Tello, Bobo, Hilbert, Sivok gibi bir anda gelip performans veren transferleri özledim.

Çevrimiçi Samet Ç

Nicolas Pepe boşa çıkıyormuş.

Çevrimdışı Mehmet57

Bari Pepe bizim icin iki guzel kelam etse Ramos'u ceksek :D Gelsin oynasin 1+1 sezon, defansta lider sorunu cekmeyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Coutinho ve Alexis Sanchez alırsak şampiyon oluruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlarına bir tane de ya tutarsa genç transfer yapsak kaymaklı olur

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Bu beceriksiz yönetim olduğu sürece imkansız adamlar daha sponsoru halledemediler gs fb cayır cayır yıldız alıyor bizimkiler uyuyor ve kimse ortalıkta gözükmüyor şampiyon olunca da en önde olmak için birbirlerini eziyorlardı

Çevrimiçi levitate

ben coutinho'nun başarılı olabileceğine ciddili inanıyorum

adamın bir problemi yok gibi sadece formsuz, hoca böyle kasa oyunculara bayılır :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sercan dikme'nin iddiasına göre ck'nın 3. istifasıymış bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

sercan dikme'nin iddiasına göre ck'nın 3. istifasıymış bu
Ck yerinde ben olsam 2 defa istifa verdim ve kabul görmediyse tüm kulübe buranın ağasıda benim paşasıda benim diye ilan ederdim.

Çevrimdışı Mehmet57

Araplar cidden kafayi yedi. Mbappe icin 300 milyon bonservis ve 1 sene icin 700 milyon euro maas. Tam 1 milyar euro, tek bir sene icin.

Çevrimiçi Samet Demir

Ilginc bir aciklama

https://twitter.com/deportesreports/status/1683444745639428096?s=46
Görüneni söylemiş herif. Aynı durum Masuaku ve Rosierin de başına geldi. Umut meraş az daha iyi performans göstermiş olsa(vasatın altı) Masuakuyu kaybeymiş şimdi birde sol bek arıyor olurduk. Umut şuan benim gözümde vasatın altı dahi değil.

Kendisi de ak kaşık değil. Dünya kupasına kadar etliye sütlüye karışmadan oynadı maçlarda. Gs maçında onbire kanat oyuncusu almayan hoca ile maçı sabote eden Sais yüzünden mağlup olduk. Dünya kupasında da maçlara sakat sakat çıktı. Güven istiyorsan güven vereceksin

[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2023, 15:12:04 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/HaberKartali/status/1683446846000119808?t=mkK1-x_1GEGtpQ_jGGzjww&s=19

Herhalde eleştirecek. Yukarıdaki mesajda hocayı eleştirmiş gibi görünsemde Sais konusunda kesinlikle haklıydı.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/HaberKartali/status/1683446846000119808?s=19
Baksın işine, DKda sakat sakat oynuyor, bize gelince sakatım diyor. Yerine adam alıyoruz diye bozuluyor. İki kere ceyhun istifa etmişmiş, başkanın ilkinde kabul etmesi lazımdı ceyhun kim? Kulübün sportif direktörü giden oyuncuya açıklama yaptırıyor. Bu adamı acilen kovmamız lazım.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2023, 15:36:47 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/haberkartali/status/1683457716226781188?s=46

Birde burdan yak
Bu haber yalan bence. Büyük ihtimalle bu çocuğu alır bizimkiler.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu haber yalan bence. Büyük ihtimalle bu çocuğu alır bizimkiler.

Bu kadar dillendirilen transfer olmaz. Millet çalım derdinde gündemdeyse ve iyiyse alıp geleceksin kardeşim değilse yalanlayacaksın.

Çevrimiçi annoca

ck yakında kendini böyle kovduracak

Çevrimiçi Necmi

Baksın işine, DKda sakat sakat oynuyor, bize gelince sakatım diyor. Yerine adam alıyoruz diye bozuluyor. İki kere ceyhun istifa etmişmiş, başkanın ilkinde kabul etmesi lazımdı ceyhun kim? Kulübün sportif direktörü giden oyuncuya açıklama yaptırıyor. Bu adamı acilen kovmamız lazım.
sende olsan ülken için DK da sakat sakat oynarsın. ceyhun ne yapacaktı giderken ağzınımı dikecekti konuşmasın diye :alala:
sen daha öncede oyuncuların şenol güneş hakkında söylediklerini duymadın herhalde bunlar olağan şeyler sürekli taraftar önüne attığı için oyuncuları pek sevmezler.

Etiketler: