2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998796 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Ilk 11’de baslasin diyen yok, ama yabanci sinirinin oldugu bir ortamda yerlileri alt yapidan monte etmek en mantikli hareket. Bu cocuk konusuldugu kadar yetenekli ise neden rotasyonda yer bulmasin? Ki, gec bir oyuncu sure bulmadan nasil gelisecek?

Bu kadar anti genc olmayin.
“ konuşulduğu kadar yetenekli ise” işte kendin yazmışsın yetenekli ise bilmiyoru çünkü görmedik tek maçını doğmamış çocuğa don biçmek denir buna Beşiktaş burası Sivas değil bekleyemeyiz
Delibaş ,İlkan, O. Akgün , Hasiç bekle dur bir şey yapacaklar diye
Erdoğan felan bilmem kaçıncı ligte sol stoper çocuk amatöre gitti hayal aleminden çıkalım önce
İyi adam çokta alır formayı yerli sorunsalının olduğu yerde

Çevrimdışı Mehmet57

Zenit ile anlasmisiz Nuraly icin. Isin komik tarafi ofans bolgesine takviye yapmaktan ziyade yine stopper aliyoruz 😂

Çevrimiçi tolga1903

Biri yönetime haber versin de bu nurayl alip denilen arkadaş sol ayaklı. Hani şu uğruna saiss'i dos yaptığımız omar colley denilen arkadaşın bulunduğu mevkide bu oyuncu. Abi ben böyle bir transfer dönemi bu yaşıma geldim böyle karman çorman böyle plansız ve aptalca bir transfer dönemi hiç görmedim. Gerçekten artık gülünecek haldeyiz bu bir plan strateji değil tükenmişliğin göstergesi.

Çevrimdışı Talisca1903

Stad sponsoru Beko olmuş  :ebebe:
Bölüm sonunda Rahmi Baba kurtar bizi olmuş 😎

Allah uzun ömür versin çok büyük Beşiktaşlı

Çevrimdışı Talisca1903

Ox o pozisyon için oyun  görüşü çok zayıf.
Genelde topu alıp yardirip gideyim modunda.
Rebic i de solda oynatırım.
Sağda Ghezzal  ortada Coutinho olur.
Ox geç olmaz ondan Coutinho süper olur Reniç olumlu ama sakat diyorlar ona gideceğime Alexis Sancheze giderim hırslı herif hala da hayvan gibi güçlü

Çevrimdışı Talisca1903

Biri yönetime haber versin de bu nurayl alip denilen arkadaş sol ayaklı. Hani şu uğruna saiss'i dos yaptığımız omar colley denilen arkadaşın bulunduğu mevkide bu oyuncu. Abi ben böyle bir transfer dönemi bu yaşıma geldim böyle karman çorman böyle plansız ve aptalca bir transfer dönemi hiç görmedim. Gerçekten artık gülünecek haldeyiz bu bir plan strateji değil tükenmişliğin göstergesi.
Artık çok net görüldü ki hoca ne derse tam tersini yapıyorlar Afrikalı almayalım diyor o pazardan çöktüler kalkmıyorlar
Saiis kalsın dedi en iyi defansım dedi 6 7 yeni stopere saçağına 300-400 Saiis hainine zam yapaydık

Çevrimiçi tolga1903

Artık çok net görüldü ki hoca ne derse tam tersini yapıyorlar Afrikalı almayalım diyor o pazardan çöktüler kalkmıyorlar
Saiis kalsın dedi en iyi defansım dedi 6 7 yeni stopere saçağına 300-400 Saiis hainine zam yapaydık

Saiss konusu biraz farklı ama abi sen de takip etmişsindir oyuncu kalmak istemiyor net şekilde. Zamla falan çözülecek konu değil eleman geldi 6 ay sonra gitmek istedi diye haber çıktı. Ya giderse gitsin 33 yaşında adam benim kızdığım olay neden devre arası getirdigimiz yatırım yaptığımız colley şimdi taça çıkıyor da nurayl geliyor nasıl planlama bu niye aldınız o zaman adamı devre arası apar topar?

Çevrimdışı Talisca1903

Saiss konusu biraz farklı ama abi sen de takip etmişsindir oyuncu kalmak istemiyor net şekilde. Zamla falan çözülecek konu değil eleman geldi 6 ay sonra gitmek istedi diye haber çıktı. Ya giderse gitsin 33 yaşında adam benim kızdığım olay neden devre arası getirdigimiz yatırım yaptığımız colley şimdi taça çıkıyor da nurayl geliyor nasıl planlama bu niye aldınız o zaman adamı devre arası apar topar?
Bu Faslı Tunus Cezayir çevresi biraz sıkıntılı zaten de bu herif çok değişik bir haindi paraya tav olabilirdi belki

Çevrimdışı Mehmet57

Gs’da bizim tam tersimizi yapiyor. Ne var ne yok yabanci konusunda orta saha/ofans’a yuklediler. Avrupa kulvari olmasina ragmen Nelsson/Abdulkadir/Kaan Ayhan gibi berbat bir rotasyonu var aslina bakarsan.

Çevrimiçi levitate

tff formanın yan tarafına sponsor koymaya izin vermiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Sanchez iyi oyuncu. En azından psikolojik bir hamle olur bizim için. Tadic önümüze kadar geldi ve bizimkiler ofisten transfer yapmaya çalıştıkları için elden gitti. Bir kanada Ziyech bir kanada Sanches koy. Önlerinde Aboubakar. Bak bakalım anadolu takımları kapanabiliyormu. Bu arada ben Ghezzal'dan pek umutlu değilim.

ghezzal fiziken toplayamamış ama yetenek sağlam, milletin kafasına top konduruyor yine ben güveniyorum kendisine

ofisten transfer işine yine katılıyorum, kalkıp amsterdam'a gitseler alır gelirlerdi sen yapmadın adamlar gitti getirdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Hafta sonu Bolu Aladağlarda kamptaydım ne güzel internet yok TV yok telefon yok

Ne zaman şehre indim canım Beşiktaşımın transfer gündemine girdim sinir stres kafayı kırdık ne güzel sıfırlamıştık herşey😎

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

tadic’i çok kötü kaçırdık
benim gaitan’la beraber en beğendiğim kanat açıktı kalburüstü takım dışında oynayan 
ajaxa gitmesine bile çok şaşırmıştım
cotuinho gelirse sevinirim liverpool’da çok iydi barcada tutunamayınca bocaladı burada yeniden toparlar az kendini verse talisca filan hatırlamaz kimse
sanchez ununu elemiş eleğini asacak yer atıyor umarım olmaz
arnold keza gerek yok
yönetim ne ayak bilinmez paso stoper bakıyor
emrecanda gittiğine göre 1 ay daha stoper yazar dururlar artık
hücumda 4 as lazım desek abu dışında (nazarlardan ırak) net bir kişi bile yok elimizde
ghezzal nasıl dönecek muamma cenke  zaten yedek forvet olarak bakıyorum
büyük açmazdayız
gs’nşn suyu hangi değirmenden geliyor merak ediyorum açıkçası
en son “adını anmadığım” bunlara teşekkür etmişti siyasete karışmadılar diye. kıllanmıyor  değilim

Çevrimiçi Necmi

abi taktın koşmaya devam edip gidiyorsun oradan en olacak çok koşmayla Sergen hoca çok koşturdu Dortmund karşısında ne oldu yenebildi mi tekniği
Şenol takımı koşmazmış takıldın kaldın Leipzig Porto Monako yenen takım koşmuyormuş koşmasın zaten
dostum şenol güneşi savunacağım diye artık saçmalamaya başladın ben ne diyorum kime neden cevap vermişim önce oku sonra itiraz et sende tik oldu şenolun adı geçtiği anda savunmaya geçiyorsun ortada istatistikler var ne kadar zıplarsan zıpla gerçek ortada o dediğin takımları koşarak değil teknik oyuncularla yendik şenol gittiğinde koşamayan bir takım bıraktı bu sene takip et yeni oyuncular gelecek diri at gibi koşacak sonra takip et o koşan oyunculara ne olacak bu gerçek o nedenle şenola takım kuruyorsan takımın azımsanamayacak kısmı teknik becerisi yüksek oyuncular olmalı biri çıkacak baskı yediğimiz maçı çevirecek elimizde böyle abuş ve ghazzel var ama yetmez özellikle merkezin sağlam olması gerekiyor şu kadroda atiba yok tosiç yok ilerde sosa talisca yok cenkin ne olacağı belli değil ghazzel ne kadar götürür belli değil abu bile belli değil sadece fiziğe dayanan oyuncular alırsak ligde alt sıralara hazırlanın ilk maçlar fırtına gibi eseriz sonra iniş başlar şenol iyi veya kötü değil belli sistemi var kendi sahanda topu çevir rakibi uyut sonra teknik kapasitesi yüksek oyuncularla gir işi bitir kendi sahandada topu çevirirken kaza kurşunu yememek için savunmacıların iyi olacak gol yemeyelim nasılsa atarız felsefesi var işliyormu evet işliyor böylemi transfer yapıyoruz evet sürekli yaptığımız hamleler savunma üzerine akşam pazarından düşerse bir iki teknik hücumcu kaldırırız olmazsa abu ghazzel muleka cenk yeterli görmüştür aslında hepside risk
Artık şu şenol kırumayı bırak istersen hoca dünyanın en iyi taktik dehası olsa kaç yazar sonuçta o taktiği uygulayacak olan sahada oyuncudur hocanın yetenekleri sahadaki oyuncunun kapasitesi kadardır bir hocanın sahaya teknik etkisi %5 falandır sen iyi bir kadro kurmada görelim şenol hoca neymiş elinde gomez olursa şampiyon oluyorsun elinde abu talisca olursa şampiyon oluyorsun sergen bile abuşla şampiyon oldu

Çevrimiçi Necmi

ghezzal fiziken toplayamamış ama yetenek sağlam, milletin kafasına top konduruyor yine ben güveniyorum kendisine

ofisten transfer işine yine katılıyorum, kalkıp amsterdam'a gitseler alır gelirlerdi sen yapmadın adamlar gitti getirdi
çok şey istiyorsunuz uçak bileti alacaklar otel parası verecekler orda yemek taksi paraları euro kaç lira oldu beşiktaşın parasını sokağamı atsınlar

Çevrimiçi Necmi

nuraly kazak değilmi türk kontenjanından oynamayacakmı elimizde 11 de salih mert dışında türk varmı cenk ne zaman gelir belli değil salih sakatlansa altımıza ederiz hep birlikte vasatın üstündeyse türk kontenjanından oynayacaksa hemen alsınlar bizim en büyük handikapımız yerli kontenjan

Çevrimdışı Talisca1903

Hulk alalım bari 2 sene gecikmeli onu getirebilirler artık

Çevrimdışı Talisca1903

Hulk alalım çok maç çözerler Aboubakar ile birlikte
Defansı da Alip felan idare ederiz orta sahanız oldukça sert oldu Onan gedson Amir Salih savunma kısmını yapar
Birdenbire gelen Şampiyon bi olacağız hissi 😎

Çevrimiçi tolga1903

nuraly kazak değilmi türk kontenjanından oynamayacakmı elimizde 11 de salih mert dışında türk varmı cenk ne zaman gelir belli değil salih sakatlansa altımıza ederiz hep birlikte vasatın üstündeyse türk kontenjanından oynayacaksa hemen alsınlar bizim en büyük handikapımız yerli kontenjan

Abi evet yerli sayılacak da yeterli oyuncu mu yani bilmiyoruz ki. Evet yerlide baya sıkıntılıyız aslında ama bu çocuk da sol stoper getirip geri gönderdikleri lyanco sağ stoperdi mesela hani ne yapmaya çalışıyorlar bir bilsek emrecan'ın talihsiz durumundan dolayı mı bu nuraly'e yöneldiler acaba

Çevrimiçi annoca

Nino
Greenwood
Coutinho || malik tillman

Potansiyeli yüksek sağlam kadro

Çevrimdışı Mehmet57

Bizden beteri de var. Ts’nin aldigi mislav orsic’e alt yapi oyuncusunun antremandaki sert mudahelesi sonucu capraz baglari yirtilmis, 9’ay yok. Adamlarin gecen sene betis’e bonservis verip aldigi Bartra betis’e bonservissiz dondu 😂

Derhal ANC’i baskan yapsinlar

Çevrimdışı Akil Emre

Bizden beteri de var. Ts’nin aldigi mislav orsic’e alt yapi oyuncusunun antremandaki sert mudahelesi sonucu capraz baglari yirtilmis, 9’ay yok. Adamlarin gecen sene betis’e bonservis verip aldigi Bartra betis’e bonservissiz dondu

Derhal ANC’i baskan yapsinlar
Diğer kaybeden de halil dervişoğlu oldu, adam geldikten sonra bakambu ve zaha geldi. Bakalım bize bu hafta kimler gelmeyecek.

Çevrimdışı Mehmet57

Diğer kaybeden de halil dervişoğlu oldu, adam geldikten sonra bakambu ve zaha geldi. Bakalım bize bu hafta kimler gelmeyecek.

Icardi'nin 1. secenek olmasi ile beraber, yedegi Bakambu. Arkalarinda Mertens, Zaha, Zaniolo ve yerli Kerem varken artik Turkiye Kupasi maclarini bekler 15-20 dakika oynamak icin. Iyi oldu kendisine.

Çevrimdışı Mehmet57

Tam aradigimiz profil. Uzun boylu, suratli, guclu, kaleyi dusunen, bire birlerde etkili. Zaha ile benzer profilde oyuncu. Umarim kisa surede transferi bitiririz.

Etiketler: