2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999369 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Keitayı ben istemem. Gedsonun da skor katkısından memnun değilim.

En son senin dediğin zamanlarda izlemişimdir 4 5 sene önce. Sonrasında yok zaten neyini izleyeceğim onu da anlamadım. gol atmaya asist yapmaya yabancı olmayan ofansif ortasaha ve kanat oyuncuları lazım. Senede 15 golün üstünde katkı sağlayacak yetenekte adam lazım. Yani şampiyon olduğumuz sezonlar Ghezzalin Quaresmanın, Taliscanın, Sosanın yaptığı skoru yapacak adam lazım. Chamberlain de o ışığı görebiliyorsan saygı duyarım ben göremedim.

Ghezzal ve Sosa Besiktas’a gelmeden once nerde ne kadar skor katkisi yapmislar? Ozellikle Ghezzal’in Leicester’de ki katkisina bakalim, Besiktas performansinin yakinina geliyor mu.

Su konuda haklisin. Dersin ki biz ne yapacagiz bu oyuncuyu, sakatlik gecmisi cok fazla. 100% katilirim bu bakis acisina. Ama Liverpool’un sampiyon takiminda en skorer orta saha oyuncusuna, Liverpool’un Premier League sampiyonu olan sezonunda tam 43 (!) maca cikmis oyuncuya “düz” demek bana biraz tuhaf geldi.

Ama herkesin goruslerine saygim var. Bence, sakatlanmadigi surece, bizde rahat cift haneli rakamlara ulasir assist konusunda. Sonucta bizde Liverpool gibi daha defansif bir rolde oynamayacak.

Çevrimiçi tolga1903

Bu futbol akılsızlarından beklemem ama bizim redmond'a yakın ve geçen sene gerçekten gs'nin fazla göz önünde olmasa da en etkili oyuncularından olan milot rachitsa'yı bi yoklasalar keşke ona buna 5 6 verip duruyorlar bu çocuk için de çıkılır o rakamlara. Hem yaşı uygun hem tam bir takım oyuncusu, rakip beki defansta ofansta yıldırana kadar mücadele eder ve adamı sağ önde oynattiklari için şut tehdidini gözardı ettiler geçen sene, bizim sol öne cuk oturur. Saçma sapan afrikalı santrafor orijinli oyunculara 5m verene kadar git getir şu çocuğu hazır fırsat bulmuşken sol öne at gözün arkada kalmaz.

Çevrimiçi levitate

kesin sanchez depay falan dener bunlar aman geri kalmayalım diyerek

ikisi de sol kanada atılır fayda sağlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alparslan

kesin sanchez depay falan dener bunlar aman geri kalmayalım diyerek

ikisi de sol kanada atılır fayda sağlar
Eğer faydaları olacaksa tabiki denerim. Bu işin psikolojik yönü de var bunu unutma. Sponsor bulmak istiyorsan da en azından bir tane bu tarz oyuncu alacaksın. Faydası olacaksa diyorum ama üstüne basa basa. Müzmin sakat falansa almam tabi. İşin gerçeği sponsorlar Demir Ege gibi gençlerin oynadığı değil isim olarak popüler isimleri bünyesinde barındıran takıma daha çok yanaşırlar. Zaha kötüdür diyebilirmisin mesela.

Çevrimdışı Mehmet57

Aslinda bakarsan bu takimin cok buyuk yildiz isimlere geregi yok. Dogruyu soylemek gerekirse takimin fizik kalitesi cok yuksek. Yerli rotasyonunda yer bulacaksa Demir, Onana, Gedson, Masuaku, Amartey, Abou, Colley derken fiziksel kalitesi Turkiye standartlarinin ustunde oyuncu grubundan bahsediyorsun. Bunun getirecegi avantaji goz ardi etmemek gerek.

Fiziksek kalitenin yani sira futbol zekasi lazim takima. Misal Rebic. Isim olarak Zaha veya Tadic degil, ama bu takima cuk oturur. Hizli, uzun boylu, topla arasi iyi, kaleyi dusunen bir oyuncu. Chamberlain’de oyle, top ile dikine cok iyi hizlanabilen, defansi acabilen biri.

Parcalar birbirine uyumlu oldugu surece cok iyi bir takim cikar, ama iste. Yonetime guvenemiyoruz transfer konusunda.

Çevrimiçi levitate

Eğer faydaları olacaksa tabiki denerim. Bu işin psikolojik yönü de var bunu unutma. Sponsor bulmak istiyorsan da en azından bir tane bu tarz oyuncu alacaksın. Faydası olacaksa diyorum ama üstüne basa basa. Müzmin sakat falansa almam tabi. İşin gerçeği sponsorlar Demir Ege gibi gençlerin oynadığı değil isim olarak popüler isimleri bünyesinde barındıran takıma daha çok yanaşırlar. Zaha kötüdür diyebilirmisin mesela.

yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum

ek olarak iki oyuncunun da istatistikleri fena değil hatta sanchez bayağı katkı vermiş şaşırttı

depay'ı bilmem ama sanchez yatmaya gelmez mesela, yaşına rağmen rekabetçi liglerde takılıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Oluru yok diyorsun ama ben bugünlerde rakiplerin birinde Talisca ile görüşmelere başlanmıştır duyurusu görürsem hiç şaşırmam. Hele Gsaray. Gedson'un intikam ateşiyle yanıp tutuştuklarına eminim. Talisca'yı kesinlikle zorlayacaklar intikam için ve alabilirlerde. Çok para alamazlar sakın demeyin. Adamların bir çok transferini sponsorlar karşılıyor. Bizde sponsor hiç yok. Bende olsam sponsor olmam zaten.
bizim talip olmadığımız bir oyuncuyu alarak bizden nasıl intikam almış olacaklar biz gedsonu adamların elinden aldık ama talisca iki yıl kiralık oynayıp gitti ve bir daha hiç ona talip olmadık böyle intikam alınıyorsa bizden giden tonla oyuncu var sırayla toplasınlar 😂

Çevrimiçi levitate

aslında takımın iskeleti hiç fena değil, stoper-orta saha-sol kanat mevkilerine net transfer yapar azıcık kulübene takviye yapsan yarışmacı bir takıma dönüşüyorsun zaten. hocanda konsantre duruyor ve bu sefer dikkatini dağıtacak maaş ödeme sorunu veya bir milli takım durumu da yok. ancak yönetim son 2.5-3 ayı o kadar rezil yönetti ki millet sinirden birbirini "sevmenin" yolunu arıyor. insanlar yeni transferler için "aa epl'den oyuncu aldık" ya da "23 yaşında genç geldi belki tutarsa satarız" tarzı düşüncelere bile giremedi, hala tadic'i falan konuşanlar var

mesela hiç istemesem de ziyech ya da moura tarzı birileri gelmeli, camia kendine gelir. bitik dele bile tribüne hareket getirmişti mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Aslinda bakarsan bu takimin cok buyuk yildiz isimlere geregi yok. Dogruyu soylemek gerekirse takimin fizik kalitesi cok yuksek. Yerli rotasyonunda yer bulacaksa Demir, Onana, Gedson, Masuaku, Amartey, Abou, Colley derken fiziksel kalitesi Turkiye standartlarinin ustunde oyuncu grubundan bahsediyorsun. Bunun getirecegi avantaji goz ardi etmemek gerek.

Fiziksek kalitenin yani sira futbol zekasi lazim takima. Misal Rebic. Isim olarak Zaha veya Tadic degil, ama bu takima cuk oturur. Hizli, uzun boylu, topla arasi iyi, kaleyi dusunen bir oyuncu. Chamberlain’de oyle, top ile dikine cok iyi hizlanabilen, defansi acabilen biri.

Parcalar birbirine uyumlu oldugu surece cok iyi bir takim cikar, ama iste. Yonetime guvenemiyoruz transfer konusunda.
iyide o fiziksel kalite bakalım ne kadar sürecek şenol takımları fiziksel düşüş yaşar teslim ettiği takım 100 km nin altında koşuyordu teknik kalitesi olmayan fiziksel güçle oynayan takım inişe geçtiğinde hali ne olur onuda düşünmek lazım

Çevrimiçi levitate

+1903

ki futbolun ne kadar fizikselleştiğini düşürsek pozitif bir gelişme ama dediğin gibi yönetim :ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Forumda dusunceler farkli olabilir, ama su herif sakatligi atlattiysa gercekten cok katki yapar. Orta sahanin her yerinde ve kanatta oynar. Zaten Arsenal doneminde kanatti, Klopp ondan 8 yapti. Hem defansif katkisi cok olur, hemde dinamizmi ile ofansda fark yaratir.

Çevrimiçi murat

Oluru yok diyorsun ama ben bugünlerde rakiplerin birinde Talisca ile görüşmelere başlanmıştır duyurusu görürsem hiç şaşırmam. Hele Gsaray. Gedson'un intikam ateşiyle yanıp tutuştuklarına eminim. Talisca'yı kesinlikle zorlayacaklar intikam için ve alabilirlerde. Çok para alamazlar sakın demeyin. Adamların bir çok transferini sponsorlar karşılıyor. Bizde sponsor hiç yok. Bende olsam sponsor olmam zaten.
oluru yok değil bu yönetimle oluru yok.yoksa zamanında getirmiştik
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2023, 21:44:23 murat ]

Çevrimiçi Necmi

bir oyuncuya sponsor gelmez kimse salak değil sponsor geleceği umut veren kulübe gelir başarılı olmasıda şart değil başarı getirecek vizyona sahip olmalı o vizyonu besleyecek yönetim kadrosu olmalı

Çevrimdışı Mehmet57

iyide o fiziksel kalite bakalım ne kadar sürecek şenol takımları fiziksel düşüş yaşar teslim ettiği takım 100 km nin altında koşuyordu teknik kalitesi olmayan fiziksel güçle oynayan takım inişe geçtiğinde hali ne olur onuda düşünmek lazım

O yuzden iste akil da lazim

Çevrimiçi Necmi

Forumda dusunceler farkli olabilir, ama su herif sakatligi atlattiysa gercekten cok katki yapar. Orta sahanin her yerinde ve kanatta oynar. Zaten Arsenal doneminde kanatti, Klopp ondan 8 yapti. Hem defansif katkisi cok olur, hemde dinamizmi ile ofansda fark yaratir.

ben herşeyi yapar felsefesine karşıyım elbette bazı insanlar herşeyi yapabilir ama emin ol hiç bir şeyi yüzde yüz yapamaz sadece idare ederler  alacağımız oyuncu hiçbir şey yapmasın sadece oynadığı mevkide yüzde yüzünü versin yeter her yerde yarım olacak biri yerine bir yerde tam olanı almalıyız

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/demarkesports/status/1683159239253012481
Kotu gunleri atlattik, daha da kotu gunlere yelken aciyoruz.

Koca camia deniliyor ama camia falan kalmamis. Dingonun ahiri olmus klup, nerede arkadas bu muhalefet kimse mi yok sunlara dur diyecek.

Umarim transfer yapamadan kapatiriz su donemi. Allah kahretsin, bi kurtulamadik sunlardan ya

Çevrimiçi Necmi

O yuzden iste akil da lazim
evet kötü olduğumuz bir maçta teknik oyuncu iki haraket yapar maçı lehimize çevirir örnek fener deplasmanı o nedenle teknik beceri önemli özelliklede şenol takımlarında

Çevrimdışı Akil Emre

Koca camia deniliyor ama camia falan kalmamis. Dingonun ahiri olmus klup, nerede arkadas bu muhalefet kimse mi yok sunlara dur diyecek.

Umarim transfer yapamadan kapatiriz su donemi. Allah kahretsin, bi kurtulamadik sunlardan ya
Adamlar hucum yedeği olarak bakambuyu alıyor, zaniola zaha icardi ile devam ediyor biz bu zamanda 1 stoper 1 dm alıyoruz, 8 oyuncu gönderiyoruz, madem beceremiyeceksin bırak kardeşim daha planlamanda afrika kupası var, sponsor yok , çok yıprattılar bizleri.

Çevrimdışı Alparslan

yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum

ek olarak iki oyuncunun da istatistikleri fena değil hatta sanchez bayağı katkı vermiş şaşırttı

depay'ı bilmem ama sanchez yatmaya gelmez mesela, yaşına rağmen rekabetçi liglerde takılıyor
Sanchez iyi oyuncu. En azından psikolojik bir hamle olur bizim için. Tadic önümüze kadar geldi ve bizimkiler ofisten transfer yapmaya çalıştıkları için elden gitti. Bir kanada Ziyech bir kanada Sanches koy. Önlerinde Aboubakar. Bak bakalım anadolu takımları kapanabiliyormu. Bu arada ben Ghezzal'dan pek umutlu değilim.

Çevrimdışı Alparslan

bir oyuncuya sponsor gelmez kimse salak değil sponsor geleceği umut veren kulübe gelir başarılı olmasıda şart değil başarı getirecek vizyona sahip olmalı o vizyonu besleyecek yönetim kadrosu olmalı
Bir oyuncuya sposor elbette gelmez. Benim demek istediğim vizyon olayı zaten. Sen ne amaçlıyorsun buna bakarlar. Transferlerine bakarlar sonra. Demir Ege, Semih gibi gençlere bel bağladığını görürlerse yanaşmazlar bile. Stad en güzel konumda diye kimse gelip sponsor olmuyor işte.

Çevrimdışı Alparslan

oluru yok değil bu yönetimle oluru yok.yoksa zamanında getirmiştik
Önce bir şeyi istemen gerekir. Ben hayal ettiklerini bile zannetmiyorum. İşin kötü tarafı bu yönetim giderse arkasından çok parası olan birileri de beklemiyor bizi. Benim en büyük korkum bu zaten. Bir tane iş adamı bile kalmadı kulüp çevresinde.

Çevrimdışı Alparslan

bizim talip olmadığımız bir oyuncuyu alarak bizden nasıl intikam almış olacaklar biz gedsonu adamların elinden aldık ama talisca iki yıl kiralık oynayıp gitti ve bir daha hiç ona talip olmadık böyle intikam alınıyorsa bizden giden tonla oyuncu var sırayla toplasınlar 😂
@Necmi sende biliyorsun. Talip olmasak bile senelerdir taraftarın hayali olan ve çokkk istedikleri bir oyuncuyu rakiplerden birisi alırsa bu yönetimin stadı başına yıkarlar. Tadic olayı falan çok hafif kalır bunun yanında. Biz alamayacaksak Türkiye'de kimseye gelmesin ben razıyım.

Çevrimiçi Necmi

hiç bir ispatı yokken kulübe hizmet edenleri hırsız diye kovalarsan elbette kimse çıkmaz ne bekliyoruzki bu taraftar kimin peşinden gideceğini bilmiyor sosyal medyada onun bunun tetikçiliğini yapanların peşine takılıyor sonuç gayet normal yıllardır taraftarı takip ediyorum gerçekten hiç bir bilgiye sahip olmayan kendi düşüncesi olmayan koyun gibi taraftar yolda görsen selam verilmeyecek tiplerin peşinde gidip her seferinde hatalı davrandığını görse bile bir sonrakine yine peşine takılıyor beşiktaş taraftarı kendi beynini kullanmadığı sürece bir muhalefet beklemeyin koyunlarla dolu camiadan muhalefet çıkmaz liderde çıkmaz kırk yılda bir çıkanıda çok hızlı şekilde öğütürüz

Çevrimdışı ankarakartal06

bu yıl takımdan yemin ediyorum gram ümidim yok  :D :D

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: