2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998703 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Nefes alamıyorum gerçekten. Nasıl bir girdabın içerisine düştük biz böyle bir kaç seneden beri. Mevzu ne zaha ne de başka birşey.

Karşımızda öyle bir yönetim var ki taraftarı gram takmıyor. Taraftarı takmadığı gibi kulüp umurlarında bile değil.

Dünyanın en güzel semtinde dünyanın en güzel stadına hala sponsor bulamadılar.

Aboubakar sakatlansa gol atacak adam yok.

Sakatlık şüphesi olan Ghezzal harici kanat oyuncumuz yok.

Afrika kupasına değinmiyorum bile.

Nereden tutarsak elimizde kalıyor.

Şampiyonluk kutlamasında saat başı ekran karşısına çıkmak için birbiri ile yarışan yönetimin nerede ne iş yaptığı muamma.

Bir salın bizi ya.

Delikanlı gibi çıkın kongre kararı alın.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anadolu kulünü seviyesine gelmiş kulübe stadı güzel yetde diye kim sponsor olur şu anda taraftar bile konferans ligine kalabilirmiyiz diye düşünüyorken sponsor ne düşünsün de sponsor olsun bu yönetim başarı falan istemiyor bunu biz taraftarken görüyoruzda dışardan biri görmüyormu sponsoru çeken semt değil kulüp başarısıdır

Çevrimiçi mayguntr

Hücuma 3 4 tane oyuncu lazım. Bunların ismi geçenler dahil kimseyi alabilecek çapı yok.

Şurada yazışan 4 kişi geçsek kulübün başına taraftarı bu kadar üzmezdik. En azından genç takımlardan 4 5 potansiyelli adam getirir koyardık taraftarın önüne.

Takımda sahaya koyabileceğin zaten üç buçuk yerli adam vardı 3 tanesi sakat. Geçen sene öyle böyle skor yükünü çeken Nkodou ve Redmond gitti yerine kimseyi koyamadın. Saiss gitti alakasız profilde bir adam getirdin. Onana bence iyi transfer ama kadron hazırsa onu yatırım olarak alırsın şu durumda ilk alacağın adam mı Allah aşkına.

Rezillik yaşıyoruz çıkıp 2 kelime de edemiyorlar iç rahatlatacak.

Skor yukunu ceken Nkodou ve Redmond  :D :D :D :D :D biri 4 biri 5 gol atmis ligde, 78 gol atmisiz.

Çevrimdışı Mehmet57

En az iki kanat oyuncusu, yedek santrofor ve 10 numara lazim. Avrupa maclari baslamak uzere, ligde surda az kaldi.

Yemim ederim ADS’deki Onyekuru bile su takimda fark yaratir kanatta.

Çevrimiçi sefaköykartali

Skor yukunu ceken Nkodou ve Redmond  :D :D :D :D :D biri 4 biri 5 gol atmis ligde, 78 gol atmisiz.
Abou + Cenk 60 tane yazar. Ghezzal’ da kendine gelmeli. Sola ve 10 numaraya iyi birini alsak yine yarışırız. Sonra rotasyona son dk kiralık kim düşüyorsa kovalasınlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı Nazım Ar

İlk yarı sakatlanan kadar 6 maçta yaptı adam o skoru. Sonradan takımdan kesildi zaten yedek kulübesinden mi skor yapacaktı. Redmondun 5 de asisti var adam kritik maçlarda taşıdı. Sırım sırım sırıtacağına yerine kimi koydular toplam 10 gol 10 asist yapacak ona cevap ver.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2023, 20:09:17 Nazım Ar ]

Çevrimdışı Mehmet57

https://twitter.com/demarkesports/status/1683159239253012481

Dele Alli’den agzimiz yanmis olsa da ayni degiller. Gecen sezon cok az oynamis olsa da, onceki sezon Liverpool gibi takimda 29 maca cikmis oyuncudan bahsediyorsun. Hem 8, hem 10, hem kanat oynayabilen biri.

Çevrimdışı Nazım Ar

Dele Alli’den agzimiz yanmis olsa da ayni degiller. Gecen sezon cok az oynamis olsa da, onceki sezon Liverpool gibi takimda 29 maca cikmis oyuncudan bahsediyorsun. Hem 8, hem 10, hem kanat oynayabilen biri.

Düz adamın önde gideni, ne için alacağız, Gedson, Salih, Amir, Onana, Kerim varken skor katkısı olmayan ortasahaya ihtiyaç var mı?

Çevrimdışı Mehmet57

Düz adamın önde gideni, ne için alacağız, Gedson, Salih, Amir, Onana, Kerim varken skor katkısı olmayan ortasahaya ihtiyaç var mı?

Oxlade-Chamberlain duz oyuncusu ise bence iki farkli Oxlade-Chamberlain’den bahsediyoruz.

Çevrimdışı Alparslan

anadolu kulünü seviyesine gelmiş kulübe stadı güzel yetde diye kim sponsor olur şu anda taraftar bile konferans ligine kalabilirmiyiz diye düşünüyorken sponsor ne düşünsün de sponsor olsun bu yönetim başarı falan istemiyor bunu biz taraftarken görüyoruzda dışardan biri görmüyormu sponsoru çeken semt değil kulüp başarısıdır
Çok haklısın @Necmi Bende olsa bu Beşiktaş'a sponsor olmam. Sponsor başarıya gelir. Vizyona gelir. Daha ön elemeyi geçermi acaba diye düşünen takıma gelmez. Önce vizyon sahibi olacaksın. Paran yoksa da orada durmayacaksın. Ciddi ciddi bunlar şampiyon olmayı falan hayal edebiliyorlar mı. Bu saatten sonrada beni şaşırtacaklarını hiç sanmıyorum. Rebic bile bunlara göre büyük yıldız. Ondan bundan her gün red yemekten bıkmadılarmı. Gerçekten artık kabak tadı verdiler.

Çevrimdışı Talisca1903

hiçbir futbolcuya çöp demem ama bu ne yahu bitti bu artık bitik adamlarlamı uğraşacağız

Çevrimdışı Talisca1903

Çok haklısın @Necmi Bende olsa bu Beşiktaş'a sponsor olmam. Sponsor başarıya gelir. Vizyona gelir. Daha ön elemeyi geçermi acaba diye düşünen takıma gelmez. Önce vizyon sahibi olacaksın. Paran yoksa da orada durmayacaksın. Ciddi ciddi bunlar şampiyon olmayı falan hayal edebiliyorlar mı. Bu saatten sonrada beni şaşırtacaklarını hiç sanmıyorum. Rebic bile bunlara göre büyük yıldız. Ondan bundan her gün red yemekten bıkmadılarmı. Gerçekten artık kabak tadı verdiler.
Rizeyi düşürmüş adamı SD yap oda hayal satsın sistem cart curt genç alıp patlatıp satacak koca Beşiktaş’a biçtikleri kaftana bak al işte renklilerin arkasından bakar durursun false back dronelü antrenman  3 lü 5 li scoutçular iyi mi böyle

Çevrimdışı Nazım Ar

Oxlade-Chamberlain duz oyuncusu ise bence iki farkli Oxlade-Chamberlain’den bahsediyoruz.

Sevgili kardeşim adam kaç senedir 2 golle 1 golle, 1 asistle ortasahada oynayıp sezon bitiriyor. Necipi 30 maç üst üste oynat 4 gol atar kalıbımı basarım. Atiba bile son şampiyonlukta skor yaptı. Bu adamı şimdi biz biz niye alıp getirelim?

Çevrimdışı Talisca1903

Sevgili kardeşim adam kaç senedir 2 golle 1 golle, 1 asistle ortasahada oynayıp sezon bitiriyor. Necipi 30 maç üst üste oynat 4 gol atar kalıbımı basarım. Atiba bile son şampiyonlukta skor yaptı. Bu adamı şimdi biz biz niye alıp getirelim?
yahu bu adamlar iş yapmaz skor yapacak adam gerek ileride bir Abou bir Raşit kaldı Muleka felan demeyin çok ois kızarım Raşit bile ne verecek belli değil sakat adam
Lyanco 6 verebiliyor Brezilyalıya 7 verebiliyorsun Taliscaya gelince para yok vallahi tövbe estağfırullah

Çevrimiçi murat

Paran varsa sıralaman öncelik olmaz evet lig biter hazırlık kampına kadar istediğin sırayla alırsın ama bizde hem para yok hem lig başlayacak neredeyse kamp bitmiş hem him oyuncun olmayan bölgelerin var.muhtemelen kanada 10 numaraya iyi liglerde transfer kapanınca kalacak oyunculara zar atacağız.bu da bir strateji tabi.tutarsa mantıklı tutmazsa abbas yolcu.

Çevrimiçi murat

yahu bu adamlar iş yapmaz skor yapacak adam gerek ileride bir Abou bir Raşit kaldı Muleka felan demeyin çok ois kızarım Raşit bile ne verecek belli değil sakat adam
Lyanco 6 verebiliyor Brezilyalıya 7 verebiliyorsun Taliscaya gelince para yok vallahi tövbe estağfırullah
taliscayı hadi 10 milyon değilde 7 ye ikna ettin ,kulübü bırakmaya niyetli değil.olabilecek durumu yok.

Çevrimdışı Talisca1903

taliscayı hadi 10 milyon değilde 7 ye ikna ettin ,kulübü bırakmaya niyetli değil.olabilecek durumu yok.
var da yapacak niyet varmı sende mesele o cincon alırsa konuşuruz nasılını

Çevrimdışı Mehmet57

Oyuncuyu izledin mi hic? Merak ediyorum. Bahsettigin oyuncu ozellikle 2017-2020 doneminde Liverpool’un en iyi oyuncularindan biri, Klopp’un sisteminin en onemli parcalarindan biri idi. Chamberlain ile Alli arasindaki en buyuk fark, Chamberlain yetenegini kaybetmemis, sadece son senelerde cok fazla sakatlik gecirmis biri. Ki, gecirmese zaten biz kim, Chamberlain’i almak kim.

Burda herkesin “keske alsaydik” dedigi Naby Keita’dan cok daha iyi olmasiyla beraber, Keita’nin da 84 Premier League macinda 7 gol 5 assistlik katkisi oldugunu dile getirmekte fayda var.

Ama istatistige bakmaktan ziyade oyuncuyu izleyip, tanimak daha onemli. Klopp kontra sisteminde zaten en cok isi ileri uclu yapiyordu. Duz diye bahsettigin oyuncunun oynadigi oyunun yarisini ayni ligde Gedson gosteremedi.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2023, 20:38:33 Mehmet57 ]

Çevrimdışı Alparslan

Oluru yok diyorsun ama ben bugünlerde rakiplerin birinde Talisca ile görüşmelere başlanmıştır duyurusu görürsem hiç şaşırmam. Hele Gsaray. Gedson'un intikam ateşiyle yanıp tutuştuklarına eminim. Talisca'yı kesinlikle zorlayacaklar intikam için ve alabilirlerde. Çok para alamazlar sakın demeyin. Adamların bir çok transferini sponsorlar karşılıyor. Bizde sponsor hiç yok. Bende olsam sponsor olmam zaten. 

Çevrimdışı Mehmet57

Liverpool’un sampiyonluk senesinde Liverpool’un en skorer orta saha oyuncusuna “düz oyuncu, katkisi yok” deniliyorsa daha ne diyeyim. Ayni sezonda Wijnaldum, Henderson, Keita kac gol atmis bir izleyin derim.

Çevrimdışı Nazım Ar

Oyuncuyu izledin mi hic? Merak ediyorum. Bahsettigin oyuncu ozellikle 2017-2020 doneminde Liverpool’un en iyi oyuncularindan biri, Klopp’un sisteminin en onemli parcalarindan biri idi. Chamberlain ile Alli arasindaki en buyuk fark, Chamberlain yetenegini kaybetmemis, sadece son senelerde cok fazla sakatlik gecirmis biri. Ki, gecirmese zaten biz kim, Chamberlain’i almak kim.

Burda herkesin “keske alsaydik” dedigi Naby Keita’dan cok daha iyi olmasiyla beraber, Keita’nin da 84 Premier League macinda 7 gol 5 assistlik katkisi oldugunu dile getirmekte fayda var.

Ama istatistige bakmaktan ziyade oyuncuyu izleyip, tanimak daha onemli. Klopp kontra sisteminde zaten en cok isi ileri uclu yapiyordu. Duz diye bahsettigin oyuncunun oynadigi oyunun yarisini ayni ligde Gedson gosteremedi.

Keitayı ben istemem. Gedsonun da skor katkısından memnun değilim.

En son senin dediğin zamanlarda izlemişimdir 4 5 sene önce. Sonrasında yok zaten neyini izleyeceğim onu da anlamadım. gol atmaya asist yapmaya yabancı olmayan ofansif ortasaha ve kanat oyuncuları lazım. Senede 15 golün üstünde katkı sağlayacak yetenekte adam lazım. Yani şampiyon olduğumuz sezonlar Ghezzalin Quaresmanın, Taliscanın, Sosanın yaptığı skoru yapacak adam lazım. Chamberlain de o ışığı görebiliyorsan saygı duyarım ben göremedim.

Çevrimiçi tolga1903

Belli ki fenerle gs harcamaya ve hakikaten bol alternatifli hem avrupa hem lig götürebilecek takım kurmaya devam edecekler. İyisi mi konferansa kalabileceğimiz kadro kurup çekilmek. Daha bir tane sponsor aciklayamayan gül gibi stadına para veren firma bulamayan afrika kupasında 5 6 hafta necip ve altyapı çocuklarıyla maça çıkmaya mecbur bırakacak bu yönetimden fazlasını beklemek ziyan olur. Bu transfer dönemi çok örseleyici oldu bizim için yazık üzülüyorum düşürdükleri duruma bizi.

Etiketler: