2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999689 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Takımda ghezzal harici kanat oyuncusu yok, madem bu paraları verebiliyoruz şimdiye kadar neden bitmedi transferler. Avrupadan evlenmeyi mi bekliyoruz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taliscayı kiralık felan bir yoklamak lazım yapmayın etmeyin para yok diyip durmayın var işte para cincon alacak diyorlar oturur ağlarız sonra taraftar iki baskı yaptı geldi transfer Talisca içinde uğraşsak gelir kimleri getirmiş takımız GETİRİRİZ

Çevrimiçi Samet Demir

Taliscayı kiralık felan bir yoklamak lazım yapmayın etmeyin para yok diyip durmayın var işte para cincon alacak diyorlar oturur ağlarız sonra taraftar iki baskı yaptı geldi transfer Talisca içinde uğraşsak gelir kimleri getirmiş takımız GETİRİRİZ
Ne cinconu abi. Taliscayı şuan TR'de hiç bir kulüp alamaz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Ne cinconu abi. Taliscayı şuan TR'de hiç bir kulüp alamaz.

Ben Taliscanın veya kulübünün istekli olduğunu sanmıyorum yoksa o paralara Ali koç çıkardı, gs de isterse verebilir Icardi örneğindeki gibi. Ama iş maaşla bitmiyor kulüp bonservis ve oyuncı imza parası da ister.

Hiç bir açıdan mantıklı değil. Taliscanın da avrupada oynamak gibi bir derdi olsaydı en verimli zamanlarını Çinde Arabistanda geçirmezdi.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu arada Vargas deniyor geçen sene adı geçtiğinde stemiştim ligden alınabilecek en uygun adamdı ama olmamıştı.

Çevrimdışı levitate

para olsa bile elemanın gelmeye niyeti yok gibi geçen yine kontrat uzatmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

para olsa bile elemanın gelmeye niyeti yok gibi geçen yine kontrat uzatmış
hiç belli olmaz

Çevrimiçi umutow

Tadicten iyi kanat vargas miymis simdi ??? Ya bunlar birakin Besiktasi yonetmeyi trabzon idman ocagini bile yonetemez.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Tadicten iyi kanat vargas miymis simdi ??? Ya bunlar birakin Besiktasi yonetmeyi trabzon idman ocagini bile yonetemez.

Tadic bir fırsat transferiydi, hem yaşı çok çok ileri değil hem de hala düzenli performans veren bir oyuncu. ondan iyi oyuncuyu getirmek istiyorsan ya Moura kumarı oynayacaksın ya da cebinde tek oyuncuda yakacak 15 milyon euron olacak.

Tadicten iyisini alacağız dediklerini sanmıyorum, diyen yalancı inanan hayalcidir.

Ama sistem içinde Tadic gibi katkı verebilecek adam alabilirsin Vargas öyle bir profil. Bu ligde güzel rakamlara ulaştı, taraftarın seveceği türden top oynuyor.

Çevrimiçi umutow

Tadic bir fırsat transferiydi, hem yaşı çok çok ileri değil hem de hala düzenli performans veren bir oyuncu. ondan iyi oyuncuyu getirmek istiyorsan ya Moura kumarı oynayacaksın ya da cebinde tek oyuncuda yakacak 15 milyon euron olacak.

Tadicten iyisini alacağız dediklerini sanmıyorum, diyen yalancı inanan hayalcidir.

Ama sistem içinde Tadic gibi katkı verebilecek adam alabilirsin Vargas öyle bir profil. Bu ligde güzel rakamlara ulaştı, taraftarın seveceği türden top oynuyor.
Abi vargasin bir gecmisine bakalim ne yapmis ki bu adam. Bir sezonu var iste adsde. Yoksa siradan vasat bir anadolu topcusu.

Çevrimdışı Mehmet57

Lukebakio disinda ismi gecen hic bir isim tatmin edici degil kanatlar icin.

Çevrimdışı levitate

Lukebakio disinda ismi gecen hic bir isim tatmin edici degil kanatlar icin.
murat özen türkiye'ye gelmek istemiyormuş dedi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Taliscayı alalım keyfimize bakalım nasılını yönetim bulsun

Çevrimdışı Talisca1903

Muleka satıp Okereke alsak bence gayet olumlu adamın videolarında çok güzel golleri var çoğu da bireysel yetenek videolar yanıltabilir ama Mulekadan kat kat iyi bence

Çevrimdışı Talisca1903

Vargas işini çok beğenmedim daha iyisini alabilmeliyiz orta sahamız zaten savaşçı defansif oyuncular kanatlar ve 10 numara biraz deve dişi olmalı

Çevrimdışı Nazım Ar

Ucuza bağlayabilirlerse en kötü senaryoda ben fitim. Daha fazla afrikalı kaldırmaz bu takım. Şöyle ayaklarına hakim skor katkısı olan güney amerikalı futbolcu lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Ucuza bağlayabilirlerse en kötü senaryoda ben fitim. Daha fazla afrikalı kaldırmaz bu takım. Şöyle ayaklarına hakim skor katkısı olan güney amerikalı futbolcu lazım.
Şenol Güneş i de böyle ikilemde mi bırakıyorlar yoksa ya Afrikalı ya daha süşük profil
Tadiçi gördük o kalibre gerek

Çevrimdışı Mehmet57

Ben olsam Oxlade Chamberlain alirdim. Hem merkeze orta saha oynar, forvet arkasi oynar, sag/sol kanat oynar. Bosta su an, mukemmel olur.

Çevrimdışı Nazım Ar

Şenol Güneş i de böyle ikilemde mi bırakıyorlar yoksa ya Afrikalı ya daha süşük profil
Tadiçi gördük o kalibre gerek

İşte istatistik ve istikrar olarak o seviyede alabilecekleri adam yok. Yetenek ve isim olarak Moura var boşta ben olsam o kumarı oynardım daha 30 yaşında çok özel bir futbolcuydı prime döneminde.

Bir de her sezon illa Lanzini adı çıkar adam boşta neden çıkmadı acaba 😀

Etiketler: