2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1000226 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Yılan Co gelmiş, hayırlı olsun ben umutluyum bu adamdan.
?

Çevrimiçi annoca

rebic kampa götürülmemiş diye gördüm

Çevrimdışı Mehmet57

Araya girip Kerem Demirbay’i almak gerek. Gs 3 milyonluk bonservisi 2.5’a indirmeye calisiyormus. Boylelikle her maci Salih’i oynatmaktan kurtuluruz.

Onana-Gedson
Kerem

Çevrimdışı Talisca1903

İyi bir hücumcu orta saha lazım bakalım hedef kim

Çevrimiçi COB

bunu yaşadığımız ilk oyuncu değil acaba sorun oyuncuların ahlakındamı yönetimin oyuncuları taraftar önüne attığına defalarca şahit olduk kulübe yapışıp gitmek istemeyen oyuncu profilinden kulüpden kaçan oyuncu profiline hızlıca döndük sözleşmeli oyuncularımız ahlaksız alt yapıdan gelenlerde ahlaksız ama yönetim ahlak timsali ve birşey daha almak istediğimiz oyuncular bizden çok daha düşük profilde kulüpleri bize tercih ediyor neden acaba fo yönetimindede transfer edeceğimiz birçok oyuncuyu çebi yüzünden edemiyoruz diye dedikodular vardı hoca suçlu olur menejer suçlu olur oyuncu suçlu olur hiç birine yamayacak suç bulunmazsa kulübün çalışanı suçlu olur

Saiss'i kimse taraftar önüne atmadı. Zorla kalmasını zaten bizde istemeyiz ama insanın kendi işine saygısı olur. Montero gibi mesela. Adam gideceğini bile bile elinden geleni yapıyor kampta. Saiss gibi bir oyuncunun bu tarz bir lakaytlık göstermesi benim için mesleğine ve koca Beşiktaş camiasına saygısızlıktır. Yönetimin Saiss konusunda hatası varmı bilmiyorum, varsa da şaşırmam doğrusu.

Çevrimiçi Necmi

Saiss'i kimse taraftar önüne atmadı. Zorla kalmasını zaten bizde istemeyiz ama insanın kendi işine saygısı olur. Montero gibi mesela. Adam gideceğini bile bile elinden geleni yapıyor kampta. Saiss gibi bir oyuncunun bu tarz bir lakaytlık göstermesi benim için mesleğine ve koca Beşiktaş camiasına saygısızlıktır. Yönetimin Saiss konusunda hatası varmı bilmiyorum, varsa da şaşırmam doğrusu.
içerde ne yaşandığını bilemeyiz duyduklarını onla yirmiyle çarp ne yapsınlar bu yönetimle yapılan pazarlığa bile güven olmuyor hiç bir oyuncunun beşiktaşı istemiyor olması ciddi düşünülecek durum oyuncuyu bilmeden ahlaksızlıkla suçlamak yanlış belki haklısındır ama belkide değilsindir ama belkiyle olmaz tam tersine yaşanan tüm olaylarda tersini işaret ediyor

Çevrimdışı Mehmet57

Okereke isi umarim dogru degildir, en azindan su asamada. 10 numara, (en az) iki kanat oyuncusu eksigin varken bir santrofora para harcamak ahmaklik olur. Ozellikle onu alip kanatlarda kullanmayi dusunmek daha buyuk bir sacmalik olur.

Oyuncuya karsi degilim. Brugge doneminde begenirdim. Farkli ozellikler katar Abou’nun yedegi olarak. Ama konu da tam o; Abounun yedegi olarak.

Bu arada, solbek sart. Masuaku’nun yedegi yok. Kadroda var gorunebilir ama yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lingard ile ilgileniyormuşuz. Alırsak yeni Dele Alli olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Lingard ile ilgileniyormuşuz. Alırsak yeni Dele Alli olur.
ingilteredekimi?  burdakimi?  :bandit:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Cocuk gercekten yetenekli ama. 5.3 cok olabilir ama bu sartlarda ama partlatip satma ihtimali cok yuksek. Daha gecen yaz Milan, Porto ve hatta Gs de bu cocuk icin yaristaydi.

Gedson-Onana fiziksel (tempo, guc, hiz) acidan ligde tum orta sahalari domine edecekler. Dusunsene, bu ikili ve karsilarinda hantal Oliveira ve 1.60’lik Torreira? Ve bunlarin arkasinda Lyanco ve Amartey gibi iki cok guclu, top ile veya topsuz orta sahaya girmeyi seven oyuncular olacak. Omurgamiz gercekten cok guclenmis olacak.

Ben sahsen cok umutluyum bu transferden. Kondogbia dedim, Doucoure dedim ama daha tam olmamisini aldik.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2023, 12:31:26 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Cocuk gercekten yetenekli ama. 5.3 cok olabilir ama bu sartlarda ama partlatip satma ihtimali cok yuksek. Daha gecen yaz Milan, Porto ve hatta Gs de bu cocuk icin yaristaydi.

Gedson-Onana fiziksel (tempo, guc, hiz) acidan ligde tum orta sahalari domine edecekler. Dusunsene, bu ikili ve karsilarinda hantal Oliveira ve 1.60’lik Torreira? Ve bunlarin arkasinda Lyanco ve Amartey gibi iki cok guclu, top ile veya topsuz orta sahaya girmeyi seven oyuncular olacak. Omurgamiz gercekten cok guclenmis olacak.

Ben sahsen cok umutluyum bu transferden. Kondogbia dedim, Doucoure dedim ama daha tam olmamisini aldik.
Gedson ve onana önüne talisca gibi skorer bir adam çekmezsek işimiz zor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1681950953203703809?t=qrAFnxkFd5VeD0zdt735zg&s=19

5.3 milyon...

Murat özen ısrarla 4.2m 4 yılda ödenecek diyor. Böyle ise makul. Sonraki satıştan pay falan vermemiştir umarım malum çok sever böyle saçma şeyleri, satabileceğimiz oyuncu çünkü yeter ki hoca ile gelişimini sürdürsün.

Çevrimdışı Akil Emre

Heralde sponsorluk olayı kesinleşti sağlam bonservis vermeye başladılar.

Çevrimiçi Samet Demir

Murat özen ısrarla 4.2m 4 yılda ödenecek diyor. Böyle ise makul. Sonraki satıştan pay falan vermemiştir umarım malum çok sever böyle saçma şeyleri, satabileceğimiz oyuncu çünkü yeter ki hoca ile gelişimini sürdürsün.
Ben oyuncudan ziyade elimizde kanat ve 10 numara eksikliği varken öncelik 6 numara olmasına kızıyorum. CK yüzde vermeden oyuncu almaz. Şu yüzdelik verme olayınıda kârdan vermek daha mantıklı.

Çevrimdışı Savaş

Skorer bi 10 almadıkça kısır bi takım oluruz. Topu abuya taşıyacak oyuncu yok.

Kanat ve 10 lazım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sefaköykartali

Onana - Gedson önüne Lingard olmaz bence ya daha pasör inceci şöyle geldiği dönemdeki Sosa gibi bişey lazım.

Çevrimiçi tolga1903

Ben oyuncudan ziyade elimizde kanat ve 10 numara eksikliği varken öncelik 6 numara olmasına kızıyorum. CK yüzde vermeden oyuncu almaz. Şu yüzdelik verme olayınıda kârdan vermek daha mantıklı.

Kanat yok sol bek yedeği bence yok, santrafor yedeği cenk ne zaman dönecek belli değil. On numara hoca istiyor mu bilmiyorum sanki salih gedson arkası onana/amir düzeninde kalacak gibi geliyor bana. Ghezzal'ı yedekleyecek isim yok sol kanat hepten yok. En az 4 5 transfer daha lazım bu takıma ve bunlardan 2'si de iyi yerli olmak zorunda yerli bakımından en gerideki kulüp biziz.

Çevrimdışı murat baltacı

Omurga gayet yeterli ama sol kanat ve on numaraya a klas isimler gerekli Şenol hocam sürpriz yapabilir ama bence mulekadan olmaz olursa şaşırırım oraya weghorst çeksek hem Şenol hoca ile Gomez performansı verir hemde abou ile oynar önlem alınması zor bir takım oluruz. Ah tadici kacirmayacaktik şimdi tek derdimiz on numara ve alternatifler olacaktı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1681950953203703809?t=qrAFnxkFd5VeD0zdt735zg&s=19

5.3 milyon...

duyumcu/muhabir tayfa 4.2 milyon diyor onu da 4 taksite bölmüşler
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

transfer ceyhundayken 6 milyon opsiyonlu kiralama deniyordu, transferi başkası yaptı 4.2 oldu :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

duyumcu/muhabir tayfa 4.2 milyon diyor onu da 4 taksite bölmüşler
Takımda ghezzal harici kanat oyuncusu yok, madem bu paraları verebiliyoruz şimdiye kadar neden bitmedi transferler. Avrupadan elenmeyi mi bekliyoruz.

[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2023, 14:44:36 Samet Demir ]

Etiketler: