2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1001052 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

auba, ziyech ve hudson-odoi kampa alınmamış. ck'nın epl hayranlığı ve yönetimin "chelsea'den yıldız aldık" diyebilme isteğini düşünürsek yakında hamle bekliyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

auba, ziyech ve hudson-odoi kampa alınmamış. ck'nın epl hayranlığı ve yönetimin "chelsea'den yıldız aldık" diyebilme isteğini düşünürsek yakında hamle bekliyorum
https://www.transfermarkt.com.tr/tanguy-ndombele/profil/spieler/450936

Buna bir baksınlar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

fener diyorlardı + kalabilirmiş

bakayoko?
Şu anda almam Bakayoko'yu ama bizimkiler alabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Moura'nın sakatlığı falan yoksa alınabilir Aboubakar'la iyi anlaşır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş tarihinde hangi yönetimin yazılı uyarı aldığı görüldü? İnanılmaz bir yönetime sahibiz. Bize ilkleri yaşatıyorlar.

https://twitter.com/tevfikyamanturk/status/1681000824112046081

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ziyech arabistanda sağlık kontrolünden geçemedi. Yani tam bizlik.

Çevrimdışı Talisca1903

Ziyech arabistanda sağlık kontrolünden geçemedi. Yani tam bizlik.
diz patlak mı diz ?
 Patlak dayı bütün diZler patlak
Tutun getirin onu yeğen

Çevrimdışı Nazım Ar

Hani durumu kurtaracağından değil ama, yani kediye kuşa ağaca duvara bu kadar tepki gelse dün bugün bir transfer açıklardı ne yapar yapar, en kötü Amarteyi indirirdi. Bunlar acayip :)

Çevrimdışı Savaş

Bunlardaki rahatlık kimsede yok. Taraftar sosyal medyada yeri yerinden oynattı, stadın önünde protesto yapıldı. Bir tane açıklama gelmedi. Şaka gibi.

Ya yüzsüzlük diz boyu yada para saçarak 3 5 adam birden alıp bakin görün diyecekler.

Her halükarda ikisi de rezalet.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Amartey Elche'nin teklifini kabul etti diye haber çıksa şaşırmam.

Çevrimdışı levitate

Şu anda almam Bakayoko'yu ama bizimkiler alabilir.
iki yıldır az maça çıkmış, sakat mıydı?
bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaş tarihinde hangi yönetimin yazılı uyarı aldığı görüldü? İnanılmaz bir yönetime sahibiz. Bize ilkleri yaşatıyorlar.

Divan şaşırmasın. Ne yapacak başkan. Rahatlatmak için spa masajı mı yapsın. Zorla panik transferi yaptıracaksınız. Geçen sene gs ve federasyona fena kuruldu. Meraklanmasın kimse, bu sezon güzel takım yapar ama istediği kaliteli oyunculara bonservis ödeyemez. Muhtemelen en başından beri aklında bu vardı. Akşam pazarında kaliteli kiralalık kovalayacak. Demba Ba Gomez Weghorst (hiç istemedim) kiralıktı hepsi. Bonservisle alırsan Muleka seviyesinde olur.

Çevrimdışı levitate

bu dayı da başkanlığa hazırlanıyor deniyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi umutow

Divan şaşırmasın. Ne yapacak başkan. Rahatlatmak için spa masajı mı yapsın. Zorla panik transferi yaptıracaksınız. Geçen sene gs ve federasyona fena kuruldu. Meraklanmasın kimse, bu sezon güzel takım yapar ama istediği kaliteli oyunculara bonservis ödeyemez. Muhtemelen en başından beri aklında bu vardı. Akşam pazarında kaliteli kiralalık kovalayacak. Demba Ba Gomez Weghorst (hiç istemedim) kiralıktı hepsi. Bonservisle alırsan Muleka seviyesinde olur.
Umarım ironidir ya. Kampta cift kale mac yapacak kadro yok hala aksam pazarı vs diyorsunuz. Ne zaman olcak transferler ligin 3. haftası mı?

Çevrimdışı levitate

Amartey Elche'nin teklifini kabul etti diye haber çıksa şaşırmam.
sportif direktörümüz sayın ceyhun kazancı çok gizli bir operasyonla getiriyormuş abi, mülteci teknesindeymiş yola çıkmış şu an
bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

Kiralık veya bonservisle transfer olacak oyucularımız an itibariyle kendi kulüplerinde kamp yapıyor. Teixeira gibi yaz boyu tatil yapan oyuncuları transfer ederek aynı yanlışı tekrarlamazlar. 1 yıl ter idmanı yaptırdık, tam işinize yarayacağı sırada gönderdik.

Şenol hocaya tam kadro versen de zaten ilk yarıları çöp ediyor. Stres yapmayın, şiştim kaç gündür. Az sakin.

Çevrimdışı ardiles

Umarım ironidir ya. Kampta cift kale mac yapacak kadro yok hala aksam pazarı vs diyorsunuz. Ne zaman olcak transferler ligin 3. haftası mı?
Biz lanetli kavimiz. Kamp yapan oyuncularımız çöp olur. Son günlerde hatta son saatte transfer edilince büyü bozuluyor. Geçmişte biri beddua mı yaptı bilmem. Bak şu Muleka ya. Geçen sene transfer edilmesini istemiyordum ama bu kadar kötü olacağını hiç tahmin etmemiştim. Uçana kaçana şut çekerken bize geldi önündeki topa vuramaz oldu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vaybe başakcity bile Piatek çekiyor.
Bu adam bu kadar düştü mü ya?

Çevrimiçi Samet Ç

iki yıldır az maça çıkmış, sakat mıydı?
Yok ciddi bir sakatlık geçirmedi ama doğru düzgün top oynamadı riskli transfer olur.

Etiketler: