2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995498 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Bunlar kimseyi satamaz benim bir beklentim yok Muleka 5 milyon ama Arapları kabul etmiyor yolun sonunda kasımpaşaya bedelsiz kiralarız saiis 3,5 den aşağısı olmaz derken kalır gönülsüzce  kimi sattılar ki şimdiye kadar uzar gider

Alırken düşük göster Kuzyaev 2 milyonun altı evet de ne kadar altı 1999 da 2 nin altı 1 de hangisi  satarken çok göster hep aynı numaralar ben doydum artık bunların algı oyunlarına

beka bekayıda hiç izlemedim benim beğendiğim fransada andre gomes ,seko fofana alıyorlarsa bunları alsınlar işte

gedsonun yerini doldurabilir mi bu eleman bilemem hoca istiyorsa alsınlar zaten her transfer haberinin sonunda hocanın onayına kalmış yazıyorlar

Takımda 10 numara yok kanat hiç yok (şu anda redmond belirsiz cenk sakat) stoper 1 tane var geçen dönemde orta saha lazımken stoper dolduran zihniyet buralardaki boşluğu görebilecek mi planlama nedir bilmiyorum kendilerine karşı da en ufak bir beklentim yok

tek güvencem şu oluşumda Şenol Güneş diğerlerinin yaptıkları daha doğrusu yapamadıkları şeyleri gördük sonuçta
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2023, 09:44:06 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Atkar

Hayal kadro demişsinde bizim minimun düzeyde bu kalitede bir kadro ile lige başlamamız gerekiyor. Ozan olacağına okayı 40 defa tercih ederim.

Bedavaya zamanında Salih Özcanı almadık. O kadar yazmıştık romantik tayfa olduğumuz için kabul görmedi. Şimdi istesek 15 den kapı açarlar.

Aklımda şuan sadece yerli problemi var. Nasıl çözecekler muamma..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de yerli konusunda tıkanıyorum. Tayyip sağlıklı olsa Talha-Mert kesin yazarım ilk 11’e. Salih ile Cenk’i de bence rotasyona yazmalıyız. Okay almak veya Rıdvan kiralamaktan başka çaremiz yok zaten. Okay ismi hiç geçmiyor ama. Sol kanat-8 numara-10 numara takıma seviye atlatacak isimler olmalı ki takım kalitemiz artsın. Rosier’i de seneye iyi bir takımla çok iyi bekliyorum. 21 sezonundaki bek performansı izlediğimin en iyilerindendi.

Mert
Rosier Talha XXX Massuaku
             Okay
        Amiri-Lanzini
Ghezzal Aboubakar Ekambi
Ersin,Onur,Colley,Emrecan,Umut,Salih,(yabancı genç orta saha),(Yabancı genç pırpır kanat,Halil,Cenk…

Yani bakarsak 1 stoper
Okay
8 Numara
10 Numara
Sol kanat(As)
Sol kanat(Yedek genç)
Ofansif orta saha(Yedek genç)
ve olursa Halil… 8 bu tarz transfere hazır oluruz gibi.
Gedson,Amir,Muleka satılsın ki cebimiz bir para görsün.
Redmond bile şart değil diyorum,yedeğe 2m bağlamayalım. 2.5m bons / 0.6-0.7m maaşlı nkudunun tarzı bir yedek kanat alalım.Mümkünse Siyahi

Çevrimiçi Mehmet57

Yusuf Yazıcı'nın kontratında Turkiye'de Trabzon'dan başka takıma giderse Lille Trabzon'a 20 milyon Euro tazminat öder diye ceza maddesi var Yusuf bize gelmek istiyor zaten ama o iş imkansız.

Yerliyi ligde Mert, Onur ve Cenk olarak kullanacaktır hoca belki iki milyon civarına olma ihtimali olursa Ozan alınır.

Rıdvan yazmışsınız o da seneye Rangers'da ilk 11 oyuncusu o da gelmek istemiyor zaten Türkiye'ye.

Yusuf ciddi ciddi boyle bir sart'a 'tamam' dediyse gelmesin zaten. Asiri gerizekali oldugunun bir gostergesidir.

Çevrimdışı Talisca1903

Toko Ekambi iyi adam ama afrikalı olması büyük sorun Masuaku Abou kalırsa Raşit Colley Afrika kupasına gidince ne yapacağız ?

Çevrimiçi Samet Ç

Stopere umarım Caleta Car alınır menajerler önermişti fazla Afrikalı adama gidiyoruz gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Yusuf ciddi ciddi boyle bir sart'a 'tamam' dediyse gelmesin zaten. Asiri gerizekali oldugunun bir gostergesidir.
trabzon her sattığı oyuncuya aynı maddeyi koyduruyor ayrıca Yusuf Yazıcı iyi oyuncu değil gerek yok Ozan'ı alırım onun yerine ya da ligde Rosier yerine Onur Bulut oynatırım en azından iki bekten birinin oyun kurma özelliği olur.

Çevrimdışı Talisca1903

Stopere umarım Caleta Car alınır menajerler önermişti fazla Afrikalı adama gidiyoruz gerek yok.
iyi oyuncu  bunu alır başıma bir iş gelmezse uygun fiyata vidayı da döndürürüm

Çevrimdışı Nartallo

Gedson ve Amir gibi karakterli topçuları göndermeyelim.

Pjanic, Mensah, Saiss, Dele Alli gibi aidiyeti olmayan, gamsız topçulara kalırız sonra...

Fransız takımı 12 milyon EUR bonservis ödediği topçuyu ikinci sezonda bedelsiz kiralamaz, vardır bir sıkıntısı...

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2023, 11:20:57 Nartallo ]

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson ve Amir gibi karakterli topçuları göndermeyelim.

Pjanic, Mensah, Saiss, Dele Alli gibi aidiyeti olmayan, gamsız topçulara kalırız sonra...

Fransız takımı dünya kadar bonservis ödediği topçuyu ikinci sezonda bedelsiz kiralamaz, vardır bir sıkıntısı...
Nice'de Kheprem Thuram'ı şu anda kesip 11 oynaması imkansız Beka Beka'nın oyuncuda oynamak istiyor ayrılmak istemesi normal avrupada kulüpler oyuncuların kararlarına bizim buradaki takımların aksine saygı duyuyorlar.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2023, 11:24:50 Samet Ç ]

Çevrimdışı Nartallo

Nice'de Kheprem Thuram'ı şu anda kesip 11 oynaması imkansız Beka Beka'nın oyuncuda oynamak istiyor ayrılmak istemesi normal avrupada kulüpler oyuncuların kararlarına bizim buradaki takımların aksine saygı duyuyorlar.

Sağolasın bilgi için...

Yine de çalışan parçaları bozmak yerine eksik parçaları düzeltmek gerek... Gedson da Amir de gözümüzün önündeki topçulardı, ligin ikinci yarısında Şenol Hoca'nın da elinin eğmesiyle faydalı oldular, takıma oturdular...

Passoligci vatandaşın bu adamları gönderip yerine ikamelerini bulabileceğini düşünmüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Sağolasın bilgi için...

Yine de çalışan parçaları bozmak yerine eksik parçaları düzeltmek gerek... Gedson da Amir de gözümüzün önündeki topçulardı, ligin ikinci yarısında Şenol Hoca'nın da elinin eğmesiyle faydalı oldular, takıma oturdular...

Passoligci vatandaşın bu adamları gönderip yerine ikamelerini bulabileceğini düşünmüyorum.
Ceyhun Kazancı'nın hoca seçimi ve Muleka tercihi dışında bütün tercihleri dogruydu ki Muleka'yı da sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla taraftarın %80'i istemişti Ceyhun Kazancı şuanki yönetimde en son eleştirilecek adam hoca tercihi yüzünden herkes ona kuruluyor ama Roger Schmidt'e giden adam ne oldu da bir anda Valerien kadar düşük profili tercih etti.

Çevrimdışı Atkar

Ceyhun Kazancı'nın hoca seçimi ve Muleka tercihi dışında bütün tercihleri dogruydu ki Muleka'yı da sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla taraftarın %80'i istemişti Ceyhun Kazancı şuanki yönetimde en son eleştirilecek adam hoca tercihi yüzünden herkes ona kuruluyor ama Roger Schmidt'e giden adam ne oldu da bir anda Valerien kadar düşük profili tercih etti.

Emrecan Uzunhan doğru muydu ? Colley’i Ceyhun aldıysa doğru muydu ? Redmond bile 1 ay katkı verdi sadece. Weghorst-Cenk varken Muleka fazlaydı çift forvet oynamayacaksak. Oralarda çok karıştı. Burda hoca Luce değilse 3-5-2’nin oynanmayacağımı daha önceden kestirmeleri gerekti.Keza Dele tutmadı ki girilecek bir kumardı,ama Emrecan’ın %50sinin 2m olması kabul edilemez. Ben başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini düşünmüyorum. En çok bonservis harcağımız sene ve 3.olduk

Çevrimiçi Samet Ç

Emrecan Uzunhan doğru muydu ? Colley’i Ceyhun aldıysa doğru muydu ? Redmond bile 1 ay katkı verdi sadece. Weghorst-Cenk varken Muleka fazlaydı çift forvet oynamayacaksak. Oralarda çok karıştı. Burda hoca Luce değilse 3-5-2’nin oynanmayacağımı daha önceden kestirmeleri gerekti.Keza Dele tutmadı ki girilecek bir kumardı,ama Emrecan’ın %50sinin 2m olması kabul edilemez. Ben başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini düşünmüyorum. En çok bonservis harcağımız sene ve 3.olduk
Emrecan üçlünün solu için alındı gayet iyi transferdi sonra aynı şekilde Muleka'da 3-5-2'nin forveti olarak alındı o da o rolde iyi transferdi ki burada ben ve birkaç kişi Muleka'dan sadece santraforda oynarsa verim alabileceğimizi kanata atarsak paranın çöp olabileceğini söyledik ki sene başlamadan hoca üçlüden vazgeçti linç yüzünden geçen sene şampiyonluk yönetim ve saçma sapan bir şekilde panik ataklar geçiren taraftar yüzünden kaybedildi kazanırken bile hakkın yeniyordu yönetim sessiz kaldı hadi de taraftar takıma hocaya sahip çıkacağına adamı kazanırken bile yemeye çalışıyordu o yüzden Ceyhun Kazancı eleştirmem başta başkan eleştiririm sadece futboluda değil her şubeyi batırdıgı için.

Ek olarak Colley'i Şenol hoca aldırdı gereksiz transfer Ceyhun alsada gereksiz transfer derdim. Yine Redmond'ı yanlış kullanan Valerien'di aynı şekilde Gedson'u da yanlış kullandı.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2023, 13:10:02 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca alamayız belki ama muadili Nottingham'da Saiss'i hala istiyorlarsa Scarpa ile takaslayalım.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2023, 13:23:09 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca alamayız belki ama muadili Nottingham'da Saiss'i hala istiyorlarsa Scarpa ile takaslayalım.
Alırız alırız Taliscanın muadili yok

Çevrimdışı Talisca1903

ha keza yarım dönem sözleşmesi kalmış kerem atakan yazık oldu verdiğimiz paraya bu arada emrecanı bende istemiştim ama çok yanılttı beni

Halil ve YY alalım Şenol Güneş varken

Çevrimiçi Samet Ç

Var Scarpa o da sniper Şenol hoca ile buluşturmak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

1.5 milyon taban maaş ile 3 aylık anca kiralarız :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Bakambu free ye düşmüş. Son durumu nedir bilmiyorum ama 32 yaşında, geçen sezon 40 maç 18 gol. Mulekayı sattıktan sonra hem sol kanadı hem forveti yedekleyebilir.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2023, 15:26:20 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Beka Beka bence Gedson muadili olarak düşünülüyor. Gedson gitmezse gelmeyecektir.

Amir için çok ciddi teklifler olduğu yazılıyor, 8-10m civarına giderse Kondogbia ve iyi bir 10 numara çekip orta saha merkezini bayağı güçlendirebiliriz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Wolverhampton forması giyen 32 yaşındaki Meksikalı forvet Raul Jimenez'i gündemine aldı. (beIN SPORTS)

Çevrimiçi Mehmet57

Umut Nayir’a formayi tekrar giydirmeliyiz.

Çevrimiçi Necmi

Umut Nayir’a formayi tekrar giydirmeliyiz.
sergen büyük hoca ya işe yaramaz demişdi

Etiketler: