2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995181 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bugün güzel haberler çıkmış. Umarım gelen bu para iyi bir şekilde değerlendirilir. Takımdaki en büyük problem "YERLİ OYUNCU" sorunu. Başımız epey ağrıyacak gibi duruyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı sEuL

Gedson gidici galiba 25 milyon büyük para

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk
Maalesef su ortamda $25M Avrupa piyasasinda hicbir sey degil. Uzulurum bu paralara giderse Gedson. Zaten bonservisinin yarisini alabilmek icin $6M verdik. 25’e satarsak Benfica’ya gidecek miktarida dusunce elimize gececek para $5-6M civari olacak. O paraya yerini doldurmaya calistigimiz Beka’yi bile tapusuyla alamiyoruz.

Bu yonetimden kurtulmadikca basarili olacagimiza sahsen inanmiyorum zaten.

Çevrimiçi annoca

Maalesef su ortamda $25M Avrupa piyasasinda hicbir sey degil. Uzulurum bu paralara giderse Gedson. Zaten bonservisinin yarisini alabilmek icin $6M verdik. 25’e satarsak Benfica’ya gidecek miktarida dusunce elimize gececek para $5-6M civari olacak. O paraya yerini doldurmaya calistigimiz Beka’yi bile tapusuyla alamiyoruz.

elimize gelecek para 5-6 değil kar o kadar. elimize gelcek 12.5 bence gedson için az. gedsondan gelecek para ile beka ile kondogbia işi çözülürse fena olmaz bizim için.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/Jalminha_/status/1670419483800813568

bu hesap genelde gs duyumları veriyor ama pek yanıldığını görmedim
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

elimize gelecek para 5-6 değil kar o kadar. elimize gelcek 12.5 bence gedson için az. gedsondan gelecek para ile beka ile kondogbia işi çözülürse fena olmaz bizim için.
Aynen onu demeye calisiyorum bende, bize maliyetini falan dustukten sonra elimizde pek fazla birsey kalmiyor. En az bir sene daha kalmasini isterim. Elimize net 12-15M Euro arasi bir gelir kalmiyorsada satilmamasi gerektigini dusunuyorum ama hayirlisi

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Jalminha_/status/1670419483800813568

bu hesap genelde gs duyumları veriyor ama pek yanıldığını görmedim
Muleka - Halil değişikliği olumlu olur. Hala ilk 11 e 2 net yerli oyuncu ihtiyacımız var..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı ferdi1903

Şartlar böyle ise satmak saçmalık olur, 35 den aşağısı kesmez bence

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Amir satılmış diyorlar. Bu kadar orta saha ve özellikle ön libero isimlerinin çıkma nedeni buymuş.

8 Milyona felan gitse bari.

Çevrimiçi annoca

amiri kartalistte yazmıştı 10 küsür beklenti var diye.

gedson 30/2 = 15
amir 10
muleka 5
saiss 3.5

halil -1.5
tayfur -0.75
kondogbia -4
beka beka 0

haberler doğrultusunda görüntü bu şekilde

mert hariç ilk 11'e kesin koyulabilecek Türk yok kısmen cenk var. halil emrecan kartal salih yedek için Türk statüsünde iyiler. emirhanı geri alsak güzel olur aslında.

Çevrimiçi Mehmet57

Zaten kismenin gitmeyecegi bir senaryoda 6/8 ve bir 10 lazim idi.

Simdi Amir ve Gedson giderse etti 2 tane 8, bir 6 ve 10. Amir’i seviyorum, ama getirecegi parayla bonservissiz Kuzyaev ve cuzi bir fiyata Kondogbia yaparsak asla uzulmem. Aksine, cok iyi bir orta sahamiz olur.

Çevrimiçi COB

Amir'in gitmesi içime sinmez. Ortasahamızı toparlamıştı   ve bir sezon daha Şenol Güneş ile geçirmesi lazımdı. 10+ gelirse yapacak birşey yok.

Çevrimiçi COB

Gedson'a kemiksiz 25 geldiyse işi uzatmadan sonraki satıştan 20-30% maddesi koydurmak şartıyla hemen satılabilir. Satmayınca sonra üstüne para verip gönderiyoruz.

Çevrimiçi COB

Bu saydıkların hep altarnatifler. Bize mertle beraber 2 yerli as oyuncu lazım.

Yedek kulübemiz yeterince zayıf. Halil ile Rıdvan yedek kulübesi ve kadro derinliği açısından kalite katar. Cengiz transferini direkt ilk 11 olarak düşündüm. Bu yönetim kaliteli yerli diye Serdar Aziz'i getirtir.

Çevrimiçi sefaköykartali

10 amirden, 3.5 saiss, rosier-mulekadan total 6-7 gelse gayet iyi para.

Çok iyi bir sağ stoper, çok iyi bir 6 numara, çok iyi bir 8-10 -hocanın taktiğine göre- şart. Bu üç mevkide de  oyuncunun kalitesinden şüphe edilmeyecek olmalı. Kondogbia çok uygun isim, bonservis sıkıntısını çözersek direkt almalıyız.

Çevrimiçi Mehmet57

Irfan Can Kahveci veya Yusuf Yazici’dan birini almamiz gerekecek yerli oyuncu rotasyonu icin. Durum bunu gosteriyor. Bence iki oyuncu da iyi isleyen ofansif oyun sisteminde yararli olabilecek oyuncular. Misal Yusuf, daha aradan cok zaman gecmedi ki San Siro’da Milan’a hattrick atti ve CSKAda iyi oyun sergiledi. Irfan’in sol ayagi zaten her daim tehlike.

Çevrimiçi annoca

en büyük sıkıntı kaliteli yerli yok ya da almak imkansız. ihtimal dahilinde olabilecek merih gözden düştü biraz belki kiralanabilir, bir ihtimal de ozan. cenkin satın alma opsiyonu devreye girmiş valenciada artık. çağlar da atletico yolcusu. cengiz ünder bana yeterli gelmiyor orda ghezzali düşününce.

şenol hocanın taktiği forvet güçlü alan açan, kanatlardan biri oyun kurucu, diğer kanat skorer, 10 numarada kısmen oyun kurucu kısmen skorer. cengiz ilk 11 olursa ne skorda ne oyun kurmada tam nokta atışı değil bence.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Irfan Can Kahveci veya Yusuf Yazici’dan birini almamiz gerekecek yerli oyuncu rotasyonu icin.

Yusuf Yazıcı tamam da İrfan'dan hayır gelmez . Başaksehirde oynadıgı top ile alakası yok suanda.

Çevrimdışı Atkar

Maliyet düşük,Şenol hocanın isteklerine uygun 6 numara bence Okay’dır. Para harcayacaksak 8-10-Sol kanada harcayalım. Kondogbia falan mükemmel lakin 3m yıllığı 6 numaraya mı verelim ? Bence potansiyelli istatislik yapabilen 8 numara ve çok iyi bir 10 numara almalıyız.Sol kanada Rebic-Ekambi gibi birini ve yedeğe de pırpır 22-23lük genç bir delikanlı lazım. Atiba-Ozzy-Sosa muadili bir orta sahaya geçip yapsak keşke. Okay-Amir(Leverkusenli)-Lanzini gibi bir orta saha 2023 olarak uygun olarak benim aklıma gelen en uygun dizilim.
Ekstra olarak bu direkt hayal zaten ama Müller şu takıma bir gelebilse,Ghezzal gibi oyun kurucu bir kanat alıp gerekirse geri de 2 adet ön libero ile oynayalım. Okay-Kondogbia tarzı. Kondogbia-Beka tarzı.
Şenol hoca tam olarak nasıl oynatacak,asıl olay o.

Kondogbia-Beka
Lang(Karlsson)     Ghezzal
       Müller Aboubakar

4-3-3 olarak da
            Kondogbia
       Amiri(?) Szymanski(Lanzini)
      Ghezzal Aboubakar Müller(Ekambi)
Hayal kadrolarımdır. Tabii hayaldir bunlar

Çevrimiçi Samet Demir

Maliyet düşük,Şenol hocanın isteklerine uygun 6 numara bence Okay’dır. Para harcayacaksak 8-10-Sol kanada harcayalım. Kondogbia falan mükemmel lakin 3m yıllığı 6 numaraya mı verelim ? Bence potansiyelli istatislik yapabilen 8 numara ve çok iyi bir 10 numara almalıyız.Sol kanada Rebic-Ekambi gibi birini ve yedeğe de pırpır 22-23lük genç bir delikanlı lazım. Atiba-Ozzy-Sosa muadili bir orta sahaya geçip yapsak keşke. Okay-Amir(Leverkusenli)-Lanzini gibi bir orta saha 2023 olarak uygun olarak benim aklıma gelen en uygun dizilim.
Ekstra olarak bu direkt hayal zaten ama Müller şu takıma bir gelebilse,Ghezzal gibi oyun kurucu bir kanat alıp gerekirse geri de 2 adet ön libero ile oynayalım. Okay-Kondogbia tarzı. Kondogbia-Beka tarzı.
Şenol hoca tam olarak nasıl oynatacak,asıl olay o.

Kondogbia-Beka
Lang(Karlsson)     Ghezzal
       Müller Aboubakar

4-3-3 olarak da
            Kondogbia
       Amiri(?) Szymanski(Lanzini)
      Ghezzal Aboubakar Müller(Ekambi)
Hayal kadrolarımdır. Tabii hayaldir bunlar
Hayal kadro demişsinde bizim minimun düzeyde bu kalitede bir kadro ile lige başlamamız gerekiyor. Ozan olacağına okayı 40 defa tercih ederim.

Bedavaya zamanında Salih Özcanı almadık. O kadar yazmıştık romantik tayfa olduğumuz için kabul görmedi. Şimdi istesek 15 den kapı açarlar.

Aklımda şuan sadece yerli problemi var. Nasıl çözecekler muamma..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Yusuf Yazıcı'nın kontratında Turkiye'de Trabzon'dan başka takıma giderse Lille Trabzon'a 20 milyon Euro tazminat öder diye ceza maddesi var Yusuf bize gelmek istiyor zaten ama o iş imkansız.

Yerliyi ligde Mert, Onur ve Cenk olarak kullanacaktır hoca belki iki milyon civarına olma ihtimali olursa Ozan alınır.

Rıdvan yazmışsınız o da seneye Rangers'da ilk 11 oyuncusu o da gelmek istemiyor zaten Türkiye'ye.

Etiketler: