2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993418 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Murat Özen’in haberine göre Senol hocayla bu gun telefon gorusmesi yapmis Ox. Bence hayirli olsun diyebiliriz bile. Ligimizin temposu PL seviyesinde degil, belki sakatliktan uzak kalma konusunda faydasi olur.

https://twitter.com/ensuperlig/status/1685739035363352576?s=46

https://twitter.com/muratozen1903/status/1685714333039251458?s=46
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2023, 22:54:54 Mehmet57 ]

Çevrimiçi annoca

şu saatten sonra bulamamalarına seviniyorum. Nasılsa iç saha maçları istifa sesleriyle inleyecek ve Yönetim gitsin﹗ edecek. Yeni gelecek güçlü, vizyoner ve harbi beşiktaşlı bir yönetim, o stadın hakkı olan sponsorla gelecekler yönetime. Boşverin bulamasınlar. Yıllık 15milyon değeri olan isim hakkını 6, 7 milyona verir bunlar.
sıkıntı istifa sesi gelir mi? sağlıklı ghezzal-rebic-abou-cenk tabiri caizse ligin içinde geçer. geçen yıl kaldığımız yerden galibiyet serisi devam ederse başarısızlıklar halının altına süpürülmüş olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/playspor/status/1685736376904331266?t=cTvLLOFpAn8ZONefW7eI6A&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takima cuk oturmaya basladi cocuk hemen satin zaten. Bok var sanki oturmus bir iskeleti tutamayip orta sahadaki herkesi degistirmeye her sene. Yeni oyuncular birbirine alismaya, birbirini ve ligi tanimaya baslayana kadar lige havlu atariz yine.

Boyle birsey olursa Allah belalarini versin bu yonetimin.

Çevrimiçi Necmi

Biraz guzel goller izleyelim yeni transferimizden

hiç hayal kurma bize gelince unutur uzaktan vurmaya ben daha görmedim 😂

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/playspor/status/1685736376904331266?t=cTvLLOFpAn8ZONefW7eI6A&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12-15 nakitten aşağı Amir’ i satmam. Orta sahadaki bütün sorunları çözüyor, gösterişli oynamadığı için kimse farkında değil.

Çevrimiçi Mehmet57

Pereyra bitmis. Pereyra ve Ox ikiside gelecek orta sahaya. Amir gidici gibi

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1685754802200858624?s=46

Çevrimiçi levitate

Ajax’in soyle 5 sene oncesine kadar bakalim. Onana, Frenkie de Jong, Ziyech, Mazraoui, Blind, Gravenberch, vd Beek, Tagliafico, David Neres, Lisandro Martinez, de Ligt, Antony, Haller, Tadic, Promes, Alvarez, Berghuis. Aklim ilk gelen isimler. Son 5 senede Ajax’dan inanilmaz futbolcular gecti. Real’e Bernabeu’da 4 tane atan bir takim var di.

Her sey gecen sene Blind’in gitmesiyle basladi. Hoca ile arasi iyi degildi. Bu zaten takim icinde biraz shock etkisi yaratti, Blind sonucta Ajax dna’si olan biri ve ilerlemis yasina ragmen cok iyi. Blind gitti, Owen Wijndal geldi ama AZ performansindan cok uzak kaldi. Mazraoui gitti Sanchez diye bir cocuk aldilar, Ajax seviyesinden cok uzak. Alt yapidan cikan Rensch’de sagbekte Mazraoui performansindan uzak. Lisandro Martine gibi muthis bir stopperi sattilar, yerine Ajax oyununa en uygunsuz profil Bassey’i aldilar ve inanilmaz kotu performans gosterdi. Gravenberch gitti, alt yapidan Taylor’u one surduler. Yetenekli, ama Gravenberch’in onun yasinda yapabildiklerinden cok uzak.

Haller gitti, yerine kendilerinden sozlesmesini uzatmayip Leipzig’e giden Brobbey icin Leipzig’e 17 milyon odeyip geri aldilar. O da kotu bir sezon gecirdi, o kadar kotu ki Tadic santrofor olarak oynadi. Antony gitti, 30 kusur milyon verip Bergwijn’i aldilar, o da Tadic’i kesmekte zorlandi.

Bu sezon ki transferlere bakarsan da cok kotuler. Branco van den Boomen’i aldilar, ki onu Ajax zamaninda yetersiz bulup gondermisti. Tahirovic diye bir cocuga “uzun boylu ve teknik” diye 8 milyon gomduler. Timber gitti yerine daha kimse gelmedi. Alvarez ve Kudus gitmek istiyor ve lig baslamak uzere.

Tadic, Klaassen ve Berghuis bu yuzden mutsuzlar. Takim Ajax seviyesinde degil, alisik olduklari seviyede degil ve bu sene SL’de yok.

daha yeni bakabildim, bizle olan maçlarındaki kadrolarla kıyaslayınca kadro cidden boşalmış, transferde yapmamışlar çoluk çocuğu stopere koymuşlar. şu an karşımıza çıksalar yeneriz gibi hissettim yemin ederim bizim kadro daha yetenekli

berghuis dışı birini çıkartabilir miyiz acaba oradan? conceicao ya da daramy gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

sezon başı olsa tamamda şu an +12 vermiyorlarsa satmam
amir defansın beyni
satarsak büyük bocalarız gerek yok

Çevrimdışı sEuL

Murat Özen’in haberine göre Senol hocayla bu gun telefon gorusmesi yapmis Ox. Bence hayirli olsun diyebiliriz bile. Ligimizin temposu PL seviyesinde degil, belki sakatliktan uzak kalma konusunda faydasi olur.

https://twitter.com/ensuperlig/status/1685739035363352576?s=46

https://twitter.com/muratozen1903/status/1685714333039251458?s=46
En son ne zaman bi 90 dakika cikarmis yada iyi performans gostermis bu adam.

Hazir birilerini almak varken oyuncunun gecmisine bakip ya belki bizde kendine gelir transferi yapiyoruz yine.

Adam bosta ve hazirlik kampinida kacirdi, hazir hale gelmesi zaten ligin devre arasini bulur. Sirf ismi var diye geldiginde buyuk ihtimalle forma sansi da bulacaktir Dele’de oldugu gibi.

Çevrimdışı Talisca1903

adam kafadan 5 mevki kapatıyor, en kaliteli transferimiz olabilir
tek mevkiyi  sağlam kapatsın yeter

Çevrimdışı Nazım Ar

Sağ kanat, sağ bek, 10 ve 8 de kullanabiliriz bana Tello yu hatırlattı bu transfer.

Hocanın sevdiği 2 oyuncu tipi dikine gidebilen mücadeleci pasör ortasaha ve sol kanattan kat eden fizikli forvet alınmış olacak. Ama 3 yerli olayı nasıl olacak oturtamıyorum. Salih her türlü oynayacaksa ortasahaya neden yabancı alıyoruz? Cenk banko oynamak zorundaysa Rebic i neden aldık? Rebic oynayacaksa stoper mecburen Necip, sonra Tayyip gelecek e o zaman neden yabancı stoper aldık üzerine stoper kovalıyoruz?

Çevrimdışı TamerT.

Merhaba, sezon boyunca 40- 45 civarı maçımız var 11 oyuncuyla sezonu çıkaramayız arkadaşlar sakatlık, ceza, formsuzluk ve Afrika Kupası durumları var. Rebic var diye Cenk hep yedek kacak diye bir durum yok. Muleka'da bu sezonun transferi olacak inşallah. Yerli statüsünde kaliteli rotasyona girecek  en az 2 oyuncuya ihtiyacımız var bence. İyi günler.

Çevrimiçi annoca

Merhaba, sezon boyunca 40- 45 civarı maçımız var 11 oyuncuyla sezonu çıkaramayız arkadaşlar sakatlık, ceza, formsuzluk ve Afrika Kupası durumları var. Rebic var diye Cenk hep yedek kacak diye bir durum yok. Muleka'da bu sezonun transferi olacak inşallah. Yerli statüsünde kaliteli rotasyona girecek  en az 2 oyuncuya ihtiyacımız var bence. İyi günler.
emirhan-bahtiyar-rayyan baniya

Çevrimiçi Mehmet57

Baniya’yi almak bizimkilerin aklina gelmez ki. Nuraly, Eray Comert’den falan daha iyi stopper. Hem yerli, hem 24 yasinda.

Çevrimiçi Ravenman

Keşken bizim yönetimden birileri bu forumu takip etseydi.

Baniya hem güçlü stoper hemde yerli. Afrika Kupası problemide yok.

Baniya
Perreyra
Oxlade-Chamberlain
Jesse Lingard
Elayis Tavşan

Bu beşliyi alın lige embargo koyun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dün Perreyra geldi, bugün tek satır haberi yok. Olmadı galiba.

Çevrimiçi gokhans

Vodafone, stad sponsorluk fesihini, Beşiktaş kulübüne ekim ayında bildirmiş. Yaklaşık 1 yıldır sponsor yok ortada, sponsorsuz geçen 1 yıllık sürede 10milyon euro ya yakın bi zararı var kulübün. Futbolcularla 3 kuruşun pazaarlığına odaklanacağınıza, pr'a, tanıtım, iletişim ve ilişkilere odaklansaydınızda, dünyanın en güzel stadlarından biri 1 sene sponsorsuz kalmazdı.. Fan token projesine girmeyerekde en az 20-25milyon dolar zararı saymıyorum yani.. Ne kadar paran ve gücün olursa olsun, vizyonsuzluk ve iş bilmezlik seni başarısızlığa taşır hemde dört nala..
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2023, 13:14:55 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Fransa Avrupanın yetenek fabrikası. Fransada her sezon yüzlerce yetenek çıkıyor. Hollandayı ve Almanyayı çoktan geçtiler.

Her sezon bi kontrol edin Fransız kulüpler kaç tane genç sattı. Altyapıları üretiyor, Brezilya gibi.

Çevrimiçi Ravenman

Vodafone, stad sponsorluk fesihini, Beşiktaş kulübüne ekim ayında bildirmiş. Yaklaşık 1 yıldır sponsor yok ortada, sponsorsuz geçen 1 yıllık sürede 10milyon euro ya yakın bi zararı var kulübün. Futbolcularla 3 kuruşun pazaarlığına odaklanacağınıza, pr'a, tanıtım, iletişim ve ilişkilere odaklansaydınızda, dünyanın en güzel stadlarından biri 1 sene sponsorsuz kalmazdı.. Fan token projesine girmeyerekde en az 20-25milyon dolar zararı saymıyorum yani.. Ne kadar paran ve gücün olursa olsun, vizyonsuzluk ve iş bilmezlik seni başarısızlığa taşır hemde dört nala..

Adam akıllı bir rakip niye yok?

Ethem Sancak
Hacı Sabancı
Kaya Çilingiroğlu
Turgay Ciner
Cemil Kazancı
Sinan Engin
Hasan Arat
Tuncay Özilhan
Serdar Bilgili
Serdar Adalı
Hüsnü Güreli