2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996489 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

VI kalsın sene sonu toplu temizlik olsun dedik. Yönetim ne yaptı Şenol hocayı alıp taraftarın gazını aldılar. Sorunun hocadan çok yönetimde olduğunu taraftar da gördü en sonunda. Bugünden itibaren de tepki gösterilir umarım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Yapacakları tek iş yeni bir futbolcu transfer etmeden. Stat sponsorlugu imzalamadan çekip gitmeleri
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kampa transferler yetişmedi önceden yine 2,3 transfer yapılırdı. Hocayı zor duruma sokuyorlar her maç kaybettiğimiz de hocayı değil yönetimi suçlu bulacağım
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

VI kalsın sene sonu toplu temizlik olsun dedik. Yönetim ne yaptı Şenol hocayı alıp taraftarın gazını aldılar. Sorunun hocadan çok yönetimde olduğunu taraftar da gördü en sonunda. Bugünden itibaren de tepki gösterilir umarım.

Bak yiğidi öldür hakkını yeme gecen sene çoğu transfer kampa yetişti. Ve tansferler ortalama ustuydu bu sene ne transfer ne sponsorluk rezil gidi reziller. Şu futbolcular ile ikinci pazarlık konusu yazıklar olsun

Çevrimdışı Nazım Ar

Fikret Orman'ın sol billuru olamazlar. Adam Beşiktaşı aldı hakettiği yere yani manşetlere taşıdı. Bunlar aldılar tsnin altına düşürdüler. Avrupada başarıyı unuttuk, ligde başarıyı unuttuk, kadro kötü bile diyemeyeceğim 4-5 tane bizim kalibremizde adam var onları da zorla tutuyoruz, gerisi ya yedek kalitede ya çer çöp.

Bunca insanın hakkına giremezsiniz çektirip gidin.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

en az 3 gün içinde panik şekilde saçma sapan 2,3 transfer yapacaklar hatta araya bir veya iki tane isimli oyuncu katıp gaz almaya çalışacaklar şuan eminim o atak başladı. Fazladan para verip kulübü de zora sokacaklar

burası Türkiye kulüp başkanları hiç değişmez
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

3 haftadır uğraşıyorlarmış bir de :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gitsinler dele alli getirsinler yıldız ya hani
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Dah altyapısındaki gencecik çocukları elinde tutamayan adamlardan transfer mi bekliyorsunuz?bunlar transfer yapmasın altyapıdaki oyuncularla oynasın daha iyi.gelirleri dibe batırdılar.para eden oyuncu bir elin parmakları borcu 3 e katladılar 4 senede.başarı zaten yok.adamlar zaten fikret ormanı ve beşiktaşı cezalandırmak için geldiler.

Çevrimdışı Unnamed

ANÇ çıksın kendi oynasın sahada

Çevrimiçi tolga1903

Harcama limitlerinde trabzonspor'un gerisine düşmek bile başlı başına istifa sebebiydi. Bakın fener ve gs'nin bizden çok taraftarı var, stadları bizimkinden büyük ve şampiyonluk sayıları daha fazla hadi gelir anlamında onları bir tık geriden izleyebilirsin kabul edilebilir(ha ben etmiyorum ama salt taraftar gözüyle etmiyorum) ancaaak trabzonspor gibi bir kulübün gerisine düşüp bu kulüpten az harcama yapabilme olanağını ben kabul etmem edemem. Bu kulübün marka değeri de borsa değeri de taraftar sayısı da trabzonspor denilen ekibin bilmem kaç katı. Ulan beşiktaş ilçesi trabzon'dan büyüktür hiç mi utanmadınız bu kulübü bu duruma düşürmeye. Tadic madic hikaye bu yönetim böyle çingene pazarlığıyla bırak tadic'i valon ethemi falan getirirse şükretmek lazım çünkü paraları yok çünkü bitirdiler kulübü allah tez zamanda kurtarsın bunlardan bizi.

Çevrimiçi tolga1903

O sayfalarca eleştirdiğimiz fikret orman denilen adam olmayan stada vodafone gibi bir devi getirdi. Dünyanın en güzel stadyumlarından biri diyoruz ulan bulamadınız mı rams kadar para verecek kimseyi? Bu kepazelerle yabancı firmalar da çalışmak istemiyor heralde başka açıklaması yok. Herifler avrupa maçı için ayrı lig maçı için ayrı göğüs sponsoru çözüyor, sen şu an ki kadronla ne yüzle sponsor isteyebilirsin ki avrupa maçlarına, konferans ilk turunda elenebilecek durumdasın. Abi nerden baksan elinde kalıyor bir laz demirci ve yamağı gs lisesi mezunu bir passoligcinin elinde maymun oldu asırlık kulüp. İşin en zoruma giden kısmı da transferde kaptırdığımız oyuncuları rakiplerin 2 saatte falan çözmesi. Çünkü paramız yok çıkamıyoruz onların seviyesine rezil ettiniz lan kulübü.

Çevrimiçi COB

Eğer Fenerbahçe Tadić'e 4 milyon euro imza parası ve yıllık 5 milyon euroya anlaşmışsa enayi durumuna düşmüşler.

Çevrimiçi Samet Demir

Eğer Fenerbahçe Tadić'e 4 milyon euro imza parası ve yıllık 5 milyon euroya anlaşmışsa enayi durumuna düşmüşler.
Mevzu bu değil ki. Bu adamım maliyeti üç aşağı beş yukarı belli. Durum bundan ibaretken ya basına transfer görüşmelerini lanse etmeyeceksin. Ediyorsan da gidip adamı alacaksın.

Daha 6-7 saat önce Halil için yöneticimiz ilgimiz yoktu biz istersek alırız demedi mi. Ardından da Tadic ile ilgileniyoruz demedi mi? Bakalım ne açıklama yapacaklar.

Bu hikayede yanan belli. ( CK)

Taraftar olarak iyi tepki göstermezsek üzülen biz taraftarlar olacağız.

(...)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Mevzu bu değil ki. Bu adamım maliyeti üç aşağı beş yukarı belli. Durum bundan ibaretken ya basına transfer görüşmelerini lanse etmeyeceksin. Ediyorsan da gidip adamı alacaksın.

Daha 6-7 saat önce Halil için yöneticimiz ilgimiz yoktu biz istersek alırız demedi mi. Ardından da Tadic ile ilgileniyoruz demedi mi? Bakalım ne açıklama yapacaklar.

Bu hikayede yanan belli. ( CK)

Taraftar olarak iyi tepki göstermezsek üzülen biz taraftarlar olacağız.

(...)

Kesinlikle katılıyorum. Medya'ya anlaştık diye isim sızdırıp sonrasında rezil olmanın bir yaptırımı olmalı. Onu geçtim, elimizdeki oyuncuyu kampa götüremiyoruz, gelen geçen telefon açmıyor, üstüne birde Cenk Tosun'la da sözleşme üzerinden sorun yaşıyoruz. Anlaştığımız Amartey'i bile daha getirtemedik. Bu gidişle Şenol Güneş istifa ederse şaşırmam.

Bu nasıl bir iş bilmemezlik, nasıl bir beceriksizlik. Resmen sınanıyoruz. Ayıp.

Çevrimdışı Doğukan E.

Livakovice de 9M bonservis vermişler

Çevrimiçi tolga1903

Livakovice de 9M bonservis vermişler

Çünkü oyuncu satiyo. Arda bruma ve o sattıkları santrafor'dan neredeyse 35 40 milyon euro kazandılar. Bizim rezillerin sattığı iki oyuncu haraç mezat giden altyapı veletleri. Geldiklerinden beri bir tane asset alıp satamadılar. Satıyo abi adamlar harcama limiti zaten bizden nerden baksan 500 milyon tl fazla üstüne oyuncu satıyo bunlar almasın da kim alsın

Çevrimdışı Doğukan E.

Çünkü oyuncu satiyo. Arda bruma ve o sattıkları santrafor'dan neredeyse 35 40 milyon euro kazandılar. Bizim rezillerin sattığı iki oyuncu haraç mezat giden altyapı veletleri. Geldiklerinden beri bir tane asset alıp satamadılar. Satıyo abi adamlar harcama limiti zaten bizden nerden baksan 500 milyon tl fazla üstüne oyuncu satıyo bunlar almasın da kim alsın
Gerçekten Fikret Orman zamanı kulübün vizyonu ve misyonu toparlanmış, o dar zamanlardan stat açılış şampiyonalar ligi vs güzel başarılar yakalamışız. Üstte bir arkadaşın yazdığı gibi limitler de BİLE ts nin arkasında kalmamız şoke edici… Umarım en yakın zamanda yönetimin istifasını görebiliriz ama hiç sanmıyorum gayet iyi iş yaptıklarını düşünüyorlar

Çevrimiçi tolga1903

Gerçekten Fikret Orman zamanı kulübün vizyonu ve misyonu toparlanmış, o dar zamanlardan stat açılış şampiyonalar ligi vs güzel başarılar yakalamışız. Üstte bir arkadaşın yazdığı gibi limitler de BİLE ts nin arkasında kalmamız şoke edici… Umarım en yakın zamanda yönetimin istifasını görebiliriz ama hiç sanmıyorum gayet iyi iş yaptıklarını düşünüyorlar

Ben yazdım bizim rezillik orda başlıyor zaten açıklandığı gün o limitler istifa ettirecektik biz bunlara. Trabzon kim de benden daha çok para harcayabilme meziyetine sahip olsun? Marka değeri diye bir şey var Beşiktaş kulübü nasıl harcama kapasitesinde ts kulübünün gerisinde olabilir hala aklım almıyor. gitsinler₁ diyeceğim de kimse de elini taşın altına sokacak gibi durmuyor belki hasan arat, onun yönetimi de nasıl olacak şu ceyhun'u postalayacak mı bilmiyorum.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

tosic'e de helal olsun, adam gitmiş günlerce uğraşmış sorumluluk hissedip "kusura bakmayın dostlar" temalı küçük bir açıklama yapmış

bizimkilerde kafayı kuma gömsün anca
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala oluşması gereken sinerji oluşmamış. Demek ki daha çok yolumuz var. Dibin de dibini göreceğiz anlaşılan.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Hala oluşması gereken sinerji oluşmamış. Demek ki daha çok yolumuz var. Dibin de dibini göreceğiz anlaşılan.
Şenol hocamın olduğu yerde her zaman bir umut ışığı vardır.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beynimden vurulmuşa döndüm FB 'nin resmi hesabın twitini görünce.

Allah belanızı versin sizin gibi yönetimin 😡

Çevrimdışı BlackEagle16

Yav bırakın bu işleri ben taraftarım kardeşim kaça cozecekse çözecek o yönetimin işi cozemiyorsa piyasaya duyurmayacak susacak istafa edip gidicekkk

Etiketler: