Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690448 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı halvetifarazi

hazır @bjk_mabet buralardayken sorayım. dış kolonların arasına birşeyler yapılacak mı? tribünlerin altı dışardan görünüyor ve çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı quentine83

alacalı bulacalı yapmasınlarda .pixel midir nedir o işlere hiç girmesinler.tek renk siyah candır...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Tottenham maçına geliyorum öğrenene kadar bırakmam peşini abi  :D
tottenham maçında mabet istanbulda olmayacakmış @Deniz

Çevrimdışı Deniz

vodafone RED sponsor olur bir tribüne 3 kaat daha alırız Vodafonedan :D
Keşke olsa ama bence daha kuruş vermez 140 milyon veriyor herifler daha ne isteyecez :D.Biz önce bir kartal efekti falan koyalım da sponsorlar bir kenarda dursun :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

hazır @bjk_mabet buralardayken sorayım. dış kolonların arasına birşeyler yapılacak mı? tribünlerin altı dışardan görünüyor ve çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.
bunun cevabı önceden verilmişti mabetin affına sığınarak cevaap veriyorum tribün altları görünmüycekmiş  nasıl dersen bilmiyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

evet kırılmaz çam şeklinde olacak.alt tarafı dışarıdan çok fazla görünmeyecek...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

tottenham maçında mabet istanbulda olmayacakmış @Deniz
6 aralıkta hollandada olucağım büyük ihtimal ama maça dönebilirim umurım:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı halvetifarazi

evet kırılmaz çam şeklinde olacak.alt tarafı dışarıdan çok fazla görünmeyecek...
tamamdır teşekkürler. daha önceden konusu olmuş galiba kaçırmışım.

Çevrimdışı halvetifarazi

bunun cevabı önceden verilmişti mabetin affına sığınarak cevaap veriyorum tribün altları görünmüycekmiş  nasıl dersen bilmiyorum  :biggrinking:
teşekkürler. iş güç derken bu konuyu gözden kaçırmışım.

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 00:45:13 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

6 aralıkta hollandada olucağım büyük ihtimal ama maça dönebilirim umurım:)
Abi napacan hollandada 5 gün atla uçağa gel Tottenham maçı var kaçar mı hiç  :iblush:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2014, 00:46:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
55 yaaşındayım
@yusuf koca  abi hoşgeldiniz sizin gibi deneyimli abilerimzin burda olması hem forumun kalitesini artırıyor hem de sizin terübelerinizi bize aktarmanız açısından bize fırsat oluyor
edit :Bir de ben diyeyim @Necmi  abi gençleşiyorsun  :D

Çevrimdışı Deniz

Bu arada bizim fulyadaki payımız 540 milyon tl yapıyormuş.Yani hemen hemen tüm borçlarımızı ödeyip bir anda Türkiyenin en borçsuz kulübü olabiliriz.Stadı anında bitirip gelecek sezona hazır hale getirebiliriz.Eğer 11 aralıkta davadan beklediğimiz gibi bir sonuç çıkmazsa satalım derim ben..

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Bu arada bizim fulyadaki payımız 540 milyon tl yapıyormuş.Yani hemen hemen tüm borçlarımızı ödeyip bir anda Türkiyenin en borçsuz kulübü olabiliriz.Stadı anında bitirip gelecek sezona hazır hale getirebiliriz.Eğer 11 aralıkta davadan beklediğimiz gibi bir sonuç çıkmazsa satalım derim ben..

Satarsak ki aklınızın ucundan bile geçirmeyin bence  Süleyman Seba'nın kemikleri sızlar.Bizim başkan bence futboldan anlamıyor ama bu inşaat işleri vs tam ona göre. Benim her zaman bir hayalim var...METİN-ALİ-FEYYAZ  şu kulüpte bir görev alsada  futbolu futbolcular yönetse...

Çevrimiçi murat

ne yaptın deniz.fulya satılırsa tamam borç ödenir ama ya sonrası  :iscrewy:  yeni bir demirörenin önü açılır .devamlı bir akar çok daha iyidir.

Çevrimdışı Deniz

ne yaptın deniz.fulya satılırsa tamam borç ödenir ama ya sonrası  :iscrewy:  yeni bir demirörenin önü açılır .devamlı bir akar çok daha iyidir.
Abi tamam kabul ediyorum ama satmazsak da bu borcun önüne nasıl geçecez.Her gün faiz yiyoruz.800 milyon borç katlanarak artmaya devam ediyor.Sadece stad bu borçları ödeyemez kolay kolay.en az 5-6 sene lazım bize.Dortmund borcu varken stadını bile sattı adamlar ister miydi satmak ama yapacak birşey yok sattılar.Ben de satılmamasından yanayım ama devir gücü olan parası olanın devri benim bildiğim bize orayı yedirmezler.Biz bir stad yapalım dedik 1000 yerden muhalefet çıktı,fulya gibi bir yer rantçıların koşarak çökeceği bir alan...

Çevrimdışı Salih A.

arkadaşlar bu mallarda milletin hakkı var beşiktaşlı olsun olmasın bu arazilerin hepsi kamu yararına verilen araziler satıp saçma sapan bir boç ödemek bu milletin hakkkını yemektir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Fulya'yı satmak yerine nasıl değerlendirebilirizi konuşmak lazım. Uğradığımız zarar ortada huküki mücadeleye devam edip,hakkımız olanı almalıyız. Herkese iyi geceler bu arada. :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 01:06:56 sallapati ]

Çevrimiçi murat

Abi tamam kabul ediyorum ama satmazsak da bu borcun önüne nasıl geçecez.Her gün faiz yiyoruz.800 milyon borç katlanarak artmaya devam ediyor.Sadece stad bu borçları ödeyemez kolay kolay.en az 5-6 sene lazım bize.Dortmund borcu varken stadını bile sattı adamlar ister miydi satmak ama yapacak birşey yok sattılar.Ben de satılmamasından yanayım ama devir gücü olan parası olanın devri benim bildiğim bize orayı yedirmezler.Biz bir stad yapalım dedik 1000 yerden muhalefet çıktı,fulya gibi bir yer rantçıların koşarak çökeceği bir alan...
deniz biz orayı yemişiz daha neyini yedirmeyecekler.sağolsun birileri bize oradan çok büyük kazık attılar zaten.oradan gelen para birgün biter.ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı öğrenmeliyiz.borcu biranda bitiremezsin tamam ama hersene 20 -30 milyon kar ederek kulübü çevirmek mümkün birşey.stadımız bittiğinde hiç merak etme senelik 50 milyon artı verecek bir ekonomiye kavuşuruz yeterki har vurup harman savurmayalım.

Çevrimiçi Necmi

Satarsak ki aklınızın ucundan bile geçirmeyin bence  Süleyman Seba'nın kemikleri sızlar.Bizim başkan bence futboldan anlamıyor ama bu inşaat işleri vs tam ona göre. Benim her zaman bir hayalim var...METİN-ALİ-FEYYAZ  şu kulüpte bir görev alsada  futbolu futbolcular yönetse...
neden :alala: futbol oynayanlar iyi idareci olur diye bir kuralmı var :D onlar daha amatör bir dönemin oyuncuları şu anki futbol dünyasına ayak uyduramazlar bu işler ticaretinde içinde olmuş eğitimli profesyonellerin işi bir insan futbol oynadı diye futboluda yönetir anlamı taşımaz tıpkı iyi futbolcu iyi antrönör olur kelimesi yanlış  olduğu gibi

Çevrimdışı Deniz

11 aralıktaki dava çok önemli.Eğer o davada iyi sonuç alırsak o araziyi değerlendirmekte elimiz güçlenir.Dediğiniz doğru satmak kısa vadede fayda sağlar ama uzun vadede düşünmeliyiz.O zaman şimdiden o araziyi nasıl değerlendireceğimizle ilgili çalışmalara başlamalıyız.Beşiktaşın geleceği Vodafone Arena ve Fulya..

Çevrimdışı Efe

deniz otobüsü biletleri açılmış totenham maçında ordayım 33 lira git gel 16.5 liraya geliyor bedava :D saat 13 te vodafone arenada olacağım ölmez sağ kalırsak :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 34BJK64

Forumu takip ede ede, fotoğraflarına baka baka kafayı yemek üzereyim. :evillol: 1 yılda inşaat mühendisi oldum resmen. Balatayı çizmeden stadı bitirsek hayırlısıyla.  :icool:
BEŞİKTAŞ JK