Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691209 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

su yavru kartal rutbesi canımı sıkmaya basladı...sabah gunaydin, aksam iyi geceler ile kurtulacagim insallah..
yunanistan kartalı yazıcaz abi biraz sabır :icool:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

su yavru kartal rutbesi canımı sıkmaya basladı...sabah gunaydin, aksam iyi geceler ile kurtulacagim insallah..
abi muhabbet cafeye yaz orda muhabbet et biraz yükseltirsin  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çiçekler İnşaat twitterdan neden foto koymuyor artık ya.. ne güzel vinçten çekiyordu.. özledik
metin bey çekip koyuyordu o resimleri ama metin bey artık şantiyede değil gecen konuştuğumuzda kulaklarını çınlattık bak iyi hatırlattın selamı var sana büyük hayranındı caps lerinin

Çevrimiçi murat

:kop:

Çevrimdışı sallapati

@bjk_mabet
benim loca ile ilgili eleştirilerim..

1. ayna olayı güzel büyük gösteriyor.
2. aynanın karşısındaki duvar piano black tarzı duvar çok güzel olmuş..
3. TV nin içe gömülmesi de güzel olmuş.. ama tv biraz küçük gibi geldi.. 16/9 HD yayınlarda çok geniş açı kamerayla çektikleri için maçlar daha büyük ekranlarda daha iyi seyrediliyor.
4. mini bar belki dolabın içine gömülebilirdi.. daha şık olabilirdi.
5. herkesin dile getirdiği pencere çerçeveleri biraz kalın olmuş.
6. bir de benim kişisel görüşüm ahşap öğeler daha fazla kullanılabilirdi sanki.. maliyetini bilmiyorum ama güzel bir ışıklandırma ile ahşap öğeler daha sıcak bir ortamı sunabilir...
7. Beşiktaş ve Vodafone arena logosu biraz büyük olmuş gibi, biraz daha sade olmak koşuluyla grafik öğeler eklenebilir belki..

ukalalık gibi algılanmasın eleştiriler çerçevesinde değişiklik yapılacak dendiği için yazdım

Çevrimdışı yusuf koca

sallapati kardeşim bilgisayar başında inşaatı izlemek : :sevinc

Çevrimdışı AdemG

abi muhabbet cafeye yaz orda muhabbet et biraz yükseltirsin  :evillol:

genc arkadaslarin kafasi zehir gibi calisiyor..whatsapp tan buraya bir link atsak bir gunde orgenaral olurum ama.. Necmi Bey tas koyar herhalde..

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet

3. TV nin içe gömülmesi de güzel olmuş.. ama tv biraz küçük gibi geldi.. 16/9 HD yayınlarda çok geniş açı kamerayla çektikleri için maçlar daha büyük ekranlarda daha iyi seyrediliyor.
6. bir de benim kişisel görüşüm ahşap öğeler daha fazla kullanılabilirdi sanki.. maliyetini bilmiyorum ama güzel bir ışıklandırma ile ahşap öğeler daha sıcak bir ortamı sunabilir...
7. Beşiktaş ve Vodafone arena logosu biraz büyük olmuş gibi, biraz daha sade olmak koşuluyla grafik öğeler eklenebilir belki..

ukalalık gibi algılanmasın eleştiriler çerçevesinde değişiklik yapılacak dendiği için yazdım
örnek bir loca idi yarın bir loca daha yapılıyor ve başka bir firma yapıcak yine örnek loca olucak ...
loca için çok az sabır zaten detaylı resimlerini yayınlıyacağım

Çevrimdışı sallapati

metin bey çekip koyuyordu o resimleri ama metin bey artık şantiyede değil gecen konuştuğumuzda kulaklarını çınlattık bak iyi hatırlattın selamı var sana büyük hayranındı caps lerinin

eyvallah mabet , sen de görürsen selamımı ilet. Metin Bey yok Çiçeklerin eski tadı yok. Gelsin işin başına artık.. şurda 1-2 ay kaldı toparlanıp gidecekler  :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

genc arkadaslarin kafasi zehir gibi calisiyor..whatsapp tan buraya bir link atsak bir gunde orgenaral olurum ama.. Necmi Bey tas koyar herhalde..
@AdemG abi avatarında nereden kısmı çok manidar olmuş:)

Çevrimdışı sallapati

sallapati kardeşim bilgisayar başında inşaatı izlemek : :sevinc

ben yanlış algılamışım abi stadda çalıştığını düşündüm kusura bakma

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AdemG

@bjk_mabet

bu konuda benim de bir fikrim var.. keske her bir loca benzersiz olsa ve ulke genelinde sanatcilara bir yarisma ile dizayn ettirilseydi.. akabinde isimleri dahi dizayn ettigi localara verilebilirdi.. ne bileyim soyle salvador dali konseptli bir loca gibi mesela.. her bir loca bir sanat eseri kivaminda olsaydi hem cok ses getir hem de benzersiz olurdu...

Çevrimdışı Deniz

haftaya bekliyorum artık ben  :)
Lig tv kamerası için keşif yapmış olmasınlar  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

örnek bir loca idi yarın bir loca daha yapılıyor ve başka bir firma yapıcak yine örnek loca olucak ...
loca için çok az sabır zaten detaylı resimlerini yayınlıyacağım

@bjk_mabet anladığım kadarıyla başkan Fikret Orman İnce işler konusunda ince eleyip sık dokuyor. Ben iyi şeyler çıkacağını düşünüyorum açıkçası iç mekanlarda... Başkan Avrupada onlarca stadı gezdi sanırım stada başlamadan önce.

Borular da Kalde de alınmış. Kaldeye de helal olsun çok destek oluyor zor günlerde

Çevrimdışı AdemG

@AdemG abi avatarında nereden kısmı çok manidar olmuş:)

hep sizin yuzunuzden.. demirorenden sonra alismistik evde kuzu kuzu oturmaya..simdi nerede mac biz oradayiz.. bagajda cubugumuz ve sortumuz da eksik olmuyor artik.. :evillol:

Çevrimdışı Efe

Lig tv kamerası için keşif yapmış olmasınlar  :kop:

onun yeri bellide bizim kamerada bi belli olsa tam süper olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bu konuda benim de bir fikrim var.. keske her bir loca benzersiz olsa ve ulke genelinde sanatcilara bir yarisma ile dizayn ettirilseydi.. akabinde isimleri dahi dizayn ettigi localara verilebilirdi.. ne bileyim soyle salvador dali konseptli bir loca gibi mesela.. her bir loca bir sanat eseri kivaminda olsaydi hem cok ses getir hem de benzersiz olurdu...
aynı şey benimde aklıma gelmişti adem sadece benim düşüncem her firmaya örnek diye diye bütün locaları yaptırmak :kop: başkandan ben hepsi olmasada 10 -15 locayı bu şekilde yaptırmasını bekliyorum :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bütün Beşiktaş sevdalılarına iyi geceler  24 saatin 8 saatini vodafone arena ile geçiren bir ağabeyinz
:hosgeldin yaşınıda yazabilirsen mükemmel olur :ok:

Çevrimdışı Efe

aynı şey benimde aklıma gelmişti adem sadece benim düşüncem her firmaya örnek diye diye bütün locaları yaptırmak :kop: başkandan ben hepsi olmasada 10 -15 locayı bu şekilde yaptırmasını bekliyorum :evillol:

fazla para gider yaptırmaz başkan en makul ve en iyisi neyse onu yaptırır zaten kendisi ilgileniyor bizzat :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet anladığım kadarıyla başkan Fikret Orman İnce işler konusunda ince eleyip sık dokuyor. Ben iyi şeyler çıkacağını düşünüyorum açıkçası iç mekanlarda... Başkan Avrupada onlarca stadı gezdi sanırım stada başlamadan önce.

Borular da Kalde de alınmış. Kaldeye de helal olsun çok destek oluyor zor günlerde
kullanılan tüm malzemeler 1. sınıf kalite olmasına dikkat ediliyor .zaten ihale koşullarından biriside bu

Çevrimiçi Necmi

hep sizin yuzunuzden.. demirorenden sonra alismistik evde kuzu kuzu oturmaya..simdi nerede mac biz oradayiz.. bagajda cubugumuz ve sortumuz da eksik olmuyor artik.. :evillol:
yanlız demonte kelimesini anlayamadım :alala: @AdemG  :busted_cop:

Çevrimdışı AdemG

yanlız demonte kelimesini anlayamadım :alala: @AdemG  :busted_cop:

burada yazar evi henuz hazir olmadigi icin bir yerlere monte olamadigini bol bol seyehat ettiginden dem vuruyor.

Çevrimiçi Necmi

:bandit: :bandit: :bandit: