Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı melih

@yeniinonustadi

Bitmeye yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyoruz
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Türkay

@yeniinonustadi

Bitmeye yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyoruz

Prekastlar ne kadar çok olursa o kadar güzel oluyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Olimpos1903

sitenin reklamını yapabiliyor muyuz ve resimleri twitter'da paylaşabiliyor muyuz bir kural var mı bununla ilgili?
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Ozan E.

Konu dışı ama Beşiktaşımıza katkı verecek bu kampanyayı vodafone karakartal gibi ilk sayfanın başlarına koyarsanız sevinirim.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60230/besiktas_ve_lukoil_den_besiktas_lukoil_kart.html

%4 indirim gerçekten yapılıyor.Dün yakıt aldım 4.21 olan eurodieseli 4.05ten aldım.yapılan indirimden %2si(motorinde 8 kuruşa tekabül ediyor) klubümüze gidiyor litre başına gerçekten bu inanılmaz bir katkı.Yaygınlaşırsa Beşiktaşımıza uzun vadede büyük katkısı olacaktır.

sitenin reklamını yapabiliyor muyuz ve resimleri twitter'da paylaşabiliyor muyuz bir kural var mı bununla ilgili?

Sitenin reklamını tabiki yapabilirsin, resimleri de alıntı yaparak heryerde paylaşabilirsin  :)

Çevrimdışı Gokhan_1903

sitede problemmi var neden kimse yazmıyor  :alala: :alala:

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Sanırım kısa süreli bir kesinti yaşadık ya da bakım arası verildi.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal_21

vardı düzeldi

Merhabalar..mobildeki sıkıntı devam ediyor ama..ya da yalnızca ben de mi öyle  :)

Çevrimdışı Efe

Merhabalar..mobildeki sıkıntı devam ediyor ama..ya da yalnızca ben de mi öyle  :)

bende çalışıyor tarayıcını bi temizle sonra tekrar gir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal_21

bende çalışıyor tarayıcını bi temizle sonra tekrar gir :)

kardeşim hayrına onu nasıl yapacağımı bana bi desen :) telefonu taratmayı kastetmiyosun yanılmıyorsam

Çevrimdışı mkandirmaz

Canlı Yayın da sıkıntı var mı arkadaşlar yoksa benim telefonda mi sorun var
AdanaSpor

Çevrimdışı serti67

gokhan turkmen twettr hesabından gece calısmaya devam masallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

yok internet tarayacısı varya göz atma geçmişini sil demiştim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

obitaş kaybettiği zamanı gece çalışarak çıkarıyor gece kolon yerleştirme işlemleri yapılabilir onun çok tehlikesi yok yeterli aydınlatma olduktan sonra :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

işte bu ya sonunda 3.lansman yapılacak hadi hayırlısı inş.

yok yok o değildir sanmam platform diyor

Çevrimdışı WarrChief

Yalnız başkanımızın Türkçe'sini biraz düzeltmesi lazım artık.

33tane danısmanı var o konuda gram bir faydaları yok malesef:))

ysariusta

• Ziyaretçi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg99524#msg99524 date=1416413549]
 :kop: Yunus Abi neşen yerinde bakıyorum  :)
[/quote]
Yok be Yasaklı Link[/member]  mesaiye kalmıştım, canım sıkkınken daha iyi ilaç yok ya senin site ya burası, kamera değişirse de canlı yayın. Bitse de bir an evvel tiyatroya gitsem. Şimdi gidersem bildiğin foruma girip okurum diye korkuyorum.

Çevrimdışı Salih A.

yok yok o değildir sanmam platform diyor
3. lansman zaten beşiktaş taraftarına özel uygulamaların yer aldığı bir sistem olacaktı. bundan sonra bir tane daha bu şekilde tanıtım yapılacak oda stat ın bitmesine yakın veya bittikten sonra
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Burak

Öğlen vakti stadı çektiğim kısa video (1080p izleyebilirsiniz)

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 21:26:19 Burak ]

ysariusta

• Ziyaretçi