Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693148 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

daha sonra bu hale getirilebilmesi teknik olarak imkansız mı?
sadece inşaat tekniği açısından soruyorum diğer meseleleri biliyorum.
daha doğrusu eski açık sıra sayısının arttırılması demek lazım yoksa aynısı şu saatten sonra imkansız.
eski açık izin alınırsa çok rahat uzatılır. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

işte bu ya sonunda 3.lansman yapılacak hadi hayırlısı inş.
lansman nedir yahu kapı gibi tanıtım diye bir sözümüz var Allah'a şükür.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Salih A.

seviyorum bu adamları video selfi ile basın mensuplarını davet etmek :) bununla birlikte vodafone ile olan anlaşmanın 3. lansmanı yapılmış olup vodafone lu beşiktaşlılara özel hizmetler tanıtılarak klüp için ayrıca ciddi bir gelir kapısı açacaktır. tabi taraftar olarak sabırsızlıkla 4. lansmanı bekliyoruz 4. lansman yapılacak konserler defileler ve diğer organizasyonlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Kartal Ç

Vodafone heralde stadla ilgili yapacağı mobil uygulamaları tanıtacak. Aslında vodafone stadda 4G LTE hizmeti verse süper olur. Yine bir ilki beraber yaşamış oluruz  :ok:

Çevrimdışı Caner

Yalnız başkanımızın Türkçe'sini biraz düzeltmesi lazım artık.

Çevrimdışı Salih A.

lansman nedir yahu kapı gibi tanıtım diye bir sözümüz var Allah'a şükür.
tanıtım bunu karşılamaz fakat "3. sunum" diyebiliriz abi

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet

1)Numaralı kolon kalıbı...
2)Kapalı görünüm...
3)Kapalı görünüm...
4)Yeni açık alt...
5)Kolon kaliplanmasi...
6)Numaralı...
7)Eski açık...
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 17:50:13 FARUK ]

Çevrimdışı ahmetx

tanıtım bunu karşılamaz fakat "3. sunum" diyebiliriz abi
senin dediğin olsun yeter ki Türkçemizin bağrından çıksın. :D

Çevrimdışı forzatunga

eh iyi o zaman eninde sonunda gerçekleşecektir nerden baksan 50 yıl kullanılacak bir stad nihayetinde.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yash26

işte bu ya sonunda 3.lansman yapılacak hadi hayırlısı inş.

Vodafone karakartal lansmanı bence
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet Volkan

bu çalışmalar sıktıysa söyleyin  :bandit:
Asla sıkmadı devam.Hatta bunu süzer fotolarında yapsak heybet daha net anlaşılır
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 17:56:32 Mehmet Volkan ]

Çevrimdışı Salih A.

Vodafone karakartal lansmanı bence
vodafone karakartal bu proje içinde yer alan uygulamalardan biri tanıtım 4 e ayrılmıştı. ilk sunum, formalar,beşiktaşlılara özel uygulamalar ve 4. sunum stat için yapılacak olan organizasyonlar.

Çevrimdışı cagdas44

Uzatılmaya uzaltılırsa rahat değil :) öyle bir çalışmanın yapılması için çatının indirilmesi gerekir ki oradan gelecek taşın suyu sıkılarak çıkartılacak 1000 kapasite için böyle bir işe girilip bir çatı maliyeti doğurulmaz.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yok çok iyi oluyor aynen devam sadece biraz sabırsızlandırıyor  :)

Çevrimdışı Oktay

@ahmetx  niye sıkılalım sayende kafamızda net bişekilde canlandırıyoruz..prekastlı yapsan daha güzel olur  :D :D

ysariusta

• Ziyaretçi

sanki sahaya sakal bıyık çizilmiş gibi olmuş, o kısmı hariç sıkıntı olmaz.  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

sanki sahaya sakal bıyık çizilmiş gibi olmuş, o kısmı hariç sıkıntı olmaz.  :kop: :kop: :kop:

:kop: Yunus Abi neşen yerinde bakıyorum  :)

Çevrimdışı ahmetx

erkek adamın sakalllı bıyıklı stadı olur. :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  niye sıkılalım sayende kafamızda net bişekilde canlandırıyoruz..prekastlı yapsan daha güzel olur  :D :D
eski açık 2. katta biraz prekast taksalar,kendiliğinden photoshop olmuş olacak. :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Selam Beyler,

Babası (inşaatçı) Çiçekler ile iş yapan sıkı Beşiktaşlı bir arkadaşımdan bi bilgi aldım. Çiçekler 15 Ocak'a kadar tüm kabayı teslim edecekmiş. Ödemelerle ilgili şu ana kadar büyük bi sıkıntı yaşanmamış, hava şartları iyi giderse 31 Aralık'a kadar bile bitirebilirmiş. Yeni açık bittiğinde tüm işçiler ilk önce numaralıya, sonra numaralı+eski açık köşesine saldıracakmış.

Yani en kötü ihtimal (herhangi bir terslik olmazsa), 1 Şubat'ta Çiçekler anahtarı teslim edecek.

Obitaş'ı bilmem :)

Eyvallah reis , Obitaş çok sıkıntıya sokacağa benziyor bizi.. Otopark öylece duruyor daha