Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693733 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

yeni açık  :alala:, aslında eski açık olacak .yeni açık zaten bitmez :biggrinking:

Evet evet, düzelttim :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı faith

Her arabası olan arkadaşımız bu karttan almalı. Helal olsun @faith
Eyvallah abi...
Şöyle düşünmek lazım, senelik 4 bin TL yakıt alan biri kulübe 80.-TL katkı sağlar, tek başına bakınca ufak gibi görünen bu rakam 1.000 kişi olunca 80.000.-TL olur.

Yakında bu sponsorluk olayları ile ilgili detaylı bir çalışma yapacağım :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2014, 16:40:02
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu arada çiçeklerin eski açık performansından memnun olmayan sadece ben miyim testere kiriş 16'da takıldı kaldı sanki ayrıca üst yatay kirişlerde biraz yavaş ilerliyomuş gibi geliyor bana @FARUK  hocam bu bir yavaşlık mı sence yoksa başka bir durum mu var orada ???

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yeni açık  :alala:, aslında eski açık olacak .yeni açık zaten bitmez :biggrinking:
Yeni açık için ayrı bir açılış yapılacak bu gidişle :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

luk oil helal sana.hemen kartımı alayım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açık için ayrı bir açılış yapılacak bu gidişle :)
yeni açık utandıracak seni  @Serhat Akkaya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı demir_kArtAl

şu an itibarıyla, yeni açıkta çalışmalar gayet hızlı gözüküyor  :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Türkay

Statın çevre düzenlemesini belediye falan mı yapcak biz mi yapıcaz?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

basın mensuplarına davet 21 kasım için

Çevrimdışı ahmetx

gezi parkını belediye kendi haline terketmiş anlaşılan çimler kurumuş,ağaçlar sararmış.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

bu arada çiçeklerin eski açık performansından memnun olmayan sadece ben miyim testere kiriş 16'da takıldı kaldı sanki ayrıca üst yatay kirişlerde biraz yavaş ilerliyomuş gibi geliyor bana @FARUK  hocam bu bir yavaşlık mı sence yoksa başka bir durum mu var orada ???

eski açık üst testere ve kirişler eski açığın son kısmı yükselene kadar her türlü yetişir bence orası sorun değil ama bir an önce numaralı üstün testereleri başlamalı

Çevrimdışı levent

eski açık üst testere ve kirişler eski açığın son kısmı yükselene kadar her türlü yetişir bence orası sorun değil ama bir an önce numaralı üstün testereleri başlamalı
Faruk son gönderdiği resim de bir adet kiriş kolonu hazırlamışlar

Çevrimdışı forzatunga

1.stadyum üstten
2.Eski açık yeni açık gibi olsaydı

daha sonra bu hale getirilebilmesi teknik olarak imkansız mı?
sadece inşaat tekniği açısından soruyorum diğer meseleleri biliyorum.
daha doğrusu eski açık sıra sayısının arttırılması demek lazım yoksa aynısı şu saatten sonra imkansız.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2014, 17:28:47 forzatunga ]

Çevrimdışı Salih A.

basın mensuplarına davet 21 kasım için

işte bu ya sonunda 3.lansman yapılacak hadi hayırlısı inş.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Mobilde yayin acilmiyor hic bi tarayicidan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralıda ilk sutun bu gece tam olarak bitecek kaliplamasi yapipmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

sizlerden özür dileyerek ilgili arkadaşlarım için
yeni dönemde  stadyumların bu planda yapılacaklarını düşünüyorum.

1-Locasız kale arkaları
2-3 kat localı maraton tribünler (ilk katlar 1903 locası gibi kat locası)
3-Köşelere doğru azalan sıra sayıları.
4-Yay çizen köşe dönüşleri
5-1. kata göre daha fazla sıra sayısına sahip 2. katlar.
6-21-22 derece eğimli 1. katlar, 35-36 derece eğimli 2. katlar
7-İstendiğinde açılabilen tamamı kapanabilen asma germe sistemli membran örtülü çatı
8-Konser platformları için kale arkalarından birinde teleskobik tribün